Перейти до змісту
Український політичний форум

Євробачення 2022

Radiola

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

12 лютого відбувся фінал Національного відбору на Євробачення-2022, який пройде у травні в Турині.

За результатами голосування журі та глядачів Україну на конкурсі представлятиме Alina Pash із піснею "Тіні забутих предків":

Аліна Паш щось там наляпала язиком Осадчій про свою поїздку в Крим, начебто із рашки, літаком. За що потрапила в базу Миротворця. Потім вона виправдовувалася, що обмовилася, що не літала, а їхала автобусом з тер. України. Що правда - знають тільки прикордонники, але вони мовчать.

А ще Аліна фоткалася на красній площі у москві у 2017 році. Це їй також згадали - під час фінального кнкурсу нац.відбору проти неї протестували активісти.

im-alina_pash_u_moskwi_01

Що вона хотіла сказати цим фото - невідомо, бо коментарів від неї не було. 

Вірніше, вони були, але вже після того, як їй цю фотку згадали.

А пісня - наче непогана. Щось на зразок Джамалиної.

Опубліковано

Возможно, это изображение (5 человек и текст «скандал iз евробаченням: прикордонники не видавали паш довдку про пойздку в крим валентина романенко f BIBTOpOK, 15 лютого 2022, 15:05 6684 аліна паш фото: INSTAGRAM державна прикордонна служба не видавала переможници нацвдбору на вробачення-2022 спвачци алінi̇ паш довдку про законний перетин державний кордон украёни через кпвв чаплинка y 2015 роц. джерело: речник дпсу андрий демченко y коментарі уп»)

Опубліковано

Я, коли прочитала цю її "справку" - відразу зрозуміла, що це туфта. Причому, туфта, яка тягне на зраду.

Ось довідка. Хто помітив паливо?

Опубліковано

Аліна Паш прийняла єдине правильне в цій ситуації рішення - зняла свою к4андидатуру

Опубліковано
Только что, Рыжая сказал:

Аліна Паш прийняла єдине правильне в цій ситуації рішення - зняла свою к4андидатуру

Ну и правильно, век мак не родил и голоду не было. 

Опубліковано

Я взагалі не вважаю Євробачення чимось винятковим. Дуже суб*єктивний і непрофесійний конкурс.  Єдині, хто був чогось вартий, то це АББА

Опубліковано
19 минут назад, Рыжая сказал:

Я взагалі не вважаю Євробачення чимось винятковим. Дуже суб*єктивний і непрофесійний конкурс.  Єдині, хто був чогось вартий, то це АББА

Полностью согласен. 

Опубліковано
12 часов назад, Radiola сказал:

Ось довідка. Хто помітив паливо?

В довідці написано:

Громадянка здійснила виїзд за ДЕРЖАВИНИЙ КОРДОН України через КПВВ Чаплинка

Те, що перетинають українці через КПП Чаплинка - не називається кордоном, бо Україна не визнає анексії Криму, а отже там не може бути ДЕРЖАВНОГО кордону  - є лише АДМІНІСТРАТИВНИЙ кордон. 

Державна прикордонна служба не могла дати такої довідки. А клепав її скоріш за все такий самий "патріот", як і паш.

4 часа назад, Рыжая сказал:

Я взагалі не вважаю Євробачення чимось винятковим. Дуже суб*єктивний і непрофесійний конкурс

Ну, це також суб"єктивна думка. Серед переможців завжди сильні співаки. Окрім одного випадку - коли перемогла  група в огидних масках.

Хоча, відношення в різних країнах до цього конкурсу - різне. Наприклад, я ніколи не чула гарного співака з Англії. Вони переважно на останніх місцях і з того не сильно паряться. 

Опубліковано

Я одного не понимаю, неужели из 20 млн дивчаток, хорошо из 10  млн дивчаток, ладно, из  5 млн дивчаток неужели нельзя выбрать десяток нормальных лапок, блондиночек, с волошковыми глазками, стройными ножками,красивыми сисичками. 

Можно брюнеток, можно кашатановых

Чтоб  умели петь караоке и главное  никак не связаны с русогоями? 

Ну где тот кондратюк, недодедланый с ямой своей улыбчивой? 

Опубліковано

Отже, якщо паш відмовилася, то тепер Україну буде представляти група з Калуша.

Якщо пісня паш мені подобалася - чимось нагадувала Джамалу, то ці з Калуша - такоє...

До речі, насправді Паш спочатку  дискваліфікували, а потім вона вже відмовилася:

Eurovision Ukraine - Євробачення Україна
4 години тому

#Ukraine2022
ОФІЦІЙНО  Організаційний комітет Національного відбору на участь у Євробаченні 2022 ухвалив рішення про припинення участі у Відборі Alina Pash. Співачка не представлятиме Україну на Євробаченні 2022.

"Підставою для прийняття такого рішення Оргкомітетом стала офіційна відповідь Державної прикордонної служби від 16.02.2022 року щодо недостовірності інформації, яка була надана Суспільному мовнику", - йдеться у заяві організаторів.

...Показати більше...

Опубліковано
36 минут назад, Radiola сказал:

Якщо пісня паш мені подобалася - чимось нагадувала Джамалу, то ці з Калуша - такоє...

Не дивилась. Не слухала. А Джамалу ніколи не любила. Я люблю ПІСНІ, а не виття.

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Россияне не смогут проголосовать за участников конкурса "Евровидение", который начнется в Турине 10 мая. #Цена_войны 

"Голосование во время соревнования возможно только из стран, которые в нем участвуют", - пояснили организаторы.

Опубліковано

Нашим пророкують перемогу. Букмекери ставлять їх на перше місце, на другому, з великим відрривом - учасники від Італії.

Опубліковано

Опубліковано

Мы говорим, что нам всё равно на это Евровидение.

Но на самом деле это было действительно обидно.

Вас не поздравляю, т.к. считаю что вы выйграли незаслуженно.

Но ставку в БК сделал на вас.

Мелочь поднял, но всё равно приятно.

Была мысль их задонатить ДНР-ам, но поехал проел в макдаке.

Скоро у нас его не будет.

Не верю я в наших предпринимателей - испортят забегаловку (

Опубліковано
7 часов назад, Asat сказал:

Не верю я в наших предпринимателей - испортят забегаловку (

Ну, зроблять якусь окрошечную))))))

Опубліковано
13 часов назад, Asat сказал:

Мы говорим, что нам всё равно на это Евровидение.

Но на самом деле это было действительно обидно.

Вас не поздравляю, т.к. считаю что вы выйграли незаслуженно.

Но ставку в БК сделал на вас.

Мелочь поднял, но всё равно приятно.

Была мысль их задонатить ДНР-ам, но поехал проел в макдаке.

Скоро у нас его не будет.

Не верю я в наших предпринимателей - испортят забегаловку 

Не надоело вааще жить в гауне? 

5 часов назад, Рыжая сказал:

Ну, зроблять якусь окрошечную))))))

Или зсчшщчи

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Євробачення 2023 пройде не в Україні, а у Великій Британії.

• 10 місяців потому...
Опубліковано
В 17.06.2022 в 14:11, Рыжая сказав:

Євробачення 2023 пройде не в Україні, а у Великій Британії.

Цьогорічний конкурс Євробачення через війну в Україні, проходив в Ліверпулі .

Фінал відбувався під звуки сирени - кацапи два рази атакували Україну ракетами. У рідному місті   учасників від України - було попадання:  від вибухів  отримали пошкодження будинки, згорів величезний склад гуманітарної допомоги від іноземної благодійної організації.

Перемогла представниця від Швеції. Як на мене - перемога дуже сумнівна. Крім того, пісня плагіат. Кому цікаво, пошукайте на Ютюбі, там є розбір пісні з дказами плагіату.

Наші виступили достойно - 6 місце. Причому, завдяки балам від глядачів, тобто, пісня людям сподобалася. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...