Перейти до змісту
Український політичний форум

Я с России, есть вопросы.

Рекомендовані повідомлення

Добрый вечер. Хочу понять для себе некоторые моменты.

Очень много противоречивой информации, а хочется узнать истину. Я понимаю, многие из Вас ненавидят Россиян, но я тут за правдой. Хочу понять что происходит. И поэтому мне интересна Ваша точка зрения тоже.

- Уже 7 месяцев тысячи солдат России погибают в этом противостоянии. Уже и началась мобилизация людей с запаса. Но это все ещё называется Спецоперация. Почему не война ? Почему спецоперация ? Какие цели она несёт, какие задачи она имеет ? Ответов четких нету и статус этого противостояния явно ложный. Идёт настоящая война, почему ее называют спецопераций???

- Если враги России действительно США, Британия и запад, а не Украина, которая лишь марионетка. То почему мы не воюем именно с этими странами ? Почему называем их партнёрами и о чем-то разговариваем ?Почему открыто не называем их убийцами ?

- Согласно фактам, я вижу что Славяне убивают друг друга, ненавидят друг друга, и явно что на руку это противостояние западу и НАТО.

Как мы пришли к этому ? Как нас так обманули ? Как это вообще возможно ?

У нас демографический спад 30 лет, а теперь и война.

Поясните пожалуйста свою точку зрения.

Интерестно Ваше мнение.

Я реально хочу узнать истину и выслушать обе стороны.

• Не нравится 1
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 72
  • Створена
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Зображення у темі

1 годину тому, Александр87М сказав:

Я залишила запитання, відповіді на які приведуть до істини. 

І ці запитання - не до нас, не до українців. 

Все інше, те що я удалила - марення хворої уяви. Ну щось на зразок розпятого мальчіка у трусіках. 

Засмічувати форум ідіотизмом - не маю наміру. 

А назагал, я не вірю, що ви щирі  і вам потрібна правда. 

Черговий кацап, який прийшов поговорити. Бо коли з ним говорять, то так наче його ще не зовсім списали за руським кораблем. 

Посилання на коментар

Это им раздали новые методички и они хотят установить диалог,))))) 

А мне хочется плюнуть в морду

Посилання на коментар

23 минуты назад, ukrop.de сказал:

Наши пропагандистские СМИ говорят что бандеровцы отмороженные на голову и диалог с ними не возможен. Вот прямо сейчас ты пытаешься меня уверить в том что пропаганда то была права. Я пришел с нормальным вопросом.

• Не нравится 1
Посилання на коментар

7 годин тому, ukrop.de сказав:

Та мені також хочеться. Але коли мати можливість  контролювати процес - то інколи можна їх допускати. Розмовляють же з полоненими - ось тут щось на зразок того.

7 годин тому, Александр87М сказав:

Я пришел с нормальным вопросом.

Це що нормальне питання про те, що ми вирізаємо чоловічі генеталії полоненим? 

Це в той час, як інтернетом ходить відео, як ваш відморозок це робить на камеру з нашим військовослужбовцем, а потім вбиває його. 

В Ізюмі в братській могилі також знайшли цивільного чоловіка з відрізаною мошонкою. 

А це фото не наводить на вас жах? Це наш військово полонений, якого нещодавно звільнили з полону https://antikor.com.ua/foto/articles_images/576000/576318_7.jpg 

Тому, коли людина приходить дізнаватися правду, вона  СПІЛКУЄТЬСЯ, щоб САМОМУ зробити висновок, а не приходить з готовими ярликами.

Вот прямо сейчас ты пытаешься меня уверить в том что пропаганда то была права. Я пришел с нормальным вопросом.

Ось така ситуація...

Чоловік прийшов у дім свого сусіда, вбив його сина, а через деякий час вирішив розібратися, а може йому сказали  неправду про сусідського сина, що начеб то він людожер, вбивця і насильник. 

І що, той сусід має сісти з ним за столом за чаркою  і доводити, що його ВБИТА дитина нормальна? 

9 годин тому, Александр87М сказав:

Согласно фактам, я вижу что Славяне убивают друг друга, ненавидят друг друга

Українці вбивають НЕ СЛОВЯН. 

Українці вбивають окупантів, які прийшли на нашу землю, щоб знищити нас. Серед окупантів є і словяни, є мусульмани, є буддисти, є євреї - представники ВСІХ НАРОДІВ, які  заселяють рф.

ТИ ЦЬОГО ХІБА НЕ БАЧИШ?!!!

Дуже символічне відео. Чим вам наш Шевченко не догодив - він також бандерівець?

І це не постановочне відео, у нього вся суть і ЦІЛЬ вашої війни знищити Україну, її культуру, мову і все, що нас ідентифікує.

Посилання на коментар

10 годин тому, Александр87М сказав:

Но это все ещё называется Спецоперация. Почему не война ? Почему спецоперация ?

Так це питання не до нас. Це у Путіна питайте. У нас це називають саме війною

Если враги России действительно США, Британия и запад, а не Украина, которая лишь марионетка. То почему мы не воюем именно с этими странами

Знову ж таки не до нас.

Согласно фактам, я вижу что Славяне убивают друг друга, ненавидят друг друга

А хіба росія - слов*яни?

Как мы пришли к этому ? Как нас так обманули ? Как это вообще возможно ?

Коли на престолі божевільний, то все можливо

Наши пропагандистские СМИ говорят что бандеровцы отмороженные на голову и диалог с ними не возможен. Вот прямо сейчас ты пытаешься меня уверить в том что пропаганда то была права. Я пришел с нормальным вопросом.

Хочете правду? Ми ніколи не були відмороженими. Та такими нас зробило 24 лютого. Саме росія зробила з українців націю відморожених. Саме росія вселила в нас ненависть до всього руського. Путін хотів нас знищити. Знищити Україну. А натомість досяг протилежного. М боремось і нищимо кацапню. Вже майже 60 тис безповоротно знищили. І будемо далі нищити. Київ москву хрестив, він її і відспіває.

А вам повістку вже принесли?

Посилання на коментар

3 часа назад, Radiola сказал:

Это что нормальный вопрос о том, что мы вырезаем мужские генеталии пленникам? 

Это в то время, как по интернету ходит видео, как ваш отморозок это делает на камеру с нашим военнослужащим, а затем убивает его. 

В Изюме в братской могиле также обнаружили гражданского мужчину с отрезанной мошонкой. 

А это фото не наводит на вас ужас? Это наш военно-пленник, которого недавно освободили из плена  . 

Поэтому, когда человек приходит узнавать правду, он ОБЩАЕТСЯ, чтобы САМОМУ заключить, а не приходит с готовыми ярлыками

Этот вопрос не нормальный. Он отвратительный. Но я его задал так как, пропаганда говорит о вас так. Я не доверяю пропаганде, но хочу понять что происходит. Почему два Славянских народа убивают друг друга. Я догадываюсь что нас стравливают, что это не Священная война, а чьи-то интересы. Вот поэтому я тут. Чтобы понять где Правда.

• Не нравится 1
Посилання на коментар

В 26.09.2022 в 10:21, Александр87М сказав:

Чтобы понять где Правда.

Якщо ТИ ДО ЦЬОГО ЧАСУ не зрозумів де і за ким правда - ти наволоч і мерзота. І говорити з тобою - себе не поважати

Йди за своїм кораблем туди, куди вас посилають всі нормальні люди цього світу.

ТОЧКА!

В 26.09.2022 в 08:00, Рыжая сказав:

А вам повістку вже принесли?

ОНО вагається - сісти в тюрму, чи  "йти захищати утєчєство". 

Та тут нема з ким розмовляти - повний ідіот. 

В РФ задержанного ранее активиста Артема Камардина изнасиловали и пытали силовики, — «Новая газета.Европа».

Свидетели изнасилования заявили, что силовики «очень сильно избили Камардина и засунули ему в анальное отверстие гантелю».
После этого Артёма заставили извиниться на камеру за слова «Слава Киевской Руси, Новороссия — соси».

Посилання на коментар

Почему два Славянских народа убивают друг друга. Я догадываюсь что нас стравливают, что это не Священная война, а чьи-то интересы. Вот поэтому я тут. Чтобы понять где Правда.

Еще раз россияне НЕ СЛАВЯНЕ. Вы угро-фины и тюрки. 

Стравливают? Кто вас натравил напасть на Украину? Чьи интересы защищает пупкин и его шобла? 

В чем правда, брат? Вот только вы нам НЕ БРАТЬЯ. Вы враги. Жестокие,  И именно породили ненависть на века. 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Рыжая сказав:

Вы враги. Жестокие

Я вчора слухала "Дождь" і там ведуча журналістка, грузинка, просто впадала в істерику, коли чула, що тих, хто втікає від мобілізації, не треба впускати у свої країни.

На хвилинку! - ГРУЗИНКА. Не якась там "наташа", яка сьомим поколінням живе в мордорі, а ГРУЗИНКА, яка каже, що пережила вторгнення кацапів в її країну.

А оскільки майже всі адекватні люди дотримувалися саме цієї позиції - вона всю передачу істерила.

Вони путина не вибирали - каже вона. А ти впевнена? - розмовляла я з телевізором, бо не в силі було слухати її мовчки )

Тобто, щоб всі розуміли - вони зараз будуть активно відробляти тему, про "хорошіх рускіх" - і нам треба не потрапити у цю пастку.

Залужний в останньому інтерв'ю "Time" сказав:

«Виходячи з того, що я безпосередньо знаю про росіян, наша перемога не буде фіналом. Наша перемога буде можливістю видихнути і підготуватись до наступної війни»

До речі, з того інтерв'ю я дізналася, що поки зеленський готував мангал для шашликів і спішив закатувати гроші, в тому числі ЗСУ в асфальт - Залужний готувався до війни - робив те, що в його силах і що не потребувало матеріальних затрат: 

Вони перемістили і замаскували військову техніку, вивели війська і зброю з баз і відправили в інші місця по всій країні. Це стосувалося літаків, танків, бронемашин, а також систем ППО, які дуже скоро знадобилися Україні для захисту свого неба.

Певна річ, що тепер зеленський примазується до тих приготувань і також каже, що не хотів, щоб ворог знав про наші приготування.

Але ж ми всі пам'ятаємо, що він говорив напередодні  війни, коли всі дипломати вже виїхали з Києва, а деякі взагалі з України.

А попередь  людей - можливо дехто зараз був би живий, чи не потерпав від окупації. Недарма ж кажуть: попереджений - захищений.

Виходить, сам зеленський знав про небезпеку і готувався, можливо (а я особисто впевнена, що так і було) вивіз родичів, близьких. А ми навіть машини заправляли паливом  24-го зранку у довжелезних чергах і під виття сирен.

• Нравится 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Radiola сказав:

Виходить, сам зеленський знав про небезпеку і готувався, можливо (а я особисто впевнена, що так і було) вивіз родичів, близьких. А ми навіть машини заправляли паливом  24-го зранку у довжелезних чергах і під виття сирен.

Лапін був десь прохопився. що 27 лютого борт №1 вилетів з України. Але його нікуди не пустили на посадку. А можливо не дала злетіти злітна смуга залита мастилом, що наказав зробити Кривоніс, за що тепер і має кримінальні справу((((

2 години тому, Radiola сказав:

На хвилинку! - ГРУЗИНКА. Не якась там "наташа", яка сьомим поколінням живе в мордорі, а ГРУЗИНКА, яка каже, що пережила вторгнення кацапів в її країну.

Канделакі теж грузинка. Це явище не залежить від національності. Таких і у нас вистачає

• Нравится 1
Посилання на коментар

4 години тому, Рыжая сказав:

Таких і у нас вистачає

І в Грузії.

Московиті ниють, що дуже потерпають там в чергах на кордоні. Стоять по три доби, витратили всі гроші і тепер не мають, що їсти:

https://t.me/hueviykharkov/81608?single 

Цікаво, а на що вони збираються жити в Грузії? Чи, може, мають на увазі, що нема банкоматів, щоб зняти готівку. 

Посилання на коментар

13 хвилин тому, Radiola сказав:

Чи, може, мають на увазі, що нема банкоматів, щоб зняти готівку. 

Вже навіть Турція відмовилась приймати їх МИР

• Нравится 1
Посилання на коментар

Ну так, то дуже великий ризик виїхати з рашки в надії, що кошти є, а картки поблокують. І тоді тих людей доведеться годувати. Маленькій Грузії - до сотні тисяч здорових мужиків 

:5aa2692401433_1(142):

Посилання на коментар

image.png.902948b566af75208592a2ad9c26d40b.png

Мобилизационные беженцы построили временное жильё на казахской границе.

У нас діти шалаші краще будують

Я догадываюсь что нас стравливают, что это не Священная война, а чьи-то интересы

Точно. Кляті американці. Самі живуть добре і інших підбурюють. А рюськой душе це противно

Посилання на коментар

Цитата

Кількість людей, які виїхали з Росії, за тиждень мобілізації перевищує чисельність усіх сил вторгнення в лютому — розвідка Великобританії.

Серед тих, хто намагається залишити Росію, переважають більш забезпечені та освічені люди.

У поєднанні з мобілізованими резервістами, скорочення робочої сили та прискорення «відпливу мізків», ймовірно, все більш помітно впливатимуть на економіку, вважають у британській розвідці.

У цьому наша проблема - у них здихає бидло, а в нас - найкращі. 

Але і привід задуматися таким, як автор топіка - якщо ти досяг успіху у житті: чи то у бізнесі, чи то в освіті - то ти людина недурна, а отже тебе обдурити важко. Так, ти можеш бути негідником - не поворухнути і пальцем, коли поряд з тобою твої співвітчизники знищують цілий народ. Але коли це починає зачіпати саме тебе, ти ПРАВИЛЬНО оціниш ситуацію і зробиш правильні висновки.

Тому, якщо ХТОСЬ  відчуває, що не в силі розібратися в ситуації, але цього дуже прагне - дивись на успішних людей, вони  помиляються рідко, особливо, коли це починає стосуватися їх безпосередньо.

Посилання на коментар

Ггггг....

Бутусов узагальнив риторику кремлівських посіпак. Прикол в тому, що вони по такій схемі висвітлювали бої під Білогорівкою, Ізюмом, потім під Ліманом. А назараз - по тій самій схемі йде інформування щодо подій на Херсонщині.

Как освещают войну российские телеграммные военкоры:

День 1. Хохлы сильно обстреливают Ивановку. Мы давно говорим, что пора бить по мостам, электростанциям, и центрам принятия решений, и вот великие люди в Кремле сообщили нам наверняка - сегодня начнем, капец вам салорейх, доигрались.

День 2. Хохлы попытались атаковать в селе Ивановка, но наши десантники, "Солнцепеки", и Ка-52 уничтожили два батальона со всей техникой. Звонили наши герои-десантники, говорят, ни на шаг не отступим, будем играть от обороны. Никакой паники нет.

День 3. Какие-то польские ДРГ проникли на окраину Ивановки. Ничего, на войне такое бывает. Сейчас наш спецназ начинает зачистку, к Ивановке идут наши мощные резервы, скоро хохлов ждет котел. В воздух поднята вся авиация, бьют высокоточным, все как вы любите, никакого кабрирования.

День 4. Небольшая неприятность - куда-то побежали "мобики" из ЛНР, ну вы же их знаете, в общем, севернее и южнее Ивановки хохлы прорвались, но совсем недалеко, сейчас по ним работают из всех стволов. Позвонили парни из СОБРа в Ивановке - сказали, будут драться до конца в окружении, настоящие герои, они, конечно, не отступят. А хохлам сейчас будет капец, мы получили данные, что Москва в курсе, подняты по тревоге "вагнера", сейчас они со всем тяжелым, по всей тактике, верим в мужиков!

День 5. Мы только что проехали по дороге жизни в Ивановку, там все нормально, хотя укры, как ни странно, забрались уже на 30 километров в наш тыл! Неприятно, конечно. Но добровольческий отряд БАРС-60 года рождения, успешно обороняется против американского спецназа, все поля усыпаны трупами, парни - настоящие герои, сказали нам, что будут держать Ивановку сколько надо. Парни прямо сейчас вошли в бессмертие.

День 6. ВСУ полностью нас окружили в Ивановке, увы, но победить у хохлов не вышло! БАРСы, мотострелки, десантники, СОБР практически без всяких потерь сумели прорваться на новые позиции в 30 км от Ивановки, в Васюкивку. Колонна грузовиков притулилась на обочине, смотрим на их усталые, но решительные лица - какие же они крутые герои. К сожалению, погибли в Ивановке "мобики" из ЛНР, ну вы же их знаете, снова застряли где-то, опять с ними все не так. Но они тоже герои, один наш генерал в Васюкивке так прямо и сказал: "Обожаю "железные каски", сам с ними пойду в атаку в следующий раз!"

День 7. Да, к сожалению, хохлы пытаются раздуть перемогу в никому не нужной, на самом деле, Ивановке. Помните, еще Стрелков говорил, что Ивановка нам не нужна, как же он прав. Давайте не забывать, что на ВСУ работает НАТО, генералы, наемники, техника, разведка, мы с НАТО воюем, хохлы это просто пушечное мясо, под Иванковкой убиты тысячи хохлов в каждой посадке, скоро там некому вообще будет воевать. А Россия еще ничего не начинала, вот сейчас к нам сюда приедут мобилизованные из РФ, это вам не ЛНР, нам уже звонят мобилизованные россияне и говорят, поскорее бы нам дали приказ, хотим наступать, нас хорошо кормят, жены обеспечили и прокладками, и тампонами, ну и сами все что надо купили, мы готовы в бой. После ядерных ударов, конечно.

День 8. Хохлы сильно обстреливают Васюкивку...

(Бутусов)
Посилання на коментар

Насильно могілізовані жителі Луганської області, які втікли з району Лиману, приїхали в місто Щастя, де вже кілька днів живуть просто неба.

Самі мобікі розповідають що командування звинувачує їх в дезертирстві, хоча вони «тримались до останнього». А кацапи кинули їх і відступили, залишивши практично без техніки та зброї. При цьому, в кацапських окупантів був наказ не попереджати про це м‘ясо з «лнр», щоб луганчани залишились на позиціях до останнього і померли.

https://t.me/hueviykharkov/82320?single

Посилання на коментар

16 годин тому, Radiola сказав:

Оболденно сказано

Посилання на коментар

Волога мрія московита - як ми замерзаємо взимку. Чекали вони того, коли закручували газовий кран напередодні зими, коли починали різномасті економічні війни, коли анексували нашу територію і  коли почали проти нас повномасштабну війну. 

Але українець якось дуже вперто не замерзав. І щоб вже напевне, щоб без варіантів - кацап вирішив ракетами знищити всю нашу критичну інфраструктуру - електоростанції, розподільчі станції, теплоцентралі.

Мерзенні створіння не розуміють, що НАЦІЮ не заморозити, як би вони не старалися.

З випробувань - ми станемо сильніші, загартованіші. Європа знайде альтернативні джерела енергії. 

А що з того будете мати ви, кацапські виродки?!

Посилання на коментар

Відповіді на найпоширеніші запитання, які хвилють на цей момент русню:

https://t.me/Tsaplienko/17890

Як здатися в полон?

Для військових РФ, які хочуть здатися в полон, працює цілодобова гаряча лінія Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Звертатися можуть самі військові, а також їхні рідні – +38 066 580 34 98 та +38 093 119 29 84 (цілодобово).

Інформація також доступна у чат-боті в Telegram “Хочу жити”.

Кому можна здаватися в полон?

Збройним Силам України та іншим українським військовим формуванням. Наприклад, Силам територіальної оборони, Національної поліції, Національної гвардії, Служби безпеки України.

Як здатися в полон, якщо ти один?

• Відстібни магазин і повісь зброю на ліве плече стволом вниз

• Підніми та покажи порожні руки

• Підніми вгору білу тканину

• Гучно кричи “Здаюся!”

• Наближайся по команді

• Виконуй вимоги українців

Як здатися в полон групі чи цілому підрозділу?

• Складіть всю зброю перед собою на відстані.

• Стати прямо перед військовою технікою. Заглушіть її, вона не повинна бути в бойовому стані.

• Виберіть перемовника, щоб повідомити українських військових про бажання здатися в полон. Це має бути офіцер або найстарший за званням. З білим прапором і без зброї.

Які гарантії надаються російським військовополоненим?

Право на життя та дотримання заборони на тортури відповідно до міжнародного законодавства. Амністія тим, хто добровільно здав військову техніку та склав свою зброю. Також ви зможете подзвонити рідним та близьким.

Що буде з російськими військовими після здачі в полон?

Російських військових звільняють шляхом обміну на українських полонених чи після закінчення війни. Вони повертаються до своєї країни. Полоненим повертають усе вилучене майно, гроші, цінні предмети.

Усі, хто добровільно здався, будуть оформлені як ті, що потрапили в полон у бою. Це має захистити військовослужбовців від можливого кримінального переслідування після повернення Батьківщину.

Солдати, які здалися в полон ЗСУ, також матимуть можливість на анонімних умовах приєднатися до міжнародного легіону і боротися з багатьма своїми співвітчизниками проти злочинного режиму сучасної Росії.

Посилання на коментар

Цілу ніч мерзота била з Білгорода по Харкову, а коли отримали відповідь - занили і потекли прокльонами.

Може мені хтось з русні пояснить: чому їм можна, а нам ні?

Їх ППО збило ракети в районі новооскольського округу.

"Залишки впали у районі залізниці. Пошкоджено лінії електропередач. Рух поїздів тимчасово припинено", - пишуть їх тг-смітники.

https://t.me/info_zp/18521?single

photo_2022-10-14_06-44-41.jpg

Пивіт Майстру (бракує його "нейтральної" позиції - іронія)

48 хвилин тому, Radiola сказав:

"Залишки впали у районі залізниці. Пошкоджено лінії електропередач. Рух поїздів тимчасово припинено", - пишуть їх тг-смітники.

Вчора багатоповерхівка, сьогодні залізниця - прикол всіх тих історій в тому, що українцям навіть не треба витрачати  на мерзоту ракети - вони самі прекрасно з цим  справляються.  З певної кількості ракет, випущених по Україні - кілька падає в самій рашці. Це тому, що ракети знімають з місць тривалого  зберігання.   А всім відомо як на рашці ставлять до своїх обов"язків, зокрема до умов зберігання теніки і боєприпасів. 

Посилання на коментар

Якось так виходить..

image.png.1be75dc54c216e141a8fda8d6ea5495c.png

Посилання на коментар

Да, все так и есть 

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Кацапи   31 жовтня обстріляли Україну  на суму   $760 млн.

Про це повідомляє Forbes.

Зазначається, що було випущено такі типи ракет: 55 крилатих ракет Х-101, 22 зенітні ракети С-300, одна авіаційна ракета Х-59 і п’ять БПЛА різних типів.

Для розрахунку вартості цих ракет Forbes використав наступні оцінки: вартість ракети Х-101 – $13 млн, зенітна ракета до С-300 – $2 млн, БПЛА різних типів разом із ракетою Х-59 – близько $1 млн.

Видання розрахувало, що загальна вартість всіх випущених 31 жовтня ракет і дронів – близько $760 млн.

Посилання на коментар

• 3 тижня потому...

Фобс каже, що Військові витрати Росії за 9 місяців війни в Україні сягнули чверті її річного бюджету https://t.me/FastFocusUA/12028

Посилання на коментар

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти

• Створити...