доктур Опубліковано 18 лютого, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2022 2 часа назад, ukrop.de сказал: Я думаю. Не дай бог,если будет бомбежка Киева байден применить атом, морально США созрели Американцы применят ядерное оружие самыми распрепоследними. Укроп.тебе точно надо пока отстраниться от политвбросов. В политике тебе пока не везет. Но ты ведь можешь построить ирреальный мир.К которому ,я пока боюсь и подступиться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 19 лютого, 2022 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2022 12 часов назад, доктур сказал: Американцы применят ядерное оружие самыми распрепоследними. Укроп.тебе точно надо пока отстраниться от политвбросов. В политике тебе пока не везет. Согласен. Проседает у него аналитическое (в хорошем смысле этого слова) мышление. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 7 квітня, 2022 Поділитися Опубліковано 7 квітня, 2022 Щодо Дока. У нього, в кращому випадку, зараз нема інтернету: орки розбили всі вишки у цій місцевосці. А в гіршому, він зараз під окупацією. У його профілі написано, що він проживає в Гуляйполі. Це районний центр і він вільний від орків. Але деякі населені пункти цього району - захоплені. Мені невідоме докове точне місце проживання. Надіюсь його ще побачити на форумі. Тримайся, Док! Глянула ще раз на його IP, наче не повинен бути під орками. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 квітня, 2022 Поділитися Опубліковано 8 квітня, 2022 Я теж за нього переживаю. Як і за всіх. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 травня, 2022 Поділитися Опубліковано 6 травня, 2022 А Дока так і нема. Думаю, що, якби у нього була можливість, то вийшов би на зв*язок. В останнє він писав 22 лютого. А Гуляйполе обстрілюють. Але воно не окуповане. У нас дівчина працює з Херсонщини. Так вона і звідти в мережу виходить. І навіть працює Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.