Рыжая Опубліковано 31 грудня, 2022 Опубліковано 31 грудня, 2022 2022, дякую тобі за новий досвід , за друзів, за можливість робити гарні справи! Дякую тобі за наших сміливих воїнів, за те, що Україна стала ще сильнішою, не дивлячись на біль і втрати. Дякую моїй родині, що підтримувала і підтримує, моїм друзям дякую, колегам по роботі! Дякую всім, хто прийняв мою допомогу! Це для мене теж важливо. Дякую тобі, 2022-ий! Я навчилась сприймати світ таким, який він є саме зараз, жити в ньому, працювати. Може я не все згадала, певно не все. Але я зараз ні про що не шкодую, я весь цей час була справжньою, може навіть самою справжнісінькою, без прикрас. І ще. Будь ласка , повтору не треба, йди вже, дорогий 2022-гий. Дай мені можливість реалізувати свої плани спокійно. Дай можливість моєму народові відбудувати Україну, обігріти любов‘ю наших поранених і знедолених. Дай нам можливість обійняти і подякувати кожному воїну, що захищає нас від країни терориста. Я тебе запам‘ятаю надовго і можливо колись в глибокій старості я скажу, що ти був найкращім, бо ми вистояли.
ukrop.de Опубліковано 31 грудня, 2022 Опубліковано 31 грудня, 2022 З новим роком. Незламни, хай вам щастить цилий наступний рик
Рыжая Опубліковано 31 грудня, 2022 Автор Опубліковано 31 грудня, 2022 Йобана русня... здохли б ви... Ракети на Україну. У Києві вибухи. Поки не знаю, ППО чи попали
Radiola Опубліковано 31 грудня, 2022 Опубліковано 31 грудня, 2022 Любі друзі, дорогі українці - З НАСТУПАЮЧИМ ВАС... ЗСУ!!! 🎄 10 годин тому, Рыжая сказав: чи попали Нажаль, попали і нераз. Тримайтеся, Катю!
Radiola Опубліковано 31 грудня, 2022 Опубліковано 31 грудня, 2022 Одеса святкує) https://t.me/our_odessa/42828 І ПОВІТРЯНА ТРИВОГА ПО ВСІЙ УКРАЇНІ! Щоб вони всі там повиздихали, кацапи прокляті! **** Вибухи в Києві - Катю, нехай Вас Бог береже РАКЕТИ!!!! НА КИЇВ! ЩОБ ВИ ПОВИЗДИХАЛИ. БОЛОТЯНІ НЕЛЮДИ - рашисти!
Radiola Опубліковано 1 січня, 2023 Опубліковано 1 січня, 2023 За ніч силами ППО збито 45 рашистських "шахедів", які тероризували киян всю новорічну ніч - аж до ранку. Такою була ця ніч у Києві https://t.me/kievreal1/33724
Рыжая Опубліковано 1 січня, 2023 Автор Опубліковано 1 січня, 2023 11 годин тому, Radiola сказав: Вибухи в Києві - Катю, нехай Вас Бог береже Останній відбій був вже на початку п*ятої. Але й русні підгорало. ================== А цього року у Дніпрі взагалі ялинки міської не було. В Києві - була. Коштом благодійників
Radiola Опубліковано 1 січня, 2023 Опубліковано 1 січня, 2023 11 годин тому, Рыжая сказав: Дніпрі взагалі ялинки міської не було. Ця інформація має потішити Укропа 😀
ukrop.de Опубліковано 1 січня, 2023 Опубліковано 1 січня, 2023 Моё утешение это ёлочка 2023 в моем городе, 30 м высота, цельная ель, без всяких пирамид На 3 метра выше чем в Москве
Рыжая Опубліковано 2 січня, 2023 Автор Опубліковано 2 січня, 2023 В 01.01.2023 в 11:59, Рыжая сказав: В Києві - була. Коштом благодійників Ялинка в Києві зайняла п*яте місце у світі за красою))))
Radiola Опубліковано 7 січня, 2023 Опубліковано 7 січня, 2023 ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! МИРУ, ЗДОБУТКІВ, МІЦНОГО ЗДОРОВ"Я всім ДОБРИМ ЛЮДЯМ А МОСКАЛІ НЕХАЙ ЗГОРЯТЬ У ПЕКЛІ!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.