Гість dali-77 Опубліковано 14 червня, 2009 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2009 Вы еще не поняли что эта вся властная публика устраивает цирк из наших взлядов и принципов? И С ПОМОЩЬЮ ПОЛИТТЕХНОЛОГОВ УПРАВЛЯЕТ НАМИ КАК СТАДОМ. Выход есть и впервые в мире возможен в Украине-механизм ПРЯМОЙ ДЕМОКРАТИИ без президентов, премьеров, верховной и местных рад. только исполнительная власть, от нее пока не избавиться, но под нашим жестким контролем!!!!!!!! Знакомьтесь, письмо к президенту, на которое ответа сами понимаете... если вы поддерживаете данный механизм, создадим реальную партию ИНФОРМАЦИОННО-СОЦИАЛЬНОГО САМОУПРАВЛЕНИЯ ОБЩЕСТВОМ, которая изменит конституцию. Это реально - вникайте в детали: ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНИЙ ВІКТОР АНДРІЙОВИЧ! Звертаюсь до вас з пропозицією яка на мій погляд є єдиним виходом для нашої країни, і найкращим виходом з цієї політичної ситуації особисто для Вас, як для політика, так і для громадянина. ІЩЕ З СВЯТОГО ПИСАННЯ ВІДОМО - ЩО УСІЛЯКА ВЛАДА ОКРІМ ВЛАДИ ГОСПОД НЬОЇ - ЦЕ НАСИЛЬСТВО, А ЗНАЧИТЬ ЗЛО! Я пропоную ввести режим ПРЯМОЇ ДЕМОКРАТІЇ вперше в світі в Україні! Пропозиція полягає в тому, щоб ввести технічно режим прямого голосування кожної людини на рівні електронного голосування по інтернету (захищеним способом), або ще декілька способів, з використанням електронного паспорту аналогічного американському, але з додатковими функціями за принципом - всі посвідчення особистості в одній електронній картці з підвищеним захистом і ємністю. Громадяни можуть мати три види доступу до голосування в залежності від освіти, і професії (на даний момент доступ до інтернету має більше 10 млн. абонентів, а кількість виборців більше 20 млн осіб). Технічно це зробити можливо за рік, при умові мораторію на продаж Укртелекому (технічні особливості проекту в масштабах країни я розрахував і можу повідомити деталі при зустрічі). Політичне рішення можливе лише при проходженні партії з цією ідеєю в парламент і послідуючим роз пуском останнього (парламент, прем’єр, як і президент не потрібен, якщо контроль за виконавчою владою буде здійснювати народ безпосередньо через рейтинг того чи іншого міністра, з можливим перевиборам його за декілька днів). Проходження в парламент такої партії з дуже високим процентом рейтингу я перевірив безпосередньо спілкуванням з людьми. З опитаних мною особисто 43(сорока трьох) чоловік висловили сумнів в цій ідеї лише 2(два), (але рейтинг цієї ідеї в електоральному середовищі не може бути нижчим 60-70% в залежності від регіону. ПЕРЕВАГИ ДЛЯ КРАЇНИ: 1) Особиста віра громадян в рівноправ’я, закон і справедливість, якщо вони реально зможуть впливати на виконавчу владу, приймати закони і формувати загальний бюджет країни. 2) ВВП підвищується тільки за рахунок економії витрат на вибори, утримання всіх законодавчих гілок влади(включаючи місцеві), відсутності корупції і лобіювань мінімум в 1,7 рази в перший, і мінімум в1,3рази в послідуючі роки. 3) Крім вищої законодавчої влади місцеві ради теж автоматично розпускаються, бо всі місцеві рішення МІСЦЕВА ГРОМАДА ВПРОВАДЖУЄ БЕЗПОСЕРЕДНЬО, а значить незалежно. 4) Інвестиційний клімат, як і імідж нашої країни автоматично зростає кожен рік в геометричній прогресії, бо вільна економіка, як і вільна особистість розвивається гармонічно і бурхливо, особливо без бюрократів, тоталітаризму і корупції!!! (що ще автоматично підвищує ВВП, а значить добробут народу України. 5) Україна зможе фактично не залежати від недобрих намірів інших держав, підкупів продажних політиків, політичної зради! (бо підкупити всіх громадян неможливо в принципі! 6) Впроваджена інформаційна система підійме всю країну на новий технологічний рівень, і дасть поштовх в конкурентоспроможності країни на міжнародних ринках! 7) Високий інформаційний рівень буде сприяти росту освіти і культурного рівня населення, що дуже важливо для прийняття рішень на рівні країни. 8) Влада-це гріх (якщо використовується у власних потребах) на який спокушається дуже багато людей, які навіть не в силах від неї відмовитися. Але це як правило дуже єнегрійні і підприємливі члени громади, і направляючи їх в інші громадські і бізнес-проєкти,теж можна сприяти більш органічному розвитку країни. 9) Фінансові витрати з держбюджету будуть становити 20-24млрд. гривень (більша частина-технічна,і зарплатна), а окупність проекту 1-2місяці!!! При цьому економія на роботі інформаційної суспільної системи буде досягати 50-60 млрд. гривень щорічно. 10) Особисто знаю про зацікавленість з боку, впливових бізнес-структур до впровадження інформаційної суспільної системи, і інвестиційної зацікавленості в разі політичного рішення по цьому проекту, що також скоротить витрати держбюджету на впровадження (але рішення про допуск інвестицій в цей суспільний проект потрібно приймати окремим голосуванням.) 11) Про економічну кризу, створену політиками, народ України забуде автоматично з їх відсутністю, і створенним інвестиційно-конкурентним середовищем. 12) Україна може знизити загрозу тотальної корупції з 90% до 10-15%.(на сьогодні в Україні найвищий показник в світі!!!). 13) Україна стане взірцем демократії, з найвищою формою її розвитку навіть для найдемократичніших держав! ПЕРЕВАГИ ДЛЯ ВАС ОСОБИСТО: 1) Ви будете другим чоловіком в історії людства який самостійно відрікся від влади, і зможете відвести для країни загрозу тоталітаризму і корупції (особливо при нинішніх політичних обставинах, коли прем’єр-міністр відчула смак «сильної руки», і йде на неприродні союзи з протилежними політичними силами) сприяючи впровадженню моєї ідеї. 2) Всі громадяни зможуть оцінити Вашу демократичну спрямованість і вибачити політичні помилки, які Ви здійснили іноді не завжди розуміючи людську природу Ваших підлеглих. 3) Ви зможете і далі брати участь в суспільному житті країни на рівні консультаційного інституту, для роз’яснення прийняття рішень народом України. (консультаційні інститути з різних питань будуть необхідні для голосувань в електронній системі.) Розуміючи, що Ви керуєтесь благими намірами для країни,бо особисто спілкувався і голосував за Вас, я направляю Вам цей лист, бо є шанс разом врятувати Україну, від непередбачуваних обставин і зробити її прогресивнішою країною в світі. Людська природа є слабкою і не можна покладатись на одну навіть найміцнішу і наймудрішу людину, бо влада ламає волю і затьмарює розум. Якщо ж прийняття рішень буде всенародним, простим і дешевим це може дати поштовх і конкурентну перевагу Україні, а в перспективі і всьому людству, і назавжди покінчити з бюрократично-тоталітарною системою, яка в тій чи іншій формі залишається в світі, і пригнічує особистість. І перший крок може зробити саме Україна! Тільки на перший погляд ідея прямої демократії виглядає утопією, все практично виконується, а головне на це буде воля народу більше ніж на 50%, якщо її розтлумачити населенню. Моя ідея так чи інакше буде з часом втілена,бо це неминуче станеться з інформаційним розв итком суспільства, але Вам буде соромно перед онуками,якщо ви не прикладете зусиль для її розвитку,тим більше,що для цього зараз в Україні найсприятливіші умови! Додаткові технічні і політичні нюанси для введення проекту в дію, розраховані мною, і я зможу додатково повідомити по телеф ону , 0913155825. З повагою громадянин України ОЛЕКСІЙ КОВАЛЕНКО. 05.06.2009р. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість virusn Опубліковано 20 червня, 2009 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2009 ДОБРОГО ДНЯ, ШАНОВНИЙ ВІКТОР АНДРІЙОВИЧ! Звертаюсь до Вас з пропозицією яка, на мій, погляд є єдиним виходом для нашої країни, і найкращим виходом з цієї політичної ситуації особисто для Вас, як для політика, так і для громадянина. Напевно повторюю"чужі слова", та нічого, більшість політиків (обраних за кошти платників податків) і не таке повторюють.....! Я, особисто для Вас, маю пропозицію і маю надію про внесення змін до Конституції України: Давайте розділим кошти, які будуть виділятися для виборів майбутнього президента, серед громадян України. Наприклад, якщо буде виділенно 150 000 000 грн і в Україні приблизно 46 000 000 громадян, то не складним матиматичним рішенням можна підрахувати.... Наприклад: 150 000 000 / 46 000 000 = 3 260 869грн. Отже, скажіть будь ласка, де я можу отримати свої 3 000 000грн. , а на решту 260 869 я зобов'язуюсь замовити "ЛИСТІВОК А5 Формат 210х150, папір 150г/м2 Тираж 10 000 4+4 - 2700 грн/за увесь тираж (якщо на всі 260 869грн. то повино вистачити на місто з 75 000 громадян - практично по 12 листівок на кожного) І це тільки з моєї "здачі".... А з решти пенсіонерів, в моєму під'їзді, ми замовимо рекламу на телебаченні... ... Зачекайте! Тут прийшов сусід і теж хоче запитати: - Після операції "Чисті Руки" - піднялись штрафи і Хабарі в інспекторів ДАІ.... Питання: - чому досі не проводиться такі операції як: -"Велика заробітна плата" -"Гарні дороги" -"Дешева їжа" -"Безкоштовні комунальні послуги"........???????????????? Питання від водіїв: - купив автівку, щоб поставити на облік в МРЕВО витратив не малу сумму грошей (податок,Хабар(щоб не стояти в черзі до пузатого дядька, який сидить і плюється на скло), за те що оцінили авто (ніби я не знаю за скільки я його купив), за дороги....). Ці кошти незабаром надійшла до бюджету країни. Яка намагалась відремонтувати ці "дорогі" дороги. Не встиг я намилуватися своїм авто, як потрапив в халепу. Потрапивши в "ямеху" замасковану під калюжу посеред (так званної) дороги, авто відкинуло в бік дерева.... гарно що живий залишився! Хто автівку відшкодує? Дорога "нечійна", не має відповідальних, а гроші заплатив і квитанції маю.... Виходить, що через рік придумають ще таку послугу в МРЕВО: "Заплати за домовину - піклуйся про майбутнє" Чекаємо на відповідь!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.