Натуся Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 То же, мы на Донбассе можем сказать вам галичанам. А які галичани вам поради дають - бажано конкретно, дуже не люблю водички. Плі-і-з Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Баба Ната, проследи логическую цепочку: Твои слова: Відпустіть нас, шановні, і вам і нам буде добре. Мой ответ: Да скоро уже двадцать лет, как отпустили. А толку? Живёте на три Д, смотреть больно. Что-то непонятно? 20 лет независимости, никто к Вам не лезет, экономикой сами занимались? Сами.. Страна в жопе? В жопе, на данный момент казна пустая. Долгов, как вшей у нищего. Россия то при чём? Ваши Ющ и Тюлька всё разворовали… А три Д – это доживаем, доедаем и донашиваем то, что от СССР осталось. Россия что ли заставляла вас миллионы, если не миллиарды гривень на помятники голодомору угрохать по всему миру? Сами угрохали… А оружие в Грузию по цене металлолома сами отдали, даже снимая установки с боевых постов? Сами… А Россия всё не даёт вам жить… Россия не давала Украине развивать промышленность, прикладную науку? Да нет, вам же приятнее бабки выделять на новые учебники истории, и проплачивать “научные разработки” по отбеливанию Шухевичей, Бандер, Мазеп и УПА… Так при чём здесь: Відпустіть нас, шановні, і вам і нам буде добре. ?? Кто вас держит?? Кому вы на хер нужны?? Ну а ты что пишешь? Это завершение логической цепочки нашего разговора. Самой то не смешно? Ну ладно, чтобы понятнее было, я выделю наш обмен мнениями одним цветом, а ты прочитай: - Відпустіть нас, шановні, і вам і нам буде добре. - Да скоро уже двадцать лет, как отпустили. А толку? Живёте на три Д, смотреть больно. - Можна подумати в Росії життя краще. Ось так - а ще маєте нахабство критикувати Україну Ответ последний из серии –Сам дурак. Ну я понимаю, что мужики тут , типа Хмельничанина такие приёмы любят, но ты же не дура, видно. И если они письками меряются, то тебе надо придумывать что нибудь другое, за неимением… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Cвоим ли, Натусь? Почему-то кажется больше американским. Надеюсь, сейчас своим начнете, как минимум желаю вам этого. Це у вас такі стереотипи, підігріті пропагандою. Насправді Ющенко нікого не слухався - скільки разів і зі США, і з Європи в особистій розмові і натяками через посередників намагалися його переконати не воювати з Тимошенко - результат нульовий. Тому і охололи відносини, тим більше, президент гнув свою лінію - поступки у візовому режимі, вільна економічна зона, асоційоване членство, ПДЧ. Європу це трохи "напрягало", бо сваритися з Росією не хотіли, а така прямолінійність українців в особі Ющенка їх трохи дратувала. Так и мы не даем. Всего лишь отстаиваем собственные интересы в экономике и безопасности. Имеем право, ровно так же, как и вы. Коли б тільки інтереси - то ж ви і до історії пхаєтеся, до наших героїв, ваш президент робить недвозначні натяки про нашу державу, як таку, яка взагалі не має право на існування, кпинить з нього в присутності нашого прем"єра -хіба такі дії можуть призвести до покращення стосунків. Тому якщо говорити що хтось у цьому винен - то вину треба розділити порівну. Не сахар, конечно, но всеж чуток получше, чем на Украине. Чуток - це лише в кількох великих містах. Це при наявності газу і нафти... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Ваши Ющ и Тюлька всё разворовали… Ну а вам що до того? Ось Путін на газі свою імперію збудував - чи не тема для роздумів - а ви все над Україною голосите, "безкорисливі" ви наші Россия что ли заставляла вас миллионы, если не миллиарды гривень на помятники голодомору угрохать по всему миру? Сами угрохали… А оружие в Грузию по цене металлолома сами отдали, даже снимая установки с боевых постов? Ще раз - а вам що до того? - чи ваші мільярди витрачалися - я думаю, що в Росії є такий звичай зарити в землю і хрестика не поставити - а українці своїх предків шанують, особливо таким чином замордованих совєтами. А що Росія зброю не продає? Чи Україна, щоб продавати, мала в Путіна дозволу питатися? Адже самі кажете, що ми вам нах...- то не шуміть і приймайте це як дорослі люди - де є користь про дружбу не думають. Тим більше, звідки вам з Уралу знати які установки ми продавали - наші п"ятиколонники українофоби нашептали - в Україні на них вже ніхто уваги не звертає, дивляться не інакше, як на атавізми - що і вам радимо, для спокою власного сердечка Да нет, вам же приятнее бабки выделять на новые учебники истории, и проплачивать “научные разработки” по отбеливанию Шухевичей, Бандер, Мазеп и УПА… А ви про антиукраїнські книжки, що контрабандою з Росії везуть, не чули - це також з байдужості і тому, що ви нас "відпустили" - нє, для мене, людини логічної аж через міру, таких російських"логічностей" аж через край. Більше навіть розглядати не буду - бо воно з тієї ж опери: "Ми вас відпустили - а чого ви історію переписуєте" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Буддист Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Тим більше, звідки вам з Уралу знати які установки ми продавали - наші п"ятиколонники українофоби нашептали - в Україні на них вже ніхто уваги не звертає, дивляться не інакше, як на атавізми - що і вам радимо, для спокою власного сердечкаНатуся. Українській державі ніхто і не забороняв торгувати зброєю. Але керівники нашої держави фактично втрутились у воєнний конфлікт, ті не зпитали нас. Особисто ні Вас,ні мене... А що б ми мали робити, як бі конфлікт був більш масштабнішим? (мене цікавить Ваша думка) ??? ЗЫ: пан САИ не з Уралу ;) ЗЫЫ: стоит ли говорить что из-за торговли оружием Украина нажила себе врагов на Кавказе? И теперь то я знаю доподлинно что уровень ненависти к Украине в АЮО довольно высок. Но в этом осетины тоже однозначно неправы, т.к. негативно относятся ко ВСЕМ украинцам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Ну а вам що до того? Ось Путін на газі свою імперію збудував - чи не тема для роздумів - а ви все над Україною голосите, "безкорисливі" ви наші Ще раз - а вам що до того? - чи ваші мільярди витрачалися - я думаю, що в Росії є такий звичай зарити в землю і хрестика не поставити - а українці своїх предків шанують, особливо таким чином замордованих совєтами. А що Росія зброю не продає? Чи Україна, щоб продавати, мала в Путіна дозволу питатися? Адже самі кажете, що ми вам нах...- то не шуміть і приймайте це як дорослі люди - де є користь про дружбу не думають. Тим більше, звідки вам з Уралу знати які установки ми продавали - наші п"ятиколонники українофоби нашептали - в Україні на них вже ніхто уваги не звертає, дивляться не інакше, як на атавізми - що і вам радимо, для спокою власного сердечка А ви про антиукраїнські книжки, що контрабандою з Росії везуть, не чули - це також з байдужості і тому, що ви нас "відпустили" - нє, для мене, людини логічної аж через міру, таких російських"логічностей" аж через край. Більше навіть розглядати не буду - бо воно з тієї ж опери: "Ми вас відпустили - а чого ви історію переписуєте" Баба Ната, да ты шо, тоже дура? Так и ни хрена и не поняла о чём я писал? Опять лезешь пиписьками меряться? Так ведь не чем тебе... С тобой скучно становится, как и с другими горе -нациками... И тысяча лет пройдёт , и больше, а подобные тебе всё будут кричать: Россия, видпусты нас, не замечая, что в нищете вас держит не Россия, а ваша дурость, ваше неумение просто жить. Вам всегда будет нужен выдуманный враг, на которого будете пытаться списать своё неумение существовать в мире не только с соседями, но и сами с собой. Страшно, что свою убогость вы пытаетесь с ЗУ распространить на всю Украину. Ещё раз повторяю, России насрать на ваше племя. Жаль нормальных украинцев, тех в ком нет комплекса меньшовартости... Да что я распинаюсь, перед кем... Ты мне только одно скажи напоследок, то, что Украина сейчас почти банкрот в экономике - вина России? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Це у вас такі стереотипи, підігріті пропагандою.Натуль, ну какая пропаганда. Неужели вы все думаете, что нас тут только и напичкивают антиукраинскими и атиющенскими настроениями ? Да у нас про выборы ваши последние сказали пару раз в новостях и все. И это при том, что вы считаете почему то, что Янукович ставленник Кремля. Да было бы так - трубили бы каждый час по всем каналам.Насправді Ющенко нікого не слухався - скільки разів і зі США, Нат, ну это уже не смешно даже. Ющенко госдеп США пропихнул всеми правдами и неправдами на пост президента, а ты говоришь он не слушался никого Скажи еще кран газовый крутил по собственной воле и оружие в Грузию сплавлял без ведома США. Заметь, то что он делал под протекторатом США, получалось, хоть и с разными итогами, а что делал самостоятельно, например запрет на проход российского флота после грузниских событий - просто проваливалось. Тому якщо говорити що хтось у цьому винен - то вину треба розділити порівну.Согласен. В любом конфликте виноваты обе стороны. Одна оговорка, поведение наших властей было спровоцировано антироссийскими действиями и настроениями Ющенко. Чуток - це лише в кількох великих містах. Це при наявності газу і нафти... В таких городах особенно заметно. Но сравни ту же пенсию в России и Украине, а это не зависит от того на сколько город крупный. Потому и говорю, не слишком сладко и у нас, но все же получше, чем на Украине. Да и про долги забывать не стоит. Россия их гасит, а Украина копит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Баба Ната, да ты шо, тоже дура? Так и ни хрена и не поняла о чём я писал? Я і не дуже вникала... Втомлюють мене такі розмови - одне і те ж, ніякого креативу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Нат, ну это уже не смешно даже. Ющенко госдеп США пропихнул всеми правдами и неправдами на пост президента, а ты говоришь он не слушался никого Скажи еще кран газовый крутил по собственной воле и оружие в Грузию сплавлял без ведома США. Заметь, то что он делал под протекторатом США, получалось, хоть и с разными итогами, а что делал самостоятельно, например запрет на проход российского флота после грузниских событий - просто проваливалось. Ну а що, наприклад, бо мене почали загальні фрази втомлювати. Якщо такий потужній протекторат, то нам би ПДЧ хоча б мали дати... А ЧФР відчитується, коли має на меті кудись курсувати, так само штрафують ракети, які возять по Севастополю і парад заборонили. В таких городах особенно заметно. Но сравни ту же пенсию в России и Украине, а это не зависит от того на сколько город крупный. Потому и говорю, не слишком сладко и у нас, но все же получше, чем на Украине. Да и про долги забывать не стоит. Россия их гасит, а Украина копит. У вас ціни вищі. Хоча молочні продукти смачніші, ніж у Львові. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Буддист Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 И это при том, что вы считаете почему то, что Янукович ставленник Кремля. Да было бы так - трубили бы каждый час по всем каналам. но он не будет враждебен. Ни для России, ни для США. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 А ЧФР відчитується, коли має на меті кудись курсувати, так само штрафують ракети, які возять по Севастополю і парад заборонили.Ну так это понятно. Обычные нормы. И США докладывает Киргизам когда и зачем лететь хотят. Зачем России без надобности злить Украину, когда вполне возможно оговаривать условия. Вот только есть разница в согласованности намерений и их исполнении по собственной воле или по принуждению. При действительной необходимости (как было в случае с возвращением военных кораблей после Грузинского конфликта), Россия сделала это вне всяческих Ющенских ново-запретов. Разница то есть делает Россия это по собственной воле или ее принудить хотят. Ющенко не нужно было идти наперекор, а либо договариваясь и согласовывая нормально с Москвой, либо заручаясь поддержкой США, а так выставил себя в очередной раз посмешищем. Плевать против ветра - это все таки неразумно. У вас ціни вищі. Хоча молочні продукти смачніші, ніж у Львові. По продуктам не знаю, но, например, сравнивая цену на бытовую технику в Киеве и Москве - товар дешевле в Москве примерно на 10%. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 ЗЫЫ: стоит ли говорить что из-за торговли оружием Украина нажила себе врагов на Кавказе? И теперь то я знаю доподлинно что уровень ненависти к Украине в АЮО довольно высок. Но в этом осетины тоже однозначно неправы, т.к. негативно относятся ко ВСЕМ украинцам.Плювати, що ті тварини-осетини думають про Україну. Саакашвілі все робить правильно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Плювати, що ті тварини-осетини думають про Україну. Саакашвілі все робить правильно.Правильно он может лишь галстуки кушать. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Правильно он может лишь галстуки кушать. :lol:Я був в Грузії і знаю, що говорю. Грузія стала жити набагато краще, там готелі кращі, ніж в Росії. При Саакашвілі багато іноземних інвестиції, а з Росії іноземний бізнес втікає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Буддист Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Плювати, що ті тварини-осетини думають про Україну.О Боже! Ты еще и расист! Саакашвілі все робить правильно. да еще и милитарист :lol: мдя... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 О Боже! Ты еще и расист! Абхази, осетини і палестинці це тварини. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Я був в Грузії і знаю, що говорю. Грузія стала жити набагато краще, там готелі кращі, ніж в Росії. При Саакашвілі багато іноземних інвестиції, а з Росії іноземний бізнес втікає.Ага, рассказывай сказочник. С голодухи все там галстуки жрут, да в Россию на заработки едут )) У денег ни копейки, даже правительство зарплату из американского бюджета получает и пенсия 70 долларов. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Абхази, осетини і палестинці це тварини.Тварь - это ты фашуга пейсатая, а там люди живут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Тварь - это ты фашуга пейсатая, а там люди живут.Абхази і осетини вбивали грузин, варили в казанах. Тварини вони, інакше їх не назвеш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Абхази і осетини вбивали грузин, варили в казанах. Тварини вони, інакше їх не назвеш.Дурак ты на всю голову. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Абхази і осетини вбивали грузин, варили в казанах. Тварини вони, інакше їх не назвеш. Ну и как тебе этот шулюм, понравился? Говорят, из евреев ещё вкуснее получается. На ЗУ в своё время варили... ты узнай у своих нынешних товарищей, может расскажут. Когда немцы во Львов зашли, так столько твои герои - бандеровцы евреев нарезали... всю оккупацию вами питались. Да и тебя сейчас держат, как живую консерву, перестанут их из госбюджета дотировать за счёт востока, опять из твоих шулюм варить начнут. Ты - первый в очереди, готовся.... ну подмойся хотя бы.))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Ну и как тебе этот шулюм, понравился? Говорят, из евреев ещё вкуснее получается. На ЗУ в своё время варили... ты узнай у своих нынешних товарищей, может расскажут. Когда немцы во Львов зашли, так столько твои герои - бандеровцы евреев нарезали... всю оккупацию вами питались. Да и тебя сейчас держат, как живую консерву, перестанут их из госбюджета дотировать за счёт востока, опять из твоих шулюм варить начнут. Ты - первый в очереди, готовся.... ну подмойся хотя бы.)))САИ видно колись на західній Україні добрячих бамбулів вигріб, не інакше. Просто світиться людина священим вогнем помсти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 САИ видно колись на західній Україні добрячих бамбулів вигріб, не інакше. Просто світиться людина священим вогнем помсти. Да не был я там никогда. Но теперь мне хотя бы понятна твоя люта ненавысть к России.)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Хмельничанин Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Да не был я там никогда. Но теперь мне хотя бы понятна твоя люта ненавысть к России.))))))Не вгадав, чоловіче. Вдома вигрібав в молодості, було діло. І зовсім не з політичних міркувань. А от там ніколи. Хоч вір, хоч не вір. І про мою ненависть до Росії ти помиляєшся. Не люблю лише росіян які пхають носа в наші справи і дуже не люблю хохлів Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість v zakone Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Баба Ната, да ты шо, тоже дура? Так и ни хрена и не поняла о чём я писал? Опять лезешь пиписьками меряться? Так ведь не чем тебе... С тобой скучно становится, как и с другими горе -нациками... Господа,вы что тут на соратницу напали.Сделал я экскурсию по политфорумах России,если туда не заглядывать, то кажется что Россия по Вашему описанию-небесный рай.Тут вы нашли тихую обитель и потехоньку спорите с украинцами,а Ваши саратники отбиваются от чеченцев,грузинов,евреев и т. д.Насмеялся я до упаду,можно фельетон писать.И что ж Вы за нация такая что везде "востребованы".Одним носы не нравятся,другим задницы,третьим вообще все,короче пурга.Сплошной шовинизм,расизм и бог знает что.И что самое интересное,описание положеня дел в России,и навязывание западом России буржуазно-либеральной идеологии,аказывается у Вас тоже нет единства,а так же рост безработицы,рост цен,а наш восток к Вам собрался,у Вас наверно дворников мало.И что мне понравилось что между собой правду оматушке России пишут,выдержка:- Парадокс современной России в том, что личная мотивация большинства, а значит и идеология человеческой массы разсбалансирована, разновекторна и часто носит деструктивный характер. Наживайся кто как может, вот и вся мотивация современной России у одних, выживай как можешь - у других. Это уже не нация, это шайка россиян. Это я скопировал,ну вот втаком духе все,ну а далше,чем дальше в лес-тем больше палок,тут уже господа форумчане затронули ядерную тему,и заметте вплодь до нажатия кнопки все расписали.Ждут когда Иран уран обогатит,и Россия уже будет противостоять двум ядерным угрозам.Еще говорят что если ибудет ядерное нападение то за Россией пол мира пойдет,сверхдержава,даже герб такой- одна голова за западом следит,другая за востоком,а третья бутылку высматривает.Так вот я кчему веду,что межнациональные отношения - очень деликатный, требующий особого внимания и терпения вопрос. А Вы - просто "наш" парень, который в рваной тельняшке со ржавым топором пытается драть глотку, там, где надо спокойно и с достоинством решить вопрос за круглым столом. Ну, это издержки люмпенского воспитания, пусть даже рядящегося в камуфляж-мишуру в виде диплома с высшим образованием и факта папы-военнослужащего. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Дурак ты на всю голову.Дурень, не вір російським історикам і радянським підручникам. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Krest33 Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Насмеялся я до упаду,можно фельетон писать.И что ж Вы за нация такая что везде "востребованы".Да все мы не без греха и далеки от белых и пушистых, но ты сам посуди, куда нам деваться? Для прибалтов мы сволочи узурпаторы, для украинцев захватчики и кровавая гбня, для грузин милитаристы и т.д. Но как то быстро забывается, что Украина со времен своей самостийности жила на дешевом газе, что помогло ей сохранить в какой то мере промышленность и ее конкурентноспособность, что чуть ли не половина грузинского бюджета - это деньги с Московских казино дяди Гоги, прибалты так вообще в паскудстве обвинили, как это Россия посмела построить свой нефтеналивной порт и теперь им бабла с нефти не перепадает и почему сволочная Россия не дает им втюхивать свои литовские инопромные разбитые ведра под названием автомобиль. Ну сволочь прямо Россия. А может взглянем по-другому? Да отстаньте вы уже от нас, вам нужна была независимость - получили и ради Бога, ну не нужны нам ваши территории и их захват. Хватать то нечего, тоже мне Швейцарии с голой задницей все в долгах, а земли у нас своей девать некуда, то что есть хоть сохранить бы и то ладно. Ну не виноваты мы, что вы за 20 лет своей независимости нихрена не смогли, кроме как искать вокруг виноватых , лишь бы не себя. А то ведь накинулись кучей и давай каждый рвать свой кусок и свою выгоду, забывая при этом, что мы давно уже вам ничего не должны да вдобавок еще и выплачивали союзный долг в том числе и за вас и ни один не сказал спасибо, как будто это в порядке вещей и так должно быть. Дайте жить спокойно, мы из ямы вылезем и вас ведь за собой потянем, а вам бы лишь унизить Россию да погадить поудачнее. Ведь если мы тонуть будем думаете вам легче будет? Вряд ли, вообще потонете в дерьме полностью, а сейчас пока хоть по шею сидим да дышать можем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Да все мы не без греха и далеки от белых и пушистых, но ты сам посуди, куда нам деваться? Для прибалтов мы сволочи узурпаторы, для украинцев захватчики и кровавая гбня, для грузин милитаристы и т.д. Но как то быстро забывается, что Украина со времен своей самостийности жила на дешевом газе, что помогло ей сохранить в какой то мере промышленность и ее конкурентноспособность, что чуть ли не половина грузинского бюджета - это деньги с Московских казино дяди Гоги, прибалты так вообще в паскудстве обвинили, как это Россия посмела построить свой нефтеналивной порт и теперь им бабла с нефти не перепадает и почему сволочная Россия не дает им втюхивать свои литовские инопромные разбитые ведра под названием автомобиль. Ну сволочь прямо Россия. А может взглянем по-другому? Да отстаньте вы уже от нас, вам нужна была независимость - получили и ради Бога, ну не нужны нам ваши территории и их захват. Хватать то нечего, тоже мне Швейцарии с голой задницей все в долгах, а земли у нас своей девать некуда, то что есть хоть сохранить бы и то ладно. Ну не виноваты мы, что вы за 20 лет своей независимости нихрена не смогли, кроме как искать вокруг виноватых , лишь бы не себя. А то ведь накинулись кучей и давай каждый рвать свой кусок и свою выгоду, забывая при этом, что мы давно уже вам ничего не должны да вдобавок еще и выплачивали союзный долг в том числе и за вас и ни один не сказал спасибо, как будто это в порядке вещей и так должно быть. Дайте жить спокойно, мы из ямы вылезем и вас ведь за собой потянем, а вам бы лишь унизить Россию да погадить поудачнее. Ведь если мы тонуть будем думаете вам легче будет? Вряд ли, вообще потонете в дерьме полностью, а сейчас пока хоть по шею сидим да дышать можем. Молодец, доходчиво... одна беда, снова ведь ничего не поймут. Я тоже в своё время пытался, вот так, но просто не хотят слушать, или не могут понять... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Буддист Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Молодец, доходчиво... одна беда, снова ведь ничего не поймут. Я тоже в своё время пытался, вот так, но просто не хотят слушать, или не могут понять...Дык, САИ, на первый взгляд понять способны. Ведь не дебилы же? Но когда им (дуракам) начинаешь объяснять что-то, гнут свою линию даже не имея аргументов. Возьмем самую громкую тему. Напр. война в ЮО. Им говоришь, что грузины напали первыми, была агрессия и т.д. а они: "нам ПОХЪ Саак молодец! Осетины - недолюди! и т.д." Отак Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 21 лютого, 2010 Поділитися Опубліковано 21 лютого, 2010 Дык, САИ, на первый взгляд понять способны. Ведь не дебилы же? Но когда им (дуракам) начинаешь объяснять что-то, гнут свою линию даже не имея аргументов. Возьмем самую громкую тему. Напр. война в ЮО. Им говоришь, что грузины напали первыми, была агрессия и т.д. а они: "нам ПОХЪ Саак молодец! Осетины - недолюди! и т.д." Отак Так ото ж...)))). Дим, не переживай, посмотри вокруг себя, что за люди тебя окружают и многие ли мыслят категориями наших здешних друзей... Вот и воспринимай мир реально, нациков в Украине раз-два и всё, остальные ведь нормальные? И процентное соотношение больных и здоровых теперь будет меняться в сторону оздоровления нации. А здесь... это так, адреналинчику чуть получить для здоровья. Не думаешь же ты, что Хмельничанина можно вылечить? Там всё очень запущено... фанатизм не лечится. Интересно, что они на полном серьёзе думают, что я защищаю порядки и правительство России, да начхать мне на них, меня одно волнует - помаранчевая плесень на Украине, как источник всех бед моего народа. С ними и борюсь... правда безуспешно. Но выборы показали, что народу наплевать на гуцул и бандер, народ хочет просто порядка в стране и мало-мальского благополучия, а не лозунгов очумелых шароварников. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.