Radiola Опубліковано 8 жовтня, 2023 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2023 Зайшла у свою стару тему, вона вже заархівована, недіюча - і така туга настала, що аж заплакала Такі класні фото, доброзичливі коменти - де все це птепер? ... хтось далеко, когось вже нема... - життя не стоїть на місці. Розумію, двічі в одну річку не ввійдеш, але все ж таки, вирішила відкрити нову тему, продовження старої. Отже, СОПОТА - я зараз тут находжуся, а вірніше - працюю. Роботи багато, але є час на погуляти. Приїхала місяць тому - встигла ще на теплу погоду і навіть покуалася. Тепер вже холодно. Я вперше на північному морі - воно не таке, як південне - темніше за відтінком і зовсім не пахне морем. Але багато піску - між водою і соснами, які ростуть тут вздовж всього берега. Сопота - відоме місто: тут за часів совка проходив відомий пісенний фестиваль. Гранд готель, де жили і змагалися конкурсанти - величний і досі гарний. Містечко дуже живописне - збереглося багато старих будинків: палаців, будиночків рибаків - все доглянуте і відреставроване. Поляки люблять Сопоту - їх багато і зараз, незважаючи на прохолодну погоду. Живемо в центрі міста - тут дуже гучно і важко спати. Не в порівняння, наприклад, з тим же Львовом. Я там також жила в Центрі міста - ще до війни - і вже після 23-ої місто вимирало. Ресторани закривалися, ніхто не горлопанив під вікнами. В Сопоті все інакше. Тут гульба до 5-ої ранку і схоже місцеві з цим вже змирилися. Чи, може, не живуть тут в більшості своїй, а здають квартири туристам. Потім додам ще кілька фото з телефона. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 9 жовтня, 2023 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2023 Не прошло и 5лет и время рассудило кто как и в чем ошибался.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 9 жовтня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2023 Я помилки визнаю - вважала тебе людиною, а ти виявився скотиною. Ось і зараз проявився... А Катя (Царство їй Небесне) - як у воду дивилася. Обіцяні фото Сопота, настрій... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 27 жовтня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2023 Запустіння... Останній день в Сопоті Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 16 грудня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2024 https://www.immobiliare.it/annunci/115703509/?entryPoint=map Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти