Radiola Опубліковано 7 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2022 https://www.molfar.global/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 13 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 13 вересня, 2022 У неділю ввечері рашисти запустили по Україні 11 високоточних ракет. 9 збили наша ППО, а 3 поцілили в об"єкти критичної інфраструктури - електроцентраль, теплові електростанції. Повністю без світла залишилися кілька областей. Від перенапруги в Полтаві горіли тролейбуси. Такі дії - чистої води тероризм, воєнний злочин. Така у рашки сутність: в бою програли, то будуть гадити по цивільних об'єктах. Держава-терорист, держава-мерзотник, держава-гній. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 16 вересня, 2022 Тайра дала свідчення Гельсінській комісії США. Вона розповіла про звірства, свідком яких стала в Маріуполі та в російському полоні. Ми рекомендуємо уважно прочитати речення нижче — це прямі докази злочинів російської армії з перших уст потерпілої — парамедикині, уповноваженої з питань реабілітації учасників бойових дій у ДемСокирі Юлії Паєвської (Тайри). Три довгих місяці вона провела в полоні. За цей час російська пропаганда намагалася створити їй образ нацистки, яка викрадала дітей. Тепер вона розповідає всьому світові про те, якими людожерами були ті, що прийшли боротися з нацизмом та когось там захищати. Отже, свідчення Тайри Гельсінській комісії США скорочено - Тайра про себе: «Мене звати Юлія Паєвська. Мої побратими звуть мене Тайра. За професією я графічний дизайнер, а також президент однієї з федерацій Айкідо України. Росіяни називають мене нацисткою. Так вони називають усіх, хто чинить їм спротив, або просто не хоче бачити росію в Україні. Перші 20 днів цієї війни я провела в Маріуполі, який перетворився на пекло. Після цього я провела 3 місяці в російському полоні. І це теж було пекло». -Про пропозицію вчинити самогубство: «Коли мої кати пропонували мені вчинити самогубство, я сказала — ні. Я хотіла побачити, що буде завтра, мені було цікаво, як далеко вони зайдуть у своєму безумстві і злобі. І ось одного дня, коли здавалося, що надії немає хтось зазирнув у вічко і назвав моє ім’я. “Забирай свої речі й на вихід” — так почався мій шлях на волю». - Про російську імперію: «Колос на глиняних ногах — це суть російської імперії. Це доведено нашою армією, що жене ворога з нашої землі. Дякую вам за те, що так багато даєте, щоб ми прогнали їх, але потрібно більше. Сподіваюсь, ви тут не через цікавість, сподіваюсь, що ви тут, щоб не дозволити цьому продовжуватись». - Про тих, хто лишився в полоні: «Вагітні полонені, чия доля невідома ні їхнім родинам, ні державі. Боєць, котрого били три години, а потім кинули в підвал, як мішок, і тільки через день хтось до нього прийшов». - Про жахіття в Маріуполі: «Мертва дитина на руках у матері, семирічний хлопчик із вогнепальним пораненням, що помирає в мене на руках, тому що я не можу відвести смерть. В’язні, що тижнями кричать у камерах, і помирають від тортур без медичної допомоги, помирають у пекельних муках. І єдине, що вони відчувають перед смертю, це знущання та побиття. Я пам’ятаю очі мого друга, які я закрила перш ніж охолоне його тіло, ще одного друга, і ще одного, і ще одного… Я бачила пів мільйона людей, що помирали під авіаударами — методичними, сплановиними. Авіаударами по лікарнях та житлових масивах. Лікарня, переповнена пораненими солдатами та цивільними, де закінчилися знеболюючі та інші медикаменти, антибіотики невдовзі закінчаться теж. Хірурги та медперсонал, які сплять по три години на добу, тому що операції йдуть одна за одною. Машини медичної евакуації, що приїздять кожні 5 чи 10 хвилин, у котрих живі та мертві лежать один на одному, іноді було важко зрозуміти навіть якщо намагались. Машини, які горять з людьми всередині. Поліцейські, що дістають з-під завалів жінок та дітей, понівечених до невпізнаваності. Люди, що збирають воду з калюж. Розграбовані домівки. Собаки, які колись були домашніми улюбленцями, тягають людські кінцівки містом». - Про «правосуддя» окупантів: «В’язні, котрих змушують роздягатися, перш,ніж їх повільно вб’ють. Спеціально облаштовані кімнати тортур. Справи на в’язнів абсолютно однакові, де в паперах міняють тільки ім’я, і навіть вказана стать затриманого не міняється. Ніхто насправді нічого не розслідує. Докази здобуваються тільки шляхом нелюдських тортур. Усі ці факти насправді нагадують середньовіччя. Я свідок цього, як і тисячі полонених. Я говорю від їхнього імені». - Солдат, який помирав 6 днів: «Наш солдат помирав у сусідній камері. Він кричав шість днів. Сам. На сьомий день його тіло поклали на ноші співкамерники, щоб охоронці тюрми забрали те, що від нього лишилося. Інший солдат помирав від тортур тихо, і про його смерть ми дізнались пізніше. Йому не надали медичної допомоги. І це тільки невелика частина того, що я знаю особисто». - Про безкарність росії: «росія впевнена у своїй безкарності й безмежності своєї пропаганди, як і безмежності своїх природних ресурсів. У нас є моральне право вести цю війну. Це не тільки наша війна. Це Третя Світова війна. І поки розуміння цього не стане глобальним, росія продовжить підніматися знову і знову, вбиваючи людей та знищуючи світ. Жертви, що мій народ кладе на алтар свободи, це жертви у Світовій війні, і я знаю, що ми переможемо. Але, навіть після нашої перемоги, ворог відновить сили для агресії й історія зробить коло, якщо нічого не зміниться. Смерть. Страждання. Ріки крові. За що? Навіщо? Разом із Маріуполем вони вбили свій імідж благородних та непереможних вояків. Світ побачив, що вони не мають і натяку на військову честь, що вони не дотримуються жодних гуманітарних правил та правил ведення війни. І це вважається нормою. Чому?» - Про питання від ката: «Один із моїх катів спитав мене: «Знаєш, чому я роблю це з тобою?» Я відповіла: «Тому, що можеш». Він не чекав такої відповіді. Але це правда. Вони роблять це, бо можуть. Тому що їхні лідери сказали їм, що в них є право це робити. Тому що одного разу їм це дозволили. Тому що світ дав їм ілюзію такої вседозволеності. Світ мовчав, дивлячись на злочини росіян у Грузії, Сирії і так далі. Але перемоги української армії останнього тижня доводять — їм більше не дозволено. І їхнє право сили — усього лише ілюзія. Це колос на глиняних ногах». - Що може зробити світ щодо українських полонених?: «Вільний світ має достатньо важелів впливу, щоби зупинити це божевілля. Треба почати з питання полонених бійців та цивільних на окупованих територіях України. Питання обміну полоненими та небажання росіян співпрацювати. Як завжди, вони обирають стратегію уникання. Наших полонених утримують на території так званих ЛНР та ДНР, і це дозволяє росіянам перенести відповідальність на так звану владу так званих республік, щоб уникнути покарання. Але всім відомо, що нічого не відбувається на окупованих територіях без наказів із москви. І російські спецслужби стоять за кожною з них.Світ має вимагати допуску ООН та Червоного Хреста до наших полонених, як військових, так і цивільних, тому що жодна гуманітарна місія не оцінювала стан наших людей, котрих нелегально тримають у нелюдських умовах. Світ повинен вимагати участі міжнародного співтовариства та офіційних осіб у перемовинах щодо обміну полоненими та їхнього звільнення. Це наразі наша головна вимога. І я прошу вашої допомоги в цьому». - Як світ може допомогти у боротьбі з російською пропагандою: «Наступна проблема — це боротьба з пропагандою російського фашистського режиму, тому що це — їхня головна зброя. Справедливий суд над російськими військовими злочинцями та об’єктивне розслідування. Лікування та психологічна підтримка жертв війни. Ми повинні протистояти московським наративам, тому що вони відмовлятимуть усім людям у праві на життя, не більше, не менше. Перемога відбувається в серцях та головах, і це не менш важливо, ніж сила зброї. Нас підтримують. І найбільше — народ Сполучених Штатів, котрі напряму підтримують нашу боротьбу за виживання, а також представники в обох палатах конгресу США. Я хотіла б використати цю можливість і подякувати всім вам за ваш сильний голос у підтримку та за забезпечення історичної за масштабом безпекової допомоги. Будь ласка, продовжуйте! Підтримайте новий бюджет допомоги на 1.7 мільярда доларів. Визнайте росію спонсором тероризму. Визнайте цю агресію геноцидом. Допоможіть нам врятувати Україну, Європу та весь демократичний світ. Дякую!». Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2022 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2022 Вдвічі страшніше за Бучу: нові подробиці воєнних злочинів окупантів в Ізюмі (фото, відео) https://tsn.ua/ato/vdvichi-strashnishe-za-buchu-novi-podrobici-zhahlivih-zlochiniv-okupantiv-v-izyumi-foto-video-2159152.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 20 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2022 Мешканка Нікополя Оксана Сова впізнала свого чоловіка щодо татуювання на тілі. Це – 36-річний боєць 93-ї бригади “Холодний Яр” Сергій Сова. В українського захисника залишилася дружина та двоє маленьких дітей. Дружина загиблого бійця розповіла, що браслети подарували чоловікові діти. “Я впізнала свого чоловіка за численними татуюваннями та жовто-синіми браслетиками, з якими Сергій не розлучався з 2014 року”, — каже дружина загиблого воїна Оксана в коментарі “Цензор.нет“. Сергій Сова захищав Україну із 2014 року. За свою службу військовий був нагороджений численними нагородами. Син загиблого воїна вже написав звернення до президента України з проханням передати сім’ї тіло батька, щоб із почестями поховати героя України. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2022 Звільнений з полону Защитник Мариуполя, старший сержант 36-й отдельной бригады морской пехоты ВСУ Михаил Дианов получил ранения во время боев на "Азовстале". У украинского воина в обеих ногах пулевые ранения, а правая рука раздроблена. В плену Михаилу, как и многим другим раненым, не оказывали должной медицинской помощи. После бесчеловечных условий раненая рука Михаила находится в тяжелом состоянии, в ней не хватает 4 сантиметра кости. Сестра Михаила Дианова Елена рассказала о состоянии здоровья брата в комментарии "Украинской правде. Жизнь". "Прежде всего, что ему нужно – это прибавить в весе. Это основное, потому что физическое состояние его не позволяет сделать ему сейчас операцию. Это может быть опасно для его здоровья. Поэтому он сейчас должен поправляться, набираться сил", – рассказала сестра Дианова , отметив, что Михаил потерял 30% своего нормального веса. В российском плену Михаилу не просто не предоставили никакой медицинской помощи, но еще и ухудшили его состояние тем, что убрали аппарат, установленный ему украинскими медиками на "Азовстале". "Ему вытащили аппарат из руки, без наркоза, без ничего – ржавыми плоскогубцами. Вытаскивали этот металл из руки плоскогубцами... Такова была помощь нашим ребятам", – рассказала Елена. А це він на час полону Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 24 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2022 Кацапские скаты Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 25 вересня, 2022 Вчора ідіоти показували відео з колонії в Оленівці, на якому наші військовополонені, які мали прописку в Донецькій області - "голосували" за приєднання дири до кацапстану. Яке ж то треба мати збочене уявлення, щоб придумати таке!!! Я думала, це вже ДНО, аж тут постукали знизу: Украинские военнопленные попросили парламент ДНР о присоединении к формируемому казачьему батальону имени Богдана Хмельницкого. t.me/opsb31/2126 А хлопчика Дениса - чомусь заносить - певно від переїдання. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 29 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2022 ❗️рососія вночі вдарила ракетами по Дніпру, загинули троє людей, серед них одна 12-річна дитина, ще п’ятеро людей поранені. Рятувальники продовжують розбирати завали — шукають людей. https://t.me/hueviykharkov/81694?single 11-річний Артем із Харкова, який впав у кому після обстрілу, вже бігає Про стан 11-річного хлопчика з Харкова, який зазнав тяжкого поранення під час російського обстрілу, повідомили лікарі Першого медичного об’єднання Львова. “Він грав у футбол, коли його двір росіяни обстріляли касетними бомбами. 11-річний Артем з Харкова пережив кому і вісім операцій. Хлопцеві довелося не лише хапатися за життя, а і заново вчитися ходити та рухати руками. І він зміг, адже попри травми – лишився незламним”, – написали на сторінці медоб’єднання у Фейсбук. Ще місяць у Львові дитина не піднімалася з ліжка. Його рятували спільно лікарі Першого медичного об’єднання Львова та британсько-американські медики з Лікарні Св. Пантелеймона. “Мама хлопчика Ганна радіє успіхам сина. Завдяки спільній роботі фахівців хлопчик знову бігає і навіть грає у футбол. А ще – сам одягається, вмивається, гуляє на вулиці", - повідомили медики. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 29 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2022 Cьогодні, близько 6-ої години вечора, коли люди поверталися з роботи, кацапи обстріляли Миколаїв. Влучання касетними снарядами - прийшлося по зупинці трамвая. https://t.me/novostiniko/27063?single https://t.me/novostiniko/27056 Наразі 3 загиблих, 12 поранених https://t.me/novostiniko/27057?single https://t.me/novostiniko/27061?single «Просто вышла в магазин», - муж жертвы обстрела на остановке в Николаеве не мог поверить в ее гибель Как выяснил журналист местного издания, женщине было 59 лет, она живет неподалеку от места обстрела. Прибежавший к остановке муж погибшей рассказал, что его жена всего на несколько минут вышла в магазин и… больше не вернулась, попав под вражеский обстрел. Мужчина очень долго сидел над телом жены — не мог поверить в ее гибель. Еще одна жертва — мужчина средних лет, случайный прохожий. Его убило кассетным снарядом в двух кварталах, возле небольшого местного рыночка — там тоже был «прилет». https://t.me/novostiniko/27068 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 29 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 29 вересня, 2022 На развалинах дома в Днепре, где сегодня погибла семья, заметили собаку по кличке Крым. Пса ещё щенком вывезли из оккупированного полуострова — так он и получил свою кличку. Спасатели в Днепре выехали на место прилета российской ракеты, которая полностью уничтожила частный дом и увидели травмированную собаку. Пес отказывался даже сдвинуться с места, он сидел и плакал... Спасатели вызвали сотрудников днепровского коммунального предприятия "Зооконтроль", которые выявили у пса контузию и сердечную недостаточность, сообщили 29 сентября в Facebook коммунальщики. "Собаку забрали, он под наблюдением у врачей. Контузия, сердечная недостаточность. Ему очень страшно…", — написали в "Зооконтроле". https://t.me/Tsaplienko/16908 Сподіваємося, що з часом Крим зможе подолати цей сильний пережитий стрес і горе. Адже в нього залишилася одна рідна людина – батько родини, який зараз на фронті захищає Україну від рашистів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 30 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2022 Дніпропетровщина 30 вересня 7.30 Одна людина загинула і п’ятеро поранені. Така ситуація на зараз після нічного прильоту російських «Іскандерів» у мирний Дніпро… Ворожі ракети знищили транспортне підприємство. Під час пожежі, яку спричинив удар, згоріли 52 автобуси, ще 98 пошкоджені. У місті понівечені кілька багатоповерхівок, гімназія, магазин та адміністративні будівлі. Рятувальники з ночі працюють на місцях «прильотів» і з’ясовують масштаби руйнувань. Гаряче вночі було і на Нікопольщині. Росіяни тричі вгатили по району «Градами» та важкою артилерією. У Червоногригорівській громаді пошкоджено промислові об’єкти, десяток приватних будинків, водопровід та лінію електропередач. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2022 В Миколаєві учора вдень прилетів касетний снаряд по зупинці. Троє загиблих 13 поранених За попередніми даними, унаслідок ранкового обстрілу гуманітарної колони на околиці Запоріжжя 23 людини загинули, 28 - отримали поранення. Усі - цивільні, - голова ОВА Старух Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 30 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2022 Сьогодні люди з Дніпра вже не будуть мати чим добиратися на роботу - нелюди за ніч знищили ціле АТП і раділи, що там була база тероборони. 44 хвилини тому, Рыжая сказав: учора вдень прилетів касетний снаряд по зупинці. Троє загиблих 13 поранених Я там вище писала про це. Ніч була жахливою для Миколаєва, Запоріжжя, Дніпра, та інш. міст того регіону. Кацапи свої невдачі на фронті зганяють на цивільних. Нелюди призренні!!! Русня обстріляла житловий квартал Миколаєва, — міський голова Сєнкевич. Влучили у дев’ятиповерховий будинок. Під завалами знаходяться люди. Також на місці виникла пожежа. Нелюди розстріляли гуманітарну колонну на околиці Запоріжжя - люди планували виїхати на окуповану територію. І тепер на всіх своїх ресурсах пишуть, що це українські ЗС завдали удару по цивільних До речі, в них там по Ліману - повний алєс-капут. Деякі терористичні підрозділи рф потрапили в оточення - тепер їм або здатися, або потрапити під вогонь наших ЗС. Вони чекають на підкріплення і логічно запитують: "почему сюда не подтягивают резерви, почему бьют ракетами и "хєранью" по Николаєву и Днепру, а не по наступающим ВСУ под Лиманом?" Ну, відповідь тут одна: тому, що терористи, а не військові. Тому що ТЕРОР не передбачає воювати. Терор - це коли ти наганяєш жах на цивільних, а не собі рівних. І 57 хвилин тому, Radiola сказав: Нелюди розстріляли гуманітарну колонну на околиці Запоріжжя - люди планували виїхати на окуповану територію. Попередньо, російські війська випустили по Запоріжжю 16 ракет з застосуванням систем «С-300»: чотири удари завдали по району авторинку, а також у місце, де стояла автоколона з цивільними, повідомив заступник голови ОП Тимошенко. Ідіоти, певно, побачили скупчення металу, не розібралися, що це таке - і вдарили ракетами по цивільних автомобілях, які чекали на пропуск на окуповані території. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 30 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2022 Відео з місця воєнного злочину, який сьогодні зранку здійснили російські військові на Запоріжжі. 16 ракет, 23 загиблих, 28 поранених. Навколо лише цивільні авто, в яких і загинула частина людей. Тут жодної військової техніки. https://t.me/hueviykharkov/81856 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2022 9 хвилин тому, Radiola сказав: Відео з місця воєнного злочину, який сьогодні зранку здійснили російські військові на Запоріжжі. Співробітниці син повинен був цією колоною виїжджати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 30 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2022 Як виявилося, ті люди не евакуйовувалися, а хотіли потрапити на окуповані території, щоб навідати своїх родичів: кого забрати, кому привезти медикаменти і продукти. Стояли там і чекали, коли їх пропустять. Там ще були представники Червоного хреста. Виродки! Наслідки нічного обстрілу житлового будинку у Миколаєві. https://t.me/hueviykharkov/81859?single Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2022 30 хвилин тому, Radiola сказав: Як виявилося, ті люди не евакуйовувалися, а хотіли потрапити на окуповані території, щоб навідати своїх родичів: кого забрати, кому привезти медикаменти і продукти. Стояли там і чекали, коли їх пропустять. Там ще були представники Червоного хреста. Виродки! Наслідки нічного обстрілу житлового будинку у Миколаєві. https://t.me/hueviykharkov/81859?single Там була черга і на виїзд і на в*їзд. В обидва боки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 30 вересня, 2022 Всі сльози свинособачих матерів і їх піздоватиї діток не варті ОДНІЄЇ сльози цього пса на уламках будинку, де у нього була сім*я 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 1 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2022 Ніч була ДУЖЕ тривожною - у кількох містах України. Миколаїв Тривога звучала всю ніч і лише в 5-й ранку все заспокоїлося. Били по місту "хєранями" і ракетам С-300. Як повідомлялося, із 7 дронів - три- влучання. Після атаки ракетами - сильна пожежа, влучання у ЖИТЛОВИЙ БУДИНОК Деталі поки що невідомі P.S. В Миколаєві, під завалами після нічного прильоту, знайшли загиблу молоду жінку. P.P.S. Стало известно о состоянии ребенка и его матери, которых ранило при обстреле Николаева Семья с трехмесячным ребенком осталась без жилья и попала в больницу. Мать с тяжелой черепно-мозговой травмой, 3-месячный ребенок – с минно-взрывными травмами, ожогами и осколочными ранениями ОДЕЩИНА Тривога почалася під ранок. Було чути два потужних вибухи. Деталі поки що невідомі Я так розумію, нелюди хочуть перетворити Миколаїв у другий Маріуполь. Інакше, як тактикою "випаленої землі" кацап воювати не вміє. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 1 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 1 жовтня, 2022 Внаслідок обстрілу росіянами цивільної автоколони біля села Курилівка Куп’янського району Харківщини загинули 24 людини, серед них вагітна жінка і 13 дітей. Обстріляну колону виявили у суботу. обстріл відбувся 25 вересня близько 9.00 год. Загинуло 24 людини, серед них – вагітна жінка і 13 дітей. Такі жахливі наслідки обстрілу колони із семи автомобілів окупантами між селищами Курилівка та Піщане, що в Куп’янському районі. Це так звана "сіра зона". Росіяни майже впритул обстріляли цивільних За даними СБУ, декільком людям вдалося врятуватися, зараз вони дають свідчення. Звірячий напад на цивільних осіб вчинила диверсійно-розвідувальна група окупантів – вони зі стрілецької зброї майже впритул розстріляли шість стареньких легковиків та одну вантажівку "ГАЗель". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2022 #Дніпропетровська область Вночі ЗС РФ випустили близько 30 снарядів із "Градів" та важкої артилерії. Поранено 4 людей Пошкоджено понад 30 багатоповерхових та приватних будинків. В одній із багатоповерхівок зруйновано 4 квартири. Місто залишилося без води – пошкоджено електромережі насосної станції водоканалу. Понад 7000 сімей залишилися без світла. https://t.me/FastFocus/33514?single Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 5 жовтня, 2022 На Харківщині у звільненому селищі Піски-Радківські було знайдено моторошну тортурну. Крім усього іншого, на місці було знайдено коробку з вирваними зубними коронками та протезами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 9 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2022 В 05.10.2022 в 10:58, Рыжая сказав: Крім усього іншого, на місці було знайдено коробку з вирваними зубними коронками та протезами. Там ще був фалоімітатор, мотузки і противогаз. Що стосується коронок, то місцевий дантист повідомив, що це можуть бути його - принаймні з його кабінету викрали саме такий лоток з зубними коронками жовтого кольору. Вкрали, бо думали, що вони золоті. А в катівні їх могли використовувати, як елемент залякування. Наразі слідство йде і всі повідомлення щодо цього злочину - перевіряються. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 9 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2022 Заледве Запоріжжя оговталося від недавнього попадання у житловий будинок, під завалами якого витягли більше 20-ти мирних мешканців. І ось цієї ночі Ворог застосовував тактичну авіацію задля ракетного удару по обласному центру. За попередньою інформацією, літаки випустили по Запоріжжю 12 ракет. Більшість ракет влучили в житлові багатоповерхові та приватні будинки в одному з районів Запоріжжя. Частково зруйновано 9-поверховий будинок. Зруйновано п’ять приватних будинків. Уражені об’єкти інфраструктури. Пошкоджено 20 автомобілів". Загиблих зараз 12, в лікарні 49, з них 6 дітей. Під завалами ще можуть бути люди Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 9 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2022 Когда же прибудет ПВО или что вы думаете по этому поводу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2022 Наше ПВО закатали в асфальт. І знову роблять теж саме. 90 млрд виділено в бюджеті на дороги. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 9 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2022 1 годину тому, Рыжая сказав: Наше ПВО закатали в асфальт. І знову роблять теж саме. 90 млрд виділено в бюджеті на дороги. Это ж сколько я не знаю и не знал деталей((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 10 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2022 Хоч не відкривай новини ( Знову Запоріжжя, знову вночі і знову у житловий будинок: https://t.me/info_zp/18078 https://t.me/info_zp/18081 Відео ПРЯМОГО влучання в будинок https://t.me/info_zp/18079 Не вліво, не вправо, не поряд, а тупо в будинок. Якщо міст - це тероризм, то що тоді знищення житлових будинків вночі, коли ВСІ вдома і в найбільш незахищеному стані - у сні?! КОНЧЕНІ ТВАРІ! Щоб ВАШІ діти не мали ні життя, ні СНУ, НІ ЗДОРОВ"Я! КОЖНА КАЦАПСЬКА ДИТИНА, щоб їм СТОРИЦЕЮ віддалися сльози українців!!!! САМЕ ДІТЯМ! І щоб ви потім не питалися ЗА ЩО? НЕЛЮДИ РАШИСТСЬКІ. ВИ сотнями тисяч ЗДОРОВИХ мужиків втікаєте від могілізації - а якщо б такою кількістю сіли і поїхали не на кордон, а під кремль - і стояли стільки, скільки стояли на виїзді з країни - що б вам зробили?! Коли наших студентів побили беркутівці, українські чоловіки знали куди йти, а боягузливі кацапські недомужики - втікають. Стадо СЦИКЛИВИХ баранів! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти