Radiola Опубліковано 8 жовтня, 2023 Опубліковано 8 жовтня, 2023 Зайшла у свою стару тему, вона вже заархівована, недіюча - і така туга настала, що аж заплакала Такі класні фото, доброзичливі коменти - де все це птепер? ... хтось далеко, когось вже нема... - життя не стоїть на місці. Розумію, двічі в одну річку не ввійдеш, але все ж таки, вирішила відкрити нову тему, продовження старої. Отже, СОПОТА - я зараз тут находжуся, а вірніше - працюю. Роботи багато, але є час на погуляти. Приїхала місяць тому - встигла ще на теплу погоду і навіть покуалася. Тепер вже холодно. Я вперше на північному морі - воно не таке, як південне - темніше за відтінком і зовсім не пахне морем. Але багато піску - між водою і соснами, які ростуть тут вздовж всього берега. Сопота - відоме місто: тут за часів совка проходив відомий пісенний фестиваль. Гранд готель, де жили і змагалися конкурсанти - величний і досі гарний. Містечко дуже живописне - збереглося багато старих будинків: палаців, будиночків рибаків - все доглянуте і відреставроване. Поляки люблять Сопоту - їх багато і зараз, незважаючи на прохолодну погоду. Живемо в центрі міста - тут дуже гучно і важко спати. Не в порівняння, наприклад, з тим же Львовом. Я там також жила в Центрі міста - ще до війни - і вже після 23-ої місто вимирало. Ресторани закривалися, ніхто не горлопанив під вікнами. В Сопоті все інакше. Тут гульба до 5-ої ранку і схоже місцеві з цим вже змирилися. Чи, може, не живуть тут в більшості своїй, а здають квартири туристам. Потім додам ще кілька фото з телефона.
ukrop.de Опубліковано 9 жовтня, 2023 Опубліковано 9 жовтня, 2023 Не прошло и 5лет и время рассудило кто как и в чем ошибался....
Radiola Опубліковано 9 жовтня, 2023 Автор Опубліковано 9 жовтня, 2023 Я помилки визнаю - вважала тебе людиною, а ти виявився скотиною. Ось і зараз проявився... А Катя (Царство їй Небесне) - як у воду дивилася. Обіцяні фото Сопота, настрій...
Radiola Опубліковано 27 жовтня, 2023 Автор Опубліковано 27 жовтня, 2023 Запустіння... Останній день в Сопоті
Radiola Опубліковано 16 грудня, 2024 Автор Опубліковано 16 грудня, 2024 https://www.immobiliare.it/annunci/115703509/?entryPoint=map
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти