Sat78ru Опубліковано 6 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2019 2 часа назад, Рыжая сказал: Все пытаюсь найти принципиальную разницу между Порошенко и Зеленским. И возник вопрос, АТО началось в 13 апреля 2014 года, я может пропустил когда Петр Алексеевич записался в добровольцы? Или ему было недосуг? Там может его дети бросились защищать страну от оккупантов? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 6 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2019 Ось і знову грудьми на амбразуру: кловуна ображають)))) У нас не всі пішли добровольцями, хто не пішов, той допомагав армії матеріально. А ваш підзахисний не тільки не допомагав, він ще й насміхався над Україною, виступаючи перед нашими ворогами. Щодо дітей Порошенка, то його старший син був в АТО Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2019 53 минуты назад, Radiola сказал: Щодо дітей Порошенка, то його старший син був в АТО А молодші ще не доросли. 1 час назад, Sat78ru сказал: возник вопрос, АТО началось в 13 апреля 2014 года, я может пропустил когда Петр Алексеевич записался в добровольцы? Или ему было недосуг У Порошенка діабет. За станом здоров*я він не підходив. І в армії свого часу служив. На відміну від ваЗеліна, який бігав від повісток. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sat78ru Опубліковано 6 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2019 46 минут назад, Radiola сказал: Ось і знову грудьми на амбразуру: кловуна ображають)))) Да мне хоть майдан против него организуйте. Я просто не могу понять ваши к нему претензии, глобально он ведет ровно такой же курс как и Порошенко. 47 минут назад, Radiola сказал: У нас не всі пішли добровольцями, хто не пішов, той допомагав армії матеріально. А ваш підзахисний не тільки не допомагав, він ще й насміхався над Україною, виступаючи перед нашими ворогами. Насколько я помню, Зеленский тоже помогал материально. Но тут-то претензия что он не на фронте. Ну так почему таких же претензий не было к попередникам? 48 минут назад, Radiola сказал: Щодо дітей Порошенка, то його старший син був в АТО Смешная шутка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sat78ru Опубліковано 6 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2019 4 минуты назад, Рыжая сказал: У Порошенка діабет. За станом здоров*я він не підходив. І в армії свого часу служив. На відміну від ваЗеліна, який бігав від повісток. Ну насколько я понимаю Порошенко в советской армии служил, там сложно было откосить. Не помню медкомиссии. Да и никто и не предлагает ему бегать с автоматом. Есть много других профессий на передовой. Дети могли в госпитале утки за бойцами носить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 6 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2019 4 часа назад, Sat78ru сказал: глобально он ведет ровно такой же курс как и Порошенко. Зеленський виграв вибори на тезах: ми не такі, ми нові, ми не системні, будемо боротися з системою, а отже, корупцією. В підсумку, зеленський в кращих традиціях янукОвоча підім"яв під себе всю вертикаль влади і сів на потоки. Коли ти говориш, що ти не такий, а потім виявляється, що такий самий і навіть гірший, то як ти хочеш, щоб до тебе відносилися? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ВодолазПусты Опубліковано 6 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2019 Только что, Radiola сказал: Зеленський виграв вибори на тезах: ми не такі, ми нові, ми не системні, будемо боротися з системою, а отже, корупцією. В підсумку, зеленський в кращих традиціях янукОвоча підім"яв під себе всю вертикаль влади і сів на потоки. Коли ти говориш, що ти не такий, а потім виявляється, що такий самий і навіть гірший, то як ти хочеш, щоб до тебе відносилися? Так все Президенты Украины приходили к власти именно на этих тезисах и в порядке очередности клали свои мягкие булки на теплые места...))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 6 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2019 4 часа назад, Sat78ru сказал: Ну так почему таких же претензий не было к попередникам? А тому що попередники робили роботу по розбудові армії, організовували міжнародну опозицію проти хуйла, добивалися санкцій. Коли б всі пішли на фронт, то хто б їх годував, одівав і лікував?! 4 часа назад, Sat78ru сказал: Смешная шутка 4 часа назад, Sat78ru сказал: Дети могли в госпитале утки за бойцами носить. Тобто, коли в АТО - то смішно, а коли судна за хворими виносити - то все норм? Ви коли пишете, то перед тим думаєте, чи слова з голови лізуть бездумно? Я більше подібну дурню на форум пускати не буду! 1 минуту назад, ВодолазПусты сказал: Так все Президенты Украины приходили к власти именно на этих тезисах и в порядке очередности клали свои мягкие булки на теплые места...))) І що, це означає, що їх за це критикувати не можна? Я щось не зрозуміла вашої репліки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ВодолазПусты Опубліковано 6 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2019 Только что, Radiola сказал: І що, це означає, що їх за це критикувати не можна? Я щось не зрозуміла вашої репліки. И критикуют и Майданы устраивают и свергают... Но на одних и тех же тезисах опять приходят ... те которых выбирает народ украины...) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2019 4 часа назад, Sat78ru сказал: Ну насколько я понимаю Порошенко в советской армии служил С диабетом не рождаются 4 часа назад, Sat78ru сказал: Да и никто и не предлагает ему бегать с автоматом. Есть много других профессий на передовой. Дети могли в госпитале утки за бойцами Вот это точно смешная шутка... Гриценко сказал. что в армии не было должности равной его опыту. А вы хотите. чтобы Порох бумажки в штабе перекладывал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 6 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2019 13 минут назад, ВодолазПусты сказал: И критикуют и Майданы устраивают и свергают... Но на одних и тех же тезисах опять приходят ... те которых выбирает народ украины...) Що завидно? Свого вже небось і не сколупнете з насидженого місця, коріння пустив глибокі. Тепер, що б він не робив, щоб на вас не вішав - все будете терпіти. А чому? - бо сцикуни і ментальні раби. І з такими реноме - лізите сюди з розмовами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 6 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2019 З Генштабу звільнили полковника Шидлюха. Він заявив, що правду говорити заборонили, офіцери масово йдуть Віктор Шидлюх разом з Оленою Моновою та 29 іншими особами. 8 год · Помста за захист армії. От, вибачте, не святковий у мене сьогодні настрій. Кожне Ваше привітання болем відгукується в серці. Болем за майбутнє Збройних Сил і України. Не можу більше мовчати. Сотні офіцерів залишають Збройні Сили. Дійшла черга і до мене. Я завжди казав Вам правду, хочу і надалі залишатись чесним і відвертим перед Вами. Я був і на передовій, і навчав офіцерів і сержантів інноваційним методикам у військах (у тому числі тим, що впроваджуються в НАТО), разом з поважною командою започатковував внутрішні та зовнішні комунікації - нові напрямки для наших Збройних Сил. Більше п'яти років захищав Збройні Сили на телебаченні, радіо і в газетах. В моїх виступах не було політики. Мені ніхто не вказував що казати. Ви чули від мене лише те, що я бачив і відчував на власному практичному досвіді, а керували мною лише мої базові проукраїнські цінності. Але все змінилось. Правду казати заборонили. Інновації стали не потрібні. 1. Почалось все з призначенням пана Хомчака на посаду НГШ. На одній з перших же нарад він заборонив мені брати участь в роботі в ЗМІ, хоча я спікер Генерального штабу. В грубій і принизливій формі. Заочно. Без пояснень. Потім незаконно звільнив мене з посади, поки я був у відпустці. Щоб не розгойдувати і так нездорову ситуацію (суспільне вище ніж особисте), я подав документи і виграв конкурс на посаду доцента кафедри стратегічних комунікацій Національного університету оборони України, тобто, за напрямом, яким я займався пять років. Але, особисто пан Хомчак не підписав документи, хоча підстава для призначення є одна - рішення колегіального органу (Вченої ради). 2. Я записався на особистий прийом до пана Хомчака, але він побоявся говорити зі мною віч на віч. Не прийняв досі. Закон "Про звернення громадян"? Ні, він не чув про такий. Після звернення до пана Хомчака мені запропонували посади з пониженням (я називаю з приниженням) за фахом, яким я ніколи не працював. 3. Я записався на прийом до Міністра оборони Андрій Загороднюк (Andrew Zagorodnyuk) зі скаргою про порушення мого права обіймати посаду, на яку я виграв конкурс. Пан Хомчак, дізнавшись, що я звернувся до міністра, видав цинічне доручення підлеглим: "за можливості вирішити питання до прийому". Так питання саме в ньому, в тому, що саме пан Хомчак не підписав подання! 4. Прийняв мене тимчасово виконуючий обов'язки Міністра оборони. На прийомі підлеглі пана Хомчака намагались гуртом виправдати незаконну дискримінацію, але так і не змогли пояснити чому той, хто виграв конкурс на мою посаду, призначений, а я, в таких саме умовах, ні. Не змогли пояснити чому пропонують посади з пониженням через три місяці після наказу про увільнення мене з посади і лише після написання скарги. Тимчасово виконуючий обов'язки Міністра оборони доручив до 30.11 "невідкладно прийняти рішення щодо подальшого службового використання з урахуванням набутого досвіду. За результатами поінформувати." 5. Я написав заяву особисто Міністру оборони України про мою особисту участь при розгляді моєї скарги згідно Закону "Про звернення громадян". Тиша. 6. Я сумлінно використав всі передбачені статутом процедури. Всі строки пропущено. