Перейти до змісту
Український політичний форум

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

• 1 місяць потому...
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

У Кремлі, як стверджують, є компромат на Орбана.

1 липня 2024 року Угорщина отримає додаткову вагу та важелі впливу в ЄС: вона стане головуючою державою Євросоюзу.  

Це важливо також для України, адже ні для кого не є секретом ставлення угорського прем'єра Віктора Орбана до нашої держави. А головування в ЄС має особливі повноваження. У тому числі коли йдеться про розширення Євросоюзу, тобто рух України до вступу.

Але попри це, зараз "угорська загроза" стала менш актуальною. Орбан, схоже, тимчасово відмовився від вето щодо вступу України в ЄС. 

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ефір з 19.04.2024 р. 

Опубліковано

Опубліковано

Невелике заглиблення в історію, для розуміння теперішньої ситуації в Україні і що нам чекати в майбутньому. 

Україна - другий Ізраїль, але набагато більша в масштабах. 

І так нам доведеться жити десятиліттями, якщо не ЗАВЖДИ 

• Нравится 1
Опубліковано

Виталий Едуардович уже больше года говорит так буд то все остальные идиоты а он один в белом и пушыстом.
Виталий, а кто мешал туго повортливому миду квартальных  пробивать с самого начала   более реальный прагматичный план многих стран, который приносит не меньше льгот и защиты - это стать основным союзником США вне НАТО, кто мешал одновременно разыгрывать эту карту?
Ну я то знаю одного чувака. Который взялся ни откуда, хотя все знают откуда, которого никто не выбирал, и согласно своей номинальной должности должен бы следить бы  об исправности   оргтехники, наличия достаточности бумаги, чернил скрепок. Однако зав канцелярии почему то ездит на рамшиайны, на переговоры, обсуждает какую  военную технику надо ЗСУ а какую ненадо, откуда взялось это толстое  чиполино  с папой тыквой из КГБ? А, Виталик? , что он постоянно сидит с первым,который  не может объяснить элементарных вещей
Кто правит страной, Виталя? Первый или чиполино рядом, которое мне даже кажется спит в одной комнате.
Так вопрос ребром Виталий, почему не стали хотя-бы союзником США вне НАТО?

Мысли  Остапа более реальные 

Опубліковано

Опубліковано

https://youtu.be/lxARJWjQ0mM?si=cjcdqQmVfecK0sQ1

В 01.11.2022 в 21:34, Radiola сказав:

У мене також є питання до Байдена - чому зброї рівно настільки, щоб Україна не загнулася, але не щоб перемогла якнайшвидше?

І не вважаю це запитання дурним. Воно логічне в тій ситуації, в якій ми перебуваємо.

Кожен день - це чиєсь забране і зруйноване життя. Чи розуміє Байден той жах, в якому перебуває Україна  ЗАРАЗ? І яка безпросвітність нас чекає в майбутньому?

І з кожним днем зволікань - все тільки погіршується. 

Вони грають в якісь ігрища, а люди страждають.

Чому західний  світ, який волає через якогось замученого в цирку слона, чи вбитої на шубу норки і спокійно дивиться, як кожен день діти лягають і прокидаються під звуки сирен, ракетних бомбардувань і перспективи замерзнути вдома?

Решил снова пересмотреть наши дисскуссии, обмены мнениями

Ты тогда была более реальней.. 

Обычно время придает опыт... Но тут не тот вариант... 

• 2 тижня потому...
Опубліковано

https://24tv.ua/viyna-ukrayini-kiyiv-uspishno-peremagaye-dronami-topit-flot-rosiyi_n2560235

Останній ракетний корабель з рашкостана Ціклон почав годувати бичків у Чорному українському морі👍

Опубліковано
В 10.05.2024 в 03:15, ukrop.de сказав:

Решил снова пересмотреть наши дисскуссии, обмены мнениями

Ты тогда была более реальней.. 

Обычно время придает опыт... Но тут не тот вариант... 

Правильні висновки роблять  з достовірних складників (інформації).

Я знаходжуся в гущі подій, я їх учасник. Я знаю інформацію з власного досвіду, а ви - з чужих слів, частенько з чужих домислів.

Тому я завжди буду більш реальною, хоча, не гарантовано правою. Бо всі ми судимо ПО СОБІ: як би я це зробила, а не люди, які приймають рішення навколо нас.

Візьмемо хоча би хуйла - багато розумних людей не вірили, що він почне велику війну, всі казали, що буде потроху  підсцикати, але навалити купу не наважиться. ЧОМУ? - бо це не логічно,  нереально,  не має жодного сенсу.

Але хто з нас знає яка його  мета, в чому полягає його сенс?  - ніхто! Ми всі судили кацапського фюрера по собі і мало хто зміг влізти в його шкуру, перевтілитися в нього так, щоб робити правдиві прогнози.

І ось ще... по темі старттопіка:

Я Вам багато разів писала про ілларіонова - що  він хуйловська консерва. Але Ви на це не зважаєте і весь час його слухаєте і навіть несете його випорожнення в тему. 

Або латиніна... Ну ця вже себе проявила - надовго її не вистачило. Але довгих два роки - вона формувала погляди людей на війну в Україні і на Україну вцілому.  Людей, які не були залучені в процес, або задурманені кремлівською пропагандою. 

Опубліковано

Я знаходжуся в гущі подій, я їх учасник. 

И что?  Все  произошло именно так, как ты предполагала, все так и случилось как ты могла раньше представить ? 

Скажу тебе вот что 

Портников прекрасный  профессионал и толковый экспкперт. я его уважаю как знающего специалиста 

Но перестал его слушать... 

Я слушаю  правду... 

Неужели я, понимающий  каждое украинское слово на 99,98%, буду  слушать такое чмо как латынина?? 

Про украину Должны Говорить Украинцы

35 хвилин тому, ukrop.de сказав:

Я знаходжуся в гущі подій, я їх учасник. 

И что?  Все  произошло именно так, как ты предполагала, все так и случилось как ты могла раньше представить ? 

Скажу тебе вот что 

Портников прекрасный  профессионал и толковый экспкперт. я его уважаю как знающего специалиста 

Я слушаю  правду... 

Неужели я, понимающий  каждое украинское слово на 99,98%, буду  слушать такое чмо как латынина?? 

Про украину Должны Говорить Украинцы

Але Ви на це не зважаєте і весь час його слухаєте і навіть несете його випорожнення в тему. 

Ошибка , как ты можешь знать кого я слушаю все время

Ибо я слушаю очень много других политинформаторов

Опубліковано
16 годин тому, ukrop.de сказав:

Я слушаю  правду.

А вірніше - те, що я ВВАЖАЮ за правду. Найчастіше - це те, що мені подобається, що лягає у канву моїх переконань

16 годин тому, ukrop.de сказав:

Якщо це так, то чому ваші посилання скеровують на москальську версію УП? 

А я латиніну слухала. Вірніше, не її саму, а її інтерв'ю з нашими експертами, які на початок війни ще до неї ходили. Мені подобалося, як вони під корень підрізали її хитромудрі ідеї і погано сховані надії, що в кацапів все йде добре. 

Тепер до неї ходять хіба що люся арестович і підоляк і вже нема ніякого сенсу і задоволення  її слухати. 

17 годин тому, ukrop.de сказав:

Ні, і я написала чому. 

Але, тим не менше, мої пости не такі істеричні, як в декого)))) 

Опубліковано

,, А вірніше - те, що я ВВАЖАЮ за правду. Найчастіше - це те, що мені подобається, що лягає у канву моїх переконань'' 

Нічого подібного
Основою мого вибору джерела інформації є підтвердження одержуваної інформації після її реалізації в найближчому або самому найближчому часі.
Моя концепція завжди була наступна:на першому місці Достовірність нформація, яка підтверджується подальшими фактами здійснення, наявності або існування цих фактів

Для мене важлива достовірність факту а не те як я його сприймаю, дізнавшись вперше це факт. Тому мені важливий не тільки сам оголошений ким завгодно той чи інший факт або події а також причини цієї події і наслідки цієї події.

,, Якщо це так, то чому ваші посилання скеровують на москальську версію УП? "

Тут я не хотів багато розлагольствовать, але коротко відповім-є певна різниця в сприйнятті і або розуміння мови і Використання цієї мови.Одна справа розуміти мову і зовсім інша справа самому говорити нею.Як ви розумієте, я використовую в російській мові весь Мій запас слів, проте мій словниковий запас в українській мові набагато менший. 

Враховуючи своє особливе бажання до точності викладу моїх думок, я використовую той інструмент, якого у мене більше

Чи достатня  така відповідь? 

От того що бубонька  почало розмовляти україньскою цей факт якось дуже поліпшив  успіхи українців?? 

Да, и штоб два раза не вставать 

Латынина не профессиональный политический аналитик 

Она сама себя называет девочкой) ха! Филологом 

Никогда Я ее в вопросах  политической экспертизы  как специалиста Не воспринмал. 

Уж не знаю, зачем ты повтряешь ее имя. Лично я ее не постил

Тем более мне женщины такого типа как латынина, мне трудно ее назвать дамой, не нравятся. 

Как власть поступает с собственным народом и армией

Опубліковано
В 27.05.2024 в 13:10, ukrop.de сказав:

Основою мого вибору джерела інформації є підтвердження одержуваної інформації після її реалізації в найближчому або самому найближчому часі.

Як вірно зауважив один відомий кацап: ВЕЛИКЕ видно на відстані.

Тим більше, ми ж не можемо знати ВСЕ, а отже не можемо скласти повну картину подій з лише оф. інформації. 

Тому більш реалістичними у цьому питанні - є люди, які вміють аналізувати за допомогою ЛОГІКИ. Розуміючи логіку подій, завжди можна домалювати відсутні фрагменти. Але їх також можна домалювати і не за допомогою логіки.

Але чиї картинки тоді будуть більш реалістичними?!

Ось, наприклад, ваші аналізи дуже сильно приправлені нетерпінням - ви хочете вже і зараз. Але ті теми, які аналізуємо ми тут - не мають швидкого вирішення.

Війна - на ДЕСЯТИЛІТТЯ, а не на рік-два.

В 27.05.2024 в 13:10, ukrop.de сказав:

Как власть поступает с собственным народом и армией

ЧИЯ "власть"?

Автор ролика - кацап, отже, кацапська власть? - ми тут обговорюємо їх власть і їх армію і їх владу?

А потім ліземо в українські питання з таким багажем?!

:4:

Опубліковано

Недавно згадували Портнікова і латиніну і ось нове відео.

РЕКОМЕНДУЮ до перегляду. Люблю Портнікова за його логічні аналізи, за те, що він не прагне всім подобатися, за відсутність табуйованих персон, за його інтелект і проінформованість у багатьох питаннях.

Одним словом - лауреат Шевченківської премії в галузі журналістики. Це тобі не "опозиціонерка" на зарплаті у газпрому.

Опубліковано
В 31.05.2024 в 08:17, Radiola сказав:

Як вірно зауважив один відомий кацап: ВЕЛИКЕ видно на відстані.

Тим більше, ми ж не можемо знати ВСЕ, а отже не можемо скласти повну картину подій з лише оф. інформації. 

Тому більш реалістичними у цьому питанні - є люди, які вміють аналізувати за допомогою ЛОГІКИ. Розуміючи логіку подій, завжди можна домалювати відсутні фрагменти. Але їх також можна домалювати і не за допомогою логіки.

Але чиї картинки тоді будуть більш реалістичними?!

Ось, наприклад, ваші аналізи дуже сильно приправлені нетерпінням - ви хочете вже і зараз. Але ті теми, які аналізуємо ми тут - не мають швидкого вирішення.

Війна - на ДЕСЯТИЛІТТЯ, а не на рік-два.

ЧИЯ "власть"?

Автор ролика - кацап, отже, кацапська власть? - ми тут обговорюємо їх власть і їх армію і їх владу?

А потім ліземо в українські питання з таким багажем?!

:4:

Автор ролика - кацап, отже, кацапська власть? - ми тут обговорюємо їх власть і їх армію і їх владу

Автор ролика кто угодно но только не кацап 

Сергей родился в Усср  в г. Харьков. В еврейской семье, в 90х годах он переехал жить на пмж в США. Какой же он кацап?) 

Павел себастьянович в эфире 

Кратко об  участнике диалога

Життєпис

Народився та виріс в Литві, місті Клайпеда.

Закінчив Ленінградський електротехнічний інститут, кафедра обчислювальної техніки, інженер-системотехнік.

Громадська діяльність

координатор груп «Податки» та «Економічна модернізація» Громадянської платформи Нова Країна

драйвер ініціативи бізнесу для підтримки податкової реформи Бізнес за майбутнє

засновник Руху "Україна 30+"

В рамках «Нової країни» брав участь у формуванні проекту Візії і Дорожньої карти України, Брав участь у робочій групі спільно з РПР, аудиторами ТПП, виступав на конгресах Нової Країни, на Податковому форумі, публікував статті в ЗМІ, виступав на телебаченні. За результатами роботи, групою Податки була розроблена концепція «Білий бізнес», яка за твердженням розробників здатна вирішити основні проблеми української економіки - зарплати в конвертах, податкові ями, відведення грошей в офшори. У процесі розробки концепції група проводила зустрічі у МВФ і Мінфіні. Співавтор законопроекту "Про податкову лібералізацію", учасник рабочої групи Мінфіну по створенню законопроекту "Про податок на виведений капітал".

Пройшов навчання в CAPS (Civil and Political School) курс "State building and economic development" 2016

Пройшов навчання в Lee Kuan Yew School of Public Policy National University of Singapore 2021

Підприємництво

Підприємець з 1992 року з досвідом роботи у різних сферах бізнесу.

ПП «Складні Сплави». Засновник, директор. 1999, Металургія - виробництво та експорт,

ТОВ «Фьючефуд», Співзасновник, директор. 2013, харчові продукти – виробництво.

Опубліковано

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Опубліковано

Ця інформація має велике значення для майбутнього України та її можливого вступу до Європейського Союзу. Головування Угорщини в ЄС може мати великий вплив на рішення, пов'язані з розширенням Союзу, включаючи можливий вступ України.

Співпраця з Віктором Орбаном, який мав репутацію як критик України в минулому, є складним аспектом в зовнішній політиці України. Тим не менш, тимчасове відмовлення від вето стосовно вступу України в ЄС може відкрити двері для подальших переговорів та зміцнення відносин.

Важливо залишати увесь цей контекст у світлі геополітичних інтересів та стратегій, які впливають на відносини між країнами та міжнародні організації. Рішення Орбана може бути обумовлене різними факторами, включаючи внутрішні та зовнішні політичні обставини, що мають великий вплив на міжнародну арену.

Опубліковано

Прожив в Украине всю можно сказать юность  и начало молодости и не просто в  провинциии, а в одном из городов  миллионников, даже работая  в управленческом секторе я не догадывался до чего может докатиться ситуация. 
Еще я понял, почему украинцы перестали критиковать происходящее...

Опубліковано
В 22.06.2024 в 14:38, ukrop.de сказав:

Еще я понял, почему украинцы перестали критиковать происходящее...

А може українці не перестали критикувати " происходящее" - а ви не там ходите і не чуєте цієї критики?

Опубліковано

А треба обов'язково кудато спеціально ходити?
Ви буквально пару років тому з Катєю навіть по кілька разів на день критикували керівництво.
І тільки останній рік майже ніякої колишньої критики.
Значить все нормально

• 1 місяць потому...
Опубліковано

В 24.06.2024 в 23:55, ukrop.de сказав:

Ви буквально пару років тому з Катєю навіть по кілька разів на день критикували керівництво.
І тільки останній рік майже ніякої колишньої критики.
Значить все нормально

Коли горить будинок - пофік, який там керівник ЖЕКу - ефективний, чи ні. ВСІ (і критики  в тому числі) гасять пожежу 

Але хіба людина, яка НІ РАЗУ не чула звуків сирени, шахедів, прильотів, не бачила зруйнованих будинків, не втрачала рідних  - розуміє це?  РОЗУМІЄ, якщо має моральні принципи і  почуття такту - але це не про вас уКРОП 

:4:Ви мені огидний!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Опубліковано

Опубліковано

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...