доктур Опубліковано 18 лютого, 2022 Автор Опубліковано 18 лютого, 2022 2 часа назад, ukrop.de сказал: Я думаю. Не дай бог,если будет бомбежка Киева байден применить атом, морально США созрели Американцы применят ядерное оружие самыми распрепоследними. Укроп.тебе точно надо пока отстраниться от политвбросов. В политике тебе пока не везет. Но ты ведь можешь построить ирреальный мир.К которому ,я пока боюсь и подступиться.
Ganz Опубліковано 19 лютого, 2022 Опубліковано 19 лютого, 2022 12 часов назад, доктур сказал: Американцы применят ядерное оружие самыми распрепоследними. Укроп.тебе точно надо пока отстраниться от политвбросов. В политике тебе пока не везет. Согласен. Проседает у него аналитическое (в хорошем смысле этого слова) мышление.
Radiola Опубліковано 7 квітня, 2022 Опубліковано 7 квітня, 2022 Щодо Дока. У нього, в кращому випадку, зараз нема інтернету: орки розбили всі вишки у цій місцевосці. А в гіршому, він зараз під окупацією. У його профілі написано, що він проживає в Гуляйполі. Це районний центр і він вільний від орків. Але деякі населені пункти цього району - захоплені. Мені невідоме докове точне місце проживання. Надіюсь його ще побачити на форумі. Тримайся, Док! Глянула ще раз на його IP, наче не повинен бути під орками.
Рыжая Опубліковано 8 квітня, 2022 Опубліковано 8 квітня, 2022 Я теж за нього переживаю. Як і за всіх.
Рыжая Опубліковано 6 травня, 2022 Опубліковано 6 травня, 2022 А Дока так і нема. Думаю, що, якби у нього була можливість, то вийшов би на зв*язок. В останнє він писав 22 лютого. А Гуляйполе обстрілюють. Але воно не окуповане. У нас дівчина працює з Херсонщини. Так вона і звідти в мережу виходить. І навіть працює
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.