Перейти до змісту
Український політичний форум

За що будемо судити Зе і його шоблу

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Мені абсолютно не цікаво читати, в яку школу Англії чи Євросоюзу підуть діти Маньки Єфросиніної та Ольки-шльопки.
Мене цікавить, чому влада своїми діями щодо підготовки (краще сказати - неготовності) до війни допустила вбивство 344 та поранення 640 дітей? Ще 200 000 (!!!) незаконно насильно вивезено до країни-агресора! Як спиться зеленим владникам, які самі мають дітей!?
Мені не цікаво, що 3,14-здять Люся Арестовна, Шподоляк, Арахамія-Хламідія та Серйога Лещенко-гнилий рот - вони праццюють лише задля зеленого рейтингу.
Мене цікавить, звідки взялися ті 400 000 (чотириста тисяч!) біженців, які за словами зелених папуасів мужньо та героїчно врятував Ромка Абрамович?
Мені нудить від заяв секретаря РНБО про те, що вони знайдуть усіх, і усіх поганих покарають!
Я хочу знати хто привів до влади 121 зеленого депутата-колаборанта!
Мені немає бажання дивитися єдиний зелений марафон з великим полководцем-яневтіком, який мужньо, хоробро, сміиво, самотужки (ну ще тохи завхоз допомагає) виграє цю війну.
Мене цікавить, чому не лунають з екрану спогади та виступи справжніх героїв, яким моя родина від малечі до батьків буде дякувати все життя?
Мені не цікаво, які збитки понесли так звані українські "зірки" з початком війни.
Мені болить "Азов" та коже наший загиблий, поранений, полонений...
  • Відповідей 103
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

ДБР відкрило справу проти генерала Кривоноса через захист аеропорту Жуляни

:5aa2692401433_1(142):

“Це великий сором, що тепер ДБР вигадало проти мене штучну справу, мене звинувачують, що я робив все належне для захисту України, в той час як верховний головнокомандувач, який провалив організацію оборони країни, тільки давав інтервью з підвалу. Це великий сором для держави, це образа. Вони хочуть показати армії, якій я віддав усе с воє життя, щоб мої побратими почали давати проти мене покази. Я думаю, наскільки ж низькою є мораль у наших керівників. Вони думають, що армія буде зраджувати своїх товаришів. Мабуть, так прийнято у “Кварталі”, але в армії такі ганебні речі не пройдуть. Кожен військовий розуміє, що нам потрібна єдність, і що війна для нас не завершилась, що це тільки політики готуються до виборів, а ми будемо захищати Україну. Я чесно та законно виконував свій військовий обов’язок по захисту Києва на тому місці, де мене впровадили. Тому ця справа ДБР – це пляма ганьби не на мені, а на самому Зеленському”, – підсумував  генерал-майор ЗСУ.

Своєю чергою журналіст Бутусов вважає за необхідне підтримати Кривоноса у цій ситуації.

“Якщо буде треба піддтримати на суді Сергія Григоровича – я прийду. Бо в Офісі президента почалось звичайне політиканське божевілля, яке прямо шкоджить обороні країни. Президент Зеленський має думати разом з Єрмаком про свою власну відповідальність, бо це через їхні дії оборону треба було організовувати з непідготовлених людей, армія не була розгорнута, запаси зброї не створені. Так що для початку ви самі маєте сходити на допити в ДБР, до вас питань більше, ніж до будь-кого, хто встав до лав захисників України. Ви там нічим не ризикуєте у підвалі, і не видно чим займаєтесь крім інтервью, бо снарядів та мін як не вистачало, так і не вистачає, і вам треба не замовні справи видумувати, а виконувати ваші службові обов’язки. Бо ви такими замовними справами Банкову та свої кабінети обороняєте, а не Україну”, 

Зображення

Опубліковано
італійська пресса .. Зеленський здав віллу що в Італії на сумму 50 тис евро за місяць серпень . А найприкріше ,що це були росіяни ..
Італійці обурені тим ,що президент України особисто наполягає не приймати російських туристів а сам здає віллу росіянам. ..
Навіть не знаю як це інтерпетувати???

302148560_5105123039586485_1140905566087208165_n.jpg

Опубліковано

Ці прості слуги простого народу від‘ємно наволонтерили в Запоріжжі

- 22 морські контейнери!!!

- 389 залізничних вагонів!!!

- 220 вантажних автомобілей!!! гуманітарної допомоги.

Зображення

Опубліковано
-Проігнорований Саміт країн НАТО у вересні 2019 року, де обговорювалось питання вступу України в НАТО!
-Відсутність представництва від України в НАТО!
-Не поновлена !!!! заявка України як, кандидата на вступ в НАТО!
- За три роки Україна не виконала програми кандидата в члени НАТО!
-Ігнорування розвідки Великобританії про наявність кротів в близькому оточені президента!
- Відкрита кримінальна справа проти Байдена-Порошенко, за президенства Трампа!
- Відмова співпрацювати з судово правовими органами США по справі незаконно виведених десятків мільярдів із ПБ України!
-Надання Коломойському прихистку в Україні, від судових органів США!
-Злиття операції ,,Ваґнерґейт''!
- Переслідування розвідників, котрі готували та успішно здійснювали десятки операцій спецслужбами України, в т.ч. і Ваґнерґейт''!
- Закриття єдиної в Україні академії по підготовці кадрів для спецслужб СБУ!
--Будівництво доріг Великого Крадівництва, замість посилення обороноздатності країни, попри попередження розвідок США та Великобританії!
-Скорочення Армії, медслужби, аеромобільних військ, розвідки, відведення військ, заборона давати вогонь у відповідь.
- Відведення важкого озброєння від лінії фронту!
-Розмінування виходу з Криму у 2021-2022роках.
-Невиведення літаків ,,Мрія'' та АНів на пропозицію США. Результат- знищені літаки!
-Два місяці до війни заведення ,,Гетьман Сагайдачний'' в док на т.з.ремонт та зняття всього озброєння з корабля. Результат - притоплений небоєздатний корабель.
-Відмова фінансування на озброєння ЗСУ!
-Зупинка держзамовлень на ракети українського виробництва Вільха, Нептун, протитанкового озброєння-Стугна, Корсар!
-Відверте хамство на попередження США(особливо президенту Байдену!) Великобританії, Туреччини про наближення повномасштабного вторгнення. Результат - запрошення на шашлики!
І то лише частина того, що могло б приблизити Україну до НАТО або стати хоча б асоційованим партнером.
А постійне загравання з Путіним, бажання заглянути в очі і побачити мир!
А щоденні цирки і відосики, порушення Конституції і усіх можливих законів, корупція та непрофесіоналізм, а переслідування опозиції?
Скажіть який, хоча, один із перерахованих пунктів міг наблизити нас по курсу до НАТО?

Опубліковано
45 хвилин тому, Рыжая сказав:

Два місяці до війни заведення ,,Гетьман Сагайдачний'' в док на т.з.ремонт та зняття всього озброєння з корабля. Результат - притоплений небоєздатний корабель.

Чула таку думку (не від зелених), що він давно вже був небоєздатний, морально застарілий. А потопили його - символічно, щоб крейсер, як символ України - не дістався ворогу. Моряки - вони ж сприймають свої судна, як щось живе, одухотворене. 

Опубліковано
44 хвилини тому, Radiola сказав:

Чула таку думку (не від зелених), що він давно вже був небоєздатний, морально застарілий. А потопили його - символічно, щоб крейсер, як символ України - не дістався ворогу. Моряки - вони ж сприймають свої судна, як щось живе, одухотворене. 

Тоді він стояв на ремонті в Миколаєві. І притопили його за наказом Рєзнікова. Хоча можна було і не топити. Він був не на ходу. Стояв у доку. Озброєння все було зняте. 

Щодо віку корабля.

– Чверть століття для людини – це молодість, розквіт сил. А для корабля?

– «Гетьман Сагайдачний» – корабель середнього віку, скажімо так. Особливо враховуючи те, що підходи до кораблебудування за час, що минув від народження нашого фрегату, значно змінились. Проте «Сагайдачний» має високий модернізаційний потенціал.

Опубліковано
З огляду на ситуацію в житті та країні я не можу називати Службу безпеки України збірною солянкою дармоїдів, рекетирів, сепарів, лакеїв, людей, які в МВС по інтелектуальному цензу не пройшли, та просто розпальцованих пупсів із ситуативними випадковими вкрапленнями нормальних людей.
Тому я змушений утриматися від характеристики Служби безпеки України як збірної солянки дармоїдів, рекетирів, сепарів, лакеїв, людей, які в МВС по інтелектуальному цензу не пройшли, та просто розпальцованих пупсів із ситуативними випадковими вкрапленнями нормальних людей.
Але це непросто.
306991110_5681626371857517_2318385116777

307264769_5681628631857291_6365610927159

Півтори сторінки про те, щоб загальмувати перехід з кгбістської структури, яку б ця сама СБУ мала б опрацьовувати, до власне церкви

Софія Федина | з перших вуст
СБУ вбачає у переходах громад від УПЦ до ПЦУ "загрози для національної безпеки".
Головне управління Служби безпеки України у Київській області просить представників місцевого самоврядування провести роз’яснювальну роботу серед громадськості щодо недопущення участі у зборах релігійних громад для переходу УПЦ до ПЦУ керівників територіальних громад чи представників місцевої влади. Це, на думку СБУ, "створює передумови для дестабілізації суспільно-політичної ситуації у Києві та регіоні", йдеться у листі заступника начальника Головного управління СБУ у м. Києві і Київської області Юрія Палагнюка від 7 вересня на адресу Дарницької райдержадміністрації.
Опубліковано
Росія підійшла системно до окупації України.
Вони затарили військових парадною формою для параду на Хрещатику.
Пустили підрозділи росгвардії з гумовими кийками для активістів.
Мало хто знає, але запустили убивць для керівного складу спецслужб та активістів, списки там робили всілякі.
Підготували програму перепідготовки вчителів.
Підготували програму залучення церкви.
Тощо.
Ми маємо діяти більш зважено.
Усі колаборанти на звільнених територіях мають бути "вбиті", а їх родини втратити громадянство.
Усі вчителі, що пройшли перепідготовку в РФ мають бути арештовані та втратити громадянство.
Діяльність РПЦ Московського Патріархату має бути заборонена, по священникам має пройти розслідування на сприяння РФ, пропозиція переходу в ПЦУ, перехід.
По співробітникам СБУ, що визначили перехід церкви РПЦ в ПЦУ, як загрозу - розпочати розлідування з питання Державна Зрада.

Мирослав Гай.
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
У 2019р Зеленський призначає Єрмака у наглядову раду Укроборонпрома. За 3 роки панування Зеленського демілітаризація ВСУ йшла повним ходом:
- Установи Укроборонпрома переходять на одноденний робочий тиждень - в результаті в нас нема ракетних комплексів Ольха та Грім.
- ДБР вилучило клістрони з наших ПВО, в результаті ПВО стало просто грудою металолому. Клістрони повернули лише не третій місяць повномасштабного вторгнення.
- Повністю зупинено виробництво Нептунів.
- Склад ВСУ скоротився на 40 тисяч чоловік.
- Премії для воїнів у зоні АТО затримувались місяцями.
- Пілоти-аси отримували смішні зарплати.
- 65% контрактників уходили по закінченню строку контракту.
- Неукомплектованість війська досягла 55%.
- Відводи наших військ з облаштованих позицій.
- Повністю розформована 40 танкова бригада, що прикривала Київ і аеропорт Гостомель.
- Прибрані снайперські групи.
- Розміновані території перед вторгненням.
За 7 днів до 24 лютого намагались перевести голосування у ВР в он-лайн режим, прикриваючись ковідом. І на цьому голосуванні хотіли прийняти мінські угоди на умовах Московії, щоби ніхто з опозиції не заблокував трибуну

.Дмитро Чекалкін.
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
Джон Сміт:
Читаю всі інтерв'ю представників зеленого шапітолія і членів їх сімей. (Треба ж відновити і зафіксувати повну картину: як зелені поводились в перші дні вторгнення, а особливо - перед вторгненням.)
І от до гумориста Ткача... ------
(якесь нове обличчя "95 кварталу"), який днями розповів, як його "дружині 23 лютого зателефонував брат, який працює у "певних органах" і сказав, що підтвердилася інформація про наступ росіян"(с) (звернімо увагу: зеленський влаштував весь свій балаган - навіть братів дружин трупи кварталу. Вони ж потім і попризначали нам всіх цих зрадників в СБУ типу наумова)... --------
... так от до цього Ткача додається дружина Буданова:
- Чоловік увечері 23 лютого сказав мені, що о 5.00 почнеться повномасштабне вторгнення. Ми зібралися і поїхали до нього на роботу, і з того часу ми перебуваємо не вдома.
Тобто ось яка ница історія.
23 лютого Буданов вже точно знав про напад. Очевидно, знав про неминучість вторгнення і сам Зеленський, і Резніков, і Данілов в чорному костюмі і вся їх ш@бла.
Натомість, що Зеленський повідомляє у вечірній проповіді до народу від 23 лютого 2022?
- "Причин для вашої безсонної ночі немає", "Наші кордони надійно захищені, створено систему територіальної оборони...". (с)
(для довідки: тероборону Херсона очолив колаборант)
Народу, слугами якого вони начебто є, вони сказали покірно сидіти вдома, чекати вирваних нігтів, зубів і куль в голову у катівнях. Персона на прізвище Василевська-Смаглюк (в міру прикидається депутатом по 96 округу (Буча, Бородянка)), яка раділа, як Портнов "встановлює справедливість" складаючи розстрільні списки "броядчєго прєступного отрєбья", взагалі, прямо 24 лютого закликає своїх виборців "залишатися вдома", "це найбезпечніше місце"(с), "цивільне населення не є їхньою ціллю"(с).
Там невинних людей росіяни і схопили.
Всі ці персонажі потім пояснювали своє людожерське рішення феєричним "бажанням уникнути паніки" і "не втратити 7 мільярдів".
Меру Бучі його обласне керівництво призначене Зеленським на запити, як йому діяти, відповіло:
– Ми цікавилися, як нам діяти. Керівництво сказало, що російські війська до Бучі не зайдуть.(с)
(потім Зеленський прибуде в Бучу з посмішкою і руками в кишенях і повісить меру нагороду)
Нарешті сам Зеленський умисно обманював всіх про шашлики, знаючи наперед: ніяких шашликів тисячі людей більше ніколи не скуштують - їх вб'ють мученицькою смертю:
- "Якби ми повідомили, я б втрачав 7 млрд дол. на місяць, і в той момент, коли росіяни справді атакували, вони б нас захопили за три дні"(с).
У дзвони бив лише директор ЦРУ. Чужа для нас людина.
От тільки ось який момент: попри базікання, що "попередити людей було не можна", 22 лютого в ОП зелені провели таємну зустріч. І там, зібравши всіх представників "великого бізнесу" (своїх патронів) Буданов з Зеленським олігархів повідомили, що Росія може напасти.
Тобто олігархів і власні сім'ї вони рятували. Вас - ні.
Всі ці персони мають за це відповідати.
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
Депутатка від Слуги Народу Анна Колісник. Це та, яка минулого року у переписці під час засідання Верховної Ради написала, що "треба звалювати з цієї країни".
Сьогодні депутатці повідомили про підозру в неправдивому декларуванні на 4,4 млн грн. ...загальне зелене злочинне шобло
Опубліковано
Что должен был сделать президент, зная за несколько месяцев о дате агрессии
Заявить в официальном обращении к народу Украины, что возможность полномасштабной войны высока как никогда ранее. Когда будет начало агрессии, доподлинно неизвестно.
Однако у нас нет времени на иллюзии, что этого не случится и привел бы разведданные Украины, США и Великобритании.
Мы не может дальше жить той мирной жизнью, которой мы живем сейчас. Поэтому мы подготовили ряд мероприятий по усилению нашей обороспособности.
Это, в первую очередь, сбор резервистов, имеющих военный опыт с 2014 года. Это создание территориальной обороны практически в каждом населенном пункте Украины.
Это назначение даты всевойсковых учений на севере, востоке и юге страны, там, где наиболее возможно вторжение.
Это работа РНБО в режиме 24/7, где будет проводиться работа по многим направлениям - производство вооружений и амуниции, создание укрепрайонов, строительство бомбоубежищ, отработка плана эвакуации и тд и тп…
И вот только тогда каждый из нас смог бы принять решение о том, вывозить ли близких на запад Украины, за границу или принять ответственное решение остаться и учавствовать в строительстве самообороны государства.
А так президент промолчал, чем взял на себя ответственность за десятки тысяч погибших и искалеченных, которым он не оставил выбора в принятии своевременного решения.
Президент принял решение за миллионы украинцев, оказаться перед лицом военной агрессии один на один с врагом.
Сам же президент отправил свою семью за границу перед началом полномасштабной войны. Остальным украинцам он отказал в этой возможности.
Пишу это специально для тех, кто до сих пор не понимает, что такого сказал президент американским журналистам. Нам с вами не сказал, с нами говорить президенту ни к чему.
Евгений Третьяков
Опубліковано

311498850_3190107077802354_3467043568903034675_n.jpg

Опубліковано

Очень часто сталкиваюсь зелобобиками, знаете как бы они отреагировали? 

Такие круглы глаза сначала, а потом вопрос на уровне крика

АПРИЧОМТУТЗЕЛЕНСКИЙ? 

Дело в зелебобиках, Вовка кто? 

Вовка квнщик, там квартальщик... Причом тут какие то станции рлс  до вовки, на календаре 11 января. Впереди  буковель с забухоном, потом 8 марта, там дальше май шашлыки.... 

Опубліковано
7 хвилин тому, ukrop.de сказав:

АПРИЧОМТУТЗЕЛЕНСКИЙ? 

Ага... а ще - а ваш Порошенко. Ось два аргументи

Опубліковано

Да точно особенно не  знают  что сказать  кто разминировал чонгар

Иногда говорят какой то сбушник

Стопор вызыает ответ на вопрос сколько депутатов слуг народа  служат в всу

Про дело против кривоноса ни слухом ни духом

Опубліковано
1 годину тому, ukrop.de сказав:

Стопор вызыает ответ на вопрос сколько депутатов слуг народа  служат в всу

Ага... а ще спитати, скільки їхніх депутатів пішло на співпрацю з рашкою. 

На зараз відомо, що 121 "слуга народу" перейшли на бік окупантів

1 годину тому, ukrop.de сказав:

Иногда говорят какой то сбушник

Ну, да... Якраз рівень якогось СБУшника вирішувати такі питання.

=============

-"Аа, мій дім горить. Рятуйте. Чому ви мені мало допомагаєте? Мені потрібні безумовні кошти! Дайте засоби гасіння, біжіть на горище спасайте мою консервацію, бо там вже палає . Чи ви хочете щоб мої діти голодали? Що ви копійки рахуєте! Ви хочете щоб полум'я ширилось далі на сусідні будинки? А, рятуйте..."
-"От ди-іл, ..скільки разів його просили не розводити багаття в власному будинку. Нє , сска- воно шашлики любить.
А тепер оре як ненормальне і далі м'ясо маринує".
Олександр Буценко

311580958_3473874942845002_588856030522754000_n.jpg

Опубліковано

Это кто 121 слуги народа? Простые члены  партии или  депутаты или всего членов в том числе и депутатов, извини за 100 вопросов, мне надо знать для  себя

Опубліковано
38 хвилин тому, ukrop.de сказав:

Это кто 121 слуги народа? Простые члены  партии или  депутаты или всего членов в том числе и депутатов, извини за 100 вопросов, мне надо знать для  себя

Депутати різних рівнів. 

Опубліковано

Ну ещё зелебобики   считают порошенко исключительно жидярой с рошеном в тылу врага а зеля не, он  свой, совьецкий

Опубліковано
В 23.10.2022 в 11:26, ukrop.de сказав:

ДержZрадники

Кількість 911

Серед політиків 434 зрадники. 

Якщо є бажання, то можна порахувати скільки серед них слуг. Я подивилася по діагоналі - більшість ригів. 

Опубліковано

А  скоолько нардепов  слуг в всу?

Вот это интнереенсно

Опубліковано

Щойно побачила - там є фільтри по партіям. Видає, що серед

СН - 13 зрадників

Батьківщина - 9 зрадників

ЄС - 9

ОПЗЖ - 58

4 хвилини тому, ukrop.de сказав:

А  скоолько нардепов  слуг в всу?

Вот это интнереенсно

Не знаю жодного.

Може і є така статистика - треба шукати. 

Чи не найбільше депутатів, які взяли в руки зброю, — з «Європейської солідарності». 

https://hromadske.ua/posts/poklav-mandat-pishov-na-front-de-nini-narodni-deputati

Але це інфа - на березень. Думаю, тероборонівці вже вдома. А ось хто пішов в ЗСУ - ці служать до сих пір

• 4 тижня потому...
Опубліковано
"Наші гроші" продовжують розслідування щодо корупції.
Цього разу з'ясували зловживання в Міноборони, яке потягнуло на 600 млн гривень, хоча спеціалісти ІТ сфери стверджують, що затрати собівартості виготовлення такої програми (завищені у 500 разів. Зараз цим займаються детективи НАБУ.
«Йдеться про дослідно-конструкторську роботу ДЗВІН-АС. Її суть полягала у створенні автоматизованої системи центру оперативного керівництва Збройними силами України. Журналісти з’ясували, що в системі зразка 2020 року було стільки вад і проблем, що її впровадження в армії на той час було визнано недоцільним і неможливим. Однак це не завадило Міноборони і далі розробляти сумнозвісний “Дзвін” і продовжувати витрачати на систему кошти з бюджету. А нещодавно міністр оборони взагалі прозвітував Парламенту “про завершення циклу державних випробувань автоматизованої системи управління стратегічного рівня “ДКР “Дзвін” та “підготовку системи для постановки на постачання», - Наші гроші.
Бажаємо НАБУ успіхів у викритті і доведені вини чиновників Міноборони, відповідальних за цей проект.
Такого не має бути в демократичній країні. Крапка.
Опубліковано
Страшна ціна брехні президента Зеленського на скандальній прес-конференції: тепер кожен розуміє, чому я поставив президенту питання про Демченка
Рік тому, 26 листопада відбулась відома прес-конференція, на якій я задав питання президенту Зеленському, чому він незаконно, в порушення закону про люстрацію, призначив на найвищий пост - начальника Комітету по розвідці при президенті України російського агента Руслана Демченко. На питання Зеленський не відповів, не пояснив чому він порушив закон, натомість почав захищати Демченка, який на цій посаді відповідав за розвідку проти Росії, і попередження держави та населення. Цікава деталь, яку кожен може перевірити - у російських ЗМІ ніяких критичних згадок щодо Демченка ні до після тієї прес-конференції не було взагалі, бо він для них свій.
Моє питання, яке залишилось без відповіді, зараз показує чому:
- не було проведено розгортання територіальної оборони;
- не було негайно підірвано мости через Чонгар, мости через Дніпро у Херсоні;
- не були прикриті тили гарнізону Маріуполя, здани без бою Мелітополь, Бердянськ, тобто росіянам відкрили "коридор у Крим";
- не було проведено мобілізацію оперативного резерву; не встановили загородження на шляхах російського наступу.
- Не була підготовлена евакуація мирного населення, що призвело до великих втрат;
- Не будувались рубежі оборони, бо будівельна техніка будувала до останнього дня дороги на шляхах наступу ворога, а не бойові позиції;
- Не були евакуйовані стратегічні оборонні підприємства, наприклад, в Ізюмі "Укроборонпром" подарував Росії завод який виробляв приціли на "Стугни", в Гостомелі залишили на знищення "Мрію";
- За три роки не закуплений при Зеленському взагалі не закуплені ні артилерийські снаряди ні мінометні міни, не закуплений жоден ПТРК "Стугна";
- Колишнє керівництво СБУ зараз зхвинувачується у державній зраді та роботі на росіян - хоча про це писали до початку війни.
Ось чому Зеленський продовжував брехати про "шашликі на травневі свята". А багатомісячні попередження країн НАТО про напад з боку Зеленський та його Слуги називали провокаціями і замість мобілізації брехали людям щоб не дати можливості багатьом діяти самостійно.
А що ж Демченко після початку війни? Де ж поділась та людина, яка була для Зеленського незамінною та сдала усі операції української розвідки проти РФ, який повідомляв, що нападу не буде?
Після початку війни він виявився непотрібним, бо начальник комітету по розвідці України Демченко не користувався довірою країн НАТО, з ним не хотів спілкуватись жоден західний розвідник. Тому він одразу виявився відстороненим, формально його відсторонили від посади у червні, але Демченко залишався ще до кінця серпня на посаді у комісії по громадянству при президенті України. Зеленський і зараз продовжує тримати біля себе начальника розвідки, який "прогавив" російський напад і підставив Україну, він не сидить у СІЗО, йому не пред'явили звинувачень, нема його і на фронті.
Проти Демченка нема зараз ніяких розслідувань, президент робить вигляд, ніби російський напад був несподіваним.
Президент Зеленський не дає відповіді, чому саме він брехав та провалив підготовку до війни, чому прирік народ України на подвиг, хоча можна зробити багато системних речей, думає, що зміна ролі допоможе йому уникнути відповідальності за російських агентів, яких він призначив у спецслужби на найвищі посади.
Дуже цинічно, що Зеленський звинуватив мене на прес-конференції, ніби якісь українські військові загинули через мої дописи. Хто саме, жодних імен він не назвав, ніяких розслідувань, ніяких фактів не представив. Брехати для президента звично. А через брехню Зеленьського загинули десятки тисяч, і їх імена відомі, багато тисяч імен...
У Путіна руки в крові українців, він вбивця.
У Зеленського в крові гаманець та язик. Він брехун.
Опубліковано

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...