Radiola Опубліковано 17 липня, 2023 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2023 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 28 липня, 2023 Поділитися Опубліковано 28 липня, 2023 Майже 80% українців вважають всіх росіян відповідальними за війну (опитування) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 15 березня, 2024 Поділитися Опубліковано 15 березня, 2024 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
dragon Опубліковано 2 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 2 квітня, 2024 Я понимаю, что сейчас очень много противоречивой информации, и сложно разобраться, где правда. Война - это трагедия для всех. Она приносит смерть, разрушения и страдания. Действия россии противоречат международному праву. Я надеюсь, что война скоро закончится и мирное решение будет найдено. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2024 15 годин тому, dragon сказав: и мирное решение будет найдено. Чому БУДЕ? Воно ВЖЕ знайдено - мирне і немирне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 3 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2024 17 годин тому, dragon сказав: Я надеюсь, что война скоро закончится и мирное решение будет найдено. Ваша логическая цепочка правильная , так как все войны заканчиваются обоюдным соглашением .Либо стороны подписывают мирное соглашение До окончания военных действий как например было в советской финляндской компании в 1939 году . Пока точно неизвестно Когда именно и как быстро закончится эта кровавая война .Может вы знаете какие то особые предпосылки СКОРОГО окончания этой агрессии,которые мне не известны ?Буду рад узнать их. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2024 3 години тому, ukrop.de сказав: как например было в советской финляндской компании в 1939 году По-перше, совєтсько - фінська ВІЙНА, а не кампанія. По-друге, Фінляндія тоді втратила значну частину своєї території - про який мир тут можна говорити?! По-третє, на меті совєтів у цій війні - було бажання захопити територію Фінляндії, щоб покращити свої оборонні спроможності у цьому регіоні. У нашому випадку - московитам не потрібні наші території , їм потрібно знищити Україну, як державу. І це якраз той випадок, коли можна поставити в один ряд - Україну і Ізраїль, котрий також хочуть знищити араби низки країн. Скільки "мирних угод" підписували євреї? І як їм це допомогло у питанні миру? Ото ж бо... Не треба лестити зальотному кацапу і підігрувати його лицемірним побажанням Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 3 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2024 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2024 І шо? Мене в Гуглі не забанили - якщо шо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 10 квітня, 2024 Поділитися Опубліковано 10 квітня, 2024 – А як щодо Третьої світової війни? – Так ми вже тут! Третя світова вже триває. Те, що зараз відбувається – це і є Третя світова війна! Ми всередині неї, з Росією, з Іраном, з Китаєм, з Північною Кореєю, з Ізраїлем і ХАМАС, який діє за підтримки Путіна, з великим альянсом між радикальним ісламізмом і російським православ'ям. Усі процеси почали рухатися. Ми перебуваємо в епіцентрі цієї війни. – Чому західні політики постійно це повторюють? Адже вони, напевно, повинні усвідомити, що велика війна вже почалася! Що спонукає їх заперечувати це? – Мюнхенський дух! Тоді, у 1938-му, 1939-му, аж до початку 1940 року європейські лідери заперечували реальність. Заперечення реальності – це взагалі дуже поширена поведінка для людства, особливо у західному світі. – Яким є найбільший виклик для України на найближчі місяці? – Повернути ваші території. – Це, мабуть, задача на довший період. – А я не впевнений. Я з 2022 року повторюю: якби Захід надав вам необхідну підтримку – не потроху, поволі, а все, що потрібно – то цю війну можна було б закінчити досить швидко. Я достатньо бачив на власні очі, щоб казати про мужність українських солдатів і про жалюгідний стан російської армії. Я говорив з військовополоненими і маю достатньо уявлення про стан деморалізації, про ментальний колапс російської армії і, можливо, російського суспільства в цілому. Тому що армія – це досить гарне відображення решти суспільства. Європейська преса часто пише про "втому від війни", але в окопах ЗСУ біля Часового Яру сьогодні набагато менше втоми, ніж є у Франції чи Німеччині. Тож якби ми надали необхідну допомогу, перемога прийшла б набагато швидше, ніж ви, здається, очікуєте. – Ми точно знаємо, що це не війна Путіна, а війна Росії. Не тільки Путін воює проти України. Чи є це розуміння у французів? – Ні, немає достатнього розуміння. Європейці схильні все звалювати на Путіна і нехтувати тією величезною підтримкою, яку він має у суспільстві, нехтувати проникненням путінської ідеології в глибину російського суспільства, або навпаки – тим, як російське суспільство надає сили державному апарату. У Франції часто можна почути: "Путін – це погано, але ж російський народ – це інше". Що російські спортсмени – це "просто спортсмени", їх не можна звинувачувати в політиці, яку проводить Росія, і таке інше. Я також часто чую все це лайно. Людям у Франції важко зрозуміти природу авторитарних чи тоталітарних держав. Справжня диктатура ніколи не буває пануванням однієї людини, яка нав'язує свою волю пасивному народові. Завжди існує взаємодія між народом і лідером. Вони підживлюють одне одного, вони підтримують, вони дають сили одне одному. https://www.eurointegration.com.ua/rus/interview/2024/04/10/7183469/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 17 червня, 2024 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2024 https://t.me/Crimeanwind/61564 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 вересня, 2024 Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2024 НЕ ПЕРЕПЛУТАЙТЕ, ХТО НАЦИСТИ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 8 жовтня, 2024 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2024 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти