Рыжая Опубліковано 3 серпня, 2022 Поділитися Опубліковано 3 серпня, 2022 "Жінкам з королівської сім'ї категорично заборонено сидіти, закинувши ногу на ногу чи розводити в різні боки. Жінки зобов'язані тримати коліна разом, а якщо це надто напружує ноги, дозволяється схрестити щиколотки й трохи нахилити коліна. Ця поза називається «Кембридзький хрест». Також існує «Поза герцогині». Для цього необхідно сісти рівно, не спираючись на спинку стільця, підняти підборіддя, щоб він був паралельний підлозі, коліна і п'яти слід тримати разом. Дотримання правил етикету не для мавпування королівської сім'ї, чи прагнення стрибнути вверх голови, а для того, щоб не виглядати нижчою ніж ти є та знижувати свою цінність. Щоб виконувати свої обов'язки, Єлизаветі ІІ не потрібно було ламати стереотипи, щоб отримувати потрібний результат. Навпаки, звичаї та принципи королівської сім'ї дали змогу королеві бути на престолі так довго. Іноді мені здається, що саме королівська сім'я є єдиним острівком надії для Європи. Ви працюєте в Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine, а не на ринку. Цей флешмоб не про значення жінки, а про знецінення. Іноді скромність - найкраща зброя для жінки! Захистіть її, а не виставляйте на показ все, що у вас є. Бажаєте бути ким ви є, немає питань. Ми в вільній країні, але не представляйте мою націю і не йдіть у міністерства, бо це вже занадто." /Вероніка Золоторучко/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 серпня, 2022 Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2022 Джон Смuт 04.08.2022 Тобто ось яка історія. Зеленський обманув захисників Азовсталі, буцім-то є якісь "гарантії Червоного хреста" і "гарантії ООН". Зеленський віддав наказ їм здатися. Ні про які гарантії тоді не заявляли ні ООН, ні МКЧХ. Заявляв про них лише Зеленський (21 травня): "Хлопці від військових отримали сигнал, що вони мають повне право вийти і зберегти своє життя. Військове командування передало все це всім заблокованим на "Азовсталі"... Далі все залежить від того, що на себе брала ООН, "Червоний хрест", Російська Федерація, що вони (бійці) будуть усі в безпеці і будуть очікувати того чи іншого формату обміну." При чому зверніть увагу, як він будує фразу. Він же не сказав вам тут, що є якісь гарантії. Це ви самі так подумали. Далі захисники Азовсталі, повіривши запевненням, що є якісь "гарантії", що вони "будуть усі в безпеці", здалися у полон. А в полоні десятки із них орки катували, а потім стратили. Тепер ЗСУ, СБУ і ГУР пишуть відкриті листи до ООН і Червоного Хреста. Всі разом вони упевнені, що були "гарантії безпеки". Але в Червоному Хресті їм відповідають: гарантій не давали, бо не могли, "Ми наперед роз’яснили це сторонам"(с). Не пише листів лише Зеленський. Бо Зеленський знає, що він всіх обманув. Навіщо Зеленський обманув усіх? Логіку нікчем завжди важко розуміти. Але моя думка: захисники Азовсталі своїм спротивом створювали постійну медійну проблему Зеленському. В оточення вони потрапили лише через зданий не по їх вині перешийок, який здали призначені указами Зеленського зрадники. Потім захисники Азовсталі почали заявляти, що представники влади їх кинули, обманули і підставили, і проблема для Зеленського почала збільшуватися. І він знайшов таке "рішення". І тепер у Зеленського проблеми нема. Він герой і ніхто не кидає тінь на його героїчну футболку і втомлену небритість. Тоді вони вимагали від нас "утриматись від коментарів". Бо тоді ви могли запитати в них: а які конкретно гарантії? Тепер вони відволікають увагу черговою погрємушкою про Порошенка. Бо ви можете запитати: а навіщо ти брехав, що гарантії були? ==================== А хіба це вперше така історія? - давав концерт у Донецьку за згоди місцевого авторитета-сепарата в той час, коли поряд арештовували і катували Рибака. - обміняв головного свідка у збитті малайзійського Боїнга Цемаха на лугандонського злодюжку. - здав ворогу розвідника Журавля. - випустив з пастки вагнерівців і вони тепер на фронті воюють проти нас. - тотально укомплектував органи державного управління та силові структури зрадниками і шпигунами. - комплексно готувався здати всю Україну Путіну... Які ще в кого сумніви щодо того хто такий Зеленський, як він діяв і як буде діяти далі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 5 серпня, 2022 Поділитися Опубліковано 5 серпня, 2022 В 30.07.2022 в 20:06, Radiola сказав: Док, українською пишіть! В 30.07.2022 в 20:06, Radiola сказав: Отже, ми програєму цю війну (за вашою логікою)? 2 хвилини тому, доктур сказав: Да,мы проиграем эту войну.Так,мы програємо цю війну.Але, не Україну. Справжня війна ще попереду. 3 години тому, доктур сказав: Да,мы проиграем эту войну.Так,мы програємо цю війну.Але, не Україну. Справжня війна ще попереду. Но не вперде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 6 серпня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 6 серпня, 2022 18 годин тому, доктур сказав: Справжня війна ще попереду. Як кажуть в народі: були б цілі кістки, мясо наросте. Давайте вирішувати прлблеми - по мірі поступлення, або їх важливості. Наразі ми б"ємо русню. А всякі там..., якщо вони думають, що під шум битви проти дракона, самі можуть зайняти його місце --- то це їх особиста справа, якщо не сказати більше - ТРАГЕДІЯ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 7 серпня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 7 серпня, 2022 Дуже наглядно. ЩОБ НЕ ЗАБУТИ 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 серпня, 2022 Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2022 Борислав Береза 4 August, 11:55 · Помните, как премьер-министр Шмыгаль пообещал создать 500 000 новых рабочих мест за один месяц во время ковид-карантина? Не шмог. Затем помните сказку о том, что он нашел кто украл у Украины ресурсов на 1 шмыгалион долларов? Кто-то видел возврат этих денег? Не удивлён, что Шмыгаль и это не шмог. А историю о том, что с 1 октября у нас появится льготная ипотека под 3% годовых, а для всех остальных ипотека будет под 7% помните? И это при ставке НБУ в 25% и дефиците бюджета более чем в 50% его доходной части? Я думал, что большего трэша и быть не может. Но оказалось, что может. Потому что теперь объявили о новом пробитии дна. Теперь Шмыгаль анонсировал старт в Украине массовой приватизации с 1 сентября. Об этом он заявил во время селекторного совещания с руководителями областей. Во время войны. Также, премьер сказал, что в начале сентября будут объявлены аукционы на элеваторные мощности и комбинаты хлебопродуктов. Это позволит расширить производство для аграриев. В общем, стартовала распродажа для своих, которую хотят замаскировать назвав "массовой приватизацией". Массовая приватизация. Это когда активы обесценились, гривна падает и никто из западных инвесторов не будет вкладываться в рисковые активы, потому что война и их никто не застрахует на Западе? Гениально!!! Зачем мелочиться? Раздайте сразу все активы "своим" - под кого будут проведены конкурсы. Пацаны пусть на фронте воюют, а Шмыгаль во время войны устроит распродажу по дешёвке? Это какое-то безумие. Да отдайте сразу Центрэнерго нардепу Ефимову, а Одесский припортовый - Игорю Коломойскому. Они же хотят эти активы. Тем более, что последний уже не олигарх, да? Иногда я задумываюсь о том, есть ли предел некомпетентности, алчности, цинизма и глупости? Шмыгаль своим новым заявлением показал, что этого предела нет. По крайней мере для него. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 серпня, 2022 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2022 Тарас Чорновіл Щоб у вас не було зайвих сумнівів щодо того, що перед 24 лютого Україну свідомо й безвідмовно здавали ворогу. Чи це робилося за прямим і усвідомленим рішенням самого Зеленського, чи він настільки тупий і неспроможний нічого зрозуміти, що його просто використали в сліпу, судити не мені. Але Київ у їхніх планах мав упасти не за 3 дні, а за лічені години. І коли російський агент впливу Арєстовічь розказував, що Київ мали взяти за 12 годин, він був правий - саме на це розраховували його господарі. І на Банковій і в москві. Саме про такий сценарій попереджав і шеф ЦРУ особисто Зеленського ще в січні. Мали висадити десант у Гостомелі й Жулянах. Не якихось парашутистів, а десятки транспортних літаків з тисячами десантури. І вони разом з передовими групами й ДРГ повинні були зайняти владні установи. Коли вся зелена братія наперебій добріхувала, як 24-го вони вели бій з рашистськими десантниками, то говорили деяку частину правди. 24 лютого вдень вони дійсно чекали на рашистських десантників у центрі Києва. Збрехали про дві речі: ніхто там опру чинити не мав. Ворога знищили в Гостомелі, не пустили в Жуляни, повбивали на Шулявці, Оболоні та численних блок-постах не за наказом влади. А, як видається, всупереч її очікуванням. Путін мав зайняти Київ, взяти під контроль владні інституції, вони мали б підписати капітуляцію й погодитися на всі вимоги пуйла: "денацифікація (арешти патріотичної еліти); демілітаризація; відмова від НАТО і ЄС; руцкій язик - державний; Крим рашистський; ОРДЛО - незалежні.". Думаю, що хтось (чи всі?) до цього були готові. не були готові українці. Ви знаєте, хто і як рятував Гостомиль. Ви в прямому ефірі (Зеленський тоді ще не встиг запровадити цензуру) бачили, як нищили передові групи в Києві та на підступах. Знаєте, що відбулося в Мощуні. І, безумовно, ви читали й чули (не на ватно-олігархічному телемарафоні, звісно), як генерал Кривонос з нуля організував оборону аеропорту в Жулянах. Кривоносу й рятівникам Києва цього не простили. Не в москві, їм зараз не до того, в Києві. Коли всі кроти й рашистські агенти вже були впевнені, що залишилося пару годин ризику й тривоги, а далі "придут наши и всё пойдёт, как договорились", раптом певні люди, самоорганізовані групи та бойові підрозділи зірвали плани. Ми вже знаємо, як за врятовані Стугни, які на першому етапі війни відіграли головну роль у захисті підступів до Києва, в ДБР відкрили провадження проти Тетяни Чорновол і Сергія Пашинського, а подоляківські ботоферми їх очорнювали й оббріхували. А зараз зайнялися генералом Кривоносом і захисниками Жулян. усе те, що я написав вище, ви б могли піддати сумніву, бо аж надто неймовірно звучить, хоча знайдіть хоч одне інше пояснення. Але тут реваншист і партнер Портнова Татаровне стримує своєї жадоби помсти й, вичекавши трохи часу, дає команду "Фас!" своїм сучкам з ДБР. А тим багато наказів і не треба - ці московські ганчірки самі ненавидять і Українську Армію й усе українське. Отже, проти Кривоноса ведеться розслідування за те, що він врятував Київ від рашистського десанту. Київ, який здали й планували передати гауляйтерам за 12 годин. Яких вам ще доказів треба??? Не буду детально описувати матеріальну частину справи, краще гляньте на цю інформацію від Бутусова, де він цитує власні пояснення генерала Кривоноса та демонструє документи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2022 Попросили пройтись по списку орденосців, нагороджених Зеленським до 24 серпня. З усього списку дуже чітко побачила десятки достойних. Чмут, Дейнега, Притула, Ножевнікова Катя — тут питань нема, відомі волонтери. Цаплієнко, Наташа Нагорна, Олексій Продайвода — воєнкори високого рівня, достойна робота. Василь Вирозуб і кілька військових капеланів — теж все дуже заслужено. Широко заплющимо очі на попередні бзіки Усика — навіть йому орден виглядає більш-менш на тлі перемоги над Джошуа. Хоча можна було і потерпіти. Не побачила наших крутих медиків, які рятують людей на фронті — сум. Жодного азовця бодай посмертно — в Маріуполі чимало достойних загинули. Але Пікалов і Кошовий "за заслуги ІІІ ступеня"? Це так взяти і харкнути в лицевих усим захисникам, усім тим, хто півроку живе про ЗСУ. Панібратство, кумівство, клоунада. Ми пам’ятаємо, як нагороджували попсу і друзів минулого року. Але Боже! Найстрашніше зараз бачити, коли діти загиблих героїв зі сльозами на очах отримують ордени за тата чи маму. А тут два здорові бики, які публічно заявили, що "не збираються боронити Україну, бо не мають жодного військового вишколу". Наталія Раєвська із орденом княгині Ольги — це Наталка Мосейчук. Та сама, що "мову на хліб не намажеш" і "Захід втомився від України" напередодні великого вторгення. Огидне бля@ство! Горбунов, Данилко, Козловський, Могилевська — від їх орденів просто головний біль. Колгосп зірок у чистому вигляді. Так само список робітників 1+1 — самі більші борцуни за перемогу "антонін" над здоровим глуздом. Верещук. За що орден? За заяви з минулого про любов до Путіна, за шатл з Чонгару, за ганебну учать у внесенні бодай в списки полонених? За політ на парасольці чи шалену участь у тотальному розмінуванні напередодні війни? Монастирський. Є великі питання бо буксуванні адекватного закону про зброю. Є так само питання щодо участі МВС у питанні звільнення полонених, які рахуються в їх структурах. Є питання з долею строковиків Нацгвардії в Маріуполі — десятки матерів шукають своїх синів. Так само питання постійних покатушок тут людей із РФ. Кубраков. Ага прям флешбек "ми можемо збільшити армію в два-три рази, але тоді не зможемо будувати дороги" 18 лютого. Це насмішка, а не список. Це суспільна демонстрація "я царь і що хочу те і роблю". Парад челяді — за невеликим винятком (див абзац перший). Ніхто нічого так і не зрозумів. Особливо огидні 90% списку на тлі кримінальних переслідувань Кривоноса і Залужного. Джерело: https://censor.net/ua/b3363713 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 1 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2022 1 годину тому, Рыжая сказав: Чмут, Дейнега, Притула, Ножевнікова Катя — тут питань нема, відомі волонтери. Цікаво, Притулі в такій компанії - комфортно? Я б на його місці відмовилася від нагороди - він же хоче бути політиком, ось би отримав плюсик у свою політичну скарбничку. А ще я думаю, з початком війни Порошенко втратив свій шанс на президентство. Не тому, що він не достойний, а тому, що після перемоги на арену вийдуть люди війни - вони будуть в авангарді. Головне, щоб Порошенко це зрозумів і допоміг достойному наступнику побороти зелену гниль. Заради України. Во імя Героїв, які віддали своє життя за нашу Незалежність. Як думаєте, КАТЮ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2022 48 хвилин тому, Radiola сказав: Як думаєте, КАТЮ? Мені пригадалось, як Скрипка відмовився від звання заслуженого артиста. Йому духу вистачило. 51 хвилину тому, Radiola сказав: А ще я думаю, з початком війни Порошенко втратив свій шанс на президентство. Не тому, що він не достойний, а тому, що після перемоги на арену вийдуть люди війни - вони будуть в авангарді Порошенко стільки допомагає фронту, що його теж можна вважати людиною війни. 53 хвилини тому, Radiola сказав: допоміг достойному наступнику побороти зелену гниль. Можете назвати конкретно хоч пару імен? Не серед військових Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 1 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2022 43 хвилини тому, Рыжая сказав: Можете назвати конкретно хоч пару імен? Не серед військових Мені казали, що і Ющенка ніхто не пророчив у президенти майже до самого початку виборчої кампанії. Я до того, що імені поки що нема, але достойних багато. І коли б Порошенко це імя назвав - це була б неоцінима заслуга перед Україною. На Порошенка будуть активно лити бруд - бо він наразі єдина кандидатура на противагу зеленському. А люди наші, самі розумієте, дуже легковірні. А нам треба гниль знищити. Бо з нею Україна не зможе розвиватися далі. 53 хвилини тому, Рыжая сказав: Порошенко стільки допомагає фронту, що його теж можна вважати людиною війни. Зараз ми всі - люди війни ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2022 18 хвилин тому, Radiola сказав: А люди наші, самі розумієте, дуже легковірні. Сьогодні в одній групі прочитала - Квартал дає мільйони на армію. А ваш Порошенко тільки піариться... От так... 20 хвилин тому, Radiola сказав: Я до того, що імені поки що нема, але достойних багато. Перебираю подумки... Тяжеоваговиків не находжу... Знаєте, хто мені подобається? Климпуш-Цинцадзе. 52 хвилини тому, Radiola сказав: А люди наші, самі розумієте, дуже легковірні Зелені визнали, роздавши броніки Марченка, що 3 роки десь тримали 16 000 бронежилетів належної якості, але не видавали їх у війська. Навпаки, саботували 3 роки закупку бронежилетів, бо чиновники МО не хотіли опинитися там, де генерал Марченко. Ось і вся історія з "неякісними" бронежилетами від ТО "Квартал 1+1". В купі зі справою клістронів, які ГПУ повернула у війська, і зі справою підроблених плівок "Свинарчуків", яка розпалася, а одного з "хлопчиків" призначили в УОП, виходить прекрасна картина. Всі крики про корупцію попередньої влади виявилися пшиком. Докази цієї "корупції" підроблили. Фальсифікацією доказів займалися посадові особи на замовлення інших посадових осіб, на замовлення кримінального клану, який захопив країну. Цей клан насправді сам винний у смертях в Іловайську, розікрав пів країни і довів до нових смертей. А оббріхані генерал Марченко і генерал Павловський й далі воюють за Україну. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 1 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2022 Найпопулярніший зараз - В. Залужний. Він і моральний авторитет - для більшості. Але не факт, що він захоче бути президентом. Мені з голови не виходить інавгурація зеленського - військовий пускає його президентське посвідчення - додолу. А оскільки інавгураційні знаки - у нас мають здатність збуватися, то я завжди думаю - як це станеться? Поки є дві версії Зважаючи на велику популярність Залужного - він йде у президенти. Або він, як моральний авторитет, підтримає іншого кандидата і той переможе 95 квартал. 1 годину тому, Рыжая сказав: А оббріхані генерал Марченко і генерал Павловський й далі воюють за Україну. Та ото ж... Вони ж під війну всім роти позатикали, а самі лиють бруд цистернами. Тому проти таких - тільки людина, яку оббрехати - собі в суп накакати. Я вірю, що така людина є, але поки не проявляється. Як у випадку з Ющенком. Щоб завчасно його не закопали в зеленому болоті. 1 годину тому, Рыжая сказав: генерал Марченко і генерал Павловський Туди ще Кривоноса можна дописати. Того, правда, як лещенка і найєма, пробували владою підкупити - не піддався. Тепер кримінальну справу відкрили. І ще мене турбує Притула. Він має авторитет, але тільки, як волонтер. В президенти не годиться, бо буде, як з зеленським: то саме яйце, тільки в профіль. 1 годину тому, Рыжая сказав: Знаєте, хто мені подобається? Климпуш-Цинцадзе. Вона не харизматична. Хоч і розумна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2022 2 години тому, Radiola сказав: Вона не харизматична Бля... маємо вже зараз харихматичного уйобка... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 1 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2022 1 годину тому, Рыжая сказав: маємо вже зараз харихматичного уйобка... Як на мій смак - там харизмою не пахне. Звичайний огидний паяц. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 7 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 7 вересня, 2022 Холодає. Зима наближається. І щось мені ця ситуйовіна нагадує.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2022 Під час президентства Порошенка його лаяли та поливали брудом усі – не просто «кому не ліньки», а справді всі – і ФСБ, і путіноїди, і ДНР/ЛНР, і ОПЗЖ, і «Самопоміч», і «Свобода», і, саме собою зрозуміло, Тимошенко, Гриценко, Коломойський, Фірташ та всі їхні телеканали. Причому за все: за невведення воєнного стану – і за введення, за те, що Гонтарєва зберегла банківську систему, прибравши банки-прокладки (зокрема ручний банк "леді Ю"), і за націоналізований Приватбанк – за будь-який вчинок, за реформи, за недореформи, за стрибок курсу гривні та ін. Народ не хотів знати, що скарбницю пограбували, що озброєння, залишене нам СРСР, продали за безцінь, що армія гола та боса, що нічим захищати ні Донбас, ні тим більше Крим. «Барига» наживається на війні, тому війна триває – це вселяли народу з Росії та всередині. «Ворог не в Кремлі» – кричали дружно ФСБшні ОПЗЖ, КДБшна «Свобода», Козломойські телеканали. І ніхто не казав, що під час війни не можна лаяти владу – можна й треба! Інакше вона стане диктатурою. Прихід до влади Зеленського під гаслами «Кінець епохи бідності» і «Я ваш вирок», побудований на тотальній брехні та шаленому популізмі, зустріли чепчиками в повітрі й очікуваннями халяви. Ну справді, раз Порошенко крав, але, незважаючи на це, було створено армію, повернуто колишні зарплати, створено ППО з нічого тощо, то за некраденої влади потечуть молочні річки! Чи не потекли! Але Бубочці, "найбільшому" з перших днів президенту, на якого нам усе заздрять, прощалося все: і крадіжка на дорогах, і відпочинок 200 днів за два роки (Пороху не пробачили тиждень), і кроти в Офісі та СБУ, і вагнерівці , і Цемах і все-все-все – «аби війни війни». А коли вибухнула війна на повну, і виявилося, що згорнуті замовлення на «Вільху» та «Нептуни» і «подивитися в очі Путіна» – це не найкращий засіб від війни, що розмінування Чонгара та «несподіване» вторгнення з боку Білорусі поставило під загрозу саме існування України тут раптом стало «неначасі» говорити про проїби влади. І навіть визнання, що в СБУ на генеральських посадах працювали «Кроти», не вплинуло на рейтинг майбутнього лауреата Нобелівської премії миру. Нагадаю про Пашинського, в анамнезі якого створений з нуля завод ракетного топла, та Гладковського, вина якого була в тому, що він дорого купував запчастини для ППО, яких інакше взагалі не було б, при "обуренні" "простого народу", якому вселяли, що "ворог не в Кремлі, ворог на Банковій" і що на війні Порох наживається, Порошенко усунув на період розслідування. Зараз, при жахливому розкраданні коштів до війни і, головне, під час війни, "простий народ" купує труси та футболки із зображенням того, хто довів країну до катастрофи. Тому що по телевізору ніхто про це не скаже – неначасі. І в Україні успішно будується "путінізм лайт", причому у нас у владі теж дрібний, закомплексований, шахрай, що ні в чому не розбирається. Одна надія, що ті, хто вливатиме гроші в Україну, конролюватимуть їхні витрати. А інакше мільярдери ЗЕрмаки пограбують країну – і змиються на вілли в Італії, Англії, Грузії, загалом, де куплять.» З ФБ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 14 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2022 Господи, шо ви пишете.Починайте писати про Україну майбутнього.А не про армия,мова ,віра. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 14 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 14 вересня, 2022 Слів нема. Зеленський в Ізюмі з'являвся з шевроном Чорної бригади. Тобто 72-ї механізованої. Нашої, я в Чорній бригаді зараз служу. Хоча нашої бригади в Ізюмі й близько нема. Ми знаходимося на іншій ділянці фронту. Прикольно виходить. Я теж маю такий шеврон. І я теж можу його носити. Але я можу його носити тому, що не відкосив свій обов'язок захищати свою країну (на відміну від...), тому що служу у Бригаді Чорних запорожців, тому що вже четвертий місяць я на фронті, тому що не висинаюся, мерзну, сплю на підлозі, ховаюся від снарядів і мін під час обстрілів. Багато хто право носити цей шеврон кров'ю заробив. А президент повісив на себе шеврон нашої бригади просто так. Може тому, що "Україна або смерть". А може тому, що йому просто шеврончик сподобався. Якби наш шеврон носив Арестович, це я ще зрозумів би - він до нашої бригади певний стосунок все ж має. Але той, хто чотири рази ухилився від мобілізації... Цікаво. А який шеврон він начепить завтра? Королівської піхоти? Лицарів Зимового походу? Холодного яру? Нє, а чьо? Дмитро Вовнянко 2 години тому, доктур сказав: Господи, шо ви пишете.Починайте писати про Україну майбутнього.А не про армия,мова ,віра. А Україна майбутнього - це і є армія, мова, віра. І без зеленої мразоти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2022 Влада Зеленського - це повний капець! «..Дефіцит бюджету, фактично, становить 100% до розміру дохідної частини. Такого ніде й ніколи в світі ще не було. Дещо з показників: доходи бюджету - 1,28 трильйона гривень; видатки - 2,57 трильйони; щомісячний дефіцит - $3 мільярди; річний дефіцит - 1,29 трильйона гривень (навіть більше за всю суму доходів). Дефіцит повинен мати джерела покриття. Їх, фактично, нема. Зате є сподівання, що Україні будуть передавати десятки мільярдів доларів і євро для закачування в бюджет. Але їх не буде, принаймні, в необхідних для покриття дефіциту кількостях. Ще один нюанс щодо ніби то коштів на оборону. Там записано 1,006 трильйона, що майже вся дохідна частина бюджету. Але насправді, зелені клептократи нічого подібного самі виділяти не планують. Безпосередньо оборону вони в більшій частині перекладають на наших партнерів. Дадуть озброєння й гроші на армію - запишемо у виконання бюджету (але вже собою-улюбленими). А тепер оглядаємося назад. 2014 рік. Також вторгнення. Не таке масштабне, але для економіки й фінансів набагато критичніше І що? Обвал бюджетний, економічний, курсовий дійсно був у 2014 році. Пройшли вміло. Наступ ворога зупинили, лінію фронту застабілізували, а економіку почали відроджувати ще на стадії активних бойових дій. Без друкарського верстата й гігантських запозичень. Своїми силами й правильними рішеннями. З 2015 року почалося економічне зростання, яке тривало аж до приходу каманди маладой вороватой... Просто за основними загрозами та факторами тиску війни на економіку й бюджет співставляємо 2023 рік із 2015-16 і бачимо наскільки фатальними є якраз не об'єктивні, а суб'єктивні втарти країни через те, що ця влада: 1. Не знає що робити. 2. Не вміє нічого нормально робити. 3. Не хоче робити очевидні й правильні кроки. 4. Категорично відмовляється перестати красти...» Т. Чорновіл Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2022 В 14.09.2022 в 16:17, доктур сказав: Господи, шо ви пишете.Починайте писати про Україну майбутнього.А не про армия,мова ,віра. Констатую: Для дока Україна МАЙБУТНЬОГО - БЕЗ мови, БЕЗ віри і БЕЗ армії. Ну хоч пару слів українською спромігся. АЛЕ ЗАУВАЖТЕ - не сам добровільно, а кацап його змусив. Ось так і живемо... і дивуємося - а чого це в нас війна, коли вже навіть прем"єр Індії каже, що зараз не епоха війн. В 14.09.2022 в 18:17, Рыжая сказав: Зеленський в Ізюмі з'являвся з шевроном Чорної бригади. Тобто 72-ї механізованої. Нашої, я в Чорній бригаді зараз служу. Хоча нашої бригади в Ізюмі й близько нема. Ми знаходимося на іншій ділянці фронту. Тут не погоджуюся з автором. Катю, Ви там в профілі пишете, що ненавидите фанатиків - але це і є фанатизм, коли всіма твоїми думками і вчинками керує якийсь пунктик. В даному випадку - неприязнь до Зеленського. Так, Зеленський - не служить в бригаді Чорних запорожців - але він наш ПРЕЗИДЕНТ, як би це нам не було огидно. Він Верховний Головнокомандувач - тому він - і "Чорні запорожці" і "Холодний Яр" і "Азов" одночасно. Бо його ТАКОГО, тричі уклоніста, обрали - в тому числі ті, хто зараз боронить Україну. А може він таким чином рекламує цю бригаду, бо захоплюється ними До речі, щойно глянула - так, в нього наліпка на рукаві, але вона не така, як в Чорних Запорожців. Ось шеврон 72 ОМБр В зеленського череп на зеленому фоні і з гаслом. Виявляється, що шеврон може бути двох видів - повнокольоровий і захисний, як в Зеленського. Кажуть, що йому цей шеврон подарували бійці 72 бригади в Луганській обл. - ще минулого року. І що є навіть відео. Зараз пошукаю. Наразі є тільки фото Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2022 1 годину тому, Radiola сказав: В зеленського череп на зеленому фоні і з гаслом. У нього польовий варіант шеврону. 1 годину тому, Radiola сказав: Так, Зеленський - не служить в бригаді Чорних запорожців - але він наш ПРЕЗИДЕНТ, як би це нам не було огидно. Він Верховний Головнокомандувач - тому він - і "Чорні запорожці" і "Холодний Яр" і "Азов" одночасно. А як щодо того, що цей шеврон собі Лещ начепив? Тоже норм? тЧи це моя особиста неприязнь до Лєша Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2022 16 хвилин тому, Рыжая сказав: Чи це моя особиста неприязнь до Лєша Ні, шеврони носити можуть тільки військові. А лєщ до війська, як я рачки до москви. Що стосується Зеленського, який також далекий до війська, але він обіймає посаду Президента, який згідно з Конституцією України, виконує обов"язки Верховного Головнокомандувача. Тобто, він на час свого президентства має стосунок до війська. Тому, не бачу нічого крамольного в тому, що Зеленський причепив шеврони одного з підрозділів ЗСУ. Тим більше, вони самі йому їх подарували. А той ввчажає за честь їх носити. А є фотка сірожи у військовій формі? Чи де він той шеврон почепив? Коли я ще трохи займалася волонтерством, то нам військові також дарували свої шеврони. У мене є кілька, один навіть розвідроти. Але куди мені їх чіпляти? - на куртку, чи на футболку? - це ж дикість! Просто маю їх як пам"ять. А з нових - сучасних, у мене є такий шеврон - він не офіційний, але дуже мені дорогий. То не куплений, хоча продається через інтернет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2022 21 хвилину тому, Radiola сказав: А є фотка сірожи у військовій формі? Чи де він той шеврон почепив? 32 хвилини тому, Radiola сказав: Тому, не бачу нічого крамольного в тому, що Зеленський причепив шеврони одного з підрозділів ЗСУ. Тим більше, вони самі йому їх подарували. А той ввчажає за честь їх носити. Я ношу шеврон своєї бригади і вважаю що маю повне право його носити. А поруч зі мною такий самий шеврон носять мої побратими. Їх ранять. Їх убивають. Вони віддають найцінніше за право України існувати - життя та здоров'я. За право наших людей будувати своє майбутнє в мирі. Вони кров'ю заслужили право носити наш шеврон. Ми всі - Бригада Чорних запорожців. Ми всі, від комбрига до ремонтника - єдиний бойовий організм, де від роботи кожного залежить успішність усієї бригади. Кожен з нас - частка цього організму. Про це свідчить шеврон бригади на наших рукавах. Питання, як після всього цього я ставлюся до особи яка жодного дня не була одним з нас, але начепила шеврон нашої бригади, "бо подарували"? Відповідь, з відчуттям глибокого презирства, приховувати яке я не маю бажання. Я вважаю що ці особи намагаються до нашої бригади просто примазатися, так само як примазується юний шмаркач до слави брата-десантника, якого бояться гопники і люблять дівчата. Бо нема за шмаркачем ніяких подвигів. Тільки трьоп. Так, я знаю, законом не заборонено. Так я знаю, подарували. Подарували? Ну почепи шеврон у себе вдома на стінку і фотографуйся з ним. Бо так само як берет ДШВ чи морської піхоти, або як чорний пояс з карате, ти його не заслужив. Ти його отримав. І як би ти не виправдовувауся - тим хто заслужив такий шеврон ти ніколи не станеш. Заслужити - через стройову частину 72-ї ОМБР. Тільки так. І це не складно. Я, Дмитро Вовнянко, літературний псевдонім "Дмитро Калинчук" - блогер, письменик, політичний експерт і публічна особа, яку регулярно можна було побачити в популярних ток-шоу на телебаченні. Зараз я ношу найвище звання в Україні - солдат Збройних сил. Попереднє життя не заважає мені служити простим солдатом, хоча вже повірте фраз "Воно тобі треба?" я наслухався з перебором. Я ношу шеврон Бригади Чорних запорожців з гордістю. Я заслужив право носити шеврон моєї бригади. На відміну від... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2022 А то справді лєщ, бо я його без окулярів не впізнаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2022 8 хвилин тому, Radiola сказав: А то справді лєщ, бо я його без окулярів не впізнаю Береза заявив, що Лещенко надів шеврон 72-ї ОМБР, не маючи на це права. Той назвав його "клоуном" і подякував за "рекламу" / ГОРДОН (gordonua.com) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 вересня, 2022 Автор Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2022 1 годину тому, Рыжая сказав: Я ношу шеврон Бригади Чорних запорожців з гордістю. Я заслужив право носити шеврон моєї бригади. На відміну від... Ну ось нехай тій особі під фото напише це. Він має право. Я лише висловилася щодо Президента, бо вважаю, що він, як Верховний головнокомандувач на час своєї каденції може носити подаровані шеврони, в знак свого захоплення нашими захисниками. Точка! 47 хвилин тому, Рыжая сказав: Береза заявив, що Лещенко надів шеврон 72-ї ОМБР, не маючи на це права. Той назвав його "клоуном" і подякував за "рекламу" / ГОРДОН (gordonua.com) Подивилась би я на лєща, як він назве клоунами військовослужбовців 72 ОМБр - після того, як вони відпишуться під його фото. Правда, наші захисники не всі мають таку можливість, бо в окопах не піаряться, на відміну від гниди на псевдо Квартира. І ще один нюансик Виходить, це лише Чорні запорожці шевронами розкидаються. Тема для роздумів... Хоча, думаю, простий солдат Вовнянко - навряд чи. А ось командири їх - дупу лижуть владі і владним проститутам - то це більш вірогідно. Перечитала трохи коментів під цим фото - л"юблять" у нас сірожу, що тут скажеш.... Шкода, що в лайні, яке полилося на нього, потонули слова бійців 72 ОМБр щодо шеврона, який йому дали, як пам"ять, а не щоб носити. Можна сказати - ТЕМА ДНЯ. Ось чому я не сиджу у ФБ - це багно, яке здатне знищити все важливе, що нас оточує. Навіть якщо там хтось напише ІСТИНУ - ніхто її не прочитає, бо її тут же поховає потік лайна. Мені більше до подоби форуми. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2022 Сука кончена... зелена.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 19 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 19 вересня, 2022 Было бы ещё не плохо посмотреть источник фразы https://censor.net/ru/photo_news/3368235/ruka_s_sinejeltymi_brasletami_iz_zahoroneniya_v_izyume_fragment_tela_voennogo_iz_nikopolya_36letnego Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 вересня, 2022 Поділитися Опубліковано 20 вересня, 2022 Вигаданий єврей - то погано, то масони і баригі. Справжній єврей - то харашо. "Рошен," в роісіі - то бізнес на крові. "Свати" на роісіі - то нам заробляються гроші. Вигадати одному збагачення у 88 разів - красота! Не помічати реального збагачення іншого норм. Давати мільйони на ЗСУ - обкрадати армію. Не дати ні копійки - благодєтєль. Іловайськ - то котел та зрада ВГ. Маріуполь - то русскіє віновати. Мінскіє домовленості то плохо. Оманскіє харашо. "А то що, путін нападьот? Не сміши!" "А то шо? Він би всьоравно напав!" Готов стать на колєні - харашо. Просто перестать стрілять - харашо. Відеть мір в глазах путіна - харашо. Проєбать полУкраїни - буває, нічого. Главноє шо не барига. Питання: Що в людей у голові? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти