Рыжая Опубліковано 29 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2022 1 годину тому, ukrop.de сказав: 100 хаймарсов, которые бы наверняка обеспечили победу Украины. Ага...Тільки їх у США нема. Нема такої кількості. Зараз їх почали виробляти у більшій кількості. Жданов дурень. Жодна країна не буде поставляти зброю в Україну собі в збиток. Це й дурні. зрозуміло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 29 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2022 НАШ офіційний коментар, щодо ситуації в Севастополі: Невдалий запуск кацапських ракет протиповітряної оборони: "... коли по "бойових комарах" б’ють С 300 - може бути абсолютно зворотня реакція. Ці ракети мають дуже велику руйнівну силу і руйнують вони те, що насправді винне у створенні цієї ситуції" 3 хвилини тому, Рыжая сказав: Ага...Тільки їх у США нема. Нема такої кількості. Зараз їх почали виробляти у більшій кількості. Жданов дурень. Жодна країна не буде поставляти зброю в Україну собі в збиток. Це й дурні. зрозуміло Ну чому ж він дурень? Якщо він каже, що нам треба, то не означає, що він вимагає цього негайно. Тим більше, якраз Жданов в одній зі своїх передач - саме це і казав: що нема у Заходу достатньої кількості зброї, щоб в необмеженій кількості нею ділитися з Україною. Катю, ВДРУГЕ запитую - ЩО чи ХТо вас так налаштував проти Жданова? Бо ж не можна просто на рівному місці людину обзивати дурнем. Тим більше, його огляди дивляться люди з різних країн. 48 хвилин тому, ukrop.de сказав: Вы наверняка уже знаете, что некоторые кацапские телеведущие заменяют слово ВСУ натовским соединениями По моему это не плохо))) Звичайно, програвати від НАТО не так ганебно, як від України 2 години тому, ukrop.de сказав: жданов выразил свое непонимание того что США не может или не желает предоставить 100 хаймарсов, которые бы наверняка обеспечили победу Украины. Укроп, не треба перебільшувати. Ніколи Жданов не казав про 100 Хаймарсів, бо відомо, що їх УСЬОГО зроблено трохи більше 500 екземплярів за весь період випуску. І за цей час ними воювали в Афганістані, Іраку, Сирії. Ну і собі ж щось треба залишити. Насправді про що Жданов найбільше говорить, щоб нам давали, то це про танки. Бо це є техніка для наступу . І броньовані машини. Не плутайте Катю, бо в неї і так зуб на Жданова, а ви ще більше точите його Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 29 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2022 Я не буду спорить ибо это не простая задача пересматривать весь ждановс кий ютуб за лето Давайте считать, что это не жданов утверждал, а мои собственные рассуждения Но давайте посмотрим сколько хаймарсов в США на сейчас В США 363 M142 HIMARS в сухопутных войсках и 47 единиц в морской пехоте, по состоянию на 2022 год Ну хорошо не 500, но 400, это мало? Нам трудно предоставить 50 штук одновременно? Ведь одна или две крупные поставки гораздо эффективнее чем 5 раз по нескольку штук в течении длительного времени? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 29 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2022 тг передають про три прильоти: по переправі біля Антонівського мосту в Голій Пристані і в Олешках СЛАВА ЗСУ!!! Це все лівий берег Дніпра - на Херсонському напрямку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 29 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2022 Радиола, я не могу никак понять кто где, кто на правом. Кто на левом, туго доходит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 29 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2022 5 хвилин тому, ukrop.de сказав: Радиола, я не могу никак понять кто где, кто на правом. Кто на левом, туго доходит Карта Дип-стейт вам в помощь https://deepstatemap.live/#7.5/49.658/37.924 Только она сегодня какая то странная - без обозначения географических названий населенніх пунктов. Или, возможно, только у меня так из-за слабого сигнала. Кратко обясню: правий и левій берег Днепра в Херсонской области - пока что под кацапским контролем, но мі наступаем и до конца года планируем отбить именно правій берег, на котором находится сам Херсон. Зелений колір на карті - це звільнені території, сірий - сіра зона і червоний - окупована територія. Якщо натиснути на кнопочку з годинником, то можна подивитися на зміни на карті з часом. З’явилося відео атаки морських безпілотників на кораблі РФ у Севастополі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 29 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2022 Ой Велике вам спасибо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 30 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2022 Безпілотники пошкодили флагман ЧФ РФ "Адмірал Макаров" Щонайменше три кораблі Чорноморського флоту РФ були вражені безпілотниками 29 жовтня, зокрема флагман "Адмірал Макаров". Джерело: група волонтерів GeoConfirmed Розслідувачі проаналізували фото і відео, зокрема кадри з безпілотних надводних апаратів (USV, Unmanned Surface Vehicle), які блукали в гавані та морі біля Севастополя. Розслідувачі опублікували відео атаки на фрегат класу "Адмірал Григорович", якому в Чорноморському флоті відповідає лише "Адмірал Макаров". Зйомка перервалася, оскільки, імовірно, безпілотник вдарився об судно і вибухнув. На іншому відео можна побачити атаку на тральщик класу "Натя" "Іван Голубець". За повідомленням Міноборони РФ він отримав "незначні" пошкодження. На одному з відео видно, як ще один безпілотник блукає між пришвартованими кораблями в гавані, ймовірно, шукаючи мішень для обстрілу. Зйомка обривається, коли безпілотник зіткнувся з судном і ймовірно вибухнув. На основі відеозапису можна зробити висновок, що він знаходився біля щонайменше 4 кораблів і для атаки зробив майже розворот. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 30 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2022 "Виходячи з усіх наявних відеоматеріалів, можна з великою ймовірністю стверджувати, що Безпілотники прорвали оборону Севастопольської бухти; Було задіяно > 6 USV; Щонайменше 3 кораблі були уражені з USV". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 30 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2022 Кацапський пропагандист каже, що на відео - не побачив тральщика, про який заявляла кацапська влада, але побачив Адмірала Макарова (флагман ЧФРФ), і ще інших два кораблі, в яких влучили безпілотники. Пропагандист закликає владу брехати більш правдоподібно, щоб не втратити довіру кацапського населення. https://t.me/dva_majors/4716 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 жовтня, 2022 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2022 Приблизно 500 мільйонів долларів рсня потратила на те, щоб ми посиділи декілька годин без світла та води) Тим часом, 22% рсні не мають взагалі центрального водопостачання та каналізації Щоб ви розуміли, 30мільйонів серуть на вулицях у будках з дірками. 32% худоби живуть без газу, в країні котра тупо його спалює бо нема кому продавати. Про електропостачання я щось нічого не знайшла, але там теж приблизно такі самі цифри. І це офіціальні данні, а ми знаємо що насправді там геть гірші справи Американцы очень странно и срочно списали 48 действующих истребителей F-15 из состава 44 авиакрыла «Vampires» на базе Кадена в Японии. Странно то, что обычно происходит постепенный вывод боевых машин из сервиса. Такие «замены» могут продолжаться в течении нескольких лет, по мере поступления новых самолетов. Специалисты отмечают, что такие резкие процедуры «списания» без последующей информации о консервации или продаже, обычно связаны с дискретным решением о передаче техники новому оператору. Угадайте какому?! В 29.10.2022 в 15:17, Radiola сказав: Катю, ВДРУГЕ запитую - ЩО чи ХТо вас так налаштував проти Жданова? Бо ж не можна просто на рівному місці людину обзивати дурнем. Тим більше, його огляди дивляться люди з різних країн. Я не зобов'язана відповідати. До - друге, я не все можу бачити, що пишуть. Бо на форумі я уривками між роботою. Для мене показник те, що Жданов сидить на тому мономарафоні. Значить він ЇХ задовольняє. А якщо він влаштовує мономарафон, то апріорі не влаштовує мене. =================== Керівник нашої розвідки рідко дає публічні прогнози Але коли вже це стається, то вони повністю або частково здійснюються, а деякі – вже стали реальністю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 1 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2022 Завжди себе запитувала: хто такий Буданов, чи можна йому довіряти, адже він був призначений після вагнергейту, замість Бурби, який звинуватив зеленського у зриві цієї спец.операції. Хто би що не говорив, але Бутусову я довіряю більше, ніж іншим, а тому його компліменти Буданову - трохи розвіяли мої сумніви щодо керівника контр розвідки України Росіяни підтвердили знищення двох гелікоптерів на авіабазі у Пскові. Головне управління розвідки Міноборони України вчора заявило про підрив в ніч з 30 на 31 жовтня двох бойових гелікоптерів Ка-52 у Пскові, але відео або фото з місця подій не було. І ось зараз російська пропаганда змушена визнати – гелікоптери знищені. Відстань 600 км від України, але диверсанти пройшли на територію особливо важливої військової бази, непоміченими пройшли на стоянку гелікоптерів, встановили чотири вибухових пристроі, тобто витратили деякий час, установили таймер і також непомітно залишили територію авіабази. Російські спецслужби не змогли їх помітити. Кирило Буданов, можна сказати, закрив генштальт. Нагадаю, група Буданова у 2016-му році проникла у Крим з метою здійснити диверсію на базі полку гелікоптерів під Джанкоєм, але група була викрита ФСБ і була змушена прорватись в Україну з боєм, знищивши командира російського спецназу. Але минуло шість років, і ГУР все ж таки знищив російські бойові гелікоптери прямо на базі. Кожен гелікоптер Ка-52 коштує 16 мійльонів доларів, але питання навіть не в ціні, Росія не має технологічних можливостей відновлювати втрати своєї і авіаціі, швидко відновити такі втрати росіяни не зможуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 9 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2022 Кацапи активно роздувають інфу про свій відступ з Херсона. Ну, відступаєте - відступаєте тихо, нащо про це кричати на весь світ?! Чи є для чого? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 10 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 10 листопада, 2022 15 годин тому, Radiola сказав: Кацапи активно роздувають інфу про свій відступ з Херсона. Ну, відступаєте - відступаєте тихо, нащо про це кричати на весь світ?! Чи є для чого? Попробую объяснить. Это есть элемент несвершившегося плана хуйла объявить после ухода из Херсона перемирия в одностороннем порядке перед саммитом ж20. Почему хуйлу надо перемирие это другой вопрос. Так как хуйло сейчас теряет политический вес в самом кремле конкуренты хуйла не дают ему возможности просто так объявить перемирие, потому что сдача Херсона для них означает большую трагедию, поэтому большой резонанс вокруг Херсона,громкая шумиха такого шага шойгу и компании без объявления перемирия, то есть незаконченная сказка перемирия кажется странной. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 11 листопада, 2022 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Phinnegan Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 6 годин тому, Рыжая сказав: Рад за людей! Искренне. Всем привет! Давно меня здесь не было. Сразу оговорюсь - в этом конфликте я на вашей стороне. Так что можете снова забанить, но тогда вы не получите видения этого шабаша с этой стороны, а можете продолжить общаться. Рад, Катруся, шо ты ще жива. Как у тебя дела? У меня все по старому. С Дядей Митей мы разосрались ещё в 18-ом году по причине разных взглядов на политическую ситуацию... Он был и остается путиноидом, а я как всегда имею свое личное мнение по данному вопросу и путлера ни в чем не поддерживаю. Ладно, всем добра и мира. Ну а путлеру и оркам - Гаагу и вышку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 3 години тому, Phinnegan сказав: Сразу оговорюсь - в этом конфликте я на вашей стороне. А как же Крым? Как в этом вопросе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Phinnegan Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 3 години тому, Рыжая сказав: А как же Крым? Как в этом вопросе? Если ты помнишь то я всегда выступал за свободный и суверенный Крым в союзе и с Украиной, и с Россией, и с Белорусью. Я своего мнения не поменял. Но люди на референдуме большинством голосов решили уйти к РФ (это действительно так и было). Ну решили - так решили. Их право. Правда после ОЧЕНЬ многие разочаровались в своем решении, но дело сделано. Почему я остаюсь при своем мнении? Ну просто потому, что любой варяг начинает строить в Крыму то, откуда он приехал. А Крым это очень тонкая материя, там нельзя строить где нравится, взрывать где хочется и сажать что вздумается. К тому же, мне очень не нравится, когда Крым используют как дойную корову все кому не лень. Вот в кратце как-то так. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 8 годин тому, Phinnegan сказав: С Дядей Митей мы разосрались ещё в 18-ом году по причине разных взглядов на политическую ситуацию... Он был и остается путиноидом, Путін здохне. І не буде кому йому поклонятись. А от рашисти рашистами і залишаться. Доки рашка не здохе. 1 годину тому, Phinnegan сказав: Если ты помнишь то я всегда выступал за свободный и суверенный Крым в союзе и с Украиной, и с Россией, и с Белорусью. Я своего мнения не поменял. По крайній мірі - чесно. Так, ти взагалі був за ДЕРЖАВУ Крим)))) ==================================================== Про "патєрь нєт". Побачив карту геолокацій мобільних телефлнів рашистських солдатів (подають її із посиланням на Сергей Иванов-Малявин). От лише від себе добавлю: ця картина за короткий відрізок часу, а так звана "евакуація" під жорстким обстрілом і своїх, і наших у цих нікчем тривала багато годин. Ще один чинник. Геолокацію в армії наказують відключати, тож тут не всі, хто поплили, а тільки ті, що надто дурні чи неслухняні. І ще. Я не сильний у техніці, але що стається із смартфоном чи будь-яким телефоном, коли він зануриться у воду, уявляю. Він повністю виходить з ладу й точно вже не буде фіксуватися за геолокацією. І на додаток - бронежилет та повне екіпірування сумарно достатньо важкі, щоб труп не понесло вільно за течією чи хоча б поволокло по дну, він надовго застрягне у місці занурення. Отже, тут сліди спливаючих у Чорне море трупів рашистів, які: - не виконали наказ про відключення геолокації; - заховали телефон у щось герметичне й водонепроникне; - не мали на собі одягнутого бронежилета. Чи бувають такі, що під час жорстокого бою підпадають одночасно під три категорії? Так, але вони у абсолютній меншості. Тож масштаби усього цього каналізаційного зливу можете собі домислювати самостійно. А я на останок погоджуся з Бориславом Березою, який відмітив, що неможливо уявити кращу ілюстрацію до Заповіту Шевченка: "Як понесе з України У синєє море Кров ворожу..." Т. Чорновіл Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Phinnegan Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 23 хвилини тому, Рыжая сказав: Путін здохне. І не буде кому йому поклонятись. А от рашисти рашистами і залишаться. Доки рашка не здохе. Эта паскуда похоже как Кощей - бессмертный. Вот сколько я знаю людей, то где-то 80% из них желают этой гниде побыстрее отправиться на концерт к Кобзону. Одни неприятности от этого пидораса. И неприятности прежде всего для народа РФ. И его бы скинули давно, но он окружил себя такой кучей охраны, что остается ждать только естественной смерти. В РФ на корню давится любое протестное настроение. Давится сразу, давится жестко. Каких-либо более - менее свободных СМИ не осталось СОВСЕМ. Протесты давятся тут же. Не успеет человек выйти с плакатом, пара минут и ты уже в клетке. ФСО, ФСБ, полиция, Росгвардия - все стоят на страже. Хотя, надо признать, что и среди этих людей есть те, кто не поддерживает путлера. И тут, как я думаю, все закончится тогда, когда "человек с ружьем" (все силовики)останется без денег. Эта система в любом случае сожрет сама себя, ибо производства в стране нет совсем никакого, денег брать неоткуда. А раз нет денег, то сначала без денег останется народ (уже последний куй без соли доедают), а после система начнет обрезать зарплаты и у госслужащих(это тоже уже начинается). И вот тогда путлера снесут. Но особо радуют успехи ВСУ. Они дают этому недофюреру одну оплеуху за другой. Звонкие такие пощечины. На столько звонкие, что даже обдолбанные Киселевидением начинают просыпаться. Уже даже мобики и их бабье начинают бузить. И вот это очень радует. 49 хвилин тому, Рыжая сказав: По крайній мірі - чесно. Так, ти взагалі був за ДЕРЖАВУ Крим)))) Я вообще за то, что Киев- киевлянам, Донецк - дончанам, Чечня - чеченцам, Москва - москвичам, а Крым - крымчанам. Только местные жители вправе устанавливать порядки в своем доме, ибо это их дом. Это мое мнение и это одна из причин почему я сразу был категорически против этой войны. Ну некуй каким-то бурятам делать на Украине. Пусть у себя дома порядок наводят, а не едут в чужое ГОСУДАРСТВО убивать там людей. Ну а если такому придурку оторвет на этой войне руки-ноги, то поделом ему, ибо некуй было в чужой дом лезть со своим уставом. Кстати сказать, даже по законам РФ этот шабаш попадает сразу минимум под две статьи УК РФ - развязывание (ведение) агрессивной войны и наемничество. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 2 години тому, Phinnegan сказав: Но люди на референдуме большинством голосов решили уйти к РФ (это действительно так и было). Ну решили - так решили. Их право. Наскільки пам'ятаю, то в РФ нема закону про референдум. 14 хвилин тому, Phinnegan сказав: а Крым - крымчанам А скажи, хіба у Криму було мало свободи? Була автономія. Були власні КРИМСЬКІ закони. Мова? Так на весь Крим була ОДНА українська школа. Ми вже цю тему жували-пережували. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 Ёлоб ты досих пор не понял нелегетимность окупедума? А вот гоблин сразу понял, ещё в начале осени вывез семью в дырляндиию Стал бы гоблин вывозить семью в дырляндию, если б Крым был дырляндский, а ёлоб? ****Наскільки пам'ятаю, то в РФ нема закону про референдум. **** А какая нам разница какие законы на дырляндии ,,, мы руководствуемя нашими законами, что мнение отдельной части Украина не достаточно для каких то территориальных действий. Тем более если эти мнения проходили без Международного контроля и контролировались персоналом чужой страны с применением военных. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Phinnegan Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 2 хвилини тому, Рыжая сказав: Наскільки пам'ятаю, то в РФ нема закону про референдум. Он есть в Крыму. 3 хвилини тому, Рыжая сказав: А скажи, хіба у Криму було мало свободи? Була автономія. Були власні КРИМСЬКІ закони. Мова? Так на весь Крим була ОДНА українська школа. Ну ты же помнишь что тогда было, что предшествовало... нашествие Македонцев под управлением Васи-биты (Джарты)_ А до них... Ну ты сама все помнишь. Мы действительно это всё миллион раз обговаривали. Народ Крым был лишен всяких прав. Сейчас не лучше. По большому счету людям ничего не вернули. Просто произошел банальный передел собственности - забрали у Бени - отдали Ковальчуку. Так что особо ничего не изменилось. Да, мост построили, да, дорогу сделали (снеся при этом несколько сел), но сколько при этом списдили из бюджета... Аэропорт украли, ЗШВ "Новый свет" украли, Массандру - украли. Да, немного подросли пенсии и зарплаты, но при этом выросли и цены. Так что улучшений не шибко много. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 Значит тем более возвращаем награбленное Предшествовало желание одного ипанутого деда оказаться на острове якобы раньше наты Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 4 хвилини тому, Phinnegan сказав: Так что улучшений не шибко много. Точніше - їх взагалі нема... Хоча... таки є. Для певних категорій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 ***Он есть в Крыму.*** Упрямый и тупой елоб. Прибывшие хаймарсы на Херсон помогут кацапам быстро понять всю верность украинского законодательства Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Phinnegan Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 1 хвилину тому, ukrop.de сказав: Значит тем более возвращаем награбленное Вот тут думаю это будет катастрофически неверный ход. Сейчас подавляющее большинство мобиков просто не хотят воевать. У них нет никакой мотивации к войне, т.к. бОльшинству населения РФ от Украины ничего не нужно. Но как только ВСУ зайдет на территорию РФ, то статус кво мгновенно изменится и тогда ВСУ уже станут захватчиками, а народ РФ (и крымчане в их числе) - терпилами. Тогда у Крымчан появится мотивация к защите. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 Ёлоб хисторек , проблема Крыма решится просто, как проблема Фолклендских островов у маргарэт тэтчер 5 хвилин тому, Phinnegan сказав: Вот тут думаю это будет катастрофически неверный ход. Сейчас подавляющее большинство мобиков просто не хотят воевать. У них нет никакой мотивации к войне, т.к. бОльшинству населения РФ от Украины ничего не нужно. Но как только ВСУ зайдет на территорию РФ, то статус кво мгновенно изменится и тогда ВСУ уже станут захватчиками, а народ РФ (и крымчане в их числе) - терпилами. Тогда у Крымчан появится мотивация к защите. Не не пидрил, всу станут и есть освобидителями своей территории с укр точки зрения ии с точки зрения международного права Но с точки зрения бывших пенсионеров- красноармейцев СА понаехов из СССР всу конечно бандеровцы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 3 хвилини тому, Phinnegan сказав: Но как только ВСУ зайдет на территорию РФ, то статус кво мгновенно изменится и тогда ВСУ уже станут захватчиками, а народ РФ (и крымчане в их числе) - терпилами. Тогда у Крымчан появится мотивация к защите. Ой... Донецька, Луганська, Херсонська обл. були не так давно були оголошені тер иторією Рф. Ну, зайшли наші в Херсонську. І ЩО? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Phinnegan Опубліковано 12 листопада, 2022 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2022 6 хвилин тому, Рыжая сказав: Точніше - їх взагалі нема... Хоча... таки є. Для певних категорій. Так я про это и говорю. Ты пойми, я сюда пришел не какую-то пропаганду вести... я просто максимально беспристрастно констатирую факты и говорю всё как есть. Мне вообще вся эта война противна до блевотины, т.к. у меня и там и тут есть и друзья, и бывшие сослуживцы, и одноклассники, и соседи. И когда кремлевский упырь ради своих личных амбиций стравливает народ, убивая при этом десятки тысяч людей, то я бы с превеликим удовольствием ему самому бы голову размозжил. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти