Radiola Опубліковано 31 серпня, 2021 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2021 Вид з вікна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2021 Знову Португалія? Плани змінились? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 вересня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2021 Хорватія) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2021 Мої хочуть наступного року кудись закордон поїхати. Обирають. Але... з їхніми штирями і пластинами в ногах...треба буде з рентгеном на руках проходити контроль)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 вересня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2021 Хорватія супер. Тут такі краєвиди. Жаль фото не передає всієї навколишньої краси Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 вересня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2021 Водичка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 19 вересня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2021 Ось таку красуню спостерігала останній день у Хорватії А на загал, Хорватія зараз у мене на першому місці у рейтингу найкраща природа біля моря. Таких красот, як там, я не бачила. І запахи... суміш сосни і лаванди... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 19 вересня, 2021 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2021 1 час назад, Radiola сказал: І запахи... суміш сосни і лаванди... Хорошо. А у меня импортозамещение)) Ограничился соснами местными. Сняли на несколько дней домик в лесу, с семьёй кума, тоже продышались сосновым лесом, ну и закусили как водится)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 19 вересня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2021 Это как помидоры с собственного огорода, и турецкие пластмассовые. Плюс - комары Набережная и пляж Старая Брела Новая Брела Но фото ничего не передает. Я поначалу много фотогафировала, но фото не передавало той красоты и я этому ужасно злилась. Потом отложила телефон и просто наслаждалась тем, что видела. Теперь, конечно, жалею, но что поделать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.