Radiola Опубліковано 21 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2019 Волкер наполегливо рекомендував Зеленському не призначати Богдана Спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер не рекомендував президенту Володимиру Зеленському призначати на посаду глави Адміністрації Президента юриста Андрія Богдана. Про це повідомляє ZN.UA. За даними джерела видання, Волкер дзвонив Зеленському і рекомендував не призначати на цю посаду Богдана, так як він пов’язаний з олігархом Ігорем Коломойським. Варто відзначити, що Богдан був юристом Коломойського і Корбана. Більш того, він не може бути держслужбовцем, так як потрапив під обмеження закону про люстрацію. Якщо Конституційний суд все ж визнає закон неконституційним, Богдан зможе працювати в державних органах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2019 Сначала Беня использовал Украину в виде разменной монеты - в войне против Порошенко Теперь, как я понимаю, он опять применяет такую же тактику в войне против Госдепа? Берет Украину в заложники! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2019 Спасибо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2019 https://blogs.pravda.com.ua/authors/liamets/5ce2c1414e10d/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 21 травня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 22 травня, 2019 "95 квартал" переїжджає в АП. Тепер там все буде дуже креативненько. Ще в іновгураційній промові Вовка-клоун дав чітко зрозуміти: ми президенти один одному, а отже, ми слуги один одного. А звідси вже випливає: "сядемо ВСІ" Вчора адвокат Бені, який тепер керує АП заявив, що скоро Вовка-клоун планує провести референдум щодо "мирних ініціатив президента". Щоб не тільки політики брали на себе відповідальність, а й народ також. Можна тільки собі уявити, що цей дебільний народ наголосує, вірніше, та його частина, яка привела до влади клоуна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 22 травня, 2019 Командуючим ГШ ЗСУ призначений Хомчак - який у свій час керував виходом наших військових з Іловайська. Це бойовий генерал, але відношення до нього неоднозначне, особливо серед тих же військових. Це він керував виходом ЗСУ по т.з "зеленому коридору", який виявився пасткою. Звичайно, Хомчак не міг гарантувати дії росії, але він міг їх передбачити. Кажуть, що тоді розвідка повідомляла про захід на нашу територію російських ЗС, але цією інформацією було знехтувано. Може хтось пам"ятає, на якійсь із тем зальотний ЗЕфанатик розганяв тему про відповідальність Порошенка за цю провальну операцію. Ця тема чомусь не пішла перед виборами, можливо не хотіли розбурхувати армію, все ж таки, новий президент - дизертир, тому не дуже переконливий у цій темі. Чому я про це згадала? Не знаю, чому виникла в пам"яті ця тема після того, як я дізналася про призначення Хомчака. У нас є багато достойних генералів, до яких не буде ніяких претензій. А призначили саме ТАКОГО. Хочу, щоб ви слідкували за цією темою. Здається мені, що це призначення було не просто так, бо Хомчак - великий професіонал. Про свої думки і передбачення напишу пізніше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 23 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2019 Удалено: оф-топ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 23 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2019 Удалено: оф-топ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 23 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 23 травня, 2019 Ну пусть и так. Хочешь меня отправить в бан? Посоветуешь найти менее болезненную украинцам тему? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 24 травня, 2019 За три дня после инавгурации Вовки-клоуна столько произошло событий, столько информации, а я должна реагировать на бред вашего паралельного мира. Зачем мне это?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 24 травня, 2019 За меньше, ніж 2-і доби українці віддали за петицію проти зеленського більше 400 тис. голосів, з 250 тис. потрібних Правда, в АП цю петицію назвали жартом і нагадали, що зазначив, що є випадки, передбачені законодавством, коли закінчуються повноваження президента, але такі петиції не є підставою для реагування шляхом закінчення повноважень президента. А як же тоді піду у відставку, коли порушу закон? Тріпло, як і всі політики! Кінець ери брехні? аякже! за 3 дні стільки брехні, що побив рекорди всіх попередніх президентів, янукОвоща в тому числі. https://petition.president.gov.ua/petition/53360?fbclid=IwAR2zuvb9Zzm0Cvo1PlQjkdVIhYiF4ng1NT-bL6K1Kik2yJCUPwwwwO8nAnY Коли я спала, ще 10тис. українців приєдналися до заклику до зеленського виконати свою обіцянку піти у відставку в разі порушення закону. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 24 травня, 2019 Майже всі призначення Вовки-клоуна відбулися в порушенням закону. Голова його адміністрації А. Богдан, адвокат Коломойського, ЛЮСТРОВАНИЙ законом, не має права обіймати посаду держслужбовця протягом 10-ти років. Сам Богдан посилається на те, що по трудовому кодексу держслужбовця голова АП не є таким. Так це правда. Але в самому Законі про очищення влали посада Голови АП називається як така, яка підлягає люстрації. А цей Закон головніший до виконання (так пояснили юристи) Вчора, Узеленські зробили здивовані рожі і заявили, що в разі, якщо КС визнає цей закон конституційним, Богдан піде з посади. А наразі, самі вони і Богдан зокрема, вважають його таким, який порушує Конституцію, тому виконувати не будуть. Тобто, тепер АП буде визначати конституційність законів!? Треба сказати, що ще до виборів була розмова, що КС України вже готовий визнати Закон про очищення влади неконституційним, але йому завадили події в самому КС, де збунтувалися судді проти свого голови. Не сумніваюся в рішенні КС ТЕПЕР. Але, яке б воно не було, ФАЛЬСТАРТ Узеленського, а значить порушення закону Вовкою-клоуном - очевидні. Просто не могли дочекатися законного рішення, а пряник з полички за "труди праведні" дуже хотілося отримати Далі буде.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 24 травня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 24 травня, 2019 Нові обличчя, нова політика, нові манери (все в лапках) Petro Shuklinov ВЛАДИМИР «НЕ СЕГОДНЯ» ЗЕЛЕНСКИЙ. Президент забил на медиа, а наш спецкор Юра Смирнов получил локтем в живот от бодигардовЖурналисты ждали президента возле сцены на IForum. Но говорить с медиа он не захотел. Ему пытались задавать вопросы о Раде, кадрах, но слушали их в основном спины бодигардов. - Давайте не о политике, я вас прошу! Сегодня - только инновации! Селфи? Селфи - можно.Сделал с кем-то селфи, сделал круг по павильону в окружении охраны, сел в машину и уехал.«Целый автобус Управления госохраны приехал сопровождать Зеленского. Три раза дали локтем в живот, ноги оттоптали», - рассказывает Смирнов, который в толпе журналистов тоже пытался задать вопрос, но его «отодвинули». Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 24 травня, 2019 15 часов назад, Radiola сказал: За меньше, ніж 2-і доби українці віддали за петицію проти зеленського більше 400 тис. голосів, з 250 тис. потрібних В піку цій петиції, ЗЕленці зареєстрували СВОЮ петицію: Скасувати петицію №22/053360-еп «За відставку Президента України Володимира Зеленського». Але з голосами щось не дуже: наразі 18539 Проти 52056 за відставку зеленського Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 24 травня, 2019 Ггггг... В Харьковском политехе вместо фото Зеленского повесили лист бумаги с ФИО Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 25 травня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 25 травня, 2019 Виявляється, Ізраїль готувався видати Беню США. Ось чому той повернувся в Україну ще до інавгурації Вовки-клоуна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 25 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2019 Я тебе уже где то накануне писал Признала б Украина иерусалим столицей израиля- сам шабак подогнал бенчика с кляпом в роте и наручниках на банковую в течении двух часов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doctor_Ganz Опубліковано 25 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2019 9 часов назад, ukrop.de сказал: Признала б Украина иерусалим столицей израиля Ага только начни подмахивать, а там придётся признать и преследование евреев украинцами в годы 2-й мировой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 25 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2019 С точки зрения хуйла кажется именно так Спорить тут не буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 26 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2019 В 24.05.2019 в 07:08, Radiola сказал: За три дня после инавгурации Вовки-клоуна столько произошло событий, столько информации, а я должна реагировать на бред вашего паралельного мира. Зачем мне это?! Потому ,что меня не интересует нынешний политбред ,которым вы так напрягаетесь. Меня интересует прошлое и будущее,а настоящим озабочены 73% + 25% поклонников того или иного политического чуда. Вы же умная женщина,а путаетесь между двумя мат. символами - больше и меньше... Х. Стройте планы,озабочивайтесь величинами,напрягайте фантазию,...вот именно они и строят новое украинское общество. А вы обнюхиваете Зеленского ,как до этого Пороха, Овоща, Юща и .... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 26 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2019 21 час назад, doctor_Ganz сказал: Ага только начни подмахивать, а там придётся признать и преследование евреев украинцами в годы 2-й мировой. Ага только махни и придется евреям признать преследование украинцев евреями,в годы после еврейской революции 17 года. В 25.05.2019 в 10:46, ukrop.de сказал: Я тебе уже где то накануне писал Признала б Украина иерусалим столицей израиля- сам шабак подогнал бенчика с кляпом в роте и наручниках на банковую в течении двух часов Мы не можем это себе позволить,так как не являемся свободной страной. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 26 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 26 травня, 2019 Коломойский: Зеленскому нужно объявить о дефолте Украины МВФ згорнув свою роботу в Україні навіть толком не розпочав її. Чує моє серце, осінь буде веселою. Економіка по інерції ще буде рухатися, але не довго. Що нас чекає попереду - тільки Богу одному відомо. А ще півроку тому я була впевнена у своєму майбутньому, будувала плани і надіялася на краще. Зараз - розгубленість і страх. 7 часов назад, доктур сказал: Потому ,что меня не интересует нынешний политбред ,которым вы так напрягаетесь. Меня интересует прошлое и будущее Майбутнє робиться тепер. Як ви собі його зробите - таким воно і буде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 26 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2019 9 часов назад, доктур сказал: Ага только махни и придется евреям признать преследование украинцев евреями,в годы после еврейской революции 17 года. Мы не можем это себе позволить,так как не являемся свободной страной. А евреям всегда признавать богдуся хмельницкого лудшим другом Евреи ваабщето все давно уехали,но клоуны остались Большинство всем назло выбрало их в президенты,что б потом #смеяца # еще пять лет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 27 травня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 27 травня, 2019 Укропчик, вот зачем вы его подюживаете? А потом обижаетесь на болезненного? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 29 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2019 В 26.05.2019 в 20:53, ukrop.de сказал: А евреям всегда признавать богдуся хмельницкого лудшим другом Евреи ваабщето все давно уехали,но клоуны остались Большинство всем назло выбрало их в президенты,что б потом #смеяца # еще пять лет Ну ...лучшими друзьями вас вообще никакая земная нация ,народ ,народность и даже племя не признало. Я уверен,что вы ошибаетесь ,назвав тех из евреев,кто не уехал в Израиль -клоунами.Я бы сказал ,что остались именно самые смелые или те кто отпал по неосторожности. ,даже будучи по маме достойным. У меня к таким нет претензий. Я не жил во времена Б.Хмельницкого и не знаю точных причин ненависти украинцев того времени против евреев . Но думаю ,они не слишком отличались от нынешних.Будучи обществом самозамкнутым ,а значит исключительно индивидуалистическим ....евреи того времени напрочь игнорировали интересы сообщества ,в котором пытались прижиться.Ваши национальные цели ,планы ,задачи ,смыслы... были крайне чужды уровню самосознания народов ,на территориях которых вы пытались воспроизводиться. Так как Украина была со всех сторон окружена очень добрыми людями -поляками ,турками и татарами ,кацапами и вами в том числе ,украинские нормы нравственности естественно не соответствовали нынешним. Вот сейчас еврейское го-во проходит тот же квест.И я почему то не уверен,что вы его пройдете с первого раза без сучка и задоринки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 29 травня, 2019 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2019 Да не,пидарюга Как раз самые смелые то и уехали в разгар арабоизраильских войн Настопиздело героям наступать как местные аборигены на свои аборигенские грабли. Ты не жил во времена богдуся- так это отговорка. Все его творения передались матрицей всем тем кому должны были передаться Вообще подводя итог сообщаю для тупых и нищих Пятилетка поедания последнего хуя без соли розпочалася Так что проблем теперь в 6 раз бильш ниж було Забавно еще сука то ,что ты стыдишься розмовляти на мови Героям слава! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти