Radiola Опубліковано 2 жовтня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2021 Хто автор? Береза? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 жовтня, 2021 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2021 Блин.. не вказала. Зараз знайду. Не иБереза Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 жовтня, 2021 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2021 Справа «вагнерівців», можна вважати, розкрита. Зеленський зізнався, що повідомив Лукашенка ДО затримання бойовиків білоруськими КГБістами. Що тепер? Головнокомандувач і формальний президент відверто каже, що повідомив самопроголошеного президента сусідньої країни, який ще й співпрацює з ворогами України, деталі секретної операції спецслужб України проти ворогів. Це стаття 111 Кримінального кодекса - державна зрада. Що далі? В країні з працюючим законом та інституціями Зеленський зараз мав би давати покази слідчим СБУ, а парламент починати процедуру відсторонення президента від влади. Принаймні, Зеленський у 2019-му присягався, що хоче побудувати країну, де всі рівні перед законом. Але все вийшло як у Оруелла, де всі рівні, а свині рівніші за інших. Друг Зеленського очолює СБУ, ДБР і генпрокуратура теж на 100% свої. Тому, викликати на допит будуть Порошенка, бо Зеленський так сказав. Висновок? Ми вже повернулися в 2013. Знову все в Україні залежить від волі одної людини, яка здає державу ворогу Будемо терпіти? Володимир Ар'єв Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 жовтня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2021 1 час назад, Рыжая сказал: Справа «вагнерівців», можна вважати, розкрита. Зеленський зізнався, що повідомив Лукашенка ДО затримання бойовиків білоруськими КГБістами. Деталі: Журналісти каналу "Прямий" поцікавилися у президента, чи відповідає дійсності інформація розслідувачів Bellingcat про те, що спецоперація по затриманню бойовиків "Вагнера" зірвалася після наради в ОП. А також чому ні самого Зеленського, ні інших учасників тієї наради досі правоохоронці та ТСК Ради не допитали у вказаній справі. Пряма мова: "Мені здається власник вашого каналу, гетьман Порошенко, мені здається, він казав, що він приймав участь у цій операції. Мені здається, що його треба і допитувати… Я не приймав участь у цій операції, я не приймаю участі у російських операціях в принципі. Що стосується цього питання. Моє обговорення було з паном Лукашенко – це правда. Телефоном, коли ці люди (бойовики "Вагнера" - УП), наскільки мені відомо, автобусами заїхали на територію Білорусі. Я щось чув, що вони там звідкись згідно операції летіли, я не знаю…" 8 минут назад, Radiola сказал: Я щось чув Тобто, коли начальник Головного управління розвідки Міноборони доповідав ПРЕЗИДЕНТУ про спец. операцію - то зеленський ЩО? курив в той час бамбук, чи кокс нюхав? ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 жовтня, 2021 Поділитися Опубліковано 3 жовтня, 2021 Международный консорциум журналистов-расследователей опубликовал «досье Пандоры» о якобы причастности ряда мировых лидеров к офшорным схемам. В «досье Пандоры» фигурирует и Владимир Зеленский. Еще до вступления в должность президента Украины он владел долей в офшорной компании, зарегистрированной на Британских Виргинских островах, указано в материалах расследования, сообщает DW. За месяц до победы на президентских выборах в апреле 2019 года Зеленский продал 25% долю в компании Maltex как ее бенефициарный собственник близкому другу Сергею Шефиру, который сейчас работает советником президента. Президент Украины также зарегистрировал с братьями Шефир в офшорах компанию, трастовым владельцем которой является глава СБУ Иван Баканов. Зеленский и его близкие соратники могут быть причастны к переводам $40 млн от структур, связанных с олигархом Коломойским. Офшорные компании собственников компании «Квартал 95» использовались для покупки трёх элитных квартир в Лондоне. «Документы также указывают на то, что другой европейский лидер… Владимир Зеленский, похоже, использовал сложные офшорные соглашения, чтобы позволить своей семье продолжать получать прибыль от зарубежного бизнеса, не декларируя это», - сообщает Центр исследования коррупции и организованной преступности (OCCRP) со ссылкой на «досье Пандоры». Т. Березовец Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 жовтня, 2021 Поділитися Опубліковано 6 жовтня, 2021 Класс! Попасть в такую компашку - это же "мечта" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 жовтня, 2021 Поділитися Опубліковано 6 жовтня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 жовтня, 2021 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2021 В сухом остатке за неделю: Pandora Papers показали, что Зеленский помогал Коломойскому отмывать украденные деньги вкладчиков из Приватбанка. С грубыми нарушениями регламента уволили спикреа Верховной Рада Разумкова. Государственный Укрэксимбанк подозревают в выдаче кредитов бизнесу в ОРДЛО. Председатель правления банка звереет от вопроса журналиста и заставляет их удалить видео (безуспешно). Бывший депутат партии Слуга народа Анна Скороход теряет сознание в Верховной Раде. Бывший депутат партии Слуга народа Антон Поляков скоропостижно умирает при странных обстоятельствах. Действующий депутат партии Слуга народа Галина Третьякова радуется смерти своего коллеги. Вікторія Сюмар 2 ч. · «Обличчя» соціальноі політики України - Галина Третьякова спочатку написала в партійний чат «На одного ворога менше» про смерть Антона Полякова. А потім виступила і заявила, що їй гарантована «свобода слова»… Від владного вєлічія і безкарності Слуги показують небачений рівень морального падіння… 33 роки хлопцю, в якого лишилися дві маленькі доньки і радість Третьяковоі, яка тішиться «партійній чистці» в стилі більшовиків-розстрільників… Я просто не маю слів. І не маю сумнівів, що Слуги ніяк її не покарають. І це безмежно огидно. Безмежно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 8 жовтня, 2021 Поділитися Опубліковано 8 жовтня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 жовтня, 2021 Поділитися Опубліковано 9 жовтня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 12 жовтня, 2021 Поділитися Опубліковано 12 жовтня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 13 листопада, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2021 Наш теперешній мініст оборони - Рєзніков. Не військовий, адвокат. Нічого не маю проти нього - у свій час він був в команді захисників Ющенка у Верховному суді України, коли оскаржували результати другого туру президентських виборів. Але його називають людиною єрмака. Тому, будемо дивитися, бо попередній - дизертир і зрадник таран - два роки нічого не робив, тільки гасив бойовий дух нашої армії. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 13 листопада, 2021 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2021 Украинский генерал Москаль перечислил регионы страны, которые могут войти в состав России Экс-глава Закарпатской областной государственной администрации, генерал-лейтенант милиции в отставке Геннадий Москаль перечислил регионы Украины, которые могут перейти в состав России. Киевские власти говорят, что "все хорошо, все спокойно", однако, как считает Москаль, это не так. "Под угрозой проекта "Новороссия" <…> — Харьковская, Днепропетровская, Херсонская, Николаевская, Одесская области", — сказал он в эфире телеканала "Украина 24". Генерал пояснил, что это регионы, в которых сильны пророссийские настроения. PS: Думаю понимание этой ситуации, среди "любителей майданов" в Украине должно отрезвить. Что собственно обязано спроецироваться на укрепление позиций Зеленского (каким бы клоуном он не был). Ибо любой мятеж и неминуемый при этом паралич власти может привести к потере очередных территорий. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 листопада, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2021 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. На Майдані Незалежності зібралися кілька тисяч людей з прапорами і квітами, щоб відзначити свято і вшанувати пам’ять загиблих під час подій Революції Гідності. Активісти розгорнули банер, адресований президенту Володимиру Зеленському та главі Офісу президента Андрію Єрмаку. Також Учасники акції скандували гасла “Путін х**ло, Зеля с**кло” і “Єрмака за грати”. В 13.11.2021 в 18:52, Ganz сказал: PS: Думаю понимание этой ситуации, среди "любителей майданов" в Украине должно отрезвить. Что собственно обязано спроецироваться на укрепление позиций Зеленского (каким бы клоуном он не был). Ибо любой мятеж и неминуемый при этом паралич власти может привести к потере очередных территорий. Это чьи слова? Ваши или Москаля? Ну, судя по том, что тут каким то удивительным образом связан украинский майдан и российская агрессия - что может родиться в голове только кацапского сказочника - это ваше. НА БУДУЩЕЕ не примазывайте свою грязь к украинским политикам - какими бы милыми вашему сердцу они не были. Офорляйте чужие слова - цитатой, а свои "мысли" - как ответ на них. Кстати, тот же генерал-лейтенант милиции Г. Москаль назвал ЕРМАКА - агентом ФСБ и даже озвучил его агентурное имя - Тимофеев. Москаль - Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 22 листопада, 2021 Поділитися Опубліковано 22 листопада, 2021 13 часов назад, Radiola сказал: 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. На Майдані Незалежності зібралися кілька тисяч людей з прапорами і квітами, щоб відзначити свято і вшанувати пам’ять загиблих під час подій Революції Гідності. Активісти розгорнули банер, адресований президенту Володимиру Зеленському та главі Офісу президента Андрію Єрмаку. Також Учасники акції скандували гасла “Путін х**ло, Зеля с**кло” і “Єрмака за грати”. Это чьи слова? Ваши или Москаля? Ну, судя по том, что тут каким то удивительным образом связан украинский майдан и российская агрессия - что может родиться в голове только кацапского сказочника - это ваше. НА БУДУЩЕЕ не примазывайте свою грязь к украинским политикам - какими бы милыми вашему сердцу они не были. Офорляйте чужие слова - цитатой, а свои "мысли" - как ответ на них. Кстати, тот же генерал-лейтенант милиции Г. Москаль назвал ЕРМАКА - агентом ФСБ и даже озвучил его агентурное имя - Тимофеев. Москаль - Я не верю не то что Москалю,а даже своим детям. Украинский Майдан и российская агрессия -мне очень приятны. Мне похую на нынешние лозунги -Украина понад усе! Нынешним говном под названием Украина ,я брезгую!И мовой и укранской армией-Я ВАШУ МАТЬ _БРЕЗГУЮ!!!! Мне насрать на украинские пропорции -того же Ирана. Я люблю только и именно СПРАВЕДЛИВОСТЬ. Я не понимаю ! НАХУЯ ! мы меняемся говнами между россиянами и украинцами!Что те ,что другие -просто не понимают ! для чего они существуют!!!В чем между россиянами и украинцами -ныне есть разница!Что вы лично для себя ,уебаны по жизн,.хотите !?? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2021 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2021 Привет. А мы теперь импортируем огурцы из РФ! -Куда делись отечественные огурцы – хз. Сначала перестали нестись куры, потом госрезерв сожрали мыши, теперь вот огурцеводы все улетели на юг, вместе с утками. Некогда заниматься этими глупостями, МВД поймало негодяев, планировавших убийство нашего любимого аграрного министра, даже не хочу запоминать как его зовут. Но там всё предельно странно: грохнуть хотели и коллектора и министра, который цинично зажал бабла по долгам у инвестора-американца. Еще до того, как его Вова подобрал, от очисток картофельных очистил и министром назначил. Киллеру почему-то пообещали половину гонорара отдать бартером – напизженным из дома министра майном. А вы говорите «огурцы»…Тут такой сюрреализм, что зверюшки с картин Босха кажутся гармоничными, логичными и милыми. - За неприличный палец в сторону Величайшего прокурор просил для Лероса два месяца круглосуточного домашнего ареста. Это вот как для Медведчука за финансирование терроризма и гос.измену, только не за терроризм и измену, а за палец. Судья отказал. А зря – было бы очень смешно. Почти как с огурцами. - Янина Соколова опубликовала документы по вагнеровцам с флэшки, которую ей подбросили под дверь. И дело даже не в документах, а в Люсе нашей нетленной, в Арестовиче которая. Ему подняли зарплату и теперь оно просто прыгает по моей новостной ленте, как вошь, и испражняется. Говорит, опубликованы документы с грифом «Совершенно секретно». Доколе? Люся, кто вам доктор, что у вас из-под носа совершено секретные документы пиздят? Вы уже даже свой персонал, наверное, достали по печеночных коликов. Зуб даю, завтра они обнаружат крошки от торта Рошен в том месте, откуда у них документы пиздят. И визитку Яроша еще, просто чтоб красивое. - На митинг под офис Генпрокурорыни, посвященный тому, что Порошенко до сих пор не сидит, пришел один человек. Не в смысле того, что пришло много и среди них – некий определённый человек, а просто один человек. С плакатом. Очень трогательное зрелище, но огурцы меня волнуют больше. - Обладатель двух «Оскаров» Шон Пенн посетил Мариуполь и прифронтовое Широкино для съемок документального фильма. И знаете шо обидно? Шон Пенн в украинском пикселе смотрелся очень гармонично. И в каске не болтался, как карандаш в стакане, и броник сидел нормально, как на человеке, а не как на пластиковом китайском телепузике – нашем недоразумении простигосподизачтонамэтовсё…. - Адвокат Сергей Шершун подал декларацию в Национальное агентство по предотвращению коррупции в качестве кандидата на должность государственного уполномоченного Антимонопольного комитета Украины (АМКУ). Тот же самый адвокат вел дело Коломойского в споре Укранафты против АМКУ. Конфликт интересов? Нет, не слыхали. Хороший адвокат. Надо брать в антикоррупционеры ящетаю. Беня ваще молодец – он как тот глист, пролезет в любую шпарынку, отложит там яйца и будет тихо ждать выхлопа. - На Закарпатье начинают анонимную вакцинацию тех подкустовных выползней, которые купили сертификат, патамушта гордые и свободолюбивые, а теперь хотят таки получить вакцину. Я бы их лучше огурцами вакцинировала, ректально, для профилактики воспаления хитросделанности и непреодолимого желания поучавствовать в коррупции, но огурцов пристойных уже в стране нет((( Так что мильярда деревьев нет, огурцов нет, куры не несуцца, из крана бежит совершенно ржавая вода с кусками кого-то или чего-то, а кнопки для голосования в ВР устраивают пожары от негодования и усталости. Когда там уже апрель, а? Не люблю я ноябрь и всё, что с ним связано…. Таня Адамс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2021 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2021 Як відомо, 17-21 листопада 2021 року, П'ятий Президент України, лідер партії "Європейська Солідарність Петро Порошенко, на ЗАПРОШЕННЯ міжнародних партнерів, здійснив робочі візити до Нідерландів та Канади. На форумі у Галіфаксі, Петро Порошенко назвав головні меседжі - енергетична безпека, НАТО та посилення санкцій проти Путіна. І це зрозуміло, бо бездіяльність блазня вимагає активної діяльності тих, кому не байдужа доля України. Але, владі Зеленського це дуже не сподобалося, і Офіс президента України, став шантажувати організаторів безпекової конференції, вимагаючи скасувати запрошення П'ятого Президента України Петра Порошенка. Про це заявив дипломат, представник України при Європейському Союзі у 2ї10-2015 роках, Костянтин Єлісєєв, повідомляє видання "НВ". Єлісєєв підкреслив, що участь офіційної делегації України, могла бути більш суттєвою, "якби не інтриги з боку Банкової". Виникла дуже незручна ситуація для України, бо організатори звичайно запросили офіційних представників з Києва, а Банкова поставила умову - або ми, або Порошенко. Але, попри шантаж офіційного Києва, організатори безпекової конференції не скасували запрошення для П.Порошенка. Потім на Банковій, зрозумівши що цей номер не пройде, все-ж надіслали делегацію на чолі з секретарем РНБО Даніловим. Але організатори конференції були вражені внутрішньополітичною ситуацією в Україні. "Мені, як представнику України, було дуже неприємно слухати від організаторів натяки, що в умовах реальної загрози другої фази вторгнення РФ на територію України, замість того щоб займатися консолідацією патріотичних, проєвропкйських, демократичних сил всередені держави, офіційний Києв висуває незрозумілі претензії до канадської сторони", - резюмував український дипломат. Ну що-ж, блазень як завжди у своєму репертуарі. І сам не працює, і іншим заважає, соромлячи Україну перед усім світом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 23 листопада, 2021 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2021 1 час назад, Рыжая сказал: Як відомо, 17-21 листопада 2021 року, П'ятий Президент України, лідер партії "Європейська Солідарність Петро Порошенко, на ЗАПРОШЕННЯ міжнародних партнерів, здійснив робочі візити до Нідерландів та Канади. На форумі у Галіфаксі, Петро Порошенко назвав головні меседжі - енергетична безпека, НАТО та посилення санкцій проти Путіна. І це зрозуміло, бо бездіяльність блазня вимагає активної діяльності тих, кому не байдужа доля України. Але, владі Зеленського це дуже не сподобалося, і Офіс президента України, став шантажувати організаторів безпекової конференції, вимагаючи скасувати запрошення П'ятого Президента України Петра Порошенка. Про це заявив дипломат, представник України при Європейському Союзі у 2ї10-2015 роках, Костянтин Єлісєєв, повідомляє видання "НВ". Єлісєєв підкреслив, що участь офіційної делегації України, могла бути більш суттєвою, "якби не інтриги з боку Банкової". Виникла дуже незручна ситуація для України, бо організатори звичайно запросили офіційних представників з Києва, а Банкова поставила умову - або ми, або Порошенко. Але, попри шантаж офіційного Києва, організатори безпекової конференції не скасували запрошення для П.Порошенка. Потім на Банковій, зрозумівши що цей номер не пройде, все-ж надіслали делегацію на чолі з секретарем РНБО Даніловим. Але організатори конференції були вражені внутрішньополітичною ситуацією в Україні. "Мені, як представнику України, було дуже неприємно слухати від організаторів натяки, що в умовах реальної загрози другої фази вторгнення РФ на територію України, замість того щоб займатися консолідацією патріотичних, проєвропкйських, демократичних сил всередені держави, офіційний Києв висуває незрозумілі претензії до канадської сторони", - резюмував український дипломат. Ну що-ж, блазень як завжди у своєму репертуарі. І сам не працює, і іншим заважає, соромлячи Україну перед усім світом. Если уж настал пипец, то будет и дальше продолжаться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 листопада, 2021 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2021 34 минуты назад, ukrop.de сказал: Если уж настал пипец, то будет и дальше продолжаться Да он был с самого начала. Этим 73% довбней говорили, орали... А теперь - мы не мы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 23 листопада, 2021 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2021 Я думаю сейчас ещё больше Многие с ума сходят от безисходности Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 1 грудня, 2021 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2021 В 13.11.2021 в 18:52, Ganz сказал: Украинский генерал Москаль перечислил регионы страны, которые могут войти в состав России Экс-глава Закарпатской областной государственной администрации, генерал-лейтенант милиции в отставке Геннадий Москаль перечислил регионы Украины, которые могут перейти в состав России. Киевские власти говорят, что "все хорошо, все спокойно", однако, как считает Москаль, это не так. "Под угрозой проекта "Новороссия" <…> — Харьковская, Днепропетровская, Херсонская, Николаевская, Одесская области", — сказал он в эфире телеканала "Украина 24". Генерал пояснил, что это регионы, в которых сильны пророссийские настроения. PS: Думаю понимание этой ситуации, среди "любителей майданов" в Украине должно отрезвить. Что собственно обязано спроецироваться на укрепление позиций Зеленского (каким бы клоуном он не был). Ибо любой мятеж и неминуемый при этом паралич власти может привести к потере очередных территорий. Это исторический казус. Сначала пусть россия войдет. А затем пусть что будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 грудня, 2021 Поділитися Опубліковано 1 грудня, 2021 ОПОЗИЦІЯ УЖЕ ВИГРАЛА Це називається: ми тільки чхнули - а вони вже від КОВІДу конають. О шостій ранку поліція і значні сили Нацгвардії повністюю перекрили урядовий квартал. Очевидно - перед виступом найвпливовішого у Верховній раді. Інформація чи пригнали в центр Києва системи "Смерч" на МАЗ-Богданах (поставлених "свинарчуками), армійські швидкі (поставлені "свинарчуками"), чи підняли в небо авіацію (відновлену Павловським) і чи вивели на Дніпро катери "Кентавр" (закуплені Павловським) ще перевіряється. Але переконаний - сухпаї у вакуум-пакетах з термопідігрівом (якими ЗСУ забезпечив Марченко і які вже не закуповують) гвардійцям на руки видали. Для гарного настрою. Про істерику яку закатили ватно-зелені телеги і групи на ФБ через "реванш Порошенка", я взагалі мовчу. Просторівання про "сильно недооцінюють ресурси політика у якого за плечима два Майдани" просто доставляють. Ваша правда - два Майдани. Роки опозиції - за Кучми, а не за вашого, цього. Порошенко в опозиції був довше ніж всі вони у владі. Після 20 хв. читання всього цього, враження ніби Порошенко уже в'їжджає на Банкову. На білому БТРі. Смішно і сумно. Йолопи зелені! Ви хоч розумієте наскільки кумедно ви виглядаєте? У вашого президента - найвищій рейтинг. У вас - власний генпрокурор, власний голова СБУ, власний міністр МВС і власний голова ДБР. У країні війна - це вже запорука, що фронтовики (яких в опозиції дуже багато) червоних ліній не перетнуть. Чого ви боїтитеся? Акцій протесту? Та за Порошенка вони йшли нон-стопом, від "ночей на Банковій" до міхо-майданчика під ВР - під Адміністрацію президента тоді можна було прийти без будь-якого догляду речей, як зараз. За Порошенка на Банкову ходили навіть під час гарячої фази АТО - ви обмежуєете пересування громадян центром столиці під час "перемир'я ім. Зеленського". Невже самі не бачите наскільки ваш президент і всі ви виглядаєте... коміками? Правду кажуть, президента з коміків вивести можна, а от коміка з президента... Очевидно - онозиції сьогодні можна просто зібратися і поспівати пісень. Моральну перемогу опозиція вже здобула. Влада перелякана. Натовпи Нацгвардії на вулицях Києва - доказ. Оце - реальна ціна і їхнім рейтингам, і їхній підтримці. І їм самим - як людям і як громадянам. Відтак - до зустрічі. Майдан Незалежності. Сьогодні. 19-00 Автор: Дмитро Вовнянко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 грудня, 2021 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 3 грудня, 2021 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2021 https://s10.gifyu.com/images/ZELENSKOMU-POD-KAIFOM-NELZY-DOVERIT-PEREGOVORY-S-PUTINYM-oDownloader.com_Trim-1.gif Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 грудня, 2021 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2021 Почему у человека грустное лицо? Потому что человека утомило всё! Утомили человека Вова-президент, Моносбродные придурки и Ермак-агент. Утомили эти фрики, Арахамия-брехло, Трухин, Юрченко, Качура и Дмитрук-мурло. Каждодневные скандалы и испанский стыд Утомили человека и его тошнит. Человеку очень нужно только одного, Чтобы всех, кто утомляли, на хер унесло. Б. Береза Мене особисто цікавить те, чому не відбувся держпереворот, який обіцяв Зеленський, але який окрім нього ніхто не чув. Хоча це скоріше питання до психіатрів, які повинні поставити діагноз тому, хто бачить якісь перевороти, але які не існують у реальному житті. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 грудня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2021 6 часов назад, Рыжая сказал: Мене особисто цікавить те, чому не відбувся держпереворот, який обіцяв Зеленський, але який окрім нього ніхто не чув. В ОПі тепер кажуть, що держперевороту вдалося уникнути завдяки Зеленському Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 грудня, 2021 Поділитися Опубліковано 4 грудня, 2021 13 часов назад, Radiola сказал: В ОПі тепер кажуть, що держперевороту вдалося уникнути завдяки Зеленському 4 грудня 2015 року Міністерство оборони відзвітувало про купівлю 739 квартир для військовослужбовців. Ще 273 квартири були придбані найближчим часом. На житло для захисників України витратили майже 560 мільйонів гривень – не враховуючи квартир, які отримали бійці Нацгвардії. Також 200 родин військових отримали грошові компенсації за неотримані квартири – на це з бюджету було витрачено ще 100 мільйонів. 2014-й показав, що багато тисяч українців готові боронити свою країну добровільно, не вимагаючи, як у пісні, «ні слави, ні заплати». Однак суспільство – більша частина якого навіть уявити не здатна, що на неї б чекало, якби не армія – дуже й дуже заборгувало цим людям. Тим більше, що війна ставала дедалі більш затяжною, позиційною, і вимагала не так гарячих звитяжців, як добре вивченої, професійної та вмотивованої армії. Військово-політичне керівництво держави, на чолі з президентом Порошенко, це дуже добре розуміло – тому зробило все від себе залежне, аби військовослужбовці мали гідну винагороду за свою небезпечну роботу. Тому навіть у непростому 2015-му, коли економіку кидало то в жар то в холод, знаходило кошти і на солдатські квартири, і на грошове забезпечення, яке збільшилося в рази, і на різноманітні виплати й компенсації, і на лікування та реабілітацію поранених, і на реформу харчування, і на нову форму і на… Хто зна, на що ще? Армія – це напрочуд прожерливий організм, але, якщо її не годувати – обов’язково будеш з’їдений ворогами разом з кістками та черевиками. Нещодавно голова уряду – вже нової влади, яка не раз показувала своє зневажливе ставлення до захисників України – заявив, що ВВП нашої країни цього року виявився рекордним у доларовому еквіваленті. Мільярди бюджетних грошей були спрямовані на «Велике крадівництво» на ремонті доріг, на прожекти типу «президентського університету», на збільшення зарплат прокурорам, на свята й урочистості… І в той же момент міністр оборони відверто розповіда, що на збільшення зарплатні військовим з 10 до 13 тисяч – банально не вистачає грошей. І в той же час дві третини тендерів на закупівлю палива та мастила для армії просто зірвані. І в той же час іноземні розвідки просто криком кричать про потенційне військове вторгнення, яке готує РФ. А у нас, в Україні – точно всенародно обрана влада, а не ліквідаційна комісія? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 6 грудня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2021 Мені подобається теперешній міністр оборони - як людина. За ним нема ніякого негативного шлейфу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 грудня, 2021 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2021 29 минут назад, Radiola сказал: Мені подобається теперешній міністр оборони - як людина. За ним нема ніякого негативного шлейфу. Я до нього ставлюсь насторожено. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 грудня, 2021 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2021 Олексій Кучеренко: Це один з найнеприємніших графіків, які я складав за останні роки. Це видобуток українським державним Укргазвидобуванням українського газу. Це той ресурс, який має забезпечувати населення газом. За останні два роки ця влада домоглась падіння до мінімального обсягу видобутку за 20 років!!! З 20-річного максимуму в 2018 спустились до 20-річного мінімуму. Сьогодні ж на фоні скажених цін в світі ми втратили 2 млрд кубів за 2 роки. Ви знаєте що за ринковими цінами сьогодні це 2 млрд доларів – понад 53 000 000 000 грн. Це ті гроші які не заробив Нафтогаз і ті гроші, які ми заплатимо з податків на закупівлю імпортного газу. До речі, нагадаю що восени уряд вивів із Нафтогазу 50 млрд грн і витратив їх на піар на Великому будівництві. Через те у нас в ПХГ лише на 7й день зими – 15,6 млрд кубів газу. Це мінімум з 2014 року. До того ж 1,1 млрд – газ не державний, його вивезуть з України. Ще майже 1 млрд влада віддає олігарху Коломойському в супереч рішення Стокгольмського арбітражу як спірний газ Укрнафти 2006-2007 років. Віддають газ олігарху на піку цін. Загалом у держави 13,8 млрд кубів. Це катастрофічний мінімум. У купі з падінням видобутку – у мене немає уявлення що ми будемо робити в лютому. І що з цим робить Нафтогаз? Він знаходить як завжди найефективніше рішення - звільняє піарщика, який погано розповідав про зростання ціни на газ до 46 грн та падіння видобутку на 2 млрд кубів. Примітка: За 21 рік цифра розрахункова на базі оптимістичного сценарію і даних за 11 місяців. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти