Перейти до змісту
Український політичний форум

Актуально на сьогодні

Рекомендовані повідомлення

10 годин тому, ukrop.de сказав:

ибо ввод    французских сил не мог быть реализован в одностороннем порядке

Це чому? 

Югославію бомбили ЗС окремих держав, членів НАТО, а не ЗС НАТО. 

І  Франція одноосібно може відправити свої війська в Україну - за згодою самої України.

Між іншим, кожен другий громадянин Франції віком від 18 до 25 років готовий поїхати воювати в Україну, щоб захистити свою країну. Про це свідчить опитування  на замовлення Макрона.

Думаю, Макрон просто так би не ляпав, якщо б не мав підтримки всередині країни

10 годин тому, ukrop.de сказав:

За все прошедшее время   ни одного крупного шествия, ни митинга  я не заметил, миллион людей - это все таки не горстка людей, это не слабая сила,

Укроп, віразу відчувається, що про речі, які ви тут пробуєте писати - у вас нема власного досвіду. 

Про дрони, які можуть обійти ППО, наприклад. Чи про мітинги... мільйона українців...

А хто ті мільйони укранців - ви знаєте? Ви були на кордоні, коли ті люди йшли і їхали нескінченим потоком? Ви, хоча б раз бачили поїзди з біженцями, які прибували в Німеччину? Бо якщо б бачили, то такої дурні тут не писали б.

Мільйони - це жінка з двома, трьома дітьми і в кращому випадку з мамою, а то частіше без неї --- дуже помітингуєш, коли ти без чоловіка і треба піклуватися про дітей - чи ви думаєте, ваша влада дуже багато виділяє грошей, щоб не працювати?

Крім того, мітинг - це організація. А коли люди розкидані по такій великій країні, як Німеччина... - як зорганізуватися? А то ще й приїхати треба в одне місце, щоб той мітинг мав якусь силу, щоб його помітили ЗМІ і показали це по телевізору. 

Чи як мітингувати? - як в рашці - стати з блокнотиком біля пам"ятника кожен у своєму місті і селі? 

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 162
  • Створена
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Я хотел бы понять, могу ли я ответить на твой пост или  воздержусь  от  ответов 

Поэтому я задаю начальный вопрос

Ты желаешь полемики или просто  спора ? 

Посилання на коментар

Шта Шта, высадка  французскай армии? В Украине?... 

Screenshot_20240416_163535_com.android.chrome.jpg

Посилання на коментар

В 16.04.2024 в 01:47, ukrop.de сказав:

Я хотел бы понять, могу ли я ответить на твой пост или  воздержусь  от  ответов 

Поэтому я задаю начальный вопрос

Ты желаешь полемики или просто  спора ? 

Я кацапською не розумію

УП - є також українською і англійською мовами 

Посилання на коментар

1Це чому? 

Югославію бомбили ЗС окремих держав, членів НАТО, а не ЗС НАТО. 

??? 

24 березня 1999 - генеральний секретар НАТО Хав'єр Солана віддав наказ командувачу силами НАТО в Європі американському генералу Веслі Кларку почати військову операцію проти Югославії. Увечері того ж дня Белград, Приштина, Ужице, Нові-Сад, Крагуєвац, Панчево, Подгориця та інші зазнали ударів з повітря.

Посилання на коментар

8 годин тому, ukrop.de сказав:

Добре, уточнюю:

Деякі країни, члени НАТО, ставили під СУМНІВ законність воєнної операції в Югославії, без мандата ООН. Тому ударну групу формували за добровільним принципом. Є навіть список країн, які брали участь в цій операції. Якщо НАТО - це єдиний організм, тоді для чого виокремлювати кожну країну? Це зрозуміло у випадку з подіями в Ізраїлі - відбиття атаки Ірану відбувалося не за рішенням НАТО, а окремих країн, тому і оголошувався список. 

І так, щоб не було непорозумінь: ми цю тему обговорювати не будемо. Обмінялися думками - і на тому кінець. Бо, як я побачила, вам зупинитися буває дуже важко. А товктися воду у ступі - мені не цікаво. 

Посилання на коментар

1Укроп, віразу відчувається, що про речі, які ви тут пробуєте писати - у вас нема власного досвіду. 

Тепер у тебе нові правила тому треба завжди питати у тебе що можна обговорювати а що не можна.

Не так давно був в українському місцевому паспортному сервісі по моїм справам. Можу розповісти склад обслуговуваної там публіки ну і повернуться до теми мітингів у Німеччині. Або теж не можна?

А товктися воду у ступі - мені не цікаво. Правильно, правильно, підтримую. Тут у нас багато інших цікавих людей з  більш цікавими темами. 

Посилання на коментар

7 годин тому, ukrop.de сказав:

Тут у нас багато інших цікавих людей з  більш

Скільки би нас тут не було, пусті балачки мене не цікавлять. 

7 годин тому, ukrop.de сказав:

Можу розповісти склад обслуговуваної там публіки ну і повернуться до теми мітингів у Німеччині. Або теж не можна?

Можна, але  з урахуванням всіх обставин, наприклад, факту прийняття нового закону про мобілізацію. 

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...
Посилання на коментар

• 3 тижня потому...
В 15.05.2024 в 10:18, Zahistch сказав:

ніж йти на поводу у когось

А ти не йди "на поводу", ти ВЕДИ людей за собою - в бій проти кацапської наволочі.

Чи, гадаєш, хтось буде за твій спокій кров проливати, а ти, такий, свобідний і незалежний, на дивані вилежуватися?!

То такі і в Європі не потрібні. І, взагалі, НІДЕ не потрібні - навіть своїй родині, свой сім`ї

Посилання на коментар

• 3 тижня потому...

Дж.Байден, 6 июня 2024 г.: «Мы не разрешаем Украине защищаться нанесением ударов по Кремлю»:
Мы не санкционируем удары на 200 миль вглубь России и не санкционируем удары по Москве и Кремлю...
Мы не говорим о том, чтобы дать им оружие, чтобы нанести удар по Москве, нанести удар по Кремлю, нанести удар прямо от границы, где они подвергаются тяжелым бомбежкам из обычного оружия, используемого русскими для вторжения в Украину и убийства украинцев.
[We're not authorizing strikes 200 miles into Russia and we're not authorizing strikes on Moscow, on the Kremlin...
We're not talking about giving them weapons to strike Moscow, to strike the Kremlin, to strike against -- just across the border, where they're receiving significant fire from conventional weapons used by the Russians to go into Ukraine to kill Ukrainians.]
https://abcnews.go.com/Politics/exclusive-biden-muir-us-weapons-wont-be-used-strike-moscow-kremlin/story?id=110865528

Сказка *Байден приде порядок наведе закончилась .

Надо сказать хоть и поздно но ко времени начала президентских выборов США.

Надо сказать  что подавляющее большинство украинских СМИ не желало смотреть в глаза истине.

Народ сам выбирает себе и правителей и зрелищ 

Посилання на коментар

• 2 місяця потому...
В 09.06.2024 в 15:36, ukrop.de сказав:

Сказка *Байден приде порядок наведе закончилась .

Надо сказать хоть и поздно но ко времени начала президентских выборов США.

Надо сказать  что подавляющее большинство украинских СМИ не желало смотреть в глаза истине.

Народ сам выбирает себе и правителей и зрелищ 

Байден - український "правітєль"?

Укроп, таке враження - ти мариш. А може це не враженння, а так і є.

Все частіше схиляюся до другої думки.

Хоча, думка про гнилу консерву - також присутня

:4:

Посилання на коментар

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти

• Створити...