Перейти до змісту
Український політичний форум

ВІЙНА Перша вітчизняна

Рекомендовані повідомлення

Витаемо. 

Вони вже  другий день шукають чия  це рокета, пециалисти 

Будемо чекати на  результат мабуть мисяц, другий

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

ХЕРСОН: Київ, що робиш?
КИЇВ: Плачу.
ХЕРСОН: Тю. Чого?
КИЇВ: Через тебе плачу. Дивлюсь, як ти повернувся, як наші до тебе зайшли – і плачу.
ХЕРСОН: Дивно.. Тернопіль!
ТЕРНОПІЛЬ: (скрізь сльози) що?
ХЕРСОН: І ти… Полтава! Дніпро!
(чути судомне схлипування та сморкання в носовички)
ХЕРСОН: Зрозуміло.. Хмельницький!
(у відповідь лунає гучне ридання)
ХЕРСОН: Да шо с вами?
ВІННИЦЯ; (крізь сльози) Ми всі через тебе плачемо! Від радощів!
ХЕРСОН: Дивно! Я сміюся, стрибаю догори, танцюю, а вони ридають..Хоча, (зізнається) якщо чесно, я теж спочатку плакав…
БЕРДЯНСК: (тихо) Ми теж за тебе радіємо. Мелітополь, Маріуполь, я… Але нам трохи завидно. Ми теж хочемо додому.
ХЕРСОН: Будете! Скоро будете! Бачили ви б тих хлопців, що мене визволили! Це ж не люди! Це реально боги! (теж заходиться сльозами)
КРЫМ: Всем привет! А чего это вы ревете?
ЧЕРНИГІВ: Йди звідси, зрадник, не заважай!
КРЫМ: (обиженно) А чо сразу зрадник? Я, между прочим, под оккупацией дольше всех нахожусь!
ДОНЕЦК И ЛУГАНСК: Та ти шо!
КРЫМ: А шо, не? Я, может, за эти девять лет больше всех настрадался! Чего вы меня не жалеете?
ЗАПОРІЖЖЯ: Тому що Херсон опирався зі всіх сил. З першого дня! А ти?
КРЫМ: Что я? Я боялся, за своих людей боялся! Знаете как страшно было?
ДНЕПР: Ти за ковбасою побіг! За два двадцать. Но шо, поїв ковбаски?
КРЫМ: Та не, у них колбаса дерьмо. Из чего это они ее делают?
СУМИ: Все по радянському рецепту – з туалетного папіру та кісток!
ОДЕССА: Кстати, Херсон, говорят, что у тебя кости сперли? Ну те, что Потемкину принадлежали.
ХЕРСОН: Та хєр з ціми кістками, нехай забирають, некроманти хєрови. От єнота забрали – це було неприємно! Крим!
КРЫМ:А че сразу я?
ХЕРСОН: Мій єнот у тебе. Поверни!
КРЫМ: Можно подумать, только у тебя сперли! У меня знаешь сколько всего забрали? Одно скифское золото чего стоит!
МИКОЛАЇВ: Не переживай, Херсон! Наш єнот їм устроит. Он им покажет, где їхня кузькіна мать зарита.
КРИМ: (тихо) Херсон, слышишь? А освобождаться страшно?
ХЕРСОН? Дурак ти, Крим!. Свобода – це завжди чудово! За неї нічого не страшно віддати. Це сама дорога річ у світі! А ти продав її за ковбасу срану! Ну нічого. от повернемо тебе – будемо виховувати! Можливо щось з тебе й получиться. А єнота всеж поверни! Кожна істота – і людина, і тварина, і місто – повинні жити у власному домі!

©Ірина Подгурська

13 годин тому, Radiola сказав:

Привітайте мене - ми вже зі світлом, інтернетом і звязком

Щодо Польщі - то тепер треба якось на це відповісти - все ж таки, загинули люди. Поки що радяться - як. Звучать заклики закрити небо над Україною.

Президент Польщі Дуда заявив, що ракета, яка вдарила вчора по прикордонній з Україною території, з великою ймовірністю належала до української ППО.

Він зазначив, що немає ознак того, що падіння ракети на територію Польщі було навмисною атакою на країну, а також Польща наразі не має доказів, що ракету випустила російська сторона.

Посилання на коментар

А вчера МИД Польши имела основания, что ракеты из дырляндии, а сегодня уже не, 

Якось трошки дивно

Посилання на коментар

8 годин тому, ukrop.de сказав:

Якось трошки дивно

Нічого дивного,  Польща в цій грі  не учасник, як Україна, до речі, також.

Посилання на коментар

1 годину тому, Radiola сказав:

Нічого дивного,  Польща в цій грі  не учасник, як Україна, до речі, також.

Ничего себе игра, Польща в отличии  от Украины  с 1999 года член НАТО.При этом в состязание с хуйлом   последний выигрывает со счётом 2:0.Первый гол хуйло забило в  самолёт президента страны НАТО.Теоретически страны НАТО могли от себя потребовть расследование теракта, на то время польша  уже была 11 лет страной блока. Угадайте с одного раза кто в 2010 году был  в это время президентом США? Точно, вы не ошиблиись, шоколадный ушастик с бананом, который включал в, самое  не подходящее  время  тумблер дурака, поэтому вопрос не был поднят от НАТО отслова  совсем, сама Польша один на один побоялась схлеснутся с хуйлом  и даже   не смогла  получить остатки самолёта своего президента, 

Ну что вам сказать от себя. Я сталкивался с поляками не меньше 50 раз на таможне.не знаю, храбрые ли они в боях, но чемоданы украинцев  особенно  в начале 2000х переворачивали они знатно. С особым усердием.Чтоб считать их врагами хуйла при личных беседах тоже  не могу. 

------------—----—-------------

Вывод на сегодня  из 4 полит комментаторов наиболее точный прогноз при всей  моей трезвости к нему дала Люся, она сказала, что ничего не произойдёт, в чем мы убедились. На втором месте у меня стал Яковина, самое большее что он предположил , что нато запретит вход авиации начиная с определённой дистанции до Польши, чего не произошло. Самым большим фантазером оказался Евгений киселев, который был уверен что сегодня с 4 пункта нато перейдёт к реализации 5 пункта, при этом  жека был уверен, что подействует  небывалая антикацапость поляков, ага щас жека, 2:0  с подачи деда что крутит семейные трусы  хуйло пробивает 2й гол в  польский трактор ,  и судьи неумолимо признают  что это вовсе не хуйло стрельнул  а украинцы какими то странными с300, которые почему то падают на землю. Сначала это  признает тощий столтенберг от нато, потом виновник торжества  польский розовощекий трус дудка. 

На утро появляется Олеже жданов  который нам расскал что в этой сказке быль а что правда..... 

Посилання на коментар

В 14.11.2022 в 23:48, Radiola сказав:

Ну і щойно...

поки що НЕОФІЦІЙНО

ОЛЕШКИ - наші!

Не зрослося у наших... нажаль.

Але ми віримо в ЗСУ 

чекаємо на хороші новини.

І молимося...

Посилання на коментар

Якось миша помітила, що господар ферми поставив мишоловку. Вона розповіла про це курці, вівці та корові. Але всі вони відповідали: «Мишоловка – це твої проблеми, до нас вона жодного стосунку не має!»

Трохи згодом у мишоловку потрапила змія – і вкусила дружину фермера.

Намагаючись її вилікувати, дружині приготували суп із курки. Потім зарізали вівцю, щоб нагодувати всіх, хто приїхав відвідати хвору. І, нарешті, закололи корову, щоб гідно нагодувати гостей на похороні.

І весь цей час миша спостерігала за тим, що відбувається через дірку в стіні і думала про речі, які ні до кого жодного стосунку не мають.

МОРАЛЬ: Якщо Вас щось не стосується безпосередньо, не думайте, що це щось не вдарить Вас по голові

316114638_5468496283279332_1802894042698207179_n.jpg

Посилання на коментар

https://m.censor.net/ru/news/3381805/nato_ne_predstavlyaet_nikakoyi_ugrozy_dlya_rossii_ostin

Нато не представляет никакой угрозы оссие, и потому, я старый жирный негр купил себе тоже семейные трусы и кручу их тоже по часовой стрелке, туууда, сююююда

Посилання на коментар

Зеленський: Рішення, що не передбачають деокупації Криму – марна трата часу

Президент Володимир Зеленський готовий розглянути варіанти невійськового повернення Криму, однак закликає не втрачати час на варіанти, які не передбачають деокупації півострова.

Джерело: Зеленський в інтерв’ю Financial Times

Пряма мова: "Я розумію, що всі спантеличені ситуацією та тим, що буде з Кримом. Якщо хтось готовий запропонувати нам шлях щодо деокупації Криму невійськовим шляхом, я буду тільки за…

Якщо рішення [не передбачає] деокупацію і [Крим] є частиною Російської Федерації, ніхто не повинен марнувати на це свій час. Це марна трата часу".

Посилання на коментар

1 годину тому, Radiola сказав:

Зеленський: Рішення, що не передбачають деокупації Криму – марна трата часу

Президент Володимир Зеленський готовий розглянути варіанти невійськового повернення Криму, однак закликає не втрачати час на варіанти, які не передбачають деокупації півострова.

Джерело: Зеленський в інтерв’ю Financial Times

Пряма мова: "Я розумію, що всі спантеличені ситуацією та тим, що буде з Кримом. Якщо хтось готовий запропонувати нам шлях щодо деокупації Криму невійськовим шляхом, я буду тільки за…

Якщо рішення [не передбачає] деокупацію і [Крим] є частиною Російської Федерації, ніхто не повинен марнувати на це свій час. Це марна трата часу".

Будет к сожалению и в Крыму война. Черноморский Флот перед окончанием напрасного кровопролития будет в основе своей потоплен.

PS: Вилами по воде морской рельеф не изменить!

Посилання на коментар

Київ. Дві з половиною доби без світла, води і опалення. Світло давали лише вночі на 2-3 години.

Думаєте, що сварили владу? Ага.. щас. Одна думка - здохніть кацапи йобані.

• Нравится 1
Посилання на коментар

Вчора бачила відео, як люди вигукували з будинків, коли зявилося світло

Так наче наша збірна по футболу забила гол у ворота зб. Англії ))) 

Посилання на коментар

10 годин тому, Radiola сказав:

Вчора бачила відео, як люди вигукували з будинків, коли зявилося світло

Не бачила.  У нас реагували спокійно. Я раділа, що можу працювати, накінець. А ще... у мене білизна два дні у стіралці "варилась"))))

================================

З приводу ПЕТРІОТ

Посилання на коментар

9 годин тому, Рыжая сказав:

Не бачила.  У нас реагували спокійно. Я раділа, що можу працювати, накінець. А ще... у мене білизна два дні у стіралці "варилась"))))

================================

З приводу ПЕТРІОТ

А кто эту байку распустил что немцы не могут  поставить  пэтриот в Украине, и если министр обороны Польши считает что немцы  такие гады, то пусть он  первый снимет свои польские патриоты и передаст на километров 400 вперед, ага

Вместе с польскими операторами. 

Польша по плану поставок  ещё с 2017года  должна получить к концу ноября к декабрю пару тройку пэтриотов  планово получить из  США , ага

Сказал а так скажи дальше. 

Посилання на коментар

Поцілуй своїх німців у сраку та будете рідніші.

Більше я тобі нічого пояснювати не буду. Гугл тобі у поміч.

Посилання на коментар

А кто эту байку распустил что немцы не могут  поставить  пэтриот в Украине,

Міністерка оборони Німеччини Крістін Ламбрехт виступила за обговорення країнами-членами НАТО можливості передачі ЗРК Patriot, обіцяних Берліном Польщі, безпосередньо Україні. 

Як повідомляє CNN, коментуючи пропозицію польської сторони щодо передачі озброєння Києву, Ламбрехт зазначила, що системи Patriot є частиною комплексної протиповітряної оборони НАТО. Їх використання за межами Альянсу має обговорюватися з НАТО і союзниками Німеччини, наголосила міністерка.

Німеччина запропонувала Польщі систему Patriot  після недавнього бомбардування України, коли одна з ракет потрапила на тер. Польщі і вбила двох людей. Польща в особі Качинського сказала: дайте краще Україні. На що Німеччина в особі Ламбрехт відповіла: Ці системи належать НАТО, ми одноосібно їх не можемо передати Україні.

НАТО в особі Столберга заявив, що  не проти передати Patriot Україні - справа за Німеччиною, як там вирішать.

Тобто, мяч на стороні Німеччини.

І це не байка, а реальна історія (!!!!)

Посилання на коментар

Я сначала подумал, привести джерела хто шо казав. А теперь думаю , обойдусь и без них. 

Как бы вам так коротко описать.... 

Одним словом  основная интрига заключается не  в том,  передаст ли ламбрехт  ракеты предназначенные Украине, а в том передаст ли все таки  Польша  полученные ракеты  в конце концов Украине  согласно своего  отличного Предложения. 

Ведь столтенберг так и сказал, теперь каждая нация решает передавать ракеты. А раз так, то мячик скоро обратно перейдёт на польскую сторону или не перейдёт.... 

Посилання на коментар

28 хвилин тому, ukrop.de сказав:

мячик скоро обратно перейдёт на польскую сторону или не перейдёт.... 

Ну нехай наразі німці спасують мячем, а потім поговоримо про поляків. Ага! 

Посилання на коментар

У немцев толька два варианта  с плюсом  либо давать Украине, либо давать Польше 

И третий вариант,  с минусом раздумать и никому не давать. 

Угу. 

А вот полякам сложнее чем немцам 

У них варианты следущие

1Принять патриоты 

1.1Оставить патриоты себе

1.2 Не оставлять себе патриоты,а реализовать  самим собственное предложение. И передать патриот Ураине, но тут в пункте 1.2 есть свои подпункты

1.2.1 отдать просто патриот без операторов

1.2.2 отдать патриот  с натовскими экипажами.

—------———-----------------------

И самая вишенка на торте

Пункт 2 не принимать Патриот от германии. Взять и отказаться

Такое тоже может быть. Польша умеет удивлять, не найти клейма на ракете в течении  трех недель

Посилання на коментар

11 годин тому, Radiola сказав:

Німеччина запропонувала Польщі систему Patriot  після недавнього бомбардування України, коли одна з ракет потрапила на тер. Польщі і вбила двох людей. Польща в особі Качинського сказала: дайте краще Україні. На що Німеччина в особі Ламбрехт відповіла: Ці системи належать НАТО, ми одноосібно їх не можемо передати Україні.

НАТО в особі Столберга заявив, що  не проти передати Patriot Україні - справа за Німеччиною, як там вирішать.

Тобто, мяч на стороні Німеччини.

Чекаємо на пас...

Все інше, як ви там написали - БАЙКИ

Посилання на коментар

20 хвилин тому, Radiola сказав:

Чекаємо на пас...

Сейчас ими все изучается, и каковы будут те или иные решения сейчас никто предсказать не сможет. 

В любом случае для украинцев перспектива одна терпеть и ждать. 

Посилання на коментар

5 годин тому, Radiola сказав:

Чекаємо на пас...

5 годин тому, Radiola сказав:

Чекаємо на пас...

Чекати  на пас краще вид майстрив давати ци паси, а нимцив бабуся  за 17 рокив не то шо паси робить а свою дупу прикрить  видучила, я за 25  рокив пмж тут бачив майже  двох офицерив  трьох морякив, и може роту вийськових медикив и тих  випадково и на вокзали  виключно у цилях антиковидной операции. Це мий друг з днипра гадае  шо уси нимци доси ходять тики в касках из автоматами

Чекати  на пас краще вид майстрив давати ци паси, а нимцив бабуся  за 17 рокив не то шо паси робить а свою дупу прикрить  видучила, я за 25  рокив пмж тут бачив майже  двох офицерив ще трьох морякив, и може роту вийськових медикив и тих  випадково и на вокзали  виключно у цилях антиковидной операции. Це мий друг з днипра гадае  шо уси нимци доси ходять тики в касках из автоматами

Ви там не прибидняйтись , спитайте у  ваших знайомих, чи е у них видчуття, що нимеччина милитарийська  держава, чи то е дитячий садок, цикаво буде мени почути иншу точку зору

Так шо можемо робити тики три речи , видминно грати в футбол, автивки  та верстати 

Ну ще ликувати хворих

Посилання на коментар

В 27.11.2022 в 21:11, Алан сказав:

В любом случае для украинцев перспектива одна терпеть и ждать. 

Терпіти і чекати - це ваша перспектива.

А українців - вбивати русню, що ми успішно робимо.

В 27.11.2022 в 10:07, ukrop.de сказав:

А вот полякам сложнее чем немцам 

У них варианты следущие

1Принять патриоты 

1.1Оставить патриоты себе

1.2 Не оставлять себе патриоты,а реализовать  самим собственное предложение. И передать патриот Ураине, но тут в пункте 1.2 есть свои подпункты

1.2.1 отдать просто патриот без операторов

1.2.2 отдать патриот  с натовскими экипажами.

Повторюю ще раз, як для вас ОСОБИСТО:

Нехай німці пасують, тобто, віддадуть Ретріоти хоч комусь: полякам з дозволом передати їх Україні, чи відразу Україні.

НЕХАЙ ЗРОБЛЯТЬ ХОТЬ ЩОСЬ, а потім можна буде говорити про поляків.

А тим часом поляки: 

Качиньський вважає, що Німеччина не наважиться збивати ракети РФ та наполягає на передачі Patriot Україні

Качиньський заявив, що розміщення систем ППО у західних областях України дало б змогу захищати Польщу, а також інфраструктуру та громадян України.

“Звідси ця пропозиція, яка здається принаймні гідною розгляду німцями. Якщо хочуть віддати зброю досить стару, але все ще сучасну, то її потрібно використовувати, вона не повинна стояти”, — сказав він.

Лідер ПІС вважає, що пропозиція передати Patriot Україні буде найбільш раціональною.

“Ракети, які стоять тут для краси, — це рішення, яке може мати естетичні переваги. Військових та політичних немає”

Посилання на коментар

Там ещё и танки стоят и самольоьти для краси

Я уже с вами  согласился ранее. Во всех  странах и народах есть свои парадоксы. Еслиб не они и войн бы не было

Столтенберг  как первый парадокс   через 10 месяцев войны официально дал отмашку  всей нато на поставки вооружений ибо запрета  на поставки нет

Парадокс качинский   в свою очередь  заявляет всем, что зброя не повинна стоять 

Подними тогда дупу и реализуй свои призывы . Как раз деда и передал тебе  а не Украине все что там у тебя стоит, покажи пример не бывалой помощи 

В 16.11.2022 в 11:32, ukrop.de сказав:

Витаемо. 

Вони вже  другий день шукають чия  це рокета, пециалисти 

Будемо чекати на  результат мабуть мисяц, другий

Как объявить без надлежащей экспертизы   отец наркомана, в семейных трусах бежал спотыкаясь  

Номер кстати ракеты никто не показал

Но зато

США пока не собираются признавать РФ государством-спонсором терроризма

И вапще ничего не собираюца

• Не нравится 1
Посилання на коментар

Я уже с вами  согласился ранее. Во всех  странах и народах есть свои парадоксы. Еслиб не они и войн бы не было

тоді не треба весь час говорити про парадокси одних і замовчувати парадокси інших. 

Как объявить без надлежащей экспертизы   отец наркомана, в семейных трусах бежал спотыкаясь  

Укроп, тут не збіговисько сопливих тінейджерів, чи перезрілих рокерів.

тут тема про війну.

на цій темі спілкуються люди, яку ту війну ПЕРЕЖИВАЮТЬ.

Я не хочу більше читати коменти в подібному стилі.

Як і ваші істерики щодо Байдена і США! 

И вапще ничего не собираюца

Як і німці!

Подними тогда дупу и реализуй свои призывы . Как раз деда и передал тебе  а не Украине все что там у тебя стоит, покажи пример не бывалой помощи 

Щоб їх реалізувати, потрібна згода німеччини. 

Німеччина згоди не дала

ВСЕ! ТОЧКА!

Ізраїль відхилив прохання США і не дозволив Німеччині постачати Україні протитанкові ракети Spike, вироблені в Німеччині з ізраїльськими технологіями та ізраїльською ліцензією.

Про повідомляє видання Axios із посиланням на американських та ізраїльських чиновників.

Посилання на коментар

Щоб їх реалізувати, потрібна згода німеччини. 

Німеччина згоди не дала

Не не не, у меня все ходы записаны, Блащаку, министру обороны Польши,  после  последнего заявления шефа НАТО  столтенберга   никакие разрешения от  мин обороны Германии ламбрехт уже  не нужны. 

• Не нравится 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, ukrop.de сказав:

никакие разрешения от  мин обороны Германии ламбрехт уже  не нужны. 

Угу!

Отже, Петріоти вже в Польщі? Чи їдуть в Україну? Чи, може все там же - в Німеччині?

ДЕ ВОНИ ЗАРАЗ?!

Або хоча б ЯКАСЬ заява від німців на цю тему!!!

Та ні, вони язики в дупу запхали і мовчать!!!

Говорить за них Укроп на українському форумі.

Мене вже нудить....

Посилання на коментар

Так шо хай ти хто каже саме  качинский та голова   партии пис.,шо че погано , шо у польщи е  не потрибне стояече  вооружение хай тащать його  швидче В украйниу, як приклад своейи  позиции

Тільки що, Radiola сказав:

Угу!

Отже, Петріоти вже в Польщі? Чи їдуть в Україну? Чи, може все там же - в Німеччині?

ДЕ ВОНИ ЗАРАЗ?!

Або хоча б ЯКАСЬ заява від німців на цю тему!!!

Та ні, вони язики в дупу запхали і мовчать!!!

Говорить за них Укроп на українському форумі.

Мене вже нудить....

Родиала секунду вы меня уже разок банили

Дай те мне слово в этом плане

Сегодня было заседание мин ин дел нато, и я питаю вас, к чему  пришли министы иностранных дел? 

Я же вас дал ссылку, ламбрехт сказала, пусть решают вопрос мин  иностранных дел 29. 11 23 года

Она сказала мне трудно принять решение, вот совсем скоро соберутся министры и примут свое решение

Дело было  в субботу,   пару дней  ничего не решало

При всем  моем уважении к вам, и к вашей позиции вы более реальней понимаете ситуацию в Украине 

Посилання на коментар

Та ото ж

Я ж про це і кажу: буде реакція Німеччини - чи там якісь заяви, чи передача Петріота Польщі.  Система - німецька, ініціатива віддати її - німецька. Отже якесь рішення треба прийняти - також німеччині.

А ви, як заведений - польща, польща, дуда, качинський...  В них ще нема цієї системи - вони тільки і можуть - говорити, на відміну від німців, які, як Ви написали, повинні підняти дупу і щось зробити (щоб говорити цього не обов"язково робити)

Тому, давайте припиняємо цей базр. Чекаємо, що буде далі. 

Посилання на коментар

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...