Перейти до змісту
Український політичний форум

Так вот ты какой ленд лиз

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Що ви знаєте про цього Любарського? 

Адже рашка має багато агентів - явних, як шарій і монтян, "опозиційних", як "дождь" і цілком "проукраїнських", яких дуже важко викрити НЕУВАЖНІЙ, необізнаній людині. 

Тому, поки я не буду знати хоча б біографію того, чи іншого критика - де навчався, де працював - я їй вірити не буду. 

Тому, накачуйтеся ненавистю до США разом з  любарським - це ваша особиста справа. Але, коли пишете тут, будь ласка - аргументуйте свою критику.

• Нравится 1
Посилання на коментар

А я вас не пытаюсь в чем то убедить. Я просто пытаюсь понять  насколько затяжной будет  эта война. Вот буданов и  руководитель офиса президента  пытаются убедить всех, что война закончится к лету 2023 года. Я ищу этому утверждению   чёткие  признаки. 

Любарский  в данном случае исследует  ту информацию, какой располагает. И по моему не хочет никакого вреда США,  я ведь не считаю вас Путинским агентом, если вы зеркально критикуете господина зеленского. Кстати гари табах также во многом солидарен с любарским, хотя по вашему  является теперь также врагом США))) 

В  данном случае я пока ничего не утверждаю, того чего  я не могу ни доказать ни опровергнуть. Поэтому мои клипы носят чисто информативный характер без призыва к дискуссии.

Кстати я например не знаю английского, любарский допустил ошибки в переводе речи столтенберга? 

Посилання на коментар

Посилання на коментар

3 години тому, ukrop.de сказав:

Поэтому мои клипы носят чисто информативный характер без призыва к дискуссии

Тому що війна - не лише на полі бою, але і в інформаційному просторі також, то все написане не може бути просто так, як інформація. Бо навіть інформація, особливо, якщо вона містить критику, грає на ту, чи іншу сторону. 

Не пам'ятаю хто, нещодавно сказав, що оскільки московія не може отримати перемогу на полі бою, вона зараз буде кидати всі зусилля, щоб перемогти в інф. війні. 

А тепер подумайте, чиїми зусиллями Україна зараз має можливість воювати? Невже зусиллями ЄС? 

Тому послабити ті зусилля, розпорошити їх - задача номер один для кацапні. А як цього можна досягти? Один із способів - посіяти недовіру до головного нашого спонсора, критикуючи його зусилля. 

І тоді рядовий громадянин  скаже: та ну їх... 

А  влада дуже чутлива до думки громадянського суспільства. 

3 години тому, ukrop.de сказав:

гари табах также во многом солидарен с любарским, хотя по вашему  является теперь также врагом США))) 

Я не знаю, хто такий гарі табах

Я так і не зрозуміла, чим вас токнув цей Любарський? 

За які його заслуги ви йому довіряєте? 

• Нравится 2
Посилання на коментар

А вы видели я открыл новую тему , про лендлиз? Там рассказывают интересные вещи, что  это такое и где он

У каждого своя версия на эту тему 

У   любарского своя, у  иллларионова своя у яковиины третья 

Интересно послушать версию Валерия Залужного

###А  влада дуже чутлива до думки громадянського суспільства.###

Это вы о какой владе?  

А Може и  справди влада почула  думку  громадян  шо треба з особливим  надхненням    напередодни вийни значно краще класти   асфальт чим виробляти патрони та ракети? А ще краще а на самому початку втручанння  розминировать чонгар чи шо там було  напередодни заминировано. Але влада вчасно розслидувала оци  вси   невилични проблемки и косяки покарала   ссвоечасно усих зрадникив   и зараз все знов  тип топ. А кстати де лейтенант  бикинин, вибачаюсь,баканов? Суспильство цикавиться

1

Посилання на коментар

2 години тому, ukrop.de сказав:

Это вы о какой владе?  

Про владу в контексті. Асфальт до тої влади не має відношення.

Ілларіонов - агент кремля. Його задача демонізувати путена.

А Максакова - тусовщиця. Її цікаво послухати, як художню оповідачку, але не більше.

Посилання на коментар

За два месяца особых изменений так и не произошло

Посилання на коментар

В 04.12.2022 в 17:15, ukrop.de сказав:

За два месяца особых изменений так и не произошло

Німеччина відмовилася передати Україні системи ППО Patriot - міністр оборони Польщі

Посилання на коментар

Ок, а что  Германия обещала. Министру обороны Польши  передать  чтотто Украине по лендлизу? 

Надо более конкретней 

Какое отношение имеет фрг к  бумагам, которые подписал  байден

Или   американский обещанный, лендлиз   обязаны реализовать фрг? 

А соблюдение сроков  поставок отслеживает министр обороны Польши? 

Посилання на коментар

• 7 місяців потому...

Посилання на коментар

Посилання на коментар

А кому його давати? Злодіям? І США й так дають все і навіть більше. І БЕЗКОШТОВНО

Посилання на коментар

Screenshot_20230808_191928_com.opera.browser.jpg

Screenshot_20230808_192616_com.opera.browser.jpg

Screenshot_20230808_193029_com.opera.browser.jpg

Посилання на коментар

Піздюки.... всі

Посилання на коментар

Вон на тиктоке каждый день гончаренко общается со всеми, в том числе и  с воинами ЗСУ 

Так что никаких белых пятен в вопросах   не возникает

Посилання на коментар

• 7 місяців потому...

Июнь 2022 Лендлиз нам не нужен

Нам и так всьо дают бесплатно

Апрель 2024, Сотня вопросов Гайдая американцу 

Посилання на коментар

Укроп, сміття (шарій, арестович ) - на форумі заборонені

І досить вже нити про  ленд-ліз: все, пізно про це говорити, час вже не повернеш.

А ось про шольца і Таурси - поговорити можна. Ця тема АКТУАЛЬНА як ніколи.

Але ж тобі про це говорити невдобно, пра? А ось про Байдена - то хоч цілу ніч і не втомишся.

ДІСТАВ!

Посилання на коментар

Тоді роби як хочеш, ти тут всім командуєш. Якщо вважаєш що тема Лендліза закрита, то опломбуй цю тему і перенеси в архів.
Якщо головний фокус твоєї уваги є Шольц і його політика, то звичайно було б не погано відкрити окрему тему. Може це повідомлення викличе у інших учасників інтерес і вони підключатися до обговорення.

Посилання на коментар

Тема лендлізу була актуальною на стадії  прийняття і, можливо, ще деякий час, поки йшло обговорення: що краще - лендліз, чи пряма допомога Україні від Уряду США.

Але тепер, коли термін дії  закону пройшов - наші балачки і претензії ситуацію вже не змінять. 

Що стосується шольца... то я розумію Байдена - він там щось мутить, щоб виграти вибори, чи має ще якісь плани - супердержава, що з неї  візьмеш.

Але Шольц? - ну ось які в нього мотиви? Я сам не хочу - це не мотив, це пудилово. Тому мене злить, коли ви  тут, на форумі пудите з шольцом - на пару. Це огидно!

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...