Рыжая Опубліковано 13 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2022 Ти вже пожертвував? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 13 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2022 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 13 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2022 17 часов назад, Radiola сказал: Як на мене, це ганьба. А для меня это прогнозируемое развитие событий. Чего-то другого я и не ожидал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 6 часов назад, Ganz сказал: Чего-то другого я и не ожидал. Вам видніше - ви бачите ЩО за фасадом. Ми - лише фасад і можемо лише ЗДОГАДУВАТИСЯ, що за ним. Але, тут не все так просто... був елемент зради. Можливо на нього були сподівання. 12 часов назад, Рыжая сказал: Ти вже пожертвував? Мені здається, вони там жертвують біженцям, а не на армію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 21 минуту назад, Radiola сказал: Мені здається, вони там жертвують біженцям, а не на армію. Мене цікавить особисто Укроп. Чим він реально допоміг Україні? Біженцям, на армію? Може у себе прихистив кого? Може хоть рідних забрав? =========================== Путинская пропаганда объявила кадры обстрела центра Винницы «попаданием в военную часть в Гайсине Винницкой области» При этом на видео, которое репостит тот же Соловьев, прекрасно заметны находящиеся в центре Винницы Дом офицеров и монумент с самолетом. В настоящий момент известно о 30 раненных и 8 погибших (включая маленького ребёнка). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 14 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 Планы никто и не заметил В Белом доме объяснили, почему пока не используют ленд-лиз: В приоритете бесплатная помощь Сейчас мы ставим в приоритет помощь безопасности для Украины, за которую им позже не нужно будет возвращать средства", - сказал чиновник Белого дома. По его словам, программа ленд-лиза предусматривает возврат средств за полученную технику, в то время как другие программы, по которым США поставляют помощь Украине, например USAI (Инициатива содействия безопасности в Украине) и программа президентских полномочий, не предусматривают возврата средств. Вон оно че михалыч, за технику бабло надо будет отдавать. Следите за ногами, как быстро переобулись.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 1 час назад, ukrop.de сказал: Вон оно че михалыч, за технику бабло надо будет отдавать. Следите за ногами, как быстро переобулись.. Почитай, що собою являє ленд-ліз. І не будеш писати фігню Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 14 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 Вон оно че михалыч, за технику бабло надо будет отдавать. Следите за ногами, как быстро переобулись.. Это не я пишу фигню, это пишет цензор нет. Вы думала себе свою историю. Там десятки комментариев украинцев, которые я не привожу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 1 час назад, ukrop.de сказал: Это не я пишу фигню, это пишет цензор нет. Відкрий хоча б Вікі і почитай, що таке Ленд-ліз. Закон про надання матеріальної допомоги європейським союзникам у США ухвалили в березні 1941 року, коли війна на континенті вже тривала майже півтора року. Але це ще було за 9 місяців до формального вступу Америки в гарячу фазу війни після нападу Японії на базу Перл-Харбор 7 грудня 1941 року. Започаткована процедура "lend lease", тобто буквально "передання в оренду чи у борг" передбачала, що Вашингтон в стислі терміни передає військову і цивільну техніку, зброю, устаткування, боєприпаси та інше майно країнам, чия оборона є "життєво важливою" для США. Після війни вцілілу техніку необхідно поверунти або сплатити за неї. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 1 час назад, ukrop.de сказал: Потом позже когда начнут ленд-лиз они свистнуст сколько отдавать Тебя ебет? Не ты и твои бюргеры о тдавать будут. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 4 часа назад, Рыжая сказал: Тебя ебет? Не ты и твои бюргеры о тдавать будут. Яке ж ВОНО огидне! Оце вже правда - з такими друзями - вороги не потрібні. Та й які вони друзі, зважаючи на його національність. Досі лижуть зад рашці. 14 часов назад, Рыжая сказал: Мене цікавить особисто Укроп. Чим він реально допоміг Україні? Біженцям, на армію? Нічим! Інакше би вже фотку квитанції тут помістив. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 14 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 Вовремя отключила функцию жалобы, смелая девчонка. Ну и мои коменты потерла, не нарушающие правила форума, так скать))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2022 28 минут назад, ukrop.de сказал: Вовремя отключила функцию жалобы, смелая девчонка. У мене нема такої можливості. Та й кому скаржитися? - мені - на мене? 7 часов назад, ukrop.de сказал: Вы думала себе свою историю. У США розповіли, чому досі не використовують ленд-ліз На сьогоднішній день США ставлять у пріоритет безкоштовну допомогу для України, а не ленд-ліз. останні постачання озброєння для України проходять у рамках вищезгаданих програм. Їх використовують гроші, виділені Конгресом США. Зокрема, йдеться про пакет на суму $40 млрд, більше половини з якого закладено на військову допомогу та супутні витрати. Ці кошти потрібно витратити до кінця фіскального року в США, що припадає на кінець вересня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 17 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2022 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 17 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2022 Збройні Сили України знищили ворожі бази в курортному селищі Лазурне на Херсонщині. Про це в Телеграм повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ. "Ранок не ранок без смаженої русні. Тим більше, якщо горить і вибухає черговий "склад із селітрою і гуманітаркою". Цього разу багато вибухів доноситься з боку Лазурного", - йдеться у поавідомленні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2022 З групи Мелітополь.ua: Зі слів українського захисника. "Ми приїхали в це село і почали займати оборону... хлопці потрохі копати почали.. не окоп, канєшно, а таке, щоб можна було впасти туди під час обстрілу... я не знаю, скільки хвилин пройшло, но я тупо о***їв від того, що побачив... знаєш, коли у людей городи починаються, всі прив'язують на вєлік до рами лопати і йдуть шось сажать... оце була така сама картіна, тільки їхало на мене на цих роверах майже все село... чоловіки, жінки, всі... пригнали і дивляться на мене... ну, типу, командуй! кажуть, синку, де копать?... у мене відібрало мову... стою, як телепень, дивлюсь... вони бігом відкручують свої лопати від вєліків... я зібрався з духом, кажу, не треба нічого, красно дякую, ми самі впораємось! но того вже ніхто не чув... лопати пішли в хід... за кілька днів суне на нас колона кацапської техніки... у мене необстріляні молоді пацани кричать, танкі пі***ють... тут розвертаюсь, до нас народ із села хмарою валить і кричить, хлопці, танки кацапські пі****ть, шо дєлать??? кажіть, як помагать???... на мене наче відро води крижаної вивернули... дивлюсь на це і плачу... валую їм, бігом назад... ану, по хатам!!!! та ніхто й не думає.... кричу знов, по хатам, б**дь... бєзнадьога, Жень... пруть з голими руками! я малих свої пару смикнув, кажу розверніть бігом їх додому! підбігає до мене мужик, 73 роки і каже, синку, дай гранату... я все життя комунальником пропрацював і знаю, як комунікації під ліс ідуть... зараз трубами на перехрестя вискочу, гранату кину і назад в трубу... клянусь, я чуть не здурів з цих людей... бій цілий день... арта крайню вулицю накрила... 25 хат горять, но, слава богу, всі живі... ми ж цю техніку довбемо... вони поняли, що не прорвуться, давай пробувать на нас з флангів.. палим їхні танкі, бехі, все що бачимо.... розлітаються їхні т-90... малі хлопці мої спрацювались, крошать... під вечір інтенсивність падає... отходять скоти... малі мої кажуть, може отдохнем?... я собі думаю, потомились хлопці, отпускаю... дивлюсь, скидають броню, кидають зброю і пі***ть бігом місцевим хати тушить... я знов плачу... не можу на це дивиться і сам біжу помагать..." Задовбетесь "денацифікувати" країну, де населення бігом біжить будувати для армії укріплення, а армія, як вас розбила, біжить рятувати людям хати. Всім вам, рашисти, кінець!!!» Хочу, щоб такі історії не губилися. Боже! Бережи Україну! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
riki Опубліковано 19 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2022 В 14.07.2022 в 09:42, Рыжая сказал: Мене цікавить особисто Укроп. Чим він реально допоміг Україні? Біженцям, на армію? Може у себе прихистив кого? Може хоть рідних забрав? =========================== Путинская пропаганда объявила кадры обстрела центра Винницы «попаданием в военную часть в Гайсине Винницкой области» При этом на видео, которое репостит тот же Соловьев, прекрасно заметны находящиеся в центре Винницы Дом офицеров и монумент с самолетом. В настоящий момент известно о 30 раненных и 8 погибших (включая маленького ребёнка). Не знаю, что там говорили про воинскую часть в Гайсине, но я видел в российских источниках сообщения только про дом офицеров Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 19 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2022 29 хвилин тому, riki сказав: но я видел в российских источниках сообщения только про дом офицеров Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 21 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2022 В 14.07.2022 в 00:24, Ganz сказав: А для меня это прогнозируемое развитие событий. Чего-то другого я и не ожидал. Не ври нам и особенно ,самому себе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2022 4 хвилини тому, доктур сказав: Не ври нам и особенно ,самому себе. Ура! Дохтур намалювався. Ти де був? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 21 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2022 Меня денацифицировали от цивилизации ,культуры и смысла жизни представители более высокой жизнеформы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 21 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2022 5 часов назад, доктур сказал: Не верь нам и особенно самому себе. Верь не верь, а 2*2=4, просто посчитал, прикинул и сделал вывод. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 21 липня, 2022 6 годин тому, доктур сказав: представители более высокой жизнеформы. Це про кого? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 22 липня, 2022 13 годин тому, доктур сказав: Меня денацифицировали от цивилизации ,культуры и смысла жизни представители более высокой жизнеформы. Треба було завчасно евакуюватися. 8 годин тому, Ganz сказав: Верь не верь, а 2*2=4, просто посчитал, прикинул и сделал вывод. А хуйло напало на Україно, щоб всьому світу продемонструвати ВАШУ неміч? 13 годин тому, доктур сказав: Меня денацифицировали Док, давайте українською. Хоч на цей акт непокори - ви здатні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 23 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2022 Сьогодні ЗСУ в окупованій Горлівці "демілітаризувався черговий склад селітри". https://t.me/kazansky2017/3447?single Горящий Горловский машзавод с другого ракурса. На территории этого предприятия с 2014 располагались боевики под командованием Ольги Качуры (Корса). Также на машзаводе ремонтировали танки и был склад б/к. Удар по этой локации был вопросом времени. https://t.me/kazansky2017/3453 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 23 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2022 В 22.07.2022 в 06:51, Radiola сказав: А хуйло напало на Україно, щоб всьому світу продемонструвати ВАШУ неміч? Тут другое. Хроническая болезнь. Переоценка своих сил и недооценка сил противника. Ну что то типа из серии парад за три дня,классическое российско/советское шапкозакидательство... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 23 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2022 9 хвилин тому, Ganz сказав: Тут другое. Хроническая болезнь. Переоценка своих сил и недооценка сил противника. Ні, це той випадок, коли ти так довго брехав, що в підсумку повірив у свою брехню. У вашій брехні - українці недолугі, слабкі і продажні. А росіянці - великий народ. Що ви ніколи не знали, та й не хотіли знати про українців - говорили багато фактів. Наприклад, як ви робили ставки на різних негідників, які не мали авторитету в Україні - типу медведчука. Як ви називали наші Майдани - спецоперацією США. Ви не хотіли докопатися до суті - а без цього досягти успіху неможливо. Ви не хотіли знати правду, вам було комфортніше у брехні. І це не те саме, що "недооцінити сили противника". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 23 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2022 2 хвилини тому, Radiola сказав: У вашій брехні - українці недолугі, слабкі і продажні. А росіянці - великий народ. Ну это по сути тоже, что переоценивать себя и недооценивать других (о чём и говорил). А так в определённом смысле вы правы в том, что в России всегда недооценивали сам факт украинства, считая это так какой-то выдумкой, маленькой опереткой... Ошибались. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 23 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2022 З тієї ж опери. Російський воєнний "журналіст" пропагандист скаржиться, що ЗСУ знищили в окупованому Стаханові цілий ешалон з БК і що навели на цю ціль - місцеві. Оце дивина для нього https://t.me/kazansky2017/3440 25 хвилин тому, Ganz сказав: Ошибались. Не думаю, що хтось з ваших, хто приймає рішення, вважає, що помилився. А без визнання помилки - це вічне ходіння по граблях. Ви народ, який не здатний визнавати свої гріхи і помилки. Тому зараз вас треба знищити до, якщо не мертвого, то до напівмертвого стану. Щоб роззброїти і дати в руки замість зброї - соху і кувалду. ____________________________________________________________________________________________________ Повідомлення ГУР: Мешканцям окупованих міст України: Терміново просимо повідомити нам: — точне розташування пунктів дислокації та адреси проживання окупаційних військ (бажане геоприв’язування з координатами), — місця проживання керівного складу окупаційних військ (бажане геоприв’язування з координатами), — місця розташування та маршрути пересування військової техніки, — точні дані місцевих колаборантів, які перейшли на бік ворога (адреса проживання та знаходження, геоприв’язуваня з координатами, ПІБ, посади та місце праці до 24 лютого 2022 року та посади, займані зараз), — осіб, які “співчувають” окупантам та інших прибічників окупаційної влади. Разом виженемо окупантів з рідної землі! Слава Україні! ☎️ Контактний номер: +380963101126 Signal WhatsApp t.me/DIUkraine/961 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 24 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 24 липня, 2022 9 годин тому, Ganz сказав: Хроническая болезнь а кто болен? 9 годин тому, Ganz сказав: Переоценка своих сил и недооценка сил противника. вы в самом деле думаете Россия недооценила возможностей ЕС и США поставлять оружие Украине? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти