Перейти до змісту
Український політичний форум

30 РОКІВ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Radiola

Рекомендовані повідомлення

• Radiola змінив назву на 30 РОКІВ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
Опубліковано

Ну я в шоці від його дріб"язковості.

Як кажуть: почало за здравіє, а закінчило за упокой. Гарний початок, що стосувався нашої історії і далі - тільки свої "успіхи". Ні слова про незалежну від москви Церкву, ні слова про розбудовану армію, навіть не згадав той факт, що ми безперешкодно можемо мандрувати світом, хоча тим,  що у нас вперше у світі запроваджений електронний паспорт - згадав.

То що виходить, до зеленої влади не було України, а відповідно - не було ніяких здобутків?!

А тим часом, В. Чорновіл ввійшов у трійку політичних діячів, які на думку українців зробили найбільше для української Незалежності. Очолив список, все той же  ненависний Порошенко. Тобто, українці все ж таки визнають заслуги п"ятого президента.

Але, як би огидно не виглядала  фобія теперішнього Президента України, вона нам на користь. Порошенко -  та морквина, яка маячить перед зеленським і змушує його рухатися вперед. Вся його діяльність спрямована на те, щоб перевершити п"ятого президента - а це Україні тільки на користь.

Хоч і були спроби "пропітлять" - але українці повертали  недолугого на маршрут і строго слідкують, щоб він рухався за правилами.

Опубліковано

Дуже негарно виглядало - Вселенський Патріарх Варфоломій, який дав нам Томос, сидить на місцях гостей, а зеленський згадує свої дрібні здобутки і ні слова про незалежну Церкву. 

Опубліковано

І ще один суттєвий  нюанс...

Хоч ми і святкуємо у цей день нашу Незалежність, але треба знати, що у цей день ми фактично ВІДНОВИЛИ її, а не здобули вперше.

Це дуже важливо!

Опубліковано

Монатік нагороджений чимось там в день 30 річниці Незалежності України? Ви серйозно?! Співак, який не заспівав жодної української пісня! Тоді за які заслуги? - він на "ти" з президентом?

Я в шоці...

Опубліковано

Нет описания фото.

Пряма трансляція Маршу патріотів на Ютюб  

Опубліковано

Після обіду відбувся марш Захисників України в якому приняв участь і Порошенко. Після маршу якийсь чоловік облив його зеленкою. Диверсанта оперативно затримала поліція. Причина нападу поки що невідома. А сам Порошенко сів у машину поліції і поїхав у відділення.

https://inforesist.org/wp-content/uploads/2021/08/video_2021-08-24_17-40-04.mp4?_=1

https://inforesist.org/wp-content/uploads/2021/08/img_4300.mp4?_=2

Опубліковано

І ще один примітний інцидент пов"язаний із святкуванням. Під час виступу кловун у своєму стилі пробував хохмити.

Він згадав трьох президентів і натякнув на четвертого.  Порошенка він  не згадав взагалі

Хвора людина...

Пряма мова: Рівненщина подарувала нам першого президента України, Чернігівщина – другого, Сумщина – третього. Донеччина… подарувала нам Леоніда Бикова і Сергія Бубку! Луганщина Володимира Даля, Кіровоградщина подарувала Карпенка Карого і Кропивницького, а з ним – і театр.

Житомирщина Лесю Українку та поезію, Полтавщина Миколу Лисенка та Оперу".

Опубліковано

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Ось так, в тісному зеленому колі за кошти українських платників податків, тишком від українців та ще живих засновків новітньої України, в день відновлення Української Незалежності публіку радували Андреа Бочеллі, Людмила Монастирська, Тамара Калінкіна, скрипалька Анастасія Петришак, зірки української естради Тіна Кароль, Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України і диригент маестро Марчелло Рота, Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки.

Саме так виглядає демократія по-зеленому.
А Порошенко в цей самий момент за власні кошти для українців на Співочому Полі організквав відкритий концерт патріотичних гуртів. І після провокації з зеленкою вже через годину виступив з блискучою промовою.

2 часа назад, Radiola сказал:

Після обіду відбувся марш Захисників України в якому приняв участь і Порошенко. Після маршу якийсь чоловік облив його зеленкою. Диверсанта оперативно затримала поліція. Причина нападу поки що невідома. А сам Порошенко сів у машину поліції і поїхав у відділення.

Ну, вот сегодняшний день подходит к концу.
Я не буду рассказывать про парад. Я не буду даже рассказывать про Марш. Все это вы точно видели.
Я расскажу про ... зеленку.
Это приговор. Это финальная черта. Это последний писк. Это финиш этой зеленой плесени.
Ибо когда "антирейтинг" и "сбитый летчик" легко выводит на Хрещатик десятки тысяч своих сторонников... Когда он идет в толпу людей, не боясь и не переживая... Когда люди плачут от восторга... Когда все, что может сделать власть - нанять 4 человека, заплатив им по 100$ каждому (уже ж есть все-все данные)...
Полшестому страшно, он пускает под себя струйку. Как думаете - через три года, в августе 2024-го - полшестой сможет так безбоязненно выйти в центре Киева на улицу?
Отож.
Ю. Бирюков
Опубліковано

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...