Bitmind Опубліковано 23 травня, 2024 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2024 Питін та Ін використовують ядерний шантаж, щоб налякати Захід і змусити Захід перестати захищати Україну. Я вважаю за можливий такий вихід для Заходу: 1) Оголосити конкретну стратегію симетричних відповідей щодо Росії у разі ядерної війни. Тобто. Якщо Путін знищить ракетою Вашингтон, США зроблять те саме з Москвою. Якщо Путін знищить 10 американських міст – США знищать 10 російських міст тощо. Потрібно, щоб росіяни про це почули, так буде більше шансів, що коли Путін через Медведєва озвучує свої ультиматуми – Путін почне падати рейтинг; 2) Оголосити, що й станеться цілком тотальна ядерна війна, то ракети полетять як по Росії а й у Китаю, оскільки Китай зараз містить путінський режим; 3) Пред'явить Китаю та Індії ультиматом – якщо вони не приєднаються до санкцій проти Росії, НАТО вступить у війну. Чи зрозуміла моя ідея? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Bitmind Опубліковано 26 червня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 26 червня, 2024 Насправді, є ще варіанти стратегії. Захід та Зеленський мають оголосити, що вступу НАТО у війну не буде, якщо в РФ буде проведено референдум із пропозицією скасувати цензуру, скасувати репресивні закони та зупинити війну. У такому варіанті українці могли б навіть поступитися херсонською областю Росії - якщо росіянам дадуть можливість проголосувати за гарантії ненападу на Україну наступного разу. Думаю, на такому референдумі росіяни проголосували б проти тоталітаризму та можливо проти війни. Якщо ви з цим не згодні, ви не розумієте, як діють нинішні тоталітарні режими і в чому їхня слабкість. Коли росіяни голосують за Путіна – вони голосують за "стабільність", а не за репресії та цензуру. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 липня, 2024 Поділитися Опубліковано 22 липня, 2024 Тупішої пропозиції я ще не чула. Номінуйтесь в категорії "тупий і ще тупіший" - перемогу гарантую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти