Гість Монтескье Опубліковано 2 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2010 На даному етапі є необхідність захищати саме українську мову, яку століттями витісняли, я вже мовчу про діловодство, науку, культуру - навіть з побуту. Російська мова захищається іншою державою, українська більше ніде. Иньша держава защищает свои языки на своей территории и в Украинские дела не вмешивается. На данном этапе под предлогом защиты украинского языка, мы имеем шовинизм и национализм, а так же борьбу против этих явлений. Мені стає зрозуміло чому ти мене ні як не зрозумієш. Ти не тільки говориш на українському, але ще й думаєш. Давай рассуждати абстрактно. Існує етнічна група(родина) зі своїм менталітетом, мовою. І раптом відбувається втрата духовних цінностей. Ця втрата для етнічної групи порівнянна із втратою когось близького для родини. Коли раптом звалився звичний навколишній світ. І стає незрозуміло, як жити з такою втратою. Родина, безнадійно хворого прагне продовжити йому життя, щоб відтягнути день прощання. Етнічна група, як родина, вона не допустить для себе такої втрати. Втрата або не втрата, залежить від неї. И это относится к обеим этническим группам и языкам. Поэтому я за равноправие и вечную жизнь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 2 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2010 Монтеск"є, де ти тих націоналістів бачив? Якщо б вони у нас були, то б Україна не опинилася в такому жалюгідному становищі: без вибору, окрім як з росією і з безконечною ганьбою у вигляді глави держави. А ти малий, українофобе, скористайся зі своєї поради, бо схоже ти забув в якій країні живеш. Може нагадати? А ну нагадай у якій країні я живу. Може я помиляюся ? У Конституції я прочитав, що в соціальній, правовій і демократичній країні. Де гарантовані основні свободи особистості. Може це ти Конституцію України не читала або взагалі живеш у Туреччині, і кликати тебе Роксалана, а на форумі мізки за бакси пудриш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ua Patriot Опубліковано 2 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2010 В Україні немає проблем з російською мовою, це двієчники не хочуть вивчати українську мову. Оріана, з Вами абсолютно згоден. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 2 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2010 В Україні немає проблем з російською мовою, це двієчники не хочуть вивчати українську мову. Оріана, з Вами абсолютно згоден.Ты со всем сгоден, что противоречит принципам морали и демократии! Отличник :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість max2525 Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 Реальное равноправие появится с изменением 10 статьи Конституции. Vox audita latet, littera scripta manet. - Сказанное слово исчезает, написанная буква остается. Языковое равноправие должно быть прописано в законе. Если на русском общаются, значит есть в этом необходимость. Adversus necessitatem ne dii quidem - Против необходимости не властны и сами боги (Платон). равноправие должно быть в головах и сердцах людей , а бумажка - она лишь бумажка , не более. Сейчас же равноправия нет и близко - украинцы лишены многого и подвергаются притеснениям регулярно и на всей территории Украины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість max2525 Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 А кто то покушается на мову? Ктото запрещает? Украинский язык, как раз защищен конституцией Украины! В чем проблема?нужна реальная защита , а не пункт в Конституции. Будет реальная защита - проблема исчезнет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 А ну нагадай у якій країні я живу. Може я помиляюся ? У Конституції я прочитав, що в соціальній, правовій і демократичній країні. Де гарантовані основні свободи особистості. Може це ти Конституцію України не читала або взагалі живеш у Туреччині, і кликати тебе Роксалана, а на форумі мізки за бакси пудриш. Та тобі і копійки ніхто не дасть, примітив. Хіба твої ставленики не повісили контитуцію на гвіздок біля параші? Ото ж бо: користуйся, не соромся, можеш навіть почитувати для розширення кругозору :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 Я вижулишь одно, как ваши нацики, что пытались стереть все Русское с лица Украины, сегодня бьются в огонии, лишь бы не получить 2й государственный язык. И дело не в том что он второй, а в том, что он Русский! Если бы он был Английским, думаю не было бы такого резонанса! Не твоє собача справа - самі розберемося без паршивих Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 Иньша держава защищает свои