Перейти до змісту
Український політичний форум

Стратегія перемоги над Путіним для Заходу

Bitmind

Рекомендовані повідомлення

Питін та Ін використовують ядерний шантаж, щоб налякати Захід і змусити Захід перестати захищати Україну. Я вважаю за можливий такий вихід для Заходу:
1) Оголосити конкретну стратегію симетричних відповідей щодо Росії у разі ядерної війни. Тобто. Якщо Путін знищить ракетою Вашингтон, США зроблять те саме з Москвою. Якщо Путін знищить 10 американських міст – США знищать 10 російських міст тощо. Потрібно, щоб росіяни про це почули, так буде більше шансів, що коли Путін через Медведєва озвучує свої ультиматуми – Путін почне падати рейтинг;
2) Оголосити, що й станеться цілком тотальна ядерна війна, то ракети полетять як по Росії а й у Китаю, оскільки Китай зараз містить путінський режим;
3) Пред'явить Китаю та Індії ультиматом – якщо вони не приєднаються до санкцій проти Росії, НАТО вступить у війну.
Чи зрозуміла моя ідея?

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• 1 місяць потому...

Насправді, є ще варіанти стратегії. Захід та Зеленський мають оголосити, що вступу НАТО у війну не буде, якщо в РФ буде проведено референдум із пропозицією скасувати цензуру, скасувати репресивні закони та зупинити війну. У такому варіанті українці могли б навіть поступитися херсонською областю Росії - якщо росіянам дадуть можливість проголосувати за гарантії ненападу на Україну наступного разу.
Думаю, на такому референдумі росіяни проголосували б проти тоталітаризму та можливо проти війни. Якщо ви з цим не згодні, ви не розумієте, як діють нинішні тоталітарні режими і в чому їхня слабкість. Коли росіяни голосують за Путіна – вони голосують за "стабільність", а не за репресії та цензуру.

Посилання на коментар

• 4 тижня потому...

Тупішої пропозиції я ще не чула. Номінуйтесь в категорії "тупий і ще тупіший" - перемогу гарантую 

:5aa2692401433_1(142):

Посилання на коментар

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...