Radiola Опубліковано 24 серпня, 2021 Опубліковано 24 серпня, 2021 ЗІ СВЯТОМ! Добра, здоров"я злагоди вам! Будьте щасливі.
Radiola Опубліковано 24 серпня, 2021 Автор Опубліковано 24 серпня, 2021 Ну я в шоці від його дріб"язковості. Як кажуть: почало за здравіє, а закінчило за упокой. Гарний початок, що стосувався нашої історії і далі - тільки свої "успіхи". Ні слова про незалежну від москви Церкву, ні слова про розбудовану армію, навіть не згадав той факт, що ми безперешкодно можемо мандрувати світом, хоча тим, що у нас вперше у світі запроваджений електронний паспорт - згадав. То що виходить, до зеленої влади не було України, а відповідно - не було ніяких здобутків?! А тим часом, В. Чорновіл ввійшов у трійку політичних діячів, які на думку українців зробили найбільше для української Незалежності. Очолив список, все той же ненависний Порошенко. Тобто, українці все ж таки визнають заслуги п"ятого президента. Але, як би огидно не виглядала фобія теперішнього Президента України, вона нам на користь. Порошенко - та морквина, яка маячить перед зеленським і змушує його рухатися вперед. Вся його діяльність спрямована на те, щоб перевершити п"ятого президента - а це Україні тільки на користь. Хоч і були спроби "пропітлять" - але українці повертали недолугого на маршрут і строго слідкують, щоб він рухався за правилами.
Radiola Опубліковано 24 серпня, 2021 Автор Опубліковано 24 серпня, 2021 Дуже негарно виглядало - Вселенський Патріарх Варфоломій, який дав нам Томос, сидить на місцях гостей, а зеленський згадує свої дрібні здобутки і ні слова про незалежну Церкву.
Radiola Опубліковано 24 серпня, 2021 Автор Опубліковано 24 серпня, 2021 І ще один суттєвий нюанс... Хоч ми і святкуємо у цей день нашу Незалежність, але треба знати, що у цей день ми фактично ВІДНОВИЛИ її, а не здобули вперше. Це дуже важливо!
Radiola Опубліковано 24 серпня, 2021 Автор Опубліковано 24 серпня, 2021 Монатік нагороджений чимось там в день 30 річниці Незалежності України? Ви серйозно?! Співак, який не заспівав жодної української пісня! Тоді за які заслуги? - він на "ти" з президентом? Я в шоці...
Рыжая Опубліковано 24 серпня, 2021 Опубліковано 24 серпня, 2021 Пряма трансляція Маршу патріотів на Ютюб
Radiola Опубліковано 24 серпня, 2021 Автор Опубліковано 24 серпня, 2021 Після обіду відбувся марш Захисників України в якому приняв участь і Порошенко. Після маршу якийсь чоловік облив його зеленкою. Диверсанта оперативно затримала поліція. Причина нападу поки що невідома. А сам Порошенко сів у машину поліції і поїхав у відділення. https://inforesist.org/wp-content/uploads/2021/08/video_2021-08-24_17-40-04.mp4?_=1 https://inforesist.org/wp-content/uploads/2021/08/img_4300.mp4?_=2
Radiola Опубліковано 24 серпня, 2021 Автор Опубліковано 24 серпня, 2021 І ще один примітний інцидент пов"язаний із святкуванням. Під час виступу кловун у своєму стилі пробував хохмити. Він згадав трьох президентів і натякнув на четвертого. Порошенка він не згадав взагалі Хвора людина... Пряма мова: Рівненщина подарувала нам першого президента України, Чернігівщина – другого, Сумщина – третього. Донеччина… подарувала нам Леоніда Бикова і Сергія Бубку! Луганщина Володимира Даля, Кіровоградщина подарувала Карпенка Карого і Кропивницького, а з ним – і театр. Житомирщина Лесю Українку та поезію, Полтавщина Миколу Лисенка та Оперу".
Рыжая Опубліковано 24 серпня, 2021 Опубліковано 24 серпня, 2021 Ось так, в тісному зеленому колі за кошти українських платників податків, тишком від українців та ще живих засновків новітньої України, в день відновлення Української Незалежності публіку радували Андреа Бочеллі, Людмила Монастирська, Тамара Калінкіна, скрипалька Анастасія Петришак, зірки української естради Тіна Кароль, Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України і диригент маестро Марчелло Рота, Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки.Саме так виглядає демократія по-зеленому.А Порошенко в цей самий момент за власні кошти для українців на Співочому Полі організквав відкритий концерт патріотичних гуртів. І після провокації з зеленкою вже через годину виступив з блискучою промовою. 2 часа назад, Radiola сказал: Після обіду відбувся марш Захисників України в якому приняв участь і Порошенко. Після маршу якийсь чоловік облив його зеленкою. Диверсанта оперативно затримала поліція. Причина нападу поки що невідома. А сам Порошенко сів у машину поліції і поїхав у відділення. Ну, вот сегодняшний день подходит к концу. Я не буду рассказывать про парад. Я не буду даже рассказывать про Марш. Все это вы точно видели. Я расскажу про ... зеленку. Это приговор. Это финальная черта. Это последний писк. Это финиш этой зеленой плесени. Ибо когда "антирейтинг" и "сбитый летчик" легко выводит на Хрещатик десятки тысяч своих сторонников... Когда он идет в толпу людей, не боясь и не переживая... Когда люди плачут от восторга... Когда все, что может сделать власть - нанять 4 человека, заплатив им по 100$ каждому (уже ж есть все-все данные)... Полшестому страшно, он пускает под себя струйку. Как думаете - через три года, в августе 2024-го - полшестой сможет так безбоязненно выйти в центре Киева на улицу? Отож. Ю. Бирюков
Radiola Опубліковано 25 серпня, 2021 Автор Опубліковано 25 серпня, 2021 Не люблю Бірюкова. Він надто лестить Порошенку. Він і Гай
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.