Перейти до змісту
Український політичний форум

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ти вже пожертвував?

Опубліковано
17 часов назад, Radiola сказал:

Як на мене, це ганьба. 

А для меня это прогнозируемое развитие событий. Чего-то другого я и не ожидал. 

Опубліковано
6 часов назад, Ganz сказал:

Чего-то другого я и не ожидал. 

Вам видніше - ви бачите ЩО за фасадом. Ми - лише фасад і можемо лише ЗДОГАДУВАТИСЯ, що за ним.

Але, тут не все так просто... був елемент зради. Можливо на нього були сподівання. 

12 часов назад, Рыжая сказал:

Ти вже пожертвував?

Мені здається, вони там жертвують біженцям, а не на армію.

Опубліковано
21 минуту назад, Radiola сказал:

Мені здається, вони там жертвують біженцям, а не на армію.

Мене цікавить особисто Укроп. Чим він реально допоміг Україні? Біженцям, на армію? Може у себе прихистив  кого? Може хоть рідних забрав?

===========================

Путинская пропаганда объявила кадры обстрела центра Винницы «попаданием в военную часть в Гайсине Винницкой области»

При этом на видео, которое репостит тот же Соловьев, прекрасно заметны находящиеся в центре Винницы Дом офицеров и монумент с самолетом. 

В настоящий момент известно о 30 раненных и 8 погибших (включая маленького ребёнка). 

Опубліковано

Планы никто и не заметил

В Белом доме объяснили, почему пока не используют ленд-лиз: В приоритете бесплатная помощь

Сейчас мы ставим в приоритет помощь безопасности для Украины, за которую им позже не нужно будет возвращать средства", - сказал чиновник Белого дома.

По его словам, программа ленд-лиза предусматривает возврат средств за полученную технику, в то время как другие программы, по которым США поставляют помощь Украине, например USAI (Инициатива содействия безопасности в Украине) и программа президентских полномочий, не предусматривают возврата средств.

Вон оно че михалыч, за технику бабло надо будет отдавать. Следите за ногами, как быстро переобулись.. 

Опубліковано
1 час назад, ukrop.de сказал:

Вон оно че михалыч, за технику бабло надо будет отдавать. Следите за ногами, как быстро переобулись.. 

Почитай, що собою являє ленд-ліз. І не будеш писати фігню

Опубліковано

Это не я пишу фигню, это пишет цензор нет. 

Вы думала себе свою историю. 

Там десятки комментариев  украинцев, которые я не привожу

Опубліковано

Это не я пишу фигню, это пишет цензор нет. 

Відкрий хоча б Вікі і почитай, що таке Ленд-ліз.

Закон про надання матеріальної допомоги європейським союзникам у США ухвалили в березні 1941 року, коли війна на континенті вже тривала майже півтора року. Але це ще було за 9 місяців до формального вступу Америки в гарячу фазу війни після нападу Японії на базу Перл-Харбор 7 грудня 1941 року.

Започаткована процедура "lend lease", тобто буквально "передання в оренду чи у борг" передбачала, що Вашингтон в стислі терміни передає військову і цивільну техніку, зброю, устаткування, боєприпаси та інше майно країнам, чия оборона є "життєво важливою" для США.

Після війни вцілілу техніку необхідно поверунти або сплатити за неї.

Опубліковано

Потом позже когда начнут  ленд-лиз  они свистнуст  сколько отдавать

Тебя ебет? Не ты и  твои бюргеры о тдавать будут.

• Нравится 1
Опубліковано
4 часа назад, Рыжая сказал:

Тебя ебет? Не ты и  твои бюргеры о тдавать будут.

Яке ж ВОНО огидне!

Оце вже правда - з такими друзями - вороги не потрібні. Та й які вони друзі, зважаючи на його національність. Досі лижуть зад рашці. 

14 часов назад, Рыжая сказал:

Мене цікавить особисто Укроп. Чим він реально допоміг Україні? Біженцям, на армію?

Нічим!

Інакше би вже фотку квитанції тут помістив.

• Нравится 1
Опубліковано

Вовремя отключила  функцию жалобы, смелая  девчонка. Ну  и мои коменты потерла, не нарушающие   правила форума, так скать))) 

Опубліковано
28 минут назад, ukrop.de сказал:

Вовремя отключила  функцию жалобы, смелая  девчонка.

У мене нема такої можливості. 

Та й кому скаржитися? - мені - на мене? :D

7 часов назад, ukrop.de сказал:

Вы думала себе свою историю. 

У США розповіли, чому досі не використовують ленд-ліз

На сьогоднішній день США ставлять у пріоритет безкоштовну допомогу для України, а не ленд-ліз. 

останні постачання озброєння для України проходять у рамках вищезгаданих програм. Їх використовують гроші, виділені Конгресом США. Зокрема, йдеться про пакет на суму $40 млрд, більше половини з якого закладено на військову допомогу та супутні витрати. Ці кошти потрібно витратити до кінця фіскального року в США, що припадає на кінець вересня.

Опубліковано

Збройні Сили України знищили ворожі бази в курортному селищі Лазурне на Херсонщині.

Про це в Телеграм повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

"Ранок не ранок без смаженої русні. Тим більше, якщо горить і вибухає черговий "склад із селітрою і гуманітаркою". Цього разу багато вибухів доноситься з боку Лазурного", - йдеться у поавідомленні.

Опубліковано
З групи Мелітополь.ua:
Зі слів українського захисника.
"Ми приїхали в це село і почали займати оборону... хлопці потрохі копати почали.. не окоп, канєшно, а таке, щоб можна було впасти туди під час обстрілу... я не знаю, скільки хвилин пройшло, но я тупо о***їв від того, що побачив... знаєш, коли у людей городи починаються, всі прив'язують на вєлік до рами лопати і йдуть шось сажать... оце була така сама картіна, тільки їхало на мене на цих роверах майже все село... чоловіки, жінки, всі... пригнали і дивляться на мене... ну, типу, командуй! кажуть, синку, де копать?... у мене відібрало мову... стою, як телепень, дивлюсь... вони бігом відкручують свої лопати від вєліків... я зібрався з духом, кажу, не треба нічого, красно дякую, ми самі впораємось! но того вже ніхто не чув... лопати пішли в хід...
за кілька днів суне на нас колона кацапської техніки... у мене необстріляні молоді пацани кричать, танкі пі***ють... тут розвертаюсь, до нас народ із села хмарою валить і кричить, хлопці, танки кацапські пі****ть, шо дєлать??? кажіть, як помагать???... на мене наче відро води крижаної вивернули... дивлюсь на це і плачу... валую їм, бігом назад... ану, по хатам!!!! та ніхто й не думає.... кричу знов, по хатам, б**дь... бєзнадьога, Жень... пруть з голими руками! я малих свої пару смикнув, кажу розверніть бігом їх додому! підбігає до мене мужик, 73 роки і каже, синку, дай гранату... я все життя комунальником пропрацював і знаю, як комунікації під ліс ідуть... зараз трубами на перехрестя вискочу, гранату кину і назад в трубу... клянусь, я чуть не здурів з цих людей...
бій цілий день... арта крайню вулицю накрила... 25 хат горять, но, слава богу, всі живі... ми ж цю техніку довбемо... вони поняли, що не прорвуться, давай пробувать на нас з флангів.. палим їхні танкі, бехі, все що бачимо.... розлітаються їхні т-90... малі хлопці мої спрацювались, крошать... під вечір інтенсивність падає... отходять скоти... малі мої кажуть, може отдохнем?... я собі думаю, потомились хлопці, отпускаю... дивлюсь, скидають броню, кидають зброю і пі***ть бігом місцевим хати тушить... я знов плачу... не можу на це дивиться і сам біжу помагать..."
Задовбетесь "денацифікувати" країну, де населення бігом біжить будувати для армії укріплення, а армія, як вас розбила, біжить рятувати людям хати. Всім вам, рашисти, кінець!!!»
:ukr:
Хочу, щоб такі історії не губилися.
Боже! Бережи Україну!
Опубліковано
В 14.07.2022 в 09:42, Рыжая сказал:

Мене цікавить особисто Укроп. Чим він реально допоміг Україні? Біженцям, на армію? Може у себе прихистив  кого? Може хоть рідних забрав?

===========================

Путинская пропаганда объявила кадры обстрела центра Винницы «попаданием в военную часть в Гайсине Винницкой области»

При этом на видео, которое репостит тот же Соловьев, прекрасно заметны находящиеся в центре Винницы Дом офицеров и монумент с самолетом. 

В настоящий момент известно о 30 раненных и 8 погибших (включая маленького ребёнка). 

Не знаю, что там говорили про воинскую часть в Гайсине, но я видел в российских источниках сообщения только про дом офицеров

Опубліковано

29 хвилин тому, riki сказав:

но я видел в российских источниках сообщения только про дом офицеров

Соловйов Вінниця

Опубліковано
В 14.07.2022 в 00:24, Ganz сказав:

А для меня это прогнозируемое развитие событий. Чего-то другого я и не ожидал. 

Не ври нам и особенно ,самому себе.

Опубліковано
4 хвилини тому, доктур сказав:

Не ври нам и особенно ,самому себе.

Ура! Дохтур намалювався. Ти де був?

Опубліковано
5 часов назад, доктур сказал:

Не верь нам и особенно самому себе.

Верь не верь, а 2*2=4, просто посчитал, прикинул и сделал вывод. 

Опубліковано
6 годин тому, доктур сказав:

представители более высокой жизнеформы.

Це про кого?

Опубліковано
13 годин тому, доктур сказав:

Меня денацифицировали от цивилизации ,культуры и смысла жизни представители более высокой жизнеформы.

Треба було завчасно евакуюватися.

8 годин тому, Ganz сказав:

Верь не верь, а 2*2=4, просто посчитал, прикинул и сделал вывод. 

А хуйло напало на Україно, щоб всьому світу продемонструвати ВАШУ неміч? 

13 годин тому, доктур сказав:

Меня денацифицировали

Док, давайте українською. Хоч на цей акт непокори - ви здатні?

Опубліковано

Сьогодні ЗСУ в окупованій  Горлівці "демілітаризувався черговий склад селітри".

:D

https://t.me/kazansky2017/3447?single

Горящий Горловский машзавод с другого ракурса.

На территории этого предприятия с 2014 располагались боевики под командованием Ольги Качуры (Корса). Также на машзаводе ремонтировали танки и был склад б/к.

Удар по этой локации был вопросом времени.

https://t.me/kazansky2017/3453

Опубліковано
В 22.07.2022 в 06:51, Radiola сказав:

А хуйло напало на Україно, щоб всьому світу продемонструвати ВАШУ неміч? 

Тут другое. Хроническая болезнь. Переоценка своих сил и недооценка сил противника. Ну что то типа из серии парад за три дня,классическое российско/советское шапкозакидательство...

Опубліковано
9 хвилин тому, Ganz сказав:

Тут другое. Хроническая болезнь. Переоценка своих сил и недооценка сил противника.

Ні, це той випадок, коли ти так довго брехав, що в підсумку повірив у свою брехню.

У вашій брехні - українці недолугі, слабкі і продажні. А росіянці - великий народ.

Що ви ніколи не знали, та й не хотіли знати про українців - говорили багато фактів. Наприклад, як ви робили ставки на різних негідників, які не мали авторитету в Україні - типу медведчука. Як ви називали наші Майдани - спецоперацією США.  Ви не хотіли докопатися до суті - а без цього досягти успіху неможливо.

Ви не хотіли знати правду, вам було комфортніше у брехні. І це не те саме, що "недооцінити сили противника". 

Опубліковано
2 хвилини тому, Radiola сказав:

У вашій брехні - українці недолугі, слабкі і продажні. А росіянці - великий народ.

Ну это по сути тоже, что переоценивать себя и недооценивать других (о чём и говорил). А так в определённом смысле вы правы в том, что в России всегда недооценивали сам факт украинства, считая это так какой-то выдумкой, маленькой опереткой... Ошибались. 

Опубліковано

З тієї ж опери.

Російський воєнний "журналіст" пропагандист скаржиться, що ЗСУ знищили в окупованому Стаханові цілий ешалон з БК і що навели на цю ціль -  місцеві. 

Оце дивина для нього 

:ukr:

https://t.me/kazansky2017/3440

25 хвилин тому, Ganz сказав:

Ошибались. 

Не думаю, що хтось з ваших, хто приймає рішення, вважає, що помилився. А без визнання помилки - це вічне ходіння по граблях.

Ви народ, який не здатний визнавати свої гріхи і помилки. Тому зараз вас треба знищити до, якщо не мертвого, то до напівмертвого стану. 

Щоб роззброїти і дати в руки замість зброї - соху і  кувалду.

____________________________________________________________________________________________________

Повідомлення ГУР: Мешканцям окупованих міст України:

Терміново просимо повідомити нам:

— точне розташування пунктів дислокації та адреси проживання окупаційних військ (бажане геоприв’язування з координатами),
— місця проживання керівного складу окупаційних військ (бажане геоприв’язування з координатами),
— місця розташування та маршрути пересування військової техніки,
— точні дані місцевих колаборантів, які перейшли на бік ворога (адреса проживання та знаходження, геоприв’язуваня з координатами, ПІБ, посади та місце праці до 24 лютого 2022 року та посади, займані зараз),
— осіб, які “співчувають” окупантам та інших прибічників окупаційної влади.

Разом виженемо окупантів з рідної землі!

Слава Україні! 

☎️ Контактний номер:
+380963101126

Signal

WhatsApp

Опубліковано
9 годин тому, Ganz сказав:

Хроническая болезнь

а кто болен?

9 годин тому, Ganz сказав:

Переоценка своих сил и недооценка сил противника.

вы в самом деле думаете Россия недооценила возможностей ЕС и США поставлять оружие Украине?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...