Radiola Опубліковано 28 липня, 2023 Опубліковано 28 липня, 2023 Майже 80% українців вважають всіх росіян відповідальними за війну (опитування)
dragon Опубліковано 2 квітня, 2024 Опубліковано 2 квітня, 2024 Я понимаю, что сейчас очень много противоречивой информации, и сложно разобраться, где правда. Война - это трагедия для всех. Она приносит смерть, разрушения и страдания. Действия россии противоречат международному праву. Я надеюсь, что война скоро закончится и мирное решение будет найдено.
Radiola Опубліковано 3 квітня, 2024 Опубліковано 3 квітня, 2024 15 годин тому, dragon сказав: и мирное решение будет найдено. Чому БУДЕ? Воно ВЖЕ знайдено - мирне і немирне.
ukrop.de Опубліковано 3 квітня, 2024 Опубліковано 3 квітня, 2024 17 годин тому, dragon сказав: Я надеюсь, что война скоро закончится и мирное решение будет найдено. Ваша логическая цепочка правильная , так как все войны заканчиваются обоюдным соглашением .Либо стороны подписывают мирное соглашение До окончания военных действий как например было в советской финляндской компании в 1939 году . Пока точно неизвестно Когда именно и как быстро закончится эта кровавая война .Может вы знаете какие то особые предпосылки СКОРОГО окончания этой агрессии,которые мне не известны ?Буду рад узнать их.
Radiola Опубліковано 3 квітня, 2024 Опубліковано 3 квітня, 2024 3 години тому, ukrop.de сказав: как например было в советской финляндской компании в 1939 году По-перше, совєтсько - фінська ВІЙНА, а не кампанія. По-друге, Фінляндія тоді втратила значну частину своєї території - про який мир тут можна говорити?! По-третє, на меті совєтів у цій війні - було бажання захопити територію Фінляндії, щоб покращити свої оборонні спроможності у цьому регіоні. У нашому випадку - московитам не потрібні наші території , їм потрібно знищити Україну, як державу. І це якраз той випадок, коли можна поставити в один ряд - Україну і Ізраїль, котрий також хочуть знищити араби низки країн. Скільки "мирних угод" підписували євреї? І як їм це допомогло у питанні миру? Ото ж бо... Не треба лестити зальотному кацапу і підігрувати його лицемірним побажанням
Radiola Опубліковано 4 квітня, 2024 Опубліковано 4 квітня, 2024 І шо? Мене в Гуглі не забанили - якщо шо...
Radiola Опубліковано 10 квітня, 2024 Опубліковано 10 квітня, 2024 – А як щодо Третьої світової війни? – Так ми вже тут! Третя світова вже триває. Те, що зараз відбувається – це і є Третя світова війна! Ми всередині неї, з Росією, з Іраном, з Китаєм, з Північною Кореєю, з Ізраїлем і ХАМАС, який діє за підтримки Путіна, з великим альянсом між радикальним ісламізмом і російським православ'ям. Усі процеси почали рухатися. Ми перебуваємо в епіцентрі цієї війни. – Чому західні політики постійно це повторюють? Адже вони, напевно, повинні усвідомити, що велика війна вже почалася! Що спонукає їх заперечувати це? – Мюнхенський дух! Тоді, у 1938-му, 1939-му, аж до початку 1940 року європейські лідери заперечували реальність. Заперечення реальності – це взагалі дуже поширена поведінка для людства, особливо у західному світі. – Яким є найбільший виклик для України на найближчі місяці? – Повернути ваші території. – Це, мабуть, задача на довший період. – А я не впевнений. Я з 2022 року повторюю: якби Захід надав вам необхідну підтримку – не потроху, поволі, а все, що потрібно – то цю війну можна було б закінчити досить швидко. Я достатньо бачив на власні очі, щоб казати про мужність українських солдатів і про жалюгідний стан російської армії. Я говорив з військовополоненими і маю достатньо уявлення про стан деморалізації, про ментальний колапс російської армії і, можливо, російського суспільства в цілому. Тому що армія – це досить гарне відображення решти суспільства. Європейська преса часто пише про "втому від війни", але в окопах ЗСУ біля Часового Яру сьогодні набагато менше втоми, ніж є у Франції чи Німеччині. Тож якби ми надали необхідну допомогу, перемога прийшла б набагато швидше, ніж ви, здається, очікуєте. – Ми точно знаємо, що це не війна Путіна, а війна Росії. Не тільки Путін воює проти України. Чи є це розуміння у французів? – Ні, немає достатнього розуміння. Європейці схильні все звалювати на Путіна і нехтувати тією величезною підтримкою, яку він має у суспільстві, нехтувати проникненням путінської ідеології в глибину російського суспільства, або навпаки – тим, як російське суспільство надає сили державному апарату. У Франції часто можна почути: "Путін – це погано, але ж російський народ – це інше". Що російські спортсмени – це "просто спортсмени", їх не можна звинувачувати в політиці, яку проводить Росія, і таке інше. Я також часто чую все це лайно. Людям у Франції важко зрозуміти природу авторитарних чи тоталітарних держав. Справжня диктатура ніколи не буває пануванням однієї людини, яка нав'язує свою волю пасивному народові. Завжди існує взаємодія між народом і лідером. Вони підживлюють одне одного, вони підтримують, вони дають сили одне одному. https://www.eurointegration.com.ua/rus/interview/2024/04/10/7183469/
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти