ukrop.de Опубліковано 1 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2022 Пипец катя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2022 7 минут назад, ukrop.de сказал: Пипец катя Її вартість 3, 5 млн доларів. При серійному виробництва ще дешевше. За $14 млрд, вкатаних в асфальт, ми могли б мати 4000 шт. і перетворити орду на пил одним залпом без допомоги НАТО. Але вона в нас одна бо зійшла з конвеєра до 2019 року. ============================= Я, напевно, дуже погана людина. І в пеклі мені, мабуть, приготовлений іменний чан. Я не буду згадувати Бога та справедливість. Я просто скажу що я хочу ось і саме зараз. А хочу я одного Щоб наші сусіди прокидалися зранку і проходили ті круги пекла що його мають українці. Я бажаю їм Бучу, Ірпінь, Севередонецьк все разом і одразу. Я бажаю їм таких чорних нескінченних буднів. Щоб стрічка була схожа на некролог. Щоб вода була тіко в калюжі, а хліб лише в спогадах. Щоб нюхали аромати підвалів і тряслися від жаху. Я бажаю ріки сліз і крові. Щоб ввечері вони здихали, а зранку все починалося знову. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 1 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2022 В 29.06.2022 в 16:14, Radiola сказал: Приїду додому, розповім вам цікаву історію - зараз з телефона набирати великий текст незручно. Навіть я жахнулася, як людину міняє особиста трагедія. Я "познайомилася" з тим хлопчиком у 2014 році, під час подій "руської весни". Сєпари пробували захватити Мелітополь по прикладу Слов"янська і Краматорська. Але стрєлкових і моторол на всі українські міста - не хватало, тому "захват" обмежився кількома барикадами і розгромом пустої військової частини. Якраз на цю військову частину виходили вікна цього хлопчика. Він у твітері писав коротенькі замітки, все що бачив з вікна, а УП розміщувала їх на своїй сторінці. Хлопчик у цей рік закінчував школу і, як потім виявилося, мав намір вступати в один із московських вишів. Я йому з цього приводу написала кілька критичних коментів і він мене заблокував. Минув якийсь час, в Україні йшла війна на Донбасі, і мені стало цікаво, як він там, по суті досить таки проукраїнський хлопчик. Виявилося, живе повноцінним життям у столиці Мордору, війною в Україні не цікавиться, а маріупольські події 2014 року, які він описував - зникли з його твітера. Відредаговане життя - подумала я, - як би можна було так в реалі... Коли в нас почалася велика війна і у всіх на слуху був Маріуполь, я згадала того хлопчика. Зайшла на його сторінку і побачила цілком проукраїнські дописи, а сам він, схоже, евакуювався з Маріуполя. Куди - я не досліджувала, а напряму запитати блокування не дозволяло. Виявилося, у його житті сталася трагедія, в Маріуполі загинула дівчина, з якою він планував одружитися і вся її сім"я. Я не знаю, як склалося його життя після навчання. Чи він залишився працювати у москві, чи повернувся в Україну. Але знаю одне: він ТАМ між ними жив, коли наші помирали від рашистських пуль. Так, це не була велика війна,але це була агресія проти України - і як можна було жити серед тих нелюдів, дихати з ними одним повітрям, веселитися з ними, дружити, вести якісь розмови в той час, як від їх пуль майже кожного дня гинули українці?! ...але трагедія торкнулася його особисто: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2022 А тепер він пише про побажання кожному, хто мовчав... А начеб то він не мовчав... 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 2 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2022 14 часов назад, Radiola сказал: Я "познайомилася" з тим хлопчиком у 2014 році, під час подій "руської весни". Сєпари пробували захватити Мелітополь по прикладу Слов"янська і Краматорська. Але стрєлкових і моторол на всі українські міста - не хватало, тому "захват" обмежився кількома барикадами і розгромом пустої військової частини. Якраз на цю військову частину виходили вікна цього хлопчика. Він у твітері писав коротенькі замітки, все що бачив з вікна, а УП розміщувала їх на своїй сторінці. Хлопчик у цей рік закінчував школу і, як потім виявилося, мав намір вступати в один із московських вишів. Я йому з цього приводу написала кілька критичних коментів і він мене заблокував. Минув якийсь час, в Україні йшла війна на Донбасі, і мені стало цікаво, як він там, по суті досить таки проукраїнський хлопчик. Виявилося, живе повноцінним життям у столиці Мордору, війною в Україні не цікавиться, а маріупольські події 2014 року, які він описував - зникли з його твітера. Відредаговане життя - подумала я, - як би можна було так в реалі... Коли в нас почалася велика війна і у всіх на слуху був Маріуполь, я згадала того хлопчика. Зайшла на його сторінку і побачила цілком проукраїнські дописи, а сам він, схоже, евакуювався з Маріуполя. Куди - я не досліджувала, а напряму запитати блокування не дозволяло. Виявилося, у його житті сталася трагедія, в Маріуполі загинула дівчина, з якою він планував одружитися і вся її сім"я. Я не знаю, як склалося його життя після навчання. Чи він залишився працювати у москві, чи повернувся в Україну. Але знаю одне: він ТАМ між ними жив, коли наші помирали від рашистських пуль. Так, це не була велика війна,але це була агресія проти України - і як можна було жити серед тих нелюдів, дихати з ними одним повітрям, веселитися з ними, дружити, вести якісь розмови в той час, як від їх пуль майже кожного дня гинули українці?! ...але трагедія торкнулася його особисто: Одна сепарская евровата перестала писать а ок после того как её знакомого уничтожили в харькове 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 2 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2022 6 часов назад, Рыжая сказал: А тепер він пише про побажання кожному, хто мовчав... А начеб то він не мовчав... Та ото ж... Тепер мені треба запостити йому у відповідь скрін мого повідомлення восьмирічної давності. Але не думаю, щоб він зрозумів, що не кращий за тих, кого тепер ненавидить, а отже не має морального права їх критикувати. Але це вже нічого не змінить - ні мої слова, ні його прозріння через особисту трагедію Хіба що, можливо, в його генетичному коді закладеться ненависть до московитів і його дітям не доведеться прозрівати такою ціною. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 2 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2022 Немецкие PzH 2000 работают по российским захватчикам на востоке Украины, - Минобороны. ВИДЕО Это к тому что Германия не помогает Это к тому что Германия не помогает ВСУ начали использовать немецкие самонаводящиеся снаряды SMArt для уничтожения бронетехники рашистов, - Бутусов. ВИДЕО Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 2 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2022 7 часов назад, ukrop.de сказал: Это к тому что Германия не помогает Получается Германия помогает и насколько это возможно участвует в войне? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 Губернатор Белгородской области сообщил о разрушениях и жертвах, но не стал пояснять, что произошло. По словам Гладкова, в Белгороде частично разрушены 11 многоквартирных домов и более 30 частных домов, пять частных домов разрушены полностью. Три человека погибли, еще четверо ранены. Также источники сообщают, что был прилёт по аэродрому, но официально власти города это не подтверждают. ▪️Как пишут на россии, сегодняшний массированный обстрел Белгорода со стороны Украины стал самым мощным за все время с начала "спецоперации". Также ночью были зафиксированы обстрелы Курска и Мелитополя. Похоже, что обстрел Белгорода и Курска не только классическая кремлевская операция по использованию граждан РФ, как жертв, в стиле взрывов домов на Каширке в 1999 году, но и попытка отзеркалить на Украину рашисткие военные преступления с обстрелом Кременчуга, Николаева и Одессы, которые вызвали огромный резонанс в мире. Русня пытается срежессировать историю, при которой она бы была тоже жертвой. Поэтому и подал голос Клишас, который исполняет роль дежурного шута Кремля. Путину плевать на россиян. Он будет взрывать их дома с ними самими для своих сценариев. И россиянам останется лишь молча терпеть. Действовать иначе они не умеют. Стадо же. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 9 часов назад, Ganz сказал: Получается Германия помогает и насколько это возможно участвует в войне? Ганц прокомментируйте что было ночью? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 1 час назад, ukrop.de сказал: Ганц прокомментируйте что было ночью? Где-то около 3 часов ночи прогремело несколько, штук 7-10 раскатистых грохотов, разной интенсивности с промежутком в несколько десятков секунд. Что-то взорвалось в небе (сработало ПВО) , спустя несколько секунд взорвалось на земле в городе. Там частный сектор в перемешку с многоэтажками. Пять частных домов обнулились полностью. Около 35 в той или иной степени повреждены. Ещё у 11 многоэтажных домов, частично выбиты окна и повреждена кровля. По горячим следам 3 убитых и 4 ранено (среди них 10 летний хлопчик). Сейчас разбирают завалы и нашли ещё 2-х погибших под развалинами. Также где-то 3.30 ночи или около 4-х часов, также была серия из 5-7 раскатистых грохотов. Что то ещё упало на дома ИЖС (частные) на окраине города. Но по ним я толком не знаю. А вот в самом городе сейчас разбирают развалины частных домов, пожары потушены. Скорее всего ещё кого-нибудь найдут из убитых, там ещё будут разгребать, район оцеплен. Такой вот расклад покамест... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 Путин хуйло? Или ещё рано спрашивать? https://t.me/Tsaplienko/11006 Вот такой расклад покамест Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 Где Ганс, когда нужно услышать новости из первоисточника?! Хотя, если вспомнить его последнюю оф. сводку от губернатора, то на личное мнение и наблюдения - у него кишка тонка. Вот что по этому поводу говорят наши СМИ: У багатоповерхівку в Бєлгороді влучила частина ракети російського ЗРПК "Панцир", упевнені журналісти-дослідники. Україна не має такої зброї.. Джерело: The Insider Деталі: Журналістам цю інформацію підтвердив військовий експерт Олег Жданов та розслідувачі CIT. Фотографія ракети, що потрапила в будинок, була опублікована в Telegram-каналі "Жесть Бєлгород". Передісторія: Губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков заявив, що у Бєлгороді була серія "гучних звуків". Наразі повідомляється про 4 загиблих. При цьому Гладков не уточнив, що саме сталося: за його словами, у місті "імовірно спрацювала система ППО", але що стало причиною пожеж, губернатор не повідомив. У російському місті Курськ також вночі чули вибухи, губернатор повідомив, що працювала ППО. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 А теперь, как говорят, следите за руками... Помните, как долго шла дискуссия на Западе - давать Украине вооружение дальнего действия, или только, чтобы стреляли не дальше видимости глаза? Сошлись на том, что оружие дадут, но взяли от зеленского слово, что это оружие Украина не будет применять по российской территории (Крым - это Украина, если что...). Какие только действия не применяли орки, чтобы остановиь поставки западного оружия - и воинские части бомбили, и полигоны, и СТО, и и предполагаемые склады с оружием, железные дороги и трансформаторные будки - оружие как шло, так и продолжает идти. Не секрет, что у хуйла на западе осталось много прикормленных политиков, не у всех руководителей государств такая твердая позиция по Украине, как у Джонсона и Байдена. Есть колеблящиеся - макрон, например, шольц, орбан и пр. Как последних убедить на свою пользу? ПРАВИЛЬНО!!!! Доказать, что Украина не выполняет обещания - стреляет из оружия дальнего полета по рос. территории. Так сказать, ноу хау хуйла - бомбить своих чтобы чужие боялись. Помните, как он пришел к власти? Неужели еще есть дураки, которые поверят старому маразматику? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 Щиро не розумію панічних настроїв у Бєлгороді. Оце "как мьі теперь будем спокойно спать" - це просто цяточка. А хто сказав цим довбогрьобам, що після повномасштабного вторгнення в Україну вони спатимуть спокійно? Нє, ми звичайно полюбляємо хороших москалєй, земля їм залізобетоном, та вони ж про інший сон. Спокійний, із кавою зранку. Але тепер - з якого б це дива? Ну, і загалом їм непогано б пам'ятати, що заради нападу на маленьку Чечню треба було створити відповідні настрої в суспільстві. Але лапті, схоже, забули, як це було здійснено. Ну то їх верховний виблядок нагадає їм усім, як це робиться. Тим більше, що зараз ставки не порівняно вищі. Тож, навіть "рязанский сахар" не потрібен. Таке тепер в них буде життя. Просто суцільна "постановка". В них там, кажуть, будинки - суцільна фанера. Ну це ж треба, яка біда. А "трупи для знімання" мабуть, підвезуть співробітники відповідних служб. Все будет Zайебись! Все будет как вьі любите! Ключевьіе слова к фото для лаптей, - вибухиі, гексоген, Рязань. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 Пам"ятаєте Земана? Так ось: Земан виступає за подальші поставки зброї в Україну та підготовку військових Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 6 часов назад, Radiola сказал: У багатоповерхівку в Бєлгороді влучила частина ракети російського ЗРПК "Панцир", упевнені журналісти-дослідники. Україна не має такої зброї.. Всё верно, не маэ. Это панцири сбили 3 точки-У. Одна из которых рухнула в городе и нанесла все эти повреждения. Ракеты видимо летели в военные объекты, возможно в аэропорт. Но упали там, где упали. Взрывы были в небе, а потом уже и на земле. Утром поехал на работу, те кто был ночью в смене видели, происходящее в небе. А я ночью был дома и проснулся от грохота. Конкретно ничего не видел. Это в другом районе города. Когда в 7 утра ехал на смену, хотел проехать посмотреть, но там оцеплено и я своими глазами повреждённые дома не видел, также посмотрел в интернете, уже на работе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 5 минут назад, Ganz сказал: Это панцири сбили 3 точки-У. А де уламок від точки-У Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 10 минут назад, Рыжая сказал: А де уламок від точки-У Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 1 час назад, Ganz сказал: Это панцири сбили 3 точки-У. Одна из которых рухнула в городе и нанесла все эти повреждения Если панцырь сбил ракету точка У, то почему он (панцырь) торчит в стене, а не лежит где то на асфальте, около ваших воображаемых уламков точки У? Только вы не думайте, что я придираюсь. Это не тот случай. Как раз сейчас я даже рада, что наши начали бить по вашей территории, из которой бомбят наши города. Но полностью ведь откидать вариант обстрела своих тер. - нельзя, особенно, зная прошлое вашего хуйлера. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 Путин никакой не хуйло 1 час назад, Ganz сказал: Особенно правдивы кольца сегменты 2 минуты назад, ukrop.de сказал: Путин никакой не хуйло Особенно правдивы кольца сегменты И все так аккуратненько по немецки уложено, ведь могут свино собаки аккуратненько Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 4 минуты назад, ukrop.de сказал: И все так аккуратненько по немецки уложено, Ггггг... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 2 минуты назад, Radiola сказал: Если панцырь сбил ракету точка У, то почему он (панцырь) торчит в стене, а не лежит где то на асфальте, около ваших воображаемых уламков точки У? Как я уже писал ранее с 3-х ночи и до пол-четвёртого, было слышно не менее 15 отдельных взрывов разной интенсивности, большинство из них пусковые, как раз таки характерные для панциря и гораздо менее раскатистых с ударной волной. Ракет от панциря было выпущено больше, чем было объектов в небе, одни поразили цель другие ушли в холостую. Обломок панциря, что на фото, это дом на Народном бульваре, это несколько дальше от эпицентра разрушений, там окромя этого обломка нет никаких разрушений. Это прилёт из Украины, это не первый раз, нефтебаза горела, сбивали точку-У над ул. Везельской, там несколько домов тоже были повреждены. Кстати официально заявили, что из погибших 3 человека (семья) из Харькова, они как раз снимали флигель в одном из полностью разрушенных доме, беженцы. Не знаю правда или нет, но это официальное сообщение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 32 минуты назад, Ganz сказал: Это прилёт из Украины Та понятно, что из Украины, только ведь в Украине не только наши вооруженные силы стоят. Иди разбирись откуда стреляли - из ок. Вовчанська, или из Золочива, который под нашим контролем. Нет, разобраться, то можно, если провести независимую экспертизу - только разве вы вы допустите Хотя я, повторюсь, рада, что наши наконец начали отвечать вам тем же. А то, что ваши ракеты изменили траекторию движения ракет, направленых на нефтебазу и направили их на жилые дома - это ваша проблема. Кстати, украинцы больше таких ошибок не делают. Если нет возможности сбить на подступах к густо населенной территории, ракете дают поразить цель. Так жертв меньше. Если, конечно, цель - не торговый центр, как было в Кременчуке 46 минут назад, Ganz сказал: Не знаю правда или нет, но это официальное сообщение. Значит, не правда. Про местных можно было бы проверить, а про переселенцев - это уже труднее. Кроме этого, на информ. поприще - убить целую семью из Украины - звучит сильнее. Как ответ на смерть матери, с паспортом гражданки кацапии (последний случай попадания ракеты в жилой дом в Киеве). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2022 Гггг.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 4 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2022 Ганц, еще один довод, что ядерной (мировой) войны не будет - их не начинают на спаде экономики, в начале кризисов. обе мировые войны начались после нескольких лет экономического кризиса. а мы сейчас только в начале. и еще не факт, что после этого мирового кризиса не останутся руины войны в конце кризиса дают экономический рост. увы, такова система Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2022 Угу, когда твоя страна - агрессор, остается разве что рассуждать о мировой войне. Кстати, Ганс, а вьі знали, что точкаУ бьет до 110 км? Из какого населеного пункта мьі должньі бьіли стрелять,, тобьі попасть в белгород? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 4 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2022 19 минут назад, Radiola сказал: Кстати, Ганс, а вьі знали, что точкаУ бьет до 110 км? Из какого населеного пункта мьі должньі бьіли стрелять,, тобьі попасть в белгород? Конечно знал Радиола. От Харькова до Белгорода 80км. И в чём проблема? 1 час назад, stefani сказал: такова система Может оно и так по закономерности, но я просто не вижу конца Российско-Украинскому конфликту. Да многое будет зависеть от того, что у людей будет зимой стоять на столе и какая температура будет в квартире. Это коснётся всех и Европу в том числе. До весны ничего не изменится, будет продолжаться бойня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 липня, 2022 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2022 11 часов назад, Ganz сказал: я просто не вижу конца Российско-Украинскому конфликту Уточнення - не конфлікт, а війна. А конфлікт у нас вже 350 років Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти