Перейти до змісту
Український політичний форум

Вибори через інтернет

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є дуже просте рішення, як проводити вибори через інтернет (наприклад, через додаток Дія – для українців). Після виборів уряд має викласти у відкритий доступ базу громадян, які проголосували, в якій наводяться номери паспортів громадян. Тобто. кожен рядок у базі – номер паспорта та за що проголосувала ця людина. Будь-яка людина зможе завантажити цю базу, набрати у пошуку свій номер паспорта та переконатися, що його голос не був вкрадений.
Як варіант – можна викладати не номери паспортів, а якісь їхні часові аналоги, наприклад, можна генерувати “тимчасовий номер паспорта” для кожних виборів.
Якщо це зробити, можна реально вдосконалити демократію, що є критично важливим зараз для всього Заходу. Можна буде проводити через інтернет безліч референдумів; я вважаю перспективною ідею, якщо через онлайн-референдум президент (можливо колишній президент) зможе накласти штраф на якісь папараці, або зробить для себе судову недоторканність.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 24.03.2024 в 19:45, Bitmind сказав:

Є дуже просте рішення, як проводити вибори через інтернет (наприклад, через додаток Дія – для українців)

А вибори, то лише ГОЛОСУВАННЯ? 

Бо, як на погляд українців, голосування - це своєрідна точка, підсумок після якихось певних дій, протягом певного часу.

Крім того, Дія - хороший додаток, але він є дискримінаційним щодо великої частини українців - хто має паспорти старого зразка не можуть зареєструватися в Дії. 

А вибори - це можливість вільно проголосувати КОЖНОМУ українцю, а не лише власникам ай-ді паспортів, чи платіжної картки Приватбанку.

Опубліковано
В 03.04.2024 в 22:12, Radiola сказав:

Крім того, Дія - хороший додаток, але він є дискримінаційним щодо великої частини українців - хто має паспорти старого зразка не можуть зареєструватися в Дії. 

Ну ось. Але хіба складно зробити реєстрацію у дії доступною для всіх?
Якщо є проблема, що не у всіх є смартфони, треба роздати наддешеві бушні смартфони біднякам, і зобов'язати держустанови роздавати безкоштовний вайфай. І після цього треба ухвалити закон про обов'язкову реєстрацію в дії, тобто. тим, хто не зареєструвався - штраф.

• Не нравится 1
Опубліковано

На хвилиночку... 

поради на тему голосування, роздає громадянин країни, де голосують на пеньках 

А знаєте, чому так відбувається? 

Бо людина  не розуміє СУТІ виборів. Що вибори - це не тільки рівна можливість ОБИРАТИ, способи чого він пропоную, але й бути ОБРАНИМ. Бо в рашці, ніколи не було такої можливості - бути обраним на рівній основі. 

А тепер, я прошу вас відповісти:

Як забезпечити процес АГІТАЦІЇ? 

В умовах, коли одне з найбільших міст України, Харків, ви стираєте з лиця землі - в прямому розумінні цього слова. У самому місті, я вже мовчу про область, нема ЖОДНОГО об'єкту інфраструктури, ЯКИЙ би забезпечував електропостачання?!!! 

Вернись до реальності, МОСКОВИТ!!!! 

Опубліковано
В 09.04.2024 в 08:38, Radiola сказав:

На хвилиночку... 

поради на тему голосування, роздає громадянин країни, де голосують на пеньках 

А знаєте, чому так відбувається? 

Бо людина  не розуміє СУТІ виборів. Що вибори - це не тільки рівна можливість ОБИРАТИ, способи чого він пропоную, але й бути ОБРАНИМ. Бо в рашці, ніколи не було такої можливості - бути обраним на рівній основі. 

А тепер, я прошу вас відповісти:

Як забезпечити процес АГІТАЦІЇ? 

В умовах, коли одне з найбільших міст України, Харків, ви стираєте з лиця землі - в прямому розумінні цього слова. У самому місті, я вже мовчу про область, нема ЖОДНОГО об'єкту інфраструктури, ЯКИЙ би забезпечував електропостачання?!!! 

Вернись до реальності, МОСКОВИТ!!!! 

Слухайте, я реально страждаю від цих новин про бомбардування. І мені хочеться допомогти вам.
Це хороший приклад, що і Путін, і ви мислите в рамках "перемогти чи програти". Це називається "гра з нульовою сумою", типу убий, щоб не вбили тебе. На Заході прийнято дивитися на світ як на гру з ненульовою сумою, де можна співпрацювати.
Як вам такий сценарій: Україна доб'ється військової переваги та звільнить усі свої території, включаючи Крим; але Росія і продовжуватиме обстрілювати електростанції своїми ракетами. Це буде перемога України чи як? Насправді цей приклад показує, що єдиний спосіб для України справді добитися у цій тупій війні – переманити на свій бік більшу частину світу, виграти інформаційну війну і на Заході, і в Індії, і в арабському світі тощо. А для цього потрібне все те, що я пропоную на цьому форумі.

• Не нравится 1
Опубліковано

🤓не думаю що онлайн голосування хороша ідея

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...