Tsokush Опубліковано 4 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 4 жовтня, 2022 Присвячується всім, хто чекає... Рідні мої (Інтерпретація солдата ЗСУ) Співаємо, співвітчизники! Будь ласка, Визнайте поразку, Москалі, Полишайте ваші каски У багні. Світ зірвав вже ваші маски: Не в ціні життя для вас; Добро від вас це пастка. Будь ласка, Руські підораси, Дикуни, Покладіть біде і праски На дворі. Закривайте ваші пащі Забирайтесь геть В ті, звідки вилізли ви, хащі. Рідні мої, рідні мої, Я знаю, чекаєте довго. Я вам обіцяв уже скоро, Плечима повів - та ще невідомо. Рідні мої, рідні мої, Я бачу, їх вужчає коло, Тепер уже менше цих бісових псів Стоїть біля нашого дому. Рідні мої, рідні мої, Лягайте до пізньої ночі. Не знаю, що ніч нам пророчить. Заплакані кліпають очі. Рідні мої, рідні мої, Іконами із прапорами Колись зустрічали, Тепер проводжають братів, Котрі більше не з нами… Будь ласка, Визнайте поразку, Москалі, Полишайте ваші каски У багні. Світ зірвав вже ваші маски: Не в ціні життя для вас; Добро від вас це пастка. Будь ласка, Руські підораси, Дикуни, Покладіть біде і праски На дворі. Закривайте ваші пащі, Забирайтесь геть В ті, звідки вилізли ви, хащі. Рідні мої, рідні мої, На схід ми ідемо потужно. Русня хай біжіть звідусіль, То є наша помста, Тепер то їх біль. Рідні мої, рідні мої, Гарчать кляті руські собаки, Але "Ще не вмерла" над нами звучить, Лунає на їхньою плахою. Рідні мої, рідні мої, Чому ваші лиця марніють? Я знаю, своє як подовжить життя, Чуже ж повертати не вмію. Рідні мої, рідні мої, Я хочу вам всім присягнути, Що я берегтиму ваш спокій і лад До кінця... Будь ласка, Визнайте поразку, Москалі, Полишайте ваші каски У багні. Світ зірвав вже ваші маски: Не в ціні життя для вас; Добро від вас це пастка. Будь ласка... Прощання с загиблим на війні проти РФ героєм у смт Гриців (Хмельницька область) P.S. Українці, ви неймовірні! Слава нашій нації! Слава ЗСУ! 2P.S. Сьогодні (4.10.22) рідна 35-тка визволила Давидів Брід! Слава моїм побратимам! 3P.S. А с "Дадати" адміністрація так нічого і не вирішила. Бюрократія! І це в умовах воєнного часу! Доведетья вдатися до непопулярних методів і натиснути на цих байдужих функціонерів по профсоюзній лінії. А що робити! НЕХЛЮЙСТВУ не місце у країні, що відроджується від навали! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 6 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 6 жовтня, 2022 Нова рубріка: "Ранковий експромт" Путін - Хуйло! Росдура з Путіним це зло. По них вже ЗСУ ідуть, Лукаві душі відберуть... P.S. Може, не всі з-за поребрика розуміють одесько-бандерівський гумор... https://www.rbc.ua/ukr/news/putin-nazvav-novi-prichini-viyni-proti-ukrayini-1664975779.html Ceterum censeo Moscoviae delendam esse! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 7 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 7 жовтня, 2022 Сьогодні день народження президента країни-агресора, країни-терориста. Привітання від України: Хай якнайскоріше помре лютою смертю! Подарунок: ліричний пісенний начерк. Вот и осталась мне жизни малость, И в эту осень быть не попросят. О-о-о-о, неонацистское такси! О-о-о-о, притормози, притормози! О-о-о-о, и отвези меня туда. О-о-о-о, где, знаю, ждут меня всегда-а-а. Все-е-гда! Там и не спросят, чем в меня бросить. Там, я-то знаю, всех обижают. О-о-о-о, неонацистское такси! О-о-о-о, притормози, притормози! О-о-о-о, и отвези меня туда. О-о-о-о, где, знаю, ждут меня всегда-а-а. Все-е-гда! Ceterum censeo Moscoviae delendam esse! P.S. Ранкове привітання! Ceterum censeo Pontus Chersoneses delendam esse! 🔥 Окрім цього, я вважаю, що "ДАДАТИ ФАЙЛИ" повинно бути відредаговано! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 13 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2022 Марина Ивановна, я думаю, Вы бы осудили варварскую экспансию и государственный терроризм* Ваших потомков. Хочу у русского, где жуть И смысл туманящий, Я выпытать — куда вам путь И где пристанище. Я вижу: муки корабля, И вы — на палубе… Вы — в дыме на мосту… Моря В рассветной жалобе… Заветная земля в огне, Над нею — вороны… — Я проклинаю русского на все Четыре стороны! * --- понятие "государственный терроризм" определено в декларации «The Geneva Declaration on Terrorism», принятой на Женевской конференции по вопросу терроризма в 1987 году. Окрім цього, я вважаю, що "ДАДАТИ ФАЙЛИ" повинно бути відредаговано! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2022 Зі святом Вас! Слава Україні 💙💛 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 14 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2022 Посвящается одной прекрасной женщине, которую я боготворю... "His name is Robert Paulson..." Вовочка Ты нежный и светлый, Я – я вёрткая, чёткая. Ты плачешь – не верит никто, А я – я лайкаю фотки, дypа. Ты – такая немая натура, Я, я так безнадёжно пропала. Мы друг другу простили фигуры И на память играем. Ну разве этого мало? Вовочка-а-а пpосил спасти лодочку, Вовочка-а-а… Вовочка-а-а пpосил спасти лодочку, Вовочка-а-а… Ты стоишь навылет пробоин, Я – я веpю, что тоже стою. Ты воин, я тоже воин, И если ты бьёшься, значит нас двое. Больно бывает не только до крови. Стыдно бывает не только за низость. Жаль, что опять я сдвигаю брови, Но я верю в рассветы, ты ищешь близость. Вовочка-а-а пpосил спасти лодочку, Вовочка-а-а… Вовочка-а-а пpосил спасти лодочку, Вовочка-а-а… О-о, Вовочка-а-а... P.S. Зі святом! Ну і вже традиційне звернення до шанованого мною особисто радіолового правосуддя... Окрім цього, я вважаю, що "ДАДАТИ ФАЙЛИ" повинно бути відредаговано! 2P.S. Пророссийский (пропутинский), оккупантский, террористический электорат, способный лишь к вульгарному и примитивному испражнению в адрес оппонента (неприкосновенной администрации), идите на х#й! 14 годин тому, Radiola сказав: Зі святом Вас! Слава Україні 💙💛 Дуже дякую! 🥳 Навзаєм! Героям Слава! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2022 23 хвилини тому, Tsokush сказав: Окрім цього, я вважаю, що "ДАДАТИ ФАЙЛИ" повинно бути відредаговано! У мене все ок у цій фразі. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 14 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2022 26 хвилин тому, Radiola сказав: У мене все ок у цій фразі. Тобто, "ДОДАТИ"? Що ж це коїться? Просторово-часова аномалія?! 😳 А чого це тільки в мене має місце таке неподобство? Мене дискримінують за орфографічною ознакою?! 😱 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2022 37 хвилин тому, Tsokush сказав: чого це тільки в мене має місце таке неподобство? Мене дискримінують за орфографічною ознакою?! Ця помилка є тільки на андроїді 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 14 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2022 9 хвилин тому, Radiola сказав: Ця помилка є тільки на андроїді Розслідуванням (кримінальним) задоволений. Сподіваюсь, в усіх винних програмістів відберуть місячну зарплату (на користь ЗСУ). Номер карткового рахунка найбільш постраждалого від такого непрофесіоналізму бійця передаю особистим повідомленням... Якщо мої компліменти у додатку до повідомлення Вас бентежать, не читайте їх. В мене велике серце, я без цього до жінок не можу... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 15 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2022 Замінила ) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 15 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 15 жовтня, 2022 3 години тому, Radiola сказав: Замінила ) Я Ваш навіки! 🥰 Тепер тільки епічна поема! На менше я не згоден! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 22 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2022 От написания стихотворения Евгением Евтушенко прошёл 61 год. Что называется, почувствуйте разницу. Хотят ли русские войны?.. Хотят ли русские войны? Спросите вы у тишины, что над могилами стоит. Здесь каждый русскими убит. Спросите вы у тех солдат, что в крематориях лежат. Увы, не скажут вам их сны, что русские хотят войны. Совсем не за свою страну ведут презренную войну, а чтобы люди всей земли познать весь ужас зла могли! Под вой сирен и рёв ракет не спит Джером, не спит Джавдет. В том не ищите их вины, хотят лишь русские войны! Псы не умеют воевать, но так хотят, чтобы опять солдаты падали в бою на землю вольную мою. Спросите вы их матерей, спросите о тоске моей, и вы тогда понять должны, ублюдки русские хотят войны! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 26 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 26 жовтня, 2022 Присвячується моїй новій музі... Вона про це знає... Епіграф: "Всього за декілька кроків від виходу Орфей (чи Андрій) втратив віру й повернувся, щоб побачити Еврідіку (чи Віку) позад себе, але її тінь була відкинута назад в царство мертвих, тепер вже назавжди..." Може я, може ти Mоже я, може ти, Відновімо наш рай! Ну-бо, серце, стривай! Гей, життя, відпусти! Mоже я, може ти, Зупинімо наш час! Живемо тільки раз, Начувайся біди. Ти потрібна мені В цьому світі із втрат. Серед всіх його вад Наче я уві сні. В цьому світі речей Мить коханих очей. Хтось з нас "доля твоя" - Mоже ти, може я. Mоже я, може ти, Уявімо наш дім, Забуття разом з ним, Незбагненні листи! Mоже я, може ти, Припиняймо цей жах! Ми сильніші за страх Проти долі піти. Ти потрібна мені В цьому світі із втрат. Серед всіх його вад Наче я уві сні. В цьому світі речей Мить коханих очей. Хтось з нас "доля твоя" - Може ти, може я... P.S. Співайте разом з шановними (всією Україною) Клаусом Майне та рештою гурту Scorpions! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 29 жовтня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2022 Нова експозиція під назвою "Путінова камарилья та її новий виплід - бойові комари..." Експонати підвозяться... 🤫 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 7 листопада, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 7 листопада, 2022 Дорогі поціновувачі, це пісенний текст. Точніше сказати, співзвучна інтерпретація оригінального пісенного текста. Себто, це не вірш. Але ви можете сприймайти його, як вам до вподоби. Цей текст співається (обов'язкова вправа) синхронно з оригінальним виконанням. Присвячується дівчині на ім'я Вікторія (Перемога, що символічно). Вона, до речі, дуже допомагає ЗСУ. Принаймні, одному з їх військовослужбовців... Яка гарна пісня! І кліп до неї... Який чарівний (невідпорний ) Патрік!.. Як він чудово співає!.. Жінка, як світ уночі, Вказує шлях лиш мені. Я мчу їй назустріч, Геть безнадійний мій стан. Тримає сто варт В полоні найтяжчих з оман... Я чую подих її, Скувала тіло дрож. Вщент зниклий в цю мить Якби ж бути міг!.. Наче чари, повір, В небутті я до сих пір, Жінко, як світ!.. [СОЛO] Гляджу у безодню її краси. Наче янгол зійшов, мене щоб звести. І я вмовляю себе, Що стан цей мине. (Але ж) бути без неї Не зможу ніде... Я чую подих її, Скувала тіло дрож. Вщент зниклий в цю мить Якби ж бути міг!.. Наче чари, повір, В небутті я до сих пір, Жінко, як світ!.. Я чую подих її, Скувала тіло дрож. Вщент зниклий в цю мить Якби ж бути міг!.. Просто в диво повір (Просто в диво повір): Вона, як світ! (Просто в диво повір) Просто в диво повір: (Вона, як світ)! Просто в диво повір (Просто в диво повір): Вона, як світ! (Просто в диво повір) Просто в диво повір... Вона - мій світ!.. P.S. Взагалі-то, це лірико-романтичний текст. Навіть якщо комусь він нагадує трилер... 2P.S. А ось так поетично обумовлена жінка реагує на достатньо серйозні з інтелігентним чоловіком справи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 9 листопада, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2022 Хулителям «Коллективного Запада» Посвящается (не убоюсь этого слова и всех прочих слов российской пропаганды) ГЕНИАЛЬНОМУ чтецу (и промоутеру) чужих стихотворений - Сергею Лаврову, урождённому (г-ном Пржевальским) Кабаллусу. Зачем чужое вам, российские тираны? Зачем настырно лезете в другие страны? Что отравило вас? презрение Литвы? Забудьте этот мир людей с искрой живою, Прекрасный, старый мир, обласканный судьбою, Прогресс, которого не повторите вы! Уже давно, хвалясь собою, Жируют эти племена; Не раз пред страшною бедою Их возрождалась сторона. Кто победит в извечном споре: Отважный бритт, иль беспробудный росс? Днепровские ль ладьи взорвутся в Чёрном море? Иль флот уж сам потонет? вот вопрос. Подите прочь: вы не читали О жертвах скорбные скрижали; Вам непонятна, вам чужда Людей под бомбами нужда; Для вас одних нацист Степан Бандера; Безжалостно карает вас В свободный выбор Украины вера — Вы ненавидите всех нас… За что ж? ответствуйте: за то ли, Что на развалинах издохнувшей страны Мы не признали наглой роли Того, кого лобзали вы? За то ль, что в бездну повалили Мы реваншистский «русский мир», А вашей кровью насладился ваш полудурошный кумир?.. Вы грозны на словах — попробуйте ж на деле! Иль гадостный упырь, покойный на постеле, Не в силах завинтить свой скрепоносный штык? Иль русского совсем неверно слово? Иль вам с Европою тягаться ново? Иль русский от стыда отвык? Иль мало вас? Или от Перми до Ростова, От финских гордых скал до пустоши суровой, От узурпатора Кремля До стен Китая, В больной убогости стеная, Зачахнет жадная земля?.. Так высылайте ж к нам, тираны, Своих озлобленных сынов: Их поглотят другие страны Числом ненужных им гробов... Ну и на финал вернисаж, который так прельщает мою новую, художественно одарённую музу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 13 листопада, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2022 Давно я не трогал за вымя гражданина Путина... Так как Михаила Самуэльевича не ожидается, трогать придётся самолично... Но оно и к лучшему, согласитесь, - не будет никаких споров на тему концептуального выбора: кража или ограбление (с членовредительством в формате "А ты кто такой?")... Галерея обновляется... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 4 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2022 Спи, моя радість, засни (Колискова. Вільний переклад з німецької) Спи, моя радість, засни, Більше немає русні. Путін на гілці висить, Шойгу від жаху кричить, Демон* з Захаровой п'ють, Потім в віконце блюють. Мовчки їм фак покажи Та й швидко у ліжко біжи. Засни. Засни. Спокій прийшов у наш дім, Тихо і затишно в нім. Кремль майже весь догорів, Путін на гілці зотлів, Мучать в Гаазі Шойгу, Ріжуть його на рагу. Мовчки на це позіхни Та й спи, моя радість, засни. Засни. Засни. * --- Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 8 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2022 Что тебе снится, крейсер-столица? (Чувственное песнопение для внебюджетной тризны) Эпиграф: "Своей волею желал отрок сей послужить Отечеству, да здоровьем не выдержал." Прячут бушлаты бледные лица, Мрачен с трезубом берег чужой. Что тебе снится, крейсер-столица, В час, когда смирно лежишь под водой? Что тебе снится, крейсер-столица, В час, когда смирно лежишь под водой? Может, ты снова в страхе ужасном Вспышки «Нептунов» видишь вдали? Или, как прежде, зовом напрасным Жалко стенают твои патрули? Или, как прежде, зовом напрасным Жалко стенают твои патрули? Палубы с солью, ранения с болью, Доля такая у русских «корыт». Судьбы их всё же чем-то похожи: Кто не смирится, тот будет убит. Судьбы их всё же чем-то похожи: Кто не смирится, тот будет убит. Здесь вам не Ницца, блещут зарницы, Мчатся ракеты на клич боевой. Что тебе снится, крейсер-столица, В час, когда смирно лежишь под водой? Что тебе снится, крейсер-столица, В час, когда мёртвый лежишь под водой? P.S. После многократного прочтения сего опуса, я убеждаюсь, что он - типичная «пляска на костях». Только не станем забывать о принадлежности «костей». На этих украинцу «плясать» не только отрадно, но и почётно. Слава Украине! Слава ЗСУ! 2P.S. В прикреплённом видео-ролике крайне наглядно представлен процесс поражения русского военного корабля украинскими ракетами Р-360 «Нептун». Если вы только окончательно не отказались от фантазии, как от рудиментарного изыска заблудившейся эволюции, представить картину (неотвратимого будущего) будет не сложно. К тому же, я помогу: клавиатура фортепиано - горизонтальная проекция обречённого плавсредства РФ (любого, на выбор), а синенькие (как символично!) столбики (в различных, засекреченных вариантах исполнения) - летящие на свидание (увы для бесноватых патриотов империи, роковое) «голуби мира». Ну или «голуби принуждения к миру (желательно, в формате полной и безоговорочной капитуляции РФ)». Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 18 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2022 На демилитаризацию РФ (Ответная антиода*) Подлый военный преступник, сражение под Бахмутом, виват ЗСУ, проиграно. И как накропал Укупник, «Я на тебе никогда не женюсь!». Что ж, со злорадством смеюсь: «мессия», стоны предсмертной агонии и на коленях Россия... Не триколор пошлый, что на проклятии детском, — синий и жёлтый, прошлый взвился над вольным Донецком, сшитый из клочьев мира: всех поглотило отмщенье — злость против зла, во спасенье, и не для грусти лира... Эй ты, рублёвый пропойца, щи на небритой роже, Нам, украинцам, тебя изжить слава героев поможет! Сами мы под образами, без Костромы, без Рязани, с полными света глазами. Нас не заманишь крестами... Скажем мы «братскому» гордо, слоги чеканя прикладом: "Велкам к нам, дикие орды, станет наш дом для вас адом! Мрите на нашей земле! Молитесь в чужой стороне! Никто вас от нас не спасёт, мстит грозный, козацкий народ!" И пусть теперь в избах с лучиной не сетуют перед кончиной. Пусть голодно будет в них чаще, Нам рёбрышки из борща глодать в одиночку слаще!.. Х#йло лобызай, эй, москаль! Кончайся с ним в ветхом бараке! Ишь, плюнет он! Плюй же и три по тощей, невымытой сраке! Избавься от русского духа! Хоть, впрочем, с косою старуха не брезгует жертвенным телом, ей нет до духовности дела. Оставь нас, изыди, зараза! Нам вашего смрадного газа — замёрзнем, но вымолвим дружно — не нужно! Мольбы вы от нас не дождётесь! Срывайте ж в припадке погоны и лейте напрасную кровь! Когда же очнётесь, окститесь, учтите: Другая теперь между «братьев» любовь!.. --------------------------- Почто оскорбляться напрасно посланьем поносным поэта? Постыдно, лубочные «братья», оставить его без ответа! И коли рифмуют матрасы с творцом Украины — Тарасом, Нельзя ль написать, что в лампасах все русские — п#дарасы? -------------------------- Ой да болото-топь, ватник, ушанка да пойло... Больше, поди, и не знали — быдлу не выйти из стойла. Мы уж от вас отобьёмся. Что ж до развала России, С этим вы (с вилами и топорами) к «мессии»... К чёрту вас, варварский род, алчные россы, убийцы! Гнусный, отвратный приплод ёбн#того кровопийцы! Будете в муках молить вы о спасительной доле, Но нам вовек не забыть вашей губительной роли!.. * --- Непроизвольная реакция на сочинение Иосифа Бродского «На независимость Украины». P.S. Слова со знаком "решётки" относятся к существу, которое перед казнью (публичной), будет иметь с решёткой (Швенингенской тюрьмы ООН в Гааге) довольно тесный (оральный) контакт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 21 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2022 Сказочная предрождественская песенка (для детей и прочих чистых помыслами субъектов судьбоносного предпринимательства...) Посвящается Виктории, в смысле, победе Украины Эпиграф: «Тварь ли я дрожащая или право имею?» Маленький Ху (Кто тебя выдумал, скрепная страна?) Кто тебя выдумал, Скрепная страна? Снится без идола, Снится мне она. Выйду из спальни я, Выйду из спальни я С планом восстания - Чаша полна! Лунною полночью Смолкнет крик Шойгу*. Стыдною сволочью Жить я не смогу! Едет навстречу мне, Едет навстречу мне В край засекреченный Маленький Ху. Самое главное - Х#я на#бнуть. НАТО бескрайнему Двери распахнуть. Мчится мой Хаймарсик, Мчится мой Хаймарсик, Мчится мой Хаймарсик, В Х#я шмальнуть. Где же ты, где же ты, Х#я голова? Где бесконечные Х#евы права? Там, где с надеждою, Там, где с надеждою, Самою нежною Ходит молва. Кто тебя выдумал, Скрепная страна? Снилась без идола, Снилась мне она. Вышел из спальни я, Вышел из спальни я С тайной познания Жуткого° сна... * --- Хищная птица. Умом и сообразительностью не отличается, однако стоит целого паноптикума. ° --- В украинской редакции, "Сладкого". P.S. Слава Україні! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 22 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2022 Ах, вернисаж, ах, вернисаж!.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 грудня, 2022 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2022 100 тис. орків лягли в грунт. Допомогли ЗСУ 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 23 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2022 7 годин тому, Radiola сказав: 100 тис. орків лягли в грунт. Допомогли ЗСУ Я думаю, без кулеметниць у елегантних, довгих спідницях вони би не впоралися. Максимум, 85 тис. поклали би. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 25 грудня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2022 Украинская рождественская колядка или эпическая песня про убиенный скот Посвящается моей прекрасной музе Виктории Эпиграф: «Малая Касательная 16 Александру Корейко графиня изменившимся лицом бежит пруду». Заметная для искушённого слуха фальшь (аккомпанемента) оправдана наличием кричащей (от ужаса) художественной правды. Мы едем, едем, едем в голландские края Мы едем, едем, едем В голландские края, Обласканные дети Покойного Кремля. Непросто нам живётся, Но песню мы поём, И в песне той поётся О том, как мы живём. — Х#ета, Х#ета, Нас сковали неспроста С Гиркиным-бандитом, С Шойгой-инвалидом, С Киселёвым затолкали — Вот оказия какая! Вот оказия какая! Когда в томленье нудно, Что может лучше быть! Ведь песню петь не трудно, А трудно всех убить. И если нас узнает Иль вспомнит кто-нибудь, Он кодлу* не обидит, Коль скажет: "В добрый путь!" — Х#ета, Х#ета, В нас плевали неспроста: В Патриарха с бесом, В Соловья без леса, В куклу Олю, в Машу-дуру — В Z- и V-номенклатуру! В Z- и V-номенклатуру! Мы ехали, нас били, Грозились, что убьют Всех вместе, но забыли и Привезли на суд. Луна сквозь мрак светила, В тюрьме никто не спал; Нам очень горько было, Кумир наш проиграл. — Х#ета, Х#ета, Нам сказали: "Гопота, Дело закрывают, Всех вас умерщвляют, Умолять не нужно — Ну-ка, лезьте в петли дружно! Ну-ка, лезьте в петли дружно!" * --- (от голл. "kudde" - стадо) группа, шайка, банда, компания, сброд. Слово из криминального лексикона. Употребляется в отношении гопницких компаний полукриминального толка или просто беспокойной, дворовой, хулиганистой молодёжи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 4 січня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 4 січня, 2023 Панегірична ода* (співається) Присвячується моїй дорогоцінній музі - леді Vi Майстер Джо Майстер Джо любив цей світ, Цінував кожну мить. Він пройшов крізь безліч літ, Бо він зрання не спить. Чує всіх та й звідусіль, Протидіє пітьмі. Він людей вгамує біль, Бо він разом з людьми. Дядьку Сем (Це не мем!), Чи надішлеш пакети**? Дядьку Сем (Russians damned!), На той фронт, де ми орків б'єм! Майстер Джо здолав свій шлях На вершину старців. Він поправ тиранів прах, Бо він родом з творців. Дядьку Сем (Це не мем!), Чи надішлеш пакети? Дядьку Сем (Russians damned!), На той фронт, де ми орків б'єм! Майстер Джо спинив тінь зла, Світ спасти - його ціль. Він поклав на план Х#йла, Він зганьбив кляту «міль». Орди пруть, бо їх все шлють, Б'ються воїни добра. Майстре, най всі орки вмруть, Людям жити пора!.. Дядьку Сем (Це не мем!), Чи надішлеш пакети? Дядьку Сем (Russians damned!), На той фронт, де ми орків б'єм! (Дядьку Сем) Чи надішлеш пакети? Дядьку Сем (Це не мем!), На той фронт, де ми орків б'єм! (Дядьку Сем) Чи надішлеш пакети? Дядьку Сем (Russians damned!), На той фронт, де ми орків б'єм! (Дядьку Сем) Чи надішлеш пакети? Дядьку Сем ("- Без проблем!"), На той фронт, де ми орків б'єм!.. * --- Якщо ви розраховували на природню скромність автора, то даремно. ** --- Пакети військової допомоги, або, що більш вірогідне, якщо враховувати ядовиту, бандерівську сутність автора, пакети для незліченної кількості вбитих окупантів України. P.S. Слава нації! - Кінець окупації! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 6 січня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 6 січня, 2023 Проповедь накануне старорежимного Рождества Посвящается моей неотвратимо обольстительной музе Виктории Что такое хорошо и что такое плохо? Крошка Ху к Шойгу пришёл, и спросила кроха: — Что такое хорошо и что такое плохо? — Для меня цензуры нет, — слушайте, людишки, — Шойги стрёмного ответ помещаю в книжке. — Если дроном Энгельс бьют, если мост угрохан, — всякий скажет — как-то тут для реляций плохо. Русский на х#й вдруг пришёл. Праздник в целом НАТО. Это — очень хорошо. Так нам всем и надо. Если царь мрачне́е ночи, пот течёт по рожице, — ясно, жесты — плохо очень для несвежей кожицы. Если малый тешит залы на эстраде лично, этот малый, в край удалый, выглядит эпично. Если шлёт дрянной пердун на СВО парнишку, я такого не хочу даже вставить в книжку. Этот вот кричит: — Не трожь тех, кто с нами вместе! — Этот дядька ($) так хорош, не хватает лести! Если ты проср#л подряд весь Донбасс с Тавридой, военкоры говорят: ты — плешивый п#дор. Если лидер любит смех, кажет русским пальчик, про такого пишут тут: он хороший мальчик. Из Херсона битый русс убежал, заохав. Он не воин, просто трус. Это очень плохо. Этот, хоть и сам с вершок, спорит с грозной молью. Храбрый мальчик, хорошо, справился он с ролью! Этот в раж вошёл и ждёт, что весь мир к ногам падёт. А такому говорят: «Смерти Вашей буду рад!» Этому в собраниях хлопают в ладоши. Он хоть тоже маленький, но другой, хороший. Помни это каждый царь. Знай любой властитель: вырастет из моли тварь, а в борьбе — спаситель. Крошка Ху в астрал ушёл, всё решила кроха: «Шойгу кончить — хорошо, а не кончить — плохо». Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 12 січня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2023 Військовий хорал. На музику А. Львова Боже, від зла закрий! З нами Залужний, Сміло й потужно Йдемо у бій! Смерті в бою радій, Кате бездушний! Боже, будь з нами, Тримай наш стрій!.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Tsokush Опубліковано 12 березня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 12 березня, 2023 Отрывок из поэмы «Бахмут» А.М. Тсокуша (самозабвенно паразитирующего на творческом наследии АС-а стихосложения) Была та светлая пора, Когда Россия чуть живая, С позором земли отдавая, Кончалась в происках Хуйла. Суровый был в науке чести Ей дан учитель: не один Урок жестокой, кровной мести Задал ей с чубом паладин. Да-с, в опасеньях страшной кары, Не претерпев об Кремль удары, Исчезла Русь. Так ненасытный гнус Последний делает укус. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти