Перейти до змісту
Український політичний форум

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 72
  • Створена
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Зображення у темі

• 7 місяців потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Я понимаю, что сейчас очень много противоречивой информации, и сложно разобраться, где правда.

Война - это трагедия для всех. Она приносит смерть, разрушения и страдания.

Действия россии противоречат международному праву.

Я надеюсь, что война скоро закончится и мирное решение будет найдено.

Опубліковано
15 годин тому, dragon сказав:

и мирное решение будет найдено.

Чому БУДЕ?

Воно ВЖЕ знайдено - мирне і немирне. 

Опубліковано
17 годин тому, dragon сказав:

Я надеюсь, что война скоро закончится и мирное решение будет найдено.

Ваша логическая цепочка правильная , так как все войны заканчиваются обоюдным соглашением .Либо  стороны подписывают мирное соглашение  До окончания военных действий как например было в советской финляндской компании  в 1939 году . Пока точно неизвестно  Когда именно и как быстро закончится эта кровавая война .Может вы знаете какие то особые предпосылки СКОРОГО  окончания этой агрессии,которые мне не известны ?Буду рад узнать их.

Опубліковано
3 години тому, ukrop.de сказав:

как например было в советской финляндской компании  в 1939 году

По-перше, совєтсько - фінська ВІЙНА, а не кампанія.

По-друге, Фінляндія тоді втратила значну частину своєї території - про який мир тут можна говорити?!

По-третє, на меті совєтів у цій війні - було бажання захопити територію Фінляндії, щоб покращити свої оборонні спроможності у цьому регіоні.

У нашому випадку - московитам не  потрібні наші території , їм потрібно знищити Україну, як державу.

І це якраз той випадок, коли можна поставити в один ряд - Україну і Ізраїль, котрий також хочуть знищити араби низки країн.

Скільки "мирних угод" підписували євреї? І як їм це допомогло у питанні миру?

Ото ж бо... Не треба лестити зальотному кацапу і підігрувати його лицемірним побажанням

:4:

Опубліковано

Screenshot_20240403_221133_com.huawei.android.launcher.jpg

Screenshot_20240403_223246_com.opera.browser.jpg

Опубліковано

– А як щодо Третьої світової війни?

– Так ми вже тут! Третя світова вже триває.

Те, що зараз відбувається – це і є Третя світова війна!

Ми всередині неї, з Росією, з Іраном, з Китаєм, з Північною Кореєю, з Ізраїлем і ХАМАС, який діє за підтримки Путіна, з великим альянсом між радикальним ісламізмом і російським православ'ям.

Усі процеси почали рухатися. Ми перебуваємо в епіцентрі цієї війни.

– Чому західні політики постійно це повторюють? Адже вони, напевно, повинні усвідомити, що велика війна вже почалася! Що спонукає їх заперечувати це?

– Мюнхенський дух! Тоді, у 1938-му, 1939-му, аж до початку 1940 року європейські лідери заперечували реальність.

Заперечення реальності – це взагалі дуже поширена поведінка для людства, особливо у західному світі.

– Яким є найбільший виклик для України на найближчі місяці?

– Повернути ваші території.

– Це, мабуть, задача на довший період.

– А я не впевнений.

Я з 2022 року повторюю: якби Захід надав вам необхідну підтримку – не потроху, поволі, а все, що потрібно – то цю війну можна було б закінчити досить швидко.

Я достатньо бачив на власні очі, щоб казати про мужність українських солдатів і про жалюгідний стан російської армії. Я говорив з військовополоненими і маю достатньо уявлення про стан деморалізації, про ментальний колапс російської армії і, можливо, російського суспільства в цілому. Тому що армія – це досить гарне відображення решти суспільства.

Європейська преса часто пише про "втому від війни", але в окопах ЗСУ біля Часового Яру сьогодні набагато менше втоми, ніж є у Франції чи Німеччині.

Тож якби ми надали необхідну допомогу, перемога прийшла б набагато швидше, ніж ви, здається, очікуєте.

– Ми точно знаємо, що це не війна Путіна, а війна Росії. Не тільки Путін воює проти України. Чи є це розуміння у французів?

– Ні, немає достатнього розуміння.

Європейці схильні все звалювати на Путіна і нехтувати тією величезною підтримкою, яку він має у суспільстві, нехтувати проникненням путінської ідеології в глибину російського суспільства, або навпаки – тим, як російське суспільство надає сили державному апарату.

У Франції часто можна почути: "Путін – це погано, але ж російський народ – це інше". Що російські спортсмени – це "просто спортсмени", їх не можна звинувачувати в політиці, яку проводить Росія, і таке інше.

Я також часто чую все це лайно.

Людям у Франції важко зрозуміти природу авторитарних чи тоталітарних держав.

Справжня диктатура ніколи не буває пануванням однієї людини, яка нав'язує свою волю пасивному народові. Завжди існує взаємодія між народом і лідером. Вони підживлюють одне одного, вони підтримують, вони дають сили одне одному.

https://www.eurointegration.com.ua/rus/interview/2024/04/10/7183469/

• 2 місяця потому...
  • 3 місяця потому...
  • 3 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти

• Створити...