Гість Женек Опубліковано 14 квітня, 2009 Поділитися Опубліковано 14 квітня, 2009 Доводилось читать, что национализм - главное и основное оружие против космополитизма и глобализации. Всегда ли это так? Нет. Иудеи достаточно давно и успешно используют украинский национализм для осуществления одной из своих приоритетных целей: ослабления и развала России. Т. н., украинский народ это составная часть общерусского народа. Т. н., украинский язык это ни что иное как малороссийское наречие. Независимая Украина это искусственное и уродливое образование, естественным и нормальным состоянием которого был бы статус малороссийской губернии в составе России. Именно с целью ослабления и развала России иудейские стратеги, используя украинских нациков, оторвали Украину от России и старательно поддерживают это извращенное состояние. Они навязывают Украине путь евроатлантической (западной) интеграции. Но что хорошего принес этот путь украинскому народу за годы независимости?! Геноцид славянского населения (гоев), эпидемии СПИДа и туберкулеза, разврат и деградацию, спаивание и наркотизацию населения и особенно славянской молодежи. Они декларируют сокращение численности населения Украины за годы независимоси почти на 6 млн. человек. Но ведь это только треть от реальной цифры! Зачем нам нужна эта жидоинтеграция, если западные народы относятся к славянам как к рабам? Например, английское слово "slave" означает именно раб. Представляется, что оптимальный путь развития Украины заключается именно в возвращении к своему естественному состоянию: статусу малороссийской губернии. Но и Россия должна существенно измениться: она должна скинуть с себя практически вековое иудейское иго. Российская Федерация должна трансформироваться в Российскую Империю, т. е. должно быть реставрировано самодержавие. Русь должна ориентироваться не на Запад, а на Восток: на регион юго-восточной Азии (Индия, Китай, Япония, Ю. Корея), где находятся ее арийские корни. Духовным оплотом российской монархии должно стать родноверие, ведизм (неоязычество). Необходимо свастить Русь и покончить с лунно-сатанинским культом христианства-православия, который только рядится в солнечно-божественное верование. Откройте, наконец, греческую литературу и постигните, что сося христя - никто иной как христианизированный Дионис (Вакх), который не имеет ничего общего с чистотой, праведностью и истинной духовностью. Прочитайте, наконец, по-иудейски, т. е. справа-налево, такие имена как Танатас - сатана(т), Аид - диа(вол), Дионис - сино(и)д. Вам не кажется, что распространенная библейская фраза: Бог есть свет, первоначально имела несколько другой вид - Бог есть Свез? Поэксперементируйте также со словом "гой". Вы думаете, что эти совпадения случайны? Вы хотите поговорить об этом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Женек Опубліковано 7 травня, 2009 Поділитися Опубліковано 7 травня, 2009 От желающих обсудить поднятые вопросы просто нет отбоя.:-) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 12 травня, 2009 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2009 Ну ти в принципі зрозумів, що ту маячню котру ти тут виклав і обговорювати немає сенсу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Женек Опубліковано 12 травня, 2009 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2009 Чому маячня? Обгрунтуй хоч це. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 13 травня, 2009 Поділитися Опубліковано 13 травня, 2009 цитата: "...Т. н., украинский народ это составная часть общерусского народа. Т. н., украинский язык это ни что иное как малороссийское наречие. Независимая Украина это искусственное и уродливое образование, естественным и нормальным состоянием которого был бы статус малороссийской губернии в составе России..." Це перший приклад того, що пост - маячня. Тобто моя держава - "уродлівоє образованіє", моя мова - "малоросійскоє нарєчіє", а єдино правильна роль України - статус колонії "старшого брата". Ви страждаєте меньшовартістю, пан Женек, якщо Ви, звичайно, українець. Але підемо далі. цитата: "...Именно с целью ослабления и развала России иудейские стратеги, используя украинских нациков, оторвали Украину от России и старательно поддерживают это извращенное состояние..." Давайте, всеж, зупинимся на чомусь одному - нацики, як ви назвали українських націоналістів, вони фашисти, чи масони? У моєму розумінні ці статуси заперечують один одного. Для чого ж тоді кричати на весь простір СНД, що Шухевич з Бандерою і всі їхні послідовники фашисти? Щоб потім обізвати таємними масонськими стратегами? На мою думку: аби просто облити лайном, і не важливо яким саме. А Ви свідомо чи не свідомо, не знаю поки, у це лайно пхаєте руки. цитата: "...Откройте, наконец, греческую литературу и постигните, что сося христя - никто иной как христианизированный Дионис (Вакх), который не имеет ничего общего с чистотой, праведностью и истинной духовностью. Прочитайте, наконец, по-иудейски, т. е. справа-налево, такие имена как Танатас - сатана(т), Аид - диа(вол), Дионис - сино(и)д. Вам не кажется, что распространенная библейская фраза: Бог есть свет, первоначально имела несколько другой вид - Бог есть Свез? Поэксперементируйте также со словом "гой". Вы думаете, что эти совпадения случайны? Вы хотите поговорить об этом?.." Це автор шоу пана Задорнова надивився, одразу зрозуміло. От ще прикрий факт - був яскравий письменик сатиричного жанру, а що залишилося? Не може додуматись ні до чого іншого, як перекручувати слова і розповідати про якісь містично-надприродні явища, суть яких пересічний глядач осягнути не може і не хоче. Колись хоч Америку обпльовував з якимось таким остервенінням, котре наштовхувало на думку, що хтось з російської влади диктує йому цю тему. А от якщо почитати опуси пана Задорнова написані ним у кінці 80-х, на початку 90-х, там картина інша. Там він сере на Росію матінку, а Америці оди співа. Хіба можна поважати людину яка так змінює свою думку? Але Бог з ним. Ви мені поясніть, пане Женек, що Ви хотіли сказати своїм посом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Женек Опубліковано 13 травня, 2009 Поділитися Опубліковано 13 травня, 2009 Шановний пане Хмельничанин, можливо десь у Хмельницькiй областi обгрунтувати означае висловити власну позицiю та облаяти опонента, але у столицi пiд цим словом розумiють наведення аргументiв. Я так i не зрозумiв, чому ви вважаете малоросiйську народнiсть нацiею, народом, а малоросiйський дiалект, говiр мовою? Де я написав, що нацiоналiсти - фашисти? Нацики та нацисти - хiба це одне? Сучаснi фашисти - це iудеi. А украiнськi нацики - iхнi помiчники. Я хотiв сказати те, що я сказав. Для усвiдомлення змiсту iнколи треба прочитати текст декiлька разiв... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 14 травня, 2009 Поділитися Опубліковано 14 травня, 2009 Шановний пане Хмельничанин, можливо десь у Хмельницькiй областi обгрунтувати означае висловити власну позицiю та облаяти опонента, але у столицi пiд цим словом розумiють наведення аргументiв. Я так i не зрозумiв, чому ви вважаете малоросiйську народнiсть нацiею, народом, а малоросiйський дiалект, говiр мовою? Де я написав, що нацiоналiсти - фашисти? Нацики та нацисти - хiба це одне? Сучаснi фашисти - це iудеi. А украiнськi нацики - iхнi помiчники. Я хотiв сказати те, що я сказав. Для усвiдомлення змiсту iнколи треба прочитати текст декiлька разiв... Я вважаю Український народ - Українським народом, Українську мову - Українською мовою. А таких людей як Ви - дивним явищем, які, перебуваючи громадянами України, підло лають свою Батьківщину. І я не буду доводити Вам, те що лежить на поверхні. Краще Ви доведіть мені, що Українського народу не існує. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Женек Опубліковано 15 травня, 2009 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2009 Я вважаю Український народ - Українським народом, Українську мову - Українською мовою. А таких людей як Ви - дивним явищем, які, перебуваючи громадянами України, підло лають свою Батьківщину. І я не буду доводити Вам, те що лежить на поверхні. Краще Ви доведіть мені, що Українського народу не існує.Нi, ви вважаете малоросiйську народнiсть украiнським народом та малоросiйський говiр - украiнською мовою.Де я лаяв свою Батькiвщину?! Ваша УкраДина-Окраiна менi не Батькiвщина. Мою ж Батькiвщину, Малоросiю, йудеi та бендери тимчасово знищили. Нiчого, скоро все стане на своi мiсця. Нащастя Росiя, Китай та Iндiя пiднiмаються та мiцнiшають. Отже скоро йудейько-американському домiнуванню у свiтi прийде кiнець. Доводити повиннi саме ви, оскiльки ви намагаетесь спростувати мiй перший пост. Я лише спробую вам допомогти. Дайте вiдповiдь на три запитання. Чи достатньо вiдрiзняеться малоросiйський дiалект росiйськоi мови вiд останньоi, щоб претендувати на статус окремоi мови? Оскiльки одна з суттевих рис народу - самодостатнiсть, чому ж представники малоросiйськоi народностi на Перяславськiй радi прийняли добровiльне рiшення про приеднання до Росii? Ви впевненi, що в разi приеднання тодi до Польщi, малороси не були б вже давно повнiстю асимiльованi поляками та католиками? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 15 травня, 2009 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2009 Достатньо українська мова відрізняється від російської щоб бути окремою мовою. З таким точно сенсом можна запитати: чи достатньо відрізняється російська мова від української, щоб вважатися окремою? Проаналізувавши це питання раніше, я особисто прийшов до висновку, що взявши за приклад українську, російську і польську мови неможливо сказати, що одна з них могла бути початком для розвитку двох інших. Вони усі цілком самостійні мови які мають спільне походження. Прикладом може слугувати романська мовна група. Адже Ви не будете сперечатися, що німецька, французька і англійська мови не є діалектами одна одної, а лише видозміненням Латини? Меншовартість Ваша хвороба, повторюю! Тепер про Переяславську Раду. Особисто я вважаю її рішення помилковим, і я знаю про що мовлю, досить прискіпливо вивчав це питання. І річ не у самодостатності народу або її відсутності. Річ у довгій і виснажливій війні, котру прийшлось вести українському народу на протязі 7 з лишнім літ які передували Переяславу. А також у самому початковому змісті угоди - військовий союз на рівних правах. На який Московщина, як вона це робила і робить завжди, наплювала. Всеж навіть за таких умов у 1654 році значна частина військової старшини і релігійних діячів України не погодились долучитись до угоди з Московією. Це були Іван Богун, Іван Сірко і багато інших. Ну і на завершення про можливу асиміляцію з поляками. А що змінила та сама Переяславська Рада? Адже й після неї Правобережна Україна перебувала під владою Польщі ще сотні років. А кордон пролягав по Збручу до 1939 року, чи не так? Де ж та ваша пресловута полонізація? І в Львові і в Тернополі живуть українці, вони розмовляють рідною мовою і горді тим що вони Українці, а не якісь незрозумілі малороси - слуги великоросів (які є насправді лише потомками азійських завойовників Київської держави). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Женек Опубліковано 15 травня, 2009 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2009 Вам дiйсно здаеться, що малоросiйський дiалект росiйськоi мови е бiльш розвиненим, нiж сама ця мова?! Рiч у тiм, що народ та нацiя за таких умов, якi склалися в сiмнадцатому столiттi гине чи перемогае, а народнiсть сама втрачае свою незалежнiсть, а потiм намагаеться зробити ображений вигляд. Навiщо Росii потрiбний був вiйськовий союз з Украiною та ще i на рiвних правах?! Жартуете? Переяславська рада змiнила те, що лише частина малоросiйськоi територii знаходилася пiд владою полякiв. В таких умовах полiтика асимiляцii була безперспективна i поляки ii не проводили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.