языки на своей территории и в Украинские дела не вмешивается. На данном этапе под предлогом защиты украинского языка, мы имеем шовинизм и национализм, а так же борьбу против этих явлений. Мені стає зрозуміло чому ти мене ні як не зрозумієш. Ти не тільки говориш на українському, але ще й думаєш. Давай рассуждати абстрактно. Існує етнічна група(родина) зі своїм менталітетом, мовою. І раптом відбувається втрата духовних цінностей. Ця втрата для етнічної групи порівнянна із втратою когось близького для родини. Коли раптом звалився звичний навколишній світ. І стає незрозуміло, як жити з такою втратою. Родина, безнадійно хворого прагне продовжити йому життя, щоб відтягнути день прощання. Етнічна група, як родина, вона не допустить для себе такої втрати. Втрата або не втрата, залежить від неї. И это относится к обеим этническим группам и языкам. Поэтому я за равноправие и вечную жизнь. Не вмішується? - я там довго ніколи не сміялася. Монтеск"є, ти не живеш в Україні, в іншому випадку ти б такої дурні не писав. Та навіть присутність тут Смела - є підтвердженням того, що вони ХОЧУТЬ державного статусу для своєї мови. Твоя абстрактність не грунтується на досвіді, тому так тупо звучить. Треба пережити те, про що пишеш, в іншому випадку абтакціонуй на зайчиках і котиках. :lol: Рівноправ"я при демократії бути не може, тут меншість підкоряється більшості при максимальному нівелюванні протиріч між ними. Цього літа відпочивала в Закарпатті. Що здивувало: там розмовляють румунською, російською і українською мовами. Румунів дуже багато, але вони переходять або на українську, або на російську, коли спілкуються не з румуном. Так ось, ти чув, щоб вони вимагали особливого статусі для своєї мови? Ні, їм комфортно, ніхто їх не притісняє у звичному житті, і державну вони вчать через необхідність: живуть то в Україні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 Не твоє собача справа - самі розберемося без паршивихЭто не парша, это правда. А правда зачастую колит глаза! Терпите Насруся!Вам дай волю разобраться, страну до гражданской доведете, нацики хреновы! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 Мені стає зрозуміло чому ти мене ні як не зрозумієш. Ти не тільки говориш на українському, але ще й думаєш. Я не ти, мені щоб людину розуміти не треба думати на її мові. Інша справа чи є правда за тією людиною, чи може вона на ній побудувати достатньо аргументів, щоб мене переконати. Я російську використовую на роботі, бо працюю на харківську фірму, крім того, на російськомовній програмі. Я спілкуюся з російськомовними українцями у Львові - вони мене підтримують. Підтримують навіть ті, які не розмовляють українською ВЗАГАЛІ. Я їх розумію, так склалася в них доля, перебороти себе вони не можуть. Але вони дітей вчать рідної мови - і це великий плюс. Я люблю російську класику навіть більше, ніж українську. Чому я шовіністка чи націоналістка в гіршому розумінні цього поняття? А ось такі як ти, які вважають, що українську їм вчити не треба, а для цього треба лише вписати російську в Конституцію України - ти не шовініст, а просто хороший друг Росії? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 Это не парша, это правда. А правда зачастую колит глаза! Терпите Насруся! Вам дай волю разобраться, страну до гражданской доведете, нацики хреновы! Смел, це тільки твоя правда і не більше, яка грунтується на фсбшній дурні, яку дбайливо вкладають вам в голови. Молодець, вчи українську :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 Не вмішується? - я там довго ніколи не сміялася. Монтеск"є, ти не живеш в Україні, в іншому випадку ти б такої дурні не писав. Та навіть присутність тут Смела - є підтвердженням того, що вони ХОЧУТЬ державного статусу для своєї мови. Твоя абстрактність не грунтується на досвіді, тому так тупо звучить. Треба пережити те, про що пишеш, в іншому випадку абтакціонуй на зайчиках і котиках. :lol: Рівноправ"я при демократії бути не може, тут меншість підкоряється більшості при максимальному нівелюванні протиріч між ними. Цього літа відпочивала в Закарпатті. Що здивувало: там розмовляють румунською, російською і українською мовами. Румунів дуже багато, але вони переходять або на українську, або на російську, коли спілкуються не з румуном. Так ось, ти чув, щоб вони вимагали особливого статусі для своєї мови? Ні, їм комфортно, ніхто їх не притісняє у звичному житті, і державну вони вчать через необхідність: живуть то в Україні. У вас извращенное понятие о демократии, о чем вы вообще говорите! Тоесть если большинство унижает меньшинство, то это демократия? Демократическое общество борется за права каждого гражданина. Как же институт прав человека. Да и потом почему вы решили, что большинство против Русского языка? Вы не проводили референдума, никаких исследований. Предвыборной программой Яныка был лозунг сделать Русский язык вторым государственным. Он победил на выборах и это показатель поддержки общества его программы, как минимум большинством более 50%!!! А что ты слышала гонения на Румын? Запрете Румынского языка? Так по этому им и комфортно, что нет! В мировой истории воины начинаются именно тогда когда националистические течения берут верх, появляются ущемленный в правах слой общества по национальным признакам. Русский язык ходил на территории современной Украины тысячу лет, до появления самой Украины. И имеет полное моральное право остаться и стать государственным, по тому, что есть в этом потребность для населения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 У вас извращенное понятие о демократии, о чем вы вообще говорите! Тоесть если большинство унижает меньшинство, то это демократия? Демократическое общество борется за права каждого гражданина. Как же институт прав человека. Да и потом почему вы решили, что большинство против Русского языка? Вы не проводили референдума, никаких исследований. Предвыборной программой Яныка был лозунг сделать Русский язык вторым государственным. Он победил на выборах и это показатель поддержки общества его программы, как минимум большинством более 50%!!! А что ты слышала гонения на Румын? Запрете Румынского языка? Так по этому им и комфортно, что нет! В мировой истории воины начинаются именно тогда когда националистические течения берут верх, появляются ущемленный в правах слой общества по национальным признакам. Русский язык ходил на территории современной Украины тысячу лет, до появления самой Украины. И имеет полное моральное право остаться и стать государственным, по тому, что есть в этом потребность для населения. Смел, не треба відповідати на мої пости - ти української не знаєш, а тому адекватно на них реагувати не можеш. Де я написала, що хтось когось має принижувати? А те, що більшість підкоряєтья меншості - це незаперечний факт. Вибори преза - більше доводів не треба. Але в Росії це не так, бо меншості нема, всі суцільна сіра маса - тому тобі не зрозуміти. Вибач, всього поста не читала, Зупинилася на першій брехні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 Смел, це тільки твоя правда і не більше, яка грунтується на фсбшній дурні, яку дбайливо вкладають вам в голови. Молодець, вчи українську :lol: Да что ты мне говоришь, то!Даже из нашего форума форумчане честно признались, будут защищать свои интерсы с оружием в руках если до этого дойдет. Ты просто глупая баба, не понимаешь элементарных вещей! А ведь на последних выборах, хватило бы сказать ФАС и завертелось бы так, что мало точно не показалось бы. Запад ненавидит Восток, причем взаимно, Русские вообще для вас люди второго сорта, татары третьего! Вы живете в шовинистических иллюзиях. Ты вообще тут как то заявила, что Украинцы прародители всех народов и цивилизаций. Великие люди полубоги Укры! Шумеры, Египтяне, Майя всего лишь, производное, дети ваши. А Русские в твоих словах кто? Как говорила? Щас вспомню, недочеловеки, брак производства народов, великих Украинцев. При чем тут наши ФСБ, если вы сами открыто говорите свои намерения и возможная реакция слоев общества, предсказуема! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
smell Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 Смел, не треба відповідати на мої пости - ти української не знаєш, а тому адекватно на них реагувати не можеш. Де я написала, що хтось когось має принижувати? А те, що більшість підкоряєтья меншості - це незаперечний факт. Вибори преза - більше доводів не треба. Але в Росії це не так, бо меншості нема, всі суцільна сіра маса - тому тобі не зрозуміти. Вибач, всього поста не читала, Зупинилася на першій брехні. Да хрен разберешь. что ты пишешь! Переводчик и тот, не все переводит! Что понимаю, на то и отвечаю! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 Та тобі і копійки ніхто не дасть, примітив. Хіба твої ставленики не повісили контитуцію на гвіздок біля параші? Ото ж бо: користуйся, не соромся, можеш навіть почитувати для розширення кругозору :lol: Это твоё место около параши, а не Конституции. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 Не вмішується? - я там довго ніколи не сміялася. Монтеск"є, ти не живеш в Україні, в іншому випадку ти б такої дурні не писав. Та навіть присутність тут Смела - є підтвердженням того, що вони ХОЧУТЬ державного статусу для своєї мови. Твоя абстрактність не грунтується на досвіді, тому так тупо звучить. Треба пережити те, про що пишеш, в іншому випадку абтакціонуй на зайчиках і котиках. :lol: Рівноправ"я при демократії бути не може, тут меншість підкоряється більшості при максимальному нівелюванні протиріч між ними. Цього літа відпочивала в Закарпатті. Що здивувало: там розмовляють румунською, російською і українською мовами. Румунів дуже багато, але вони переходять або на українську, або на російську, коли спілкуються не з румуном. Так ось, ти чув, щоб вони вимагали особливого статусі для своєї мови? Ні, їм комфортно, ніхто їх не притісняє у звичному житті, і державну вони вчать через необхідність: живуть то в Україні. Ты наверно страдаешь склерозом, во всяком случае не помнишь темы недавних обсуждений на тему которую снова поднимаешь. Я тебе напоминаю. Чем больше этническая группа, тем больше у неё шансов добиться равноправия во всех сферах жизни. Если бы румынов было хотябы одна область, они бы боролись за автономию как минимум. Слово "Демократия" переводится как власть народа. Народу и решать проблему второго языка, необходим референдум. Ты за референдум? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 3 листопада, 2010 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2010 Я не ти, мені щоб людину розуміти не треба думати на її мові. Інша справа чи є правда за тією людиною, чи може вона на ній побудувати достатньо аргументів, щоб мене переконати. Я російську використовую на роботі, бо працюю на харківську фірму, крім того, на російськомовній програмі. Я спілкуюся з російськомовними українцями у Львові - вони мене підтримують. Підтримують навіть ті, які не розмовляють українською ВЗАГАЛІ. Я їх розумію, так склалася в них доля, перебороти себе вони не можуть. Але вони дітей вчать рідної мови - і це великий плюс. Я люблю російську класику навіть більше, ніж українську. Чому я шовіністка чи націоналістка в гіршому розумінні цього поняття? А ось такі як ти, які вважають, що українську їм вчити не треба, а для цього треба лише вписати російську в Конституцію України - ти не шовініст, а просто хороший друг Росії? Я догадывался, что ты не математик. Незнаю на какие темы ты общаешься, что тебя поддерживают (я тебе не верю). Судя по форуму, тебя поддерживают только националисты. Ты глупая, государственным русским языком в Украине, будут пользоваться наши соотечественники(50%). Это им надо(нашим гражданам), а не России. Ты о гражданах Украины думай, что бы им жилось комфортно, что бы гражданское общество Украины строилось на принципах равноправия и демократии. Чтобы любой гражданин Украины стал патриотом страны и если нужно защищал, а не тайно мечтал о развале страны. Так как его дискриминируют по национальным и языковым принципам, его принуждают забывать родной язык и менталитет, он утрачивает исторические корни, а это не прощают. И ещё ни кому в Мире, за всю историю цивилизации не удавалось поработить другой народ. Народ всегда освобождается от чужого влияния. Нужно учитывать опыт цивилизации, что бы не наступать на грабли. Хочешь мира - блюди справедливость. (Надпись на Дворце мира в Гааге) А мне нравится украинский, я легко перехожу с языка на язык, но родной для меня русский. "Платон мой друг, но истина дороже." Сказал Аристотель. Истинна для русскоязычных, что они чувствуют себя людьми второго сорта, в собственном государстве. Не нужно усугублять их положение. Пусть они имеют второй гос. язык и не надо их учить кого чтить(Бандеру или Ленина, быть православными или грекокатоликами). Может я и друг России, но прежде всего патриот Украины и думаю о гражданах своего государства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2010 Для гостей з Росії і їх посіпакам з України, які дуже переймаються героїзацією особи Бандери. Ось таких роблять героями в Росії - цитати з Вікіліксу: Кадыров-старший не мог быть полностью автономным от России пока та управляла нефтяной отраслью, поэтому он требовал создать чеченскую нефтяную компанию, что помешало бы федеральным силами торговать нефтью незаконно, пишет Бернс (посол США). На официальном уровне убийство приписали чеченскими повстанцам, но многие полагают, что за убийством стояла российская армия, которая отказывала Кадырову в его требовании. Учитывая обстоятельства, ни одну из версий нельзя исключать, заключает посол. У Рамзана Кадырова нет ни религиозного, ни личного престижа его отца, он простой полевой командир, один из многих, характеризует посол. Путин сделал ставку на Кадырова, так как он близок ФСБ, пишет Бернс. Со ссылкой на советника президента Асламбека Аслаханова, Бернс пишет, что Кадыров забирает себе треть всей направляемой в Чечню финансовой помощи. Поступающие в республику деньги он считает плату за то, чтобы «все было тихо». Дипломат также предсказывает конфликт между ставленником ФСБ Кадыровым и Сулимом Ямадаевым, которого поддерживает ГРУ. «Ходит много слухов, что один убьет другого», — писал посол в мае 2006 г. По словам брата Сулима Ямадаева Исы, Сулим Ямадаев был убит в марте 2009 г, хотя его брат Иса утверждал, что тот скончался в августе этого года. Читайте далее:http://www.vedomosti.ru/tnews/news/1692/kadyrov_mog_poluchat_tret_postupayuschih_v_chechnyu_deneg#ixzz17yo5cGmp Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2010 *http://www.youtube.com/watch?v=uE3cAmt7Iww&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2010 Вопрос к галичанам. Кто большинство галичн, по вероисповеданию? Яке це має значення? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2010 У вас извращенное понятие о демократии, о чем вы вообще говорите! Росія може святкувати перемогу: демократія на російський манер, тобто, керована демократія, отримала продовження в Україні: за словами А.Герман: вона у нас "з особливостями" :mellow: Цікаво якими? Якщо зважити на владний контингент, то припускаю різні збочення Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 16 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2010 Росія може святкувати перемогу: демократія на російський манер, тобто, керована демократія, отримала продовження в Україні: за словами А.Герман: вона у нас "з особливостями" :mellow: Цікаво якими? Якщо зважити на владний контингент, то припускаю різні збочення Украинская демократия, в таком виде как есть, это смесь национализма с реваншизмом. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість hohlyara Опубліковано 19 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2010 я не могу назвать упа предателями, потомучто меня там небыло и я не знаю что двигало ими. это могла быть как и ложь, так и прсто невиденье всей обстановки и сомневаюсь что мы когда-либо узнаем истину о упа. А основой национализма является любовь к СВОЕМУ НАРОДУ, работа на благо СВОЕГО НАРОДА, а ненависть к инородцам - это дело второстепенное. Я не так часто сижу а политических форумах, но когда захожу я "удивляюсь" как люди могут грызтся изза продажых политиков. Украинцы, белорусы, и росияне - одна русская нация, вместе мы - сила и те немногие из умных инородцев это знают и кидают сочные косточки нашим народным избранникам за раздувание тем "упа", "хохлы всей толпой опять газ воуют" и т.д. Как следствие этих спектаклей на форумах появляются подобные темы где "злобные" кацапы грызутся с "подлыми" хохлами. Так-что веришь медведам, ющенкам, януковичам, тимошонкам и прочей мрази, продолжай верить - это уже диагноз. Любишь свой народ - заходи на rusigra.belpar.org. Ты не один против государства Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 21 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2010 Цитата(viktord @ 30.3.2009, 13:54) Вопрос к галичанам. Кто большинство галичн, по вероисповеданию? Яке це має значення? В основе любой культуры лежат религиозные ценности. Это уже делает невозможным культурную гомогенность Галиции и остальной Украины. Развитие Галичины в католическом русле привело к тому, что галичане отличались от украинцев одеждой, манерами, вкусами, архитектурным стилем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 21 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2010 я не могу назвать упа предателями, потомучто меня там небыло и я не знаю что двигало ими. это могла быть как и ложь, так и прсто невиденье всей обстановки и сомневаюсь что мы когда-либо узнаем истину о упа. А основой национализма является любовь к СВОЕМУ НАРОДУ, работа на благо СВОЕГО НАРОДА, а ненависть к инородцам - это дело второстепенное. Я не так часто сижу а политических форумах, но когда захожу я "удивляюсь" как люди могут грызтся изза продажых политиков. Украинцы, белорусы, и росияне - одна русская нация, вместе мы - сила и те немногие из умных инородцев это знают и кидают сочные косточки нашим народным избранникам за раздувание тем "упа", "хохлы всей толпой опять газ воуют" и т.д. Как следствие этих спектаклей на форумах появляются подобные темы где "злобные" кацапы грызутся с "подлыми" хохлами. Так-что веришь медведам, ющенкам, януковичам, тимошонкам и прочей мрази, продолжай верить - это уже диагноз. Любишь свой народ - заходи на rusigra.belpar.org. Ты не один против государства Реабилитируя ОУН-УПА, мы тем самым признаем и их национальную политику. В документе "Вказівки на перші дні організації державного життя" указывалось: "Національні меншини поділяються на: а) приязні нам... б) ворожі нам москалі, поляки, жиди... а) мають однакові права з українцями, уможливлюємо їм поворот на їх батьківщину; б) винищування в боротьбі зокрема тих, що боронитимуть режиму; винищування головно інтелігенцію, якої не вільно допускати до ніяких урядів, і взагалі унеможливлюємо продукування інтелігенції, себто доступ до шкіл і т. д. Напр., т. зв. польських селян асимілювати, усвідомлюючи їм, що вони українці, тільки латинського обряду... Проводирів нищити, жидів ізолювати, поусувати з урядів, щоб уникнути саботажу, тим більше москалів і поляків. Наша влада повинна бути страшна для її противників. Терор для чужинців-ворогів і своїх зрадників" (Арх. спр. #376, т. 6, с. 294-302). В брошюре ОУН "Нація як спеціес" указывалось: "Право до української землі, українського імені і української ідеї мають тільки українці... Мішані подружжя поборюємо і мусимо знищити можливість їх повстання. Сам факт їх існування чи творіння вважаємо злочином національної зради" (Арх. спр. #76, т. 6, с. 1-8). Несколько цитат: Могущество России может быть подорвано только отделением от неё Украины… необходимо не только оторвать, но и противопоставить Украину России, стравить две части единого народа и наблюдать, как брат будет убивать брата. Для этого нужно только найти и взрастить предателей среди национальной элиты и с их помощью изменить самосознание одной части великого народа до такой степени, что он будет ненавидеть всё русское, ненавидеть свой род, не осознавая этого. Всё остальное — дело времени». ОТТО ФОН БИСМАРК «По внутреннему убеждению моему, самому полному и непреодолимому, – не будет у России, и никогда не было, таких ненавистников и клеветников и даже явных врагов, как все эти славянские племена, чуть только их Россия освободит, а Европа согласится признать их освобожденными!.. Даже о турках станут говорить с большим уважением, чем о России; они будут заискивать перед европейскими государствами, будут клеветать на Россию, сплетничать на нее и интриговать на нее… Особенно приятно для освобожденных славян высказываться и трубить на вес свет, что они племена образованные, способные к самой высшей европейской культуре, тогда как Россия – страна варварская, мрачной северный колосс, даже не чисто славянской крови, гонитель и ненавистник европейской цивилизации…" Ф. ДОСТОЕВСКИЙ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 30 грудня, 2010 Поділитися Опубліковано 30 грудня, 2010 Росія може святкувати перемогу: демократія на російський манер, тобто, керована демократія, отримала продовження в Україні: за словами А.Герман: вона у нас "з особливостями" :mellow: Цікаво якими? Якщо зважити на владний контингент, то припускаю різні збочення Под особенностями Украинской демократии (возможно) А. Герман имела в виду то, что в Украине нет закона запрещающего фашистскую пропаганду, не запрещены националистические организации, а ОУН и УПА в своих правах приравнены к ветеранам ВОВ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 17 січня, 2011 Поділитися Опубліковано 17 січня, 2011 Казачество возвращается. -http://slava-komandarm.ucoz.ru/news/prikhodi_k_a_z_a_k/2011-01-14-38 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 січня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 січня, 2011 Под особенностями Украинской демократии (возможно) А. Герман имела в виду то, что в Украине нет закона запрещающего фашистскую пропаганду, не запрещены националистические организации, а ОУН и УПА в своих правах приравнены к ветеранам ВОВ. Нуда, хто про що, а в нашого Монтеск"є є свій бабайка - націоналізм. А тебе не лякає, що в нас нема законів, які б боролися з корупцією? Де ти в нас бачив фашистів-націоналістів - хіба купка паяців, яких фінансує спецура, щоб лякати тобі подібних - "ряженые" - як і твої козаки. А корупція роз"їдає країну, її економіку, мораль, душу людини, вселяє зневіру. Думай, а це тобі на підмогу: Виглядає на те, що з 1 січня 2011 року в Україні більше не існує корупції. Досягти такого стану, виявляється, було просто: наразі немає з чим боротися, оскільки 1 січня 2011 року втратив чинність закон "Про боротьбу з корупцією" від 5 жовтня 1995 року. Тепер не існує акта, яким би корупція та корупційні діяння визначались як негативні соціально-правові явища, в якому б закріплювався правовий статус суб’єктів протидії корупції, механізми її попередження та притягнення винних до відповідальності за корупційні діяння, тощо. *http://www.pravda.com.ua/articles/2011/01/17/5794756/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.