ukrop.de Опубліковано 24 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2022 3 часа назад, Timonius сказал: Нахрена козе баян) википедию открывайте и читайте, или она тоже правди не каже? А скажи тимониуч почему на росии архивы мировой войны засекречены? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2022 4 часа назад, Timonius сказал: википедию открывайте и читайте, или она тоже правди не каже? Кацапська - так, там брехня В 23.05.2022 в 01:30, Timonius сказал: то да, а в Украине всё хорошо, осталось только улицы Пушкина в Спилберга переименовать и норм У НАС ВІЙНА, кацапський виродку! Рашисти стирають з лиця землі наші міста і села. Треба пояснювати, що це означає, чи краплина розуму залишилася, щоб зрозуміти самому? Про перейменування вулиць у ТВОЇЙ ситуації - це останнє, чим ти повинен перейматися. 10 часов назад, Asat сказал: Вы оставляете города и отсутпаете. Та ну? А що це тоді було під Києвом? А "відступають" наші лише в тих ситуаціях, коли ВАШІ знищують повністю місто, чи село. Коли фактично вже нема де сховатися. І заміть, кацап, б"єте ви або з окупованих раніше територій ОРДЛО і Криму, або з тер. кацапстану. І у відповідь - не отримуєте. Тому змушені самі себе обстрілювати, щоб ваша проппа хоч якось походила на правду. 5 часов назад, Timonius сказал: а потом люди ходят рассказывают, как во 2ю мировую россияне убили 14 млн. украинцев Вже не просто розказують, а СВІДЧАТЬ для суду. В Мариуполе при разборе завалов многоэтажки в районе пригородной АЗС-2 по проспекту Мира в подвале обнаружили около 200 тел погибших с высокой степенью разложения - сообщает советник мэра Мариуполя Петр Андрющенко. По словам Андрющенко, из-за отказа местных жителей собирать и упаковывать тела погибших, МЧС РФ покинуло место работ. «Тела погибших остались на месте, из-за частично разобранных завалов вонь слышна почти во всем квартале. Из-за введения работы по захоронению и эксгумации так называемой «государственной корпорации «Ритуал» из Донецка, процесс перезахоронения из дворов многоэтажек фактически остановлен», — отметил он. Андрющенко уточнил, что для «официального» бесплатного перезахоронения нужно дождаться очереди, самостоятельно привезти тело погибшего в «морг», сказав, что его только нашли, или согласиться на запись видео, где заявитель скажет, что человек был убит именно украинской армией. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Timonius Опубліковано 24 травня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 24 травня, 2022 1 час назад, ukrop.de сказал: А скажи тимониуч почему на росии архивы мировой войны засекречены? А то, у всех всё рассекречено 33 минуты назад, Radiola сказал: Про перейменування вулиць у ТВОЇЙ ситуації - це останнє, чим ти повинен перейматися. Чутка попутал Спилберга со Стивеном Кингом. Но я тут причём? Это ваши , во время войны подымают "серьезные вопросы": "В Украине предлагают переименовать все улицы Пушкина в улицы Стивена Кинга. Такую петицию разместили на портале президента Украины. Чтобы ее рассмотрел Владимир Зеленский, необходимо 25 тысяч голосов в течение трех месяцев. Ранее в Верховную Раду внесли законопроект, который запрещает любые географические названия связанные с Россией. Под запрет могут попасть Есенин, Крылов, Куприн, Лермонтов, Чехов, Маяковский, Пушкин, Тургенев и Жуковский." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2022 38 минут назад, Radiola сказал: Вже не просто розказують, а СВІДЧАТЬ для суду. Через годину почули на вулиці жахливі жіночі крики: "Навіщо вони вийшли? Навіщо?" Виявилось, що місцевий мешканець Денис Медвєдєв (Євген потім дізнався його ім’я) вибіг з під’їзду, щоб подивитися, чи не загорілася квартира. Хлопця миттєво застрелив снайпер. Коли його батько Андрій кинувся до сина, чоловіка вбили на тому ж місці. https://life.pravda.com.ua/society/2022/05/24/248774/ 10 минут назад, Timonius сказал: Это ваши , во время войны подымают "серьезные вопросы": А какое твое дело, какой важности вопросы подымают в Украине?! Рашистов валят? - значит одно другому не мешат! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Timonius Опубліковано 24 травня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 24 травня, 2022 39 минут назад, Radiola сказал: Кацапська - так, там брехня Википедия? Такая бывает?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2022 "Я не знаю, як передати стан, коли я побачив свій дім. Будинок був абсолютно чорний. Жодного вікна, порожні очниці, всі квартири в середині також чорні" 1 минуту назад, Timonius сказал: Википедия? Такая бывает?) А ты открой информацию про "днр" в украинской версии Вики и в рашистской - и убедись, что я права. Блокадный ленинград? НЕТ! Блокадный Мариуполь: кацапы ж обещали повторить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Timonius Опубліковано 24 травня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 24 травня, 2022 Таких историй можно тысячи придумать, а при финансировании друзей из США и миллион. А по теме то что? С такими друзьями, как США и врагов не нужно. Чем больше вы с ними братаетесь, тем хуже жизнь в Украине и по размерам она постоянно уменьшается, а цели США, в создании проблем РФ реализуются.. Или не так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 24 травня, 2022 43 минуты назад, Timonius сказал: Чем больше вы с ними братаетесь, тем хуже жизнь в Украине Ти, кацап, береги попутав? То американці зараз наші міста бомблять і українців вбивають? ЗГИНЬ. маро! 45 минут назад, Timonius сказал: Таких историй можно тысячи придумать, Таке можна придумати, ІДІОТ?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Timonius Опубліковано 24 травня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 24 травня, 2022 3 минуты назад, Radiola сказал: Ти, кацап, береги попутав? То американці зараз наші міста бомблять і українців вбивають? ЗГИНЬ. маро! Нет! Они к этому вас ласково подвели. Лавров весь январь бегал, говорил, что все красные линии пройдены, .. США сказали идите нахрен, всё норм, Зеленский прыгал - примите в НАТО, мы будем ядерное оружие восстанавливать.. Или всё неожиданно случилось? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2022 8 часов назад, ukrop.de сказал: Если ты не ответишь я назову тебя тупой Не звертай уваги. Воно просто гроші відробляє. Треба ж перед кураторами відзвітувать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 25 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2022 А зачем тогда запустили это чудо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2022 6 минут назад, ukrop.de сказал: А зачем тогда запустили это чудо Щоб розважатись)))) А то ми тут заплісніємо ))))) Я взагалі до того вела, щоб не брати його слова близько до серця. Це кацапська наволоч. І ставитись до нього треба, як до наволочі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Timonius Опубліковано 25 травня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 25 травня, 2022 11 часов назад, ukrop.de сказал: Причём здесь Украина, Укупник, попытка намбер 3 Если ты не ответишь я назову тебя тупой Или тупой укупник Я слушаю тебя укупник Я же написал, что не знаю, тумбик! А причём здесь Украина тоже написал. Уже и тему предложил создать.. Итог: я укупник) 3 часа назад, Рыжая сказал: Не звертай уваги. Воно просто гроші відробляє. Треба ж перед кураторами відзвітувать Я же вам не Ряба, 800 сообщений в день строчить по тарифу.. Я на общественных началах пишу. И вообще, вы мне должны быть благодарны за привнесение разнообразия в форум) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Asat Опубліковано 27 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2022 В 25.05.2022 в 13:34, Timonius сказал: Я на общественных началах пишу. И вообще, вы мне должны быть благодарны за привнесение разнообразия в форум Им наверное так нравится. Я уже не пишу здесь. Все мои посты модерируются. Часть забывают публиковать. Желаю вам удачи ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 27 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2022 11 часов назад, Asat сказал: Им наверное так нравится. Що нам подобається, нас ніхто не питав! Але якщо цікаво: нам подобається, щоб кацапського духу не було чутно і видно. Але ви все лізите і лізите. Вас у двері, ви - у вікно. 11 часов назад, Asat сказал: Все мои посты модерируются. Часть забывают публиковать. Модеруються повідомлення всіх нових учасників форуму. Якщо б це був хтось зі своїх - його б також модерували. А щодо "забувають публікувати" - це брехня. Здувся ще один кацапчег - яка трагічна новина для нас ))))))))))))))))) 11 часов назад, Asat сказал: Желаю вам удачи ! А ми ВАМ бажаємо НЕУДАЧІ, МОРУ, ГОЛОДУ і ВСЯКОЇ РІЗНОЇ ПОШЕСТІ. Переклад: А мы ВАМ желаем НЕУДАЧ, МОРА, ГОЛОДА и ВСЯКОЙ ДРУГОЙ ПОШЕСТИ. Щоб ви повиздихали, рашисти прокляті! В 25.05.2022 в 01:27, Timonius сказал: Лавров весь январь бегал, говорил, что все красные линии пройдены, Які саме червоні лінії - можна по пунктах, хоча б три. В 25.05.2022 в 01:27, Timonius сказал: Зеленский прыгал - примите в НАТО, мы будем ядерное оружие восстанавливать.. По-перше, Зеленський в НАТО не просився. Навпаки, він всіляко уникав цієї теми. Тому, це брехня, або спростуй його цитатами, в яких він просив прийняти Україну в НАТО. По-друге, Зеленський про ядерну зброю говорив не в контексті прийому в НАТО, а в контексті Будапештського меморандуму. Він сказав, що Україна не отримала гарантій безпеки, які обіцяли їй за Будапештським меморандумом в обмін на відмову від ядерної зброї. Якщо для деяких зайвохромосомних це прозвучало, як: ви нам не забезпечуєте захист - ми завтра почнемо робити ядерні бомби, то це їх проблеми. Тобто, все, що ви тут перечислюєте, як претензії до України, які були причинами нападу на Україну - БРЕХНЯ. Може вже пора визнати, що росія - без України - повний нуль. Це і є тою причиною, чому ви вбиваєте українців. А США, НАТО - це приманка для дурних московитів, які вже давно не живуть своїм розумом. В 25.05.2022 в 13:34, Timonius сказал: И вообще, вы мне должны быть благодарны за привнесение разнообразия в форум) Навіяло ще одне побажання для московита: бажаємо вам жити різномаїто, а для того, щоб вас кожен день бомбили Як побажаннячко? - від щирого серця, між іншим... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 29 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2022 - Соня, что там у вас присходит в Украине? - Да война: россия воюет с НАТО! - И что, с каким успехом? - Русские потеряли 30тыс живой силой, 200 самолетов, 2 тыс танков,.... - Ну а что же НАТО? - А НАТО еще даже не приехало... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 6 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 6 жовтня, 2022 Девочки, обращаюсь к вам с просьбой, что нового по делу кривоноса? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.