Перейти до змісту
Український політичний форум

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 13.07.2024 в 15:29, ukrop.de сказав:

Но баланс подведен... По всем вопросам

Угу, він давно вже підведений, але тут постукали з підведеного дна: ставити претензії до людини, яка вже на тому світі... 

Опубліковано
12 годин тому, Radiola сказав:

Угу, він давно вже підведений, але тут постукали з підведеного дна: ставити претензії до людини, яка вже на тому світі... 

Речь не о ней

Вместо того что бы как сраведливому модератору как минимум занять Нейтральную позицию ,  вдохновенно подбрасывала палки в огонь... 

Опубліковано

История   этого форума повторила огромную часть  истории  современной  Украины
 Произошел акт  суицида
Форум сам себя съел. Не буду останавливаться  на причинах.Это только меня   интересует будущее этой площадки или уже  все кто тут был теперь космически далеки  ?

Опубліковано

...

В 23.07.2024 в 01:18, ukrop.de сказав:

Вместо того что бы как сраведливому модератору как минимум занять Нейтральную позицию ,  вдохновенно подбрасывала палки в огонь... 

Я може відкрию вам велику таємницю, але в питанні МОРАЛІ - нема нейтральної позиції.

Чи, може, я, як СПРАВЕДЛИВИЙ модератор, повинна зайняти нейтральну позиції і по відношенню до русні?! Запустити їх на форум і  дозволити транслювати  рашистську ідеологію? 

Свою думку про вас - я вже висловлювала не раз. Вона збіглася з думкою Каті - повід задуматися, але ви продовжуєте турбувати її світлу пам"ять - чим лише підтверджуєте те, що я думаю про вас, як про людину.

В 29.07.2024 в 01:37, ukrop.de сказав:

История   этого форума повторила огромную часть  истории  современной  Украины

Угу. Мислити негативно завжди легше, ніж мислити позитивно. 

Але відповім вам відомою фразою:

НЕ ДОЧЕКАЄТЕСЯ!!!

Але цілком можливо ДОЖИВЕТЕ до  безпілотника по Берліну

:D

Опубліковано

Овет мой будет в целом очень прост, лаконичен и ясен. Основным   судъей в этой жизни являются небесные силы. Поэтому не мне осуждать  твои поступки и не мне судить тебя, что сделано то сделано. Единственное пожелание - не делай людям зла.
Ты зря призываешь меня о чем то задуматься, я как и ты  уже давно все продумывал и  обо всем сделал выводы, так что на всё воля Господа....

PS Про Бeрлин  было примитивно... 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...