otchim Опубліковано 10 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2012 Граница временная. Воспалённый мозг от независимости - бессмысленной когда нибудь оправится. Внучок! А вот от дикой скачки на крылатом коне воспалённый мозг никогда не вылечится! ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 10 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2012 Так ведь даже традиционная история говорит, что "всё вернётся на круги своя". что за традиционная история,сказочник?)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2012 Так ведь даже традиционная история говорит, что "всё вернётся на круги своя". Не уточниш - де цього кола початок - до якого все має повернутися - адже кожен вибирає СВОЄ коло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 10 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2012 Не уточниш - де цього кола початок - до якого все має повернутися - адже кожен вибирає СВОЄ коло.Карты (Великая Тартария, Российская империя, СССР) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz Опубліковано 10 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2012 Карты (Великая Тартария, Российская империя, СССР) очень смешно... следующая остановка великая тартария,дурачек?)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2012 Не уточниш - де цього кола початок - до якого все має повернутися - адже кожен вибирає СВОЄ коло. а фик теперь кто разберет. лента мёбиуса? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Если судить по форумам, то число политизированных придурков в России неуклонно возрастает :blink:Це наш придурок, засратий. Бо сам українець і гавкає на Україну, а Вольф приїзжий придурок, не засратий, бо він відстоює свій рід, і це нормально. Хоч москалі таки засранці. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Це наш придурок, засратий. Бо сам українець і гавкає на Україну, а Вольф приїзжий придурок, не засратий, бо він відстоює свій рід, і це нормально. Хоч москалі таки засранці. :lol: Кузя, я уже тебя не один раз просил привести пример, где я об Украине что-то плохое говорил. О Галичине да, было, но лишь потому, что эту территорию не считаю частью Украины. Обижаешь, Пузя. Кстати, тебе понравилась заметка о вечном схроне? :lol: ПС. И перестань постоянно и всем ябедничать на меня. Нехорошо, товарищЪ Кузя, не достойно такого гарного хлопця, як ты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Кузя, я уже тебя не один раз просил привести пример, где я об Украине что-то плохое говорил. О Галичине да, было, но лишь потому, что эту территорию не считаю частью Украины. Обижаешь, Пузя. Кстати, тебе понравилась заметка о вечном схроне? :lol: ПС. И перестань постоянно и всем ябедничать на меня. Нехорошо, товарищЪ Кузя, не достойно такого гарного хлопця, як ты. Україна, це рука а Галичина три пальці, ти на три пальці пісяєш, а руки треба мити обі. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 О Галичине да, было, но лишь потому, что эту территорию не считаю частью Украины. отакої! :o а чей же частью ты ее считаешь? Будем всю история поднимать в тысячный раз? Спроси у миллиона галичан, их прадедов и прабабок, кем они себя считали? Поляками? Австрияками? За что три века боролась Западная Украина? Быть в составе Австро-венгрии? Да если б не Харьков и не западенци хрен бы была Украина! Так по кускам бы и растаскали.. Не считает он... :angry: :angry: :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Україна, це рука а Галичина три пальці, ти на три пальці пісяєш, а руки треба мити обі. :P не можешь ***ть - не мучай ***у. думай перед тем как метафоры применять! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 не можешь ***ть - не мучай ***у. думай перед тем как метафоры применять! :angry: Вам, прыгуньям с шестами, не угодишь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Україна, це рука а Галичина три пальці, ти на три пальці пісяєш, а руки треба мити обі. :P А туловище гиде? :lol: Ты украинофоб, Кузя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 отакої! :o а чей же частью ты ее считаешь? Будем всю история поднимать в тысячный раз? Спроси у миллиона галичан, их прадедов и прабабок, кем они себя считали? Поляками? Австрияками? За что три века боролась Западная Украина? Быть в составе Австро-венгрии? Да если б не Харьков и не западенци хрен бы была Украина! Так по кускам бы и растаскали.. Не считает он... :angry: :angry: :angry: Ну и целуйся со своей галичанкой-католичкой :wacko: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Це наш придурок, засратий. Бо сам українець і гавкає на Україну, а Вольф приїзжий придурок, не засратий, бо він відстоює свій рід, і це нормально. Хоч москалі таки засранці. :lol: Вы это прекращайте - засратый/незасратый :angry: САИ сообщил, что секретную засранскую методику имеет, а у Вас что? Всех придурков полупридурков обнюхать - так и нос поломается Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 А туловище гиде? :lol: Ты украинофоб, Кузя. Ты еще и на туловище, заришся, обломись. Хватит тебе комбинации из трех пальцев. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Ты еще и на туловище, заришся, обломись. Хватит тебе комбинации из трех пальцев. :lol: Хорошо подвёл. Я ждал - когда ж три пальца до кучи сложатся :rolleyes: Хотя можно было ещё один ход протянуть ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Ну и целуйся со своей галичанкой-католичкой :wacko: не хочу с католичкой, хочу со сталинским буденовцем! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 не хочу с католичкой, хочу со сталинским буденовцем! Ага... Я до завтра буду сердиться, потом посмотрим. Написал сегодня заявление по собственному. Теперь пойду с горя пиво пить. А может и водку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Хорошо подвёл. Я ждал - когда ж три пальца до кучи сложатся :rolleyes: Хотя можно было ещё один ход протянуть ;) Нечего Кузю вылизывать. Он сроду не любил чистоты. Замацюра он. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Нечего Кузю вылизывать. Он сроду не любил чистоты. Замацюра он. :lol: Виноват, похвалил А надо ж было его засранцем обозвать - да секретных методик из Питера не прислали И бандеровцем/коммунистом/жидом обозвать - да методики поразбирали (кистор, жирафочка, ориана) Увы мне!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 О! пришел тебе достойный оппонент.. Сразись сперва с нашим младшеньким недоразумением. Барин уже посьтирали свои белые штаны,помылись, легли и ждут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 О! пришел тебе достойный оппонент.. Сразись сперва с нашим младшеньким недоразумением. Барин уже посьтирали свои белые штаны,помылись, легли и ждут. Это ко мне призыв (сразиться)? :unsure: Если так, то кто в белых штанах? :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Это ко мне призыв (сразиться)? :unsure: Если так, то кто в белых штанах? :unsure: иваныч.. скажи - а че ты здесь зацепиплся? ты мне и клитсора напоминаешь по пофигизму и насоса (ну ты его не знал) по дебилизму, и ну тут разные были... скажи : тебе здесь интересно? так каковоже ты пишешь , находясь без году неделю - " мне насрать" ? Ты заработал на такие слова? Или если ты огонь , думаешь, воды не найдется на тебя ? Или земли ? Засыпать? Второй раз серьезно предупреждаю - будь скромнее. Или вали с миром. анархист. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Переход в атаку? Тогда песня нужна. Гимн ВОХРы Хотят ли цирики войны?.. Ответ готов у старшины, Который пропил все, что мог, От портупеи до сапог. Ответ готов у тех солдат, Что в доску пьяные лежат, И сами вы понять должны, Хотят ли цирики войны... :P :P :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 вот не пойму, чем ты мне нравишься, гау нючок? Перестань цепляться. Я спокойно отработала в ОК, и не применяй ко мне слов в корне еврейской морфологии. Я там краями. Вот у тебя нездоровая реакция на млс. Неприятные ассоциации? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Буду смотреть "Велику різницю" и чистить картошку. Потом поясню про мировозрение, в т.ч. млс. Советую внимательно прочитать пост про "насрать" - там с САИ связано ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 19 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 травня, 2012 Май 18, 2012 В суботу 26 травня Кіровоградську область відвідає голова Всеукраїнського Об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок. Про це Інтернет-виданню «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі Кіровоградської ООВО"Свобода" В програмі перебування заплановано зустрічі з мешканцями Долинської та Кіровограда. В 11 годині Олег Тягнибок зустрінеться з жителями Долинського району, а в 14.00 в приміщенні будинку профспілок що на площі Богдана Хмельницького розпочнеться зустріч з жителями обласного центру. А шо, пожалуй схожу на встречу. Может не все свободовцы других быдлом считают как тут некоторые. Интересен факт не то, о чём бужет говорить пан Олег а рядовые наши местнные свободовцы если таковые есть хотя наверняка есть и немало. Таки схожу. Надо же в концов понять права ли пословица утверждающая что в семье не без урода. В свободовской семье в данном случае. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 травня, 2012 сходи, сходи, непременно! Не забудь знакомых агитнуть как можно больше. Скажи : просто по приколу.. А там - как карта ляжет. А вдруг да и проникнитесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 травня, 2012 А шо, пожалуй схожу на встречу. Может не все свободовцы других быдлом считают как тут некоторые. Интересен факт не то, о чём бужет говорить пан Олег а рядовые наши местнные свободовцы если таковые есть хотя наверняка есть и немало. Таки схожу. Надо же в концов понять права ли пословица утверждающая что в семье не без урода. В свободовской семье в данном случае. ;) Тебе повинно більше цікавити не те, хто тебе ким ВВАЖАЄ, а ким ти себе почуваєш. Людина, яка спокійно дивиться на теперішні події в Україні і навіть шукає в них позитиви - грілку на свою тружденну задницю - апріорі не може викликати поваги. Вчитайся, риторика нікого не нагадує? "Є політична складова. Йде, якесь політичне життя. Так, ми маємо цю проблему. Припустимо, я кажу, вам все це докладно розповідати чи ні? Вони мені кажуть: "Та ні, та ви її відправте куди-небудь, цю Тимошенко. Пишуть же: хочуть її забрати, хай її лікують". Та справа в тому, що я не можу цього зробити за законом", - зазначив він. "Якби я міг це зробити, і від мене б це залежало, я б це зробив", - додав президент. Янукович уточнив, що "закони не дозволяють, і потрібні відповідні рішення в рамках закону, щоб це можна було зробити". "А Євро-2012 буде, будуть уболівальники, ну хтось не приїде з тих, хто вирішив якимось чином висловити своє ставлення до Тимошенко", - підсумував він. Для підказки *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jPLOea8SUco Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.