doctor_Ganz Опубліковано 31 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 31 травня, 2019 В 29.05.2019 в 23:55, ukrop.de сказал: Пятилетка розпочалася Да законный избранник вступил на должность преза. Теперь предстоит вкусить плоды правления Владимира свет-Александровича в течении ближайших 5-ти лет. Конечно если не свершится очередной майдан. Впрочем это маловероятно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 31 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 31 травня, 2019 Плоды уже вкушены,вернее почуствованы Читайте жж олега леусенко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 1 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2019 В 29.05.2019 в 23:55, ukrop.de сказал: Да не,пидарюга Как раз самые смелые то и уехали в разгар арабоизраильских войн Настопиздело героям наступать как местные аборигены на свои аборигенские грабли. Ты не жил во времена богдуся- так это отговорка. Все его творения передались матрицей всем тем кому должны были передаться Вообще подводя итог сообщаю для тупых и нищих Пятилетка поедания последнего хуя без соли розпочалася Так что проблем теперь в 6 раз бильш ниж було Забавно еще сука то ,что ты стыдишься розмовляти на мови Героям слава! Да ,я стесняюсь говорить по украински. Я честно в этом признаюсь.Украинская мова в Украине не модная , а скорее более менее завуалировано презираемая на всех уровнях жизни.К тому же я ее почти забыл ,так как в быту все поголовно окружение пользуется крайне русифицированной версией суржика,а я не достаточно духовно силен чтобы быть значимым движителем или интегратором украиномовности... к примеру. При этом я абсолютно проукраинский с рождения .Я и во времена СССР чувствовал себя хоть и советским ,но именно и только - украинцем.И такие как ты меня еще раз убедили ,что быть украинцем,это испытывать сильную постоянную душевную боль-ВЕКАМИ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 17 червня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2019 В 01.06.2019 в 09:54, доктур сказал: Да ,я стесняюсь говорить по украински. Я честно в этом признаюсь.Украинская мова в Украине не модная , а скорее более менее завуалировано презираемая на всех уровнях жизни.К тому же я ее почти забыл Чтобы вы поняли, что собой представляет Док, который все время канючит, чтобы с ним общались: ленивый пяница, который течет по течению в канализации. Об чем с таким разговаривать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 17 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 17 червня, 2019 11 часов назад, Radiola сказал: Чтобы вы поняли, что собой представляет Док, который все время канючит, чтобы с ним общались: ленивый пяница, который течет по течению в канализации. Об чем с таким разговаривать? Я пью часто но не много.Кто без греха ,бросьте в меня камень. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 17 червня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 17 червня, 2019 До чего же у Вовки голос противный... Единственный плюс из этой ситуации - красивая первая леди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 червня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 18 червня, 2019 Проблемы с головой? Президент Украины побежал через фонтан Президент Украины Владимир Зеленский приехал в прифронтовой город Мариуполь на Донбассе. Визит был приурочен к 5-летию освобождения Мариуполя от российско-террористических войск. В Мариуполе в честь пятой годовщины освобождения состоялся парад украинских военных. Правда, на парад Зеленского, являющегося, из-за своего президентского статуса главнокомандующим, не пустили сотрудники Управления государственной охраны. Дело в том, что охранники не были уверены в лояльности украинских военных, принимавших участие в параде, своему президенту, никогда не служившему в армии, и более того, уклонявшемуся от призыва после начала российской оккупации Донбасса.Зато Зеленскому великолепно удавалась его прежняя роль комика. Теперь же он выглядит потешным президентом Украины. Источник : https://www.7kanal.co.il/News/News.aspx/210379 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2019 23 часа назад, Radiola сказал: До чего же у Вовки голос противный... Единственный плюс из этой ситуации - красивая первая леди. Меня от его голоса просто тошнит... Ну...первая бледя - єто же бренд Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 червня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 18 червня, 2019 Кто-то из молодой команды недавно выдал сентенцию, мол, идя в политику, мы понимали, что окажемся под увеличительным стеклом и нас будут критиковать... Да нет, ребята, вы были так далеки от политики, что ничего этого по-настоящему не понимали. Вы привыкли сами безнаказанно и ничтоже сумняшеся обсирать других людей и совершенно не были способны поставить себя на место обсираемых. На самом же деле, вы добровольно попросились в ад. И для лучших из вас, пришедших во власть не за бабками, а ради челленджа и по искреннему заблуждению, что вы способны что-то позитивно изменить в стране, это бремя окажется невыносимым. Пока вас бьют сторонники уходящей власти, так как вы по определению не будете для них достаточно патриотичны и антиколониальны. Вскоре к ним присоединятся фаны поддержавших вас любителей русского мира - так как вы не сможете дать им вожделенные мир и дружбу с Путиным (они возможны лишь на условиях, не приемлемых для большинства населения, части Европы и, вероятно, США).А потом, когда основная масса одураченных желудочнодетерминированных обнаружит, что золотым дождём вы их не осыпете (разве что обрызгаете), они также превратятся в ваших яростных ненавистников. Ориентированные на Москву медиа будут вас мочить, потому что украинская власть по определению нужна им слабой. А часть олигархических - потому что все олигархи с «вашим» по определению не договорятся. Что же касается «вашего», то он на кукане у Запада, который будет заставлять вас от него дистанцироваться, что ему вряд ли понравится, то есть, и тут у вас никаких гарантий. Более-менее независимые и грантовые медиа настолько вжились в роль оппозиции к любой власти, что иной позиции и не мыслят, тем более, что поводов вы им предоставляете более, чем достаточно. Ну, и мы, ЛОМы, представляющие мыслящую часть населения, внесём свой посильный вклад в уничтожение вас как явления политики.Ибо пока что вы все для нас - недоразумение, вставшее во главе государства лишь в результате кремлевской спецоперации. И примирить нас с вами может только такое внезапное изменение политики, которое сродни чуду. А в чудеса я не верюКарл Волох. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 червня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 18 червня, 2019 9 часов назад, Рыжая сказал: Ну...первая бледя - єто же бренд Да уже бренд. Коли Вовці підсунули свиню у вигляді великого шматка виступу Порошенка - вони звинуватили "людей Порошенка" у диверсії. Хоча, цитата була чудова, за яку йому не було потім соромно. Певно, Вовкіні подєльнікі з КВНу таки звіьнили з посади спіч-райтера Порошенка за ту свиню. І кого взяли на роботу? Правильно, спіч-райтера Януковича. І хто їм лікар? - не знати класики - соромно. не читати виступи своїх конкурентів - програшно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 червня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 18 червня, 2019 Щоб всі побачили інтелектуальне наповнення теперішнього президента, одна дуже терпелива людина переписала його бє-мє на папір. Це коли він казав, що його перша блядя - це бренд. 《 Тобто я вам дуже дякую дякую, я відчуваю себе дуже свободно через це. Ще хочу аааа сказати для нас, для мене вся ця вся ця історія, всі новаціі для мене дуже близьки тому що я вирішив іти в політику через те, щоби головна була проблема боротися з корупцією, але я розумію що боротьба аааа з корупцією це поперше це інновації і діджитал наша ідея щоби зробити країну в смартфоні і зараз ми збираємо дуже потужну потужних молодих людей зі світлим поглядом як у вас, так, і працюємо над цією програмою я думаю, що нам обов'язково вдастся це зробити аааа доречі я гадаю, що наші хлопці теж будуть працювати у нас в Україні обов'язково, може там не такі поки що зарплати але ми зробимо все що вони...дуже (якийсь нерозбірливий хрюк), дуже (знову якийсь нерозбірливий хрюк)... ви з нами - це дуже гарно, (хлопці у відповідь - "Морально") Морально? Ги-ги-ги. Доречі я хочу сказати що аааа трішечкі похвастатися Україною українцями ааа ви знаєте завжди було уявлення у всіх у світі що в Україні Україна це перш за все сільське господарство, це шахти, це металургія аааа для туристів завжди вони казали що в Україні дуже красиве дуже смачно і дуже вродливі люди особливо жінки. Так все це є і воно залишається нашим брендом, але я вам хочу сказати що і інші цифри які говорять про те, що ай-ті індустрія і ай-ті технології компанії дуже швидко розвиваються в Україні десь більше за 4 відсотки ВВП Україні зараз складаються аааа через відшкодування через ай-ті індустрію завдяки ай-ті компаніям і у нас в Україні десь біля 150-ти тисяч аааа айтішніков стартаперов я думаю що ми будемо розвиватися в цьому напрямку і через це влада як мені кажуть айтішнікі я їх запитую завжди "А що потрібно зробити влада щоби збільшити потужність наших айтішніков да що ми повинні зроби а вони кажуть "Нічого". Пліз нічого не робіть...да...Ну перекладайте. Да я знаю, що ви боретесь але ми приїхали для того щоб сказати ми теж збираємось за них боротися. Да я розумію. Може бути поки що у нас немає аааа відповідної стаціоне, але це поки що. Да, у нас багато є різних заводів, які нажаль не працюють, ми знайдемо обов'язково таку велику будівлю і ви ж перші в Європі найвеликі в Європі, а ми будемо найбільшими у світі бо дуже хочемо.》 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 червня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 18 червня, 2019 А тепер просто ПОДУМАЙТЕ, чи реально цей потік свідомості перекласти на іншу мову і ще так, щоб хоч якесь смислове навантаження їй передати. Бо ж відмомо, що українська мова - це крім змісту, ще емоції. А ці закордонні мови - там тільки смисл, а емоції вони передають іншими способами І ще трохи пташиної мови від преЗЕдятла: «Дуже дякую хлопці, я хочу вас всіх привітати, і всіх людей і всю нашу країну всю Україну, я вас хочу привітати з сьогоденням е-е-е з цим відкриттям е-е-е цього діючого, потужного абсолютно нового е-е-е центру. Ви знаєте, я побачив, найголовніше я побачив що ми з вами розуміємо що зараз в нас війна і ми всі бажаємо, щоби ця війна закінчилась. Але ми розуміємо, що на вас дуже е-е-е дуже серйозна функція тому що після закінчення війни коли ми обов'язково обов'язково повернемо наші теріторії обов'язково повернемо теріторії в состав нашої України, вони наші у нас Україна єдина я розумію що на вас буде дуже серйозна відповідальність тому що наша війна з приводу розмінування буде продовжуватись тисячі гектар, які чекають на вас це великий тягар і велика відповідальність вашої праці. Я вам всім правда бажаю успіху, бережіть себе, ми будемо робіть все що можемо тому що ви для нас головні ви захищаєте нашу країну захищаєте кожного нас кожну людину наших дітей ми вам дякуємо, дякуємо за все і ви знаєте ... наша найголовніше що я ще побачив це відношення до людини тому людину у цьому центрі розмінування я побачив головні речі це не тіки такий високий технічний стан цього центру це і умови життєдієль-життєдіяльності на саперів ваші умови, і я дуже вдячний всім хто відкриває цю цей центр за те що такий відношення до наших хлопців. Дякуємо вам, вам успіху, бережіть себе, ще раз я розумію, що у нас дуже гарна країна і бажаю завжди кажуть бажаємо чистого неба, але ви знаєте я вам бажаю не тіки чистого синього неба, я вам бажаю безпечної нашої землі. Так шо ще раз кажу бережіть себе, дякую слава Україні». Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 18 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2019 Ты уже в курсе,что отколол хомчак по керченскому проливу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 19 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2019 Радиола ,выбора у нас нет. Что есть с тем и надо работать. Ни то ни се гавно первопрезидентское задало темп-маем,то что маем....Ему катастрофически подобные последователи даже с несколько ПРЕЖДЕВРЕМЕННО проукраинскими взглядами ,были далеко не лучшие ,чем этот- нынешний принципиально пролетарский выбор. Все элитарные предложения ,были явно откровенный шлак. Все ,кроме Пороха,которого я выбрал по собственному убеждению и по своей воле. Как оказалось ,я ошибся в нем 3 раза. 3 раза! В Луценко-2 раза ,а Авакова раскусил сразу. И каждый раз мой выбор оказывался мне же -противником. Политическая воля (а это как мин. 3х значимая личная позиция) всех до единого президентов оказывалась крайне слабой.Никто из них не поставил во главу национальные интересы выше личных,корпоративных,или кастовых. Главный вывод после правления каждого из всех 5 президентов-один...стойкое экстремальное национальное падение по всем уровням. Только ,пыздиты по новому! о самом главном, явный итог уже 30 летнего украинского прозябания. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 19 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2019 Я даже представить не могу успешного украинского президента. Хунта военщины- судя по параметрам ,занята распиливанием доступного ей имущества. Кому там возмутиться несправедливостью, коммунистической к примеру,как в Чили? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 23 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2019 Видалено: ОФ-ТОП Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 23 червня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 23 червня, 2019 В 18.06.2019 в 23:11, ukrop.de сказал: Ты уже в курсе,что отколол хомчак по керченскому проливу? Нє ( Роботи багато, не все встигаю відслідковувати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 23 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2019 Он заявил,что укр военные суда в керченский залив не пойдут Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 23 червня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 23 червня, 2019 25 минут назад, ukrop.de сказал: Он заявил,что укр военные суда в керченский залив не пойдут Нічого нового. Коли США пропонували Україні допомогу в пересуванні Керченською протокою, Порошенко відмовився: не хотів нагнітати обстановку. Особливої потреби в цьому не було, а наражати наших військових на небезпеку ради того, щоб щось довести неадекватному і небезпечному сусіду - по дурному. Мене вразли інші слова, правда не Хомчака, а Вовки: він сказав, що БІЛЬШЕ не буде нічого робити для звільнення наших моряків: адже є рішення міжнародного суду, який зобов"язує росію відпустити їх і віддати наші судна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 23 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 23 червня, 2019 У днипри його чомусь й дали люблять Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 червня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 24 червня, 2019 18 часов назад, ukrop.de сказал: У днипри його чомусь й дали люблять Мене ось що цікавить, як будуть реагувати відверті українофоби, які зараз просто співають оди клоуну, коли в країні нічого радикально не зміниться. Коли Вова продовжить протопкану Прохом стежку і не зверне з неї, як вони б хотіли, на росію. Важко повірити, що ці люди невзлюбили Порошенка тільки через корупцію, адже вони любили шапкокрада, при якому корупції було не менше, а може і більше. Тобто, не можна заперечити вірогідність того, що клоун навчить цю наволоч любити Україну. Так, Вовка не був особливим патріотом українцем, але посада президента міняє людину. Вона змінила Пороха, який пройшов через дві революції, вона змінить і зеленського, який пройде свій президентський термін через війну. Я у всьому намагаюсь бути оптимісткою, якщо в цьому оптимізмі існує логіка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 25 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2019 В 24.06.2019 в 20:29, Radiola сказал: Мене ось що цікавить, як будуть реагувати відверті українофоби, які зараз просто співають оди клоуну, коли в країні нічого радикально не зміниться. Коли Вова продовжить протопкану Прохом стежку і не зверне з неї, як вони б хотіли, на росію. Важко повірити, що ці люди невзлюбили Порошенка тільки через корупцію, адже вони любили шапкокрада, при якому корупції було не менше, а може і більше. Тобто, не можна заперечити вірогідність того, що клоун навчить цю наволоч любити Україну. Так, Вовка не був особливим патріотом українцем, але посада президента міняє людину. Вона змінила Пороха, який пройшов через дві революції, вона змінить і зеленського, який пройде свій президентський термін через війну. Я у всьому намагаюсь бути оптимісткою, якщо в цьому оптимізмі існує логіка. Вот в этом я с тобой тоже близок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 27 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2019 Видалено: оф-топ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doctor_Ganz Опубліковано 27 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2019 Видалено: оф-топ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2019 Видалено: оф-топ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 27 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2019 Видалено: оф-топ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 28 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2019 До речі, по темі: Цитата 270 Президент України Володимир Зеленський підписав указ про надання громадянства 14 особам, які брали участь у захисті територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України. Відповідний указ №466/2019 розміщено на сайті глави держави, повідомляє прес-служба президента. Згідно з документом, до громадянства України буде прийнято "осіб, прийняття яких до громадянства України становить державний інтерес для України", а саме Дмитра Бєлогорцева, Давіда Гачечіладзе, Абдула Джаліла, Тачі Джафарова, Рудольфа Єгоренка, Тенгіза Занадзе, Гіоргі Кахніашвілі, Валерія Колота, Мераба Концелідзе, Мамуку Музашвілі, Юрія Савілова та Левані Хуцішвілі. Окрім того Арсланбека Карімова та Юлію Толопу буде прийнято до громадянства України "як осіб, які мають визначні заслуги перед Україною". "Президент запевнив, що це лише перші рішення щодо надання громадянства України особам, які захищали суверенітет і територіальну цілісність України. Наступні будуть ухвалені після надходження матеріалів від Міграційної служби та їхнього розгляду у встановленому порядку", - йдеться у повідомленні АП. "Відтепер з боку президента не буде штучного гальмування чи затягування цього процесу, як це було у минулі роки", - додав президент, повідомляє прес-служба. Гарний вчинок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 28 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2019 Почалася эра покращення. Дуже сильно заздрою вам усим.друже филе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 28 червня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2019 9 часов назад, Fil сказал: До речі, по темі: Гарний вчинок. Возглавлять Донецкую область будет брат террориста «ДНР» Будущий глава Киевской облгосадминистрации Михаил Бно-Айриян работал у бывшего премьер-министра времен беглого президента Виктора Януковича Николая Азарова. Его карьера тесно связана с экс-главой МИДа правительства Януковича Константином Грищенко, сообщает в Telegram-канале «Схемы». У исполняющего обязанности главы СБУ Ивана Баканова появился заместитель. Им стал генерал-майор Анатолий Калюжняк, бывший заместитель начальника ГУ «К» СБУ времен президентства Виктора Януковича, человек, подпадающий под действие закона о люстрации. Об этом сообщает «Слидство.Инфо«. Новый глава Одесской ОГА поставляет металлолом в Приднестровье и финансирует пророссийских сепаратистов 7 часов назад, ukrop.de сказал: Почалася эра покращення. Дуже сильно заздрою вам усим.друже филе Коли згадати за кого топить "друже філ" вже не один рік і в звязку з цим "ширку" з янукОвощм, то можна зрозуміти, який він нам друг, цей філ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 29 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 29 червня, 2019 14 часов назад, ukrop.de сказал: Почалася эра покращення. Дуже сильно заздрою вам усим.друже филе Так, отримавшим громадянство України можна позаздрити, і радий що для вас це покращення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти