Перейти до змісту
Український політичний форум

Чи підтримуєте ви ідею переговорів із Путіним?

Bitmind

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зеленський сказав, що не вестиме переговори з Путіним. Я думаю це помилка, залишається сподіватися, що здоровий глузд візьме гору, хоча б після наступних президентських виборів. Я симпатизую Україні і при цьому закликаю українців бути прагматичними: нікуди не дінешся від проблеми, що Росія має можливість обстрілювати ТЕЦ ракетами, і добре ще поки не ядерними (а ще можуть бути удари по АЕС).

Якщо не помиляюся, навесні Зеленський пропонував Путіну умови миру: Крим російський на 15 років, безблоковий та без'ядерний статус України, закон про взаємну повагу до мов. Чому б не запропонувати це знову? Тобто. Поки армія відвойовує Херсон та інші міста, це добре, але чи варто далі йти до Криму – дуже сумніваюся.

Опубліковано
5 годин тому, Bitmind сказав:

але чи варто далі йти до Криму – дуже сумніваюся.

Певна річ, що ти, кацап, сумніваєшся. А ось ми - ні на секунду. 

Треба йти, забирати своє і так розбити рашку, щоб на віки забула до нас дорогу. 

Якщо не помиляюся

Помиляєшся! 

Нічого подібного він не казав. 

А з тебе симпатик України, як з мене космонавт. 

Згинь, маро! 

Опубліковано

С точки зору здорового глузду  треба було захватывать Крым в 2014 году? 

Опубліковано
21 годину тому, Bitmind сказав:

Чому б не запропонувати це знову?

Дещо про тему перемовин в інтерв‘ю The Globe and Mail: «Уявіть, будь ласка, що у вас є чотирикімнатний будинок. Одну з кімнат захопили божевільні люди, які вбили частину вашої родини. І тепер ви пропонуєте: «Добре, давайте почнемо з ними переговори, щоб вони залишилися там, і ми могли знайти з ними мирне співіснування». Ви розумієте, як це абсурдно звучить?»

О. Данілов

Опубліковано
В 10.11.2022 в 17:48, Рыжая сказав:

Дещо про тему перемовин в інтерв‘ю The Globe and Mail: «Уявіть, будь ласка, що у вас є чотирикімнатний будинок. Одну з кімнат захопили божевільні люди, які вбили частину вашої родини. І тепер ви пропонуєте: «Добре, давайте почнемо з ними переговори, щоб вони залишилися там, і ми могли знайти з ними мирне співіснування». Ви розумієте, як це абсурдно звучить?»

Аналогія невірна, хоча б тому, що з "кімнат" цих людей так чи інакше виставлять – це Херсон, Запоріжжя, Донбас. А до Москви ви дійти все одно не зможете, тому що Путін має ЯО. Я закликаю вас бути прагматичним.

Опубліковано
В 10.11.2022 в 01:20, Radiola сказав:

А з тебе симпатик України, як з мене космонавт. 

Згинь, маро! 

Дуже сумно, що в Україні панує дурість, як і в усьому світі. Я ненавиджу зірників і бажаю перемоги Україні, і з невеликим ризиком для себе сперечаюся на ці теми на російських форумах. Вам хочеться на когось вилити свій гнів, а оскільки на ворогів не можете (на російських форумах вас одразу забанять), відриваєтеся на своїх. І ви не розумієте, що такими діями ви знижуєте підтримку України західними союзниками. Цікаво, а Арестович це для вас теж ворог?

Опубліковано
В 12.11.2022 в 14:55, Bitmind сказав:

а Арестович це для вас теж ворог?

Так

В 12.11.2022 в 14:55, Bitmind сказав:

Вам хочеться на когось вилити свій гнів,

Нам хочеться, щоб вас не було. Щоб наші очі вас не бачили, а вуха не чули.

Але ви все лізите і лізите: зі зброєю, порадами, любов"ю. 

Ви нав"язливі, як навозні мухи

:4:

В 12.11.2022 в 14:51, Bitmind сказав:

Аналогія невірна, хоча б тому, що з "кімнат" цих людей так чи інакше виставлять – це Херсон, Запоріжжя, Донбас. 

То наякого нам ці ваші переговори? Про що з вами говорити? Вас треба тільки вбивати - безжально і планомірно. Це і будуть найкращі перемовини, мову яких ви зрозумієте найкраще

ЗСУ не приймуть жодних переговорів, домовленостей чи компромісів, – Залужний.

«Ми не зупинимося на цьому шляху за жодних умов. Умова для переговорів одна – росія має залишити всі захоплені території».

Опубліковано
В 12.11.2022 в 13:55, Bitmind сказав:

Дуже сумно, що в Україні панує дурість, як і в усьому світі. Я ненавиджу зірників і бажаю перемоги Україні, і з невеликим ризиком для себе сперечаюся на ці теми на російських форумах. Вам хочеться на когось вилити свій гнів, а оскільки на ворогів не можете (на російських форумах вас одразу забанять), відриваєтеся на своїх. І ви не розумієте, що такими діями ви знижуєте підтримку України західними союзниками. Цікаво, а Арестович це для вас теж ворог?

Арестович  это как бы пятое колесо к телеге,  он где-то там очень далеко. На развитие событий он  ну никак от слова совсем не влияет.

В 12.11.2022 в 13:51, Bitmind сказав:

Аналогія невірна, хоча б тому, що з "кімнат" цих людей так чи інакше виставлять – це Херсон, Запоріжжя, Донбас. А до Москви ви дійти все одно не зможете, тому що Путін має ЯО. Я закликаю вас бути прагматичним.

Не обязательно доходить до столицы государства, что бы это государство   победить, даже если последнее обладает ЯО. 

Опубліковано
«Українські військові не приймуть ніяких перемовин, домовленостей чи компромісних рішень. Умова для переговорів одна - росія має залишити всі захоплені території.»
Валерій Залужний . Головнокомандувач ЗСУ
Опубліковано
В 15.11.2022 в 01:48, Radiola сказав:
В 12.11.2022 в 15:55, Bitmind сказав:

а Арестович це для вас теж ворог?

Так

Зрозуміло.

Ось ще питання. Ми рік тому сперечалися, хто кращий – Порошенко чи Зеленський. Я писав про те, що Зеленський кращий, оскільки він дипломатичніший і краще вміє розташувати на свій бік громадську думку на Заході. А ваша думка за цей час не змінилася?

Мені здається очевидним, що якби зараз президентом був Порошенко, то Україна програла б усе, оскільки Порошенко не домігся б такої підтримки з боку Заходу. Ви думаєте інакше?

Опубліковано

Зеленський кращий, оскільки він дипломатичніший і краще вміє розташувати на свій бік громадську думку на Заході.

Гггг

А що, зброю ми від громадської думки отримуємо?

Опубліковано
В 18.11.2022 в 19:03, Radiola сказав:

А що, зброю ми від громадської думки отримуємо?

Звісно. На Заході політики завжди озираються на громадську думку.

Опубліковано

На якій хвилині там про Крим на 15 років?

Що стосується взаємності, то Зеленський говорив про ДЗЕРКАЛЬНІСТЬ.

Державна мова - українська. Хочете вивчати російську - створюйте приватні школи. Ви ну нас - ми у вас. 

Але все це тепер не має значення.

Бо ТЕПЕР вже відомо - що всі ці претензії до України - вигадані.

Насправді росії треба, щоб України не було.  --- які переговори можна вести з цього приводу? 

Тим більше, після тієї біди, яку ви принесли в Україну.

Ні, тепер тільки - повний розгром, паркан, репарація і  заборона на все, що пов"язано з рашкою.

КРІМ ТОГО...

Сьогодні Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію, в якій Російська Федерація названа терористичним режимом.

А з терористами ніяких переговорів не ведуть. Принаймні - на офіційному рівні.

Опубліковано

Дубак , а кто в Украине утверждает  военное положение, дубак 

Дубак, расскажи всем, что в Украине парламентско президентская Республика, ты дубак разницу чувствуешь между своим пахантом  и полит системой в современной Украине, вопрос риторический дубак, ты же дубак 

Или свинособака

Опубліковано
5 хвилин тому, ukrop.de сказав:

расскажи всем, что в Украине парламентско президентская Республика, ты дубак разницу чувствуешь между своим пахантом  и полит системой в современной Украине, вопрос риторический дубак, ты же дубак 

В реальності у нас зараз вся влада у президента. А Парламент з головного  - перетворився у кишеньковий орган.

Ось за Порошенка - було так, як Ви кажете.

Опубліковано

Я вас услышал радиола, позволю вам заметить, что в условиях нынешних реалий моё ухо на фамилию Зеленский  за 9 месяцев не реагирует от слова никак, хоть убейте

Я думаю еслиб его ваабщ не было эти 9 месяцев ничего не поменялось

Это точно как наша послица  в США)))), шо йив шо радио слухав

Другое дело, господин Залужный

Опубліковано
10 годин тому, Radiola сказав:

В какой момент есть про Крым за 15 лет?

Что касается взаимности, то Зеленский говорил о ЗЕРКАЛЬНОМ ОТОБРАЖЕНИИ.

Официальным языком является украинский. Хотите выучить русский язык - создайте частные школы. Вы здоровые мы - мы с вами.

Но все это сейчас не имеет значения.

Потому что СЕЙЧАС уже известно, что все эти претензии к Украине являются вымышленными.

На самом деле, России нужно, чтобы Украина исчезла. --- какие переговоры можно вести по этому вопросу?

Тем более, что после неприятностей, которые вы привезли на Украину.

Нет, сейчас только – полное поражение, забор, репарации и запрет на все, что связано с рашкой.

КРОМЕ...

Сегодня Парламентская ассамблея Совета Европы приняла резолюцию, в которой Российская Федерацияназвана террористическим режимом.

И они не ведут переговоров с террористами. По крайней мере – на официальном уровне.

Жаль, что нет возможности найти(прочесть) старые посты, в 2014 году помню как на форуме шел горячий спор на предмет крымских событий, я тогда был категорически против того, чтобы Крым был аннексирован, аргументируя в том числе открывающимся в связи с этим широким спектром политических угроз для самих русских. Теперь можно видеть сколь опрометчивым было решение поглотить чужое, основой которому послужила скользкая дорожка безответственности, вседозволенности и отсутствия внутреннего ориентира-нравственности. Сдерживающий фактор был пренебрежен. Повторюсь, речь не о системной секире, которая естественно дала сбой на внешней арене, а о внутренних установках. Более того уверен, даже сейчас осознавая всю угрозу для русской государственности, полагаясь лишь на свои расчеты они из-за дня в день ожидают скорого изменения ситуации в лучшую сторону, пренебрегая(не доверяя) полученные в виде отчетливых сигналов – ошибочности выбранного курса.

Опубліковано
В 23.11.2022 в 23:46, ukrop.de сказав:

в условиях нынешних реалий моё ухо на фамилию Зеленский  за 9 месяцев не реагирует от слова никак, хоть убейте

Можна було написати замість зеленського -  ОПа, суті це не змінить. 

21 годину тому, Алан сказав:

Жаль, что нет возможности найти(прочесть) старые посты, в 2014 году

Чому нема? - є можливість: ви можете знайти свої повідомлення двома способами. Один - безпосередньо у відповідній темі, якщо пам"ятаєте її назву. Але якщо не пам"ятаєте, то спосіб номер два - у своїх повідомленнях у профілі шукайте

Опубліковано
1 годину тому, Radiola сказав:

Можно было написать вместо Зеленского — ППА, это не изменит сути.

Почему бы нет? - есть возможность: вы можете найти свои сообщения двумя способами. Один находится непосредственно в соответствующей теме, если вы помните его название. Но если вы не помните, то способ номер два — искать свои сообщения в профиле.

К сожалению мои посты за 2014 год вовсе отсутствуют, видимо форум "форматировался".

В профиле можно видеть только недавние сообщения:

Снимок экрана 2022-11-25 090915.jpg

Опубліковано
В 25.11.2022 в 22:34, Radiola сказав:

Screenshot_20221125_212554_com.android.chrome.jpg

Ну хорошо, трудно найти.☺️

Если серьезно, очень интересно было самому, прочесть посты, что тогда были опубликованы. Искать по темам сложно.

1 годину тому, Рыжая сказав:

316815728_844171340256296_2646938815422484412_n.jpg

Наглядная иллюстрация русских союзов.

Опубліковано
33 хвилини тому, Алан сказав:

Наглядная иллюстрация русских союзов.

То навіщо запитуєте про переговори?

Опубліковано
2 години тому, Рыжая сказав:

То навіщо запитуєте про переговори?

Подумайте, а почему Вы об этом спрашиваете? Такова реальность, таков ход событий!

Опубліковано

А каков ход событий? 

Я смотрю  карту соприкосновения  сторон в отечественной войне, я вижу кому принадлежит инициаиива  в военном смысле. Украинцы потому и спрашивают зачем вам переговоры если у вас щас все нормально и по плану, 

У вас щас новый этап в вашей сво

Готовитесь к 48 ми часовому  танковому маршу  к ламаншу, мы и спрашиваем, какие такие переговоры? 

Опубліковано
В 27.11.2022 в 14:27, Алан сказав:

Такова реальность, таков ход событий!

Реальність така, що рашка програє - їй потрібні переговори, щоб мати час на перепочинок і відновлення.

Тобто, Україна зараз, коли вона виграє на полі бою, має почати якісь переговори, щоб дати рашці час на перепочинок? 

:5aa2692401433_1(142):

В 27.11.2022 в 15:23, ukrop.de сказав:

спрашивают зачем вам переговоры если у вас щас все нормально и по плану, 

Та ато!

:D

Опубліковано
34 хвилини тому, Radiola сказав:

Реальність така, що рашка програє - їй потрібні переговори, щоб мати час на перепочинок і відновлення.

Тобто, Україна зараз, коли вона виграє на полі бою, має почати якісь переговори, щоб дати рашці час на перепочинок? 

Все эти слова "проигрывает", "выигрывает" - демонстрируют непонимание новых реалий. Типа если Мариуполь останется российским, то выиграет Россия, а если будет украинским - то выиграет Украина? Вам не кажется, что важнее геополитическое положение Украины и гарантии безопасности? А если Украина отберёт Крым, но обстрелы окончательно уничтожат всю инфраструктуру - это будет победа?

Мне кажется, даже с утратой территорий можно назвать победой Украины, если она выживет с экономикой уровня 2015г - главное то, что теперь Запад вас очень поддерживает. Всему миру будет видно, что проект свободной Руси состоялся.

Опубліковано
В 24.11.2022 в 00:15, Radiola сказав:

На якій хвилині там про Крим на 15 років?

Я не помню, мне неохота пересматривать всё видео, вот тут есть:

https://www.rbc.ru/politics/16/04/2022/625b18029a79471e8bfb6e3a

Цитата

Украинская сторона также предложила России решить вопрос принадлежности Крыма на двусторонних переговорах в течение 15 лет, а Донбасса — согласовать на встрече президентов.

Подробнее на РБК:
https://www.rbc.ru/politics/16/04/2022/625b18029a79471e8bfb6e3a

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...