Bitmind Опубліковано 24 березня, 2024 Поділитися Опубліковано 24 березня, 2024 Є дуже просте рішення, як проводити вибори через інтернет (наприклад, через додаток Дія – для українців). Після виборів уряд має викласти у відкритий доступ базу громадян, які проголосували, в якій наводяться номери паспортів громадян. Тобто. кожен рядок у базі – номер паспорта та за що проголосувала ця людина. Будь-яка людина зможе завантажити цю базу, набрати у пошуку свій номер паспорта та переконатися, що його голос не був вкрадений. Як варіант – можна викладати не номери паспортів, а якісь їхні часові аналоги, наприклад, можна генерувати “тимчасовий номер паспорта” для кожних виборів. Якщо це зробити, можна реально вдосконалити демократію, що є критично важливим зараз для всього Заходу. Можна буде проводити через інтернет безліч референдумів; я вважаю перспективною ідею, якщо через онлайн-референдум президент (можливо колишній президент) зможе накласти штраф на якісь папараці, або зробить для себе судову недоторканність. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2024 В 24.03.2024 в 19:45, Bitmind сказав: Є дуже просте рішення, як проводити вибори через інтернет (наприклад, через додаток Дія – для українців) А вибори, то лише ГОЛОСУВАННЯ? Бо, як на погляд українців, голосування - це своєрідна точка, підсумок після якихось певних дій, протягом певного часу. Крім того, Дія - хороший додаток, але він є дискримінаційним щодо великої частини українців - хто має паспорти старого зразка не можуть зареєструватися в Дії. А вибори - це можливість вільно проголосувати КОЖНОМУ українцю, а не лише власникам ай-ді паспортів, чи платіжної картки Приватбанку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Bitmind Опубліковано 7 квітня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 7 квітня, 2024 В 03.04.2024 в 22:12, Radiola сказав: Крім того, Дія - хороший додаток, але він є дискримінаційним щодо великої частини українців - хто має паспорти старого зразка не можуть зареєструватися в Дії. Ну ось. Але хіба складно зробити реєстрацію у дії доступною для всіх? Якщо є проблема, що не у всіх є смартфони, треба роздати наддешеві бушні смартфони біднякам, і зобов'язати держустанови роздавати безкоштовний вайфай. І після цього треба ухвалити закон про обов'язкову реєстрацію в дії, тобто. тим, хто не зареєструвався - штраф. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 9 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 9 квітня, 2024 На хвилиночку... поради на тему голосування, роздає громадянин країни, де голосують на пеньках А знаєте, чому так відбувається? Бо людина не розуміє СУТІ виборів. Що вибори - це не тільки рівна можливість ОБИРАТИ, способи чого він пропоную, але й бути ОБРАНИМ. Бо в рашці, ніколи не було такої можливості - бути обраним на рівній основі. А тепер, я прошу вас відповісти: Як забезпечити процес АГІТАЦІЇ? В умовах, коли одне з найбільших міст України, Харків, ви стираєте з лиця землі - в прямому розумінні цього слова. У самому місті, я вже мовчу про область, нема ЖОДНОГО об'єкту інфраструктури, ЯКИЙ би забезпечував електропостачання?!!! Вернись до реальності, МОСКОВИТ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Bitmind Опубліковано 10 квітня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2024 В 09.04.2024 в 08:38, Radiola сказав: На хвилиночку... поради на тему голосування, роздає громадянин країни, де голосують на пеньках А знаєте, чому так відбувається? Бо людина не розуміє СУТІ виборів. Що вибори - це не тільки рівна можливість ОБИРАТИ, способи чого він пропоную, але й бути ОБРАНИМ. Бо в рашці, ніколи не було такої можливості - бути обраним на рівній основі. А тепер, я прошу вас відповісти: Як забезпечити процес АГІТАЦІЇ? В умовах, коли одне з найбільших міст України, Харків, ви стираєте з лиця землі - в прямому розумінні цього слова. У самому місті, я вже мовчу про область, нема ЖОДНОГО об'єкту інфраструктури, ЯКИЙ би забезпечував електропостачання?!!! Вернись до реальності, МОСКОВИТ!!!! Слухайте, я реально страждаю від цих новин про бомбардування. І мені хочеться допомогти вам. Це хороший приклад, що і Путін, і ви мислите в рамках "перемогти чи програти". Це називається "гра з нульовою сумою", типу убий, щоб не вбили тебе. На Заході прийнято дивитися на світ як на гру з ненульовою сумою, де можна співпрацювати. Як вам такий сценарій: Україна доб'ється військової переваги та звільнить усі свої території, включаючи Крим; але Росія і продовжуватиме обстрілювати електростанції своїми ракетами. Це буде перемога України чи як? Насправді цей приклад показує, що єдиний спосіб для України справді добитися у цій тупій війні – переманити на свій бік більшу частину світу, виграти інформаційну війну і на Заході, і в Індії, і в арабському світі тощо. А для цього потрібне все те, що я пропоную на цьому форумі. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 10 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2024 11 годин тому, Bitmind сказав: А для цього потрібне все те, що я пропоную на цьому форумі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
DenSmarc Опубліковано 18 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2024 🤓не думаю що онлайн голосування хороша ідея Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти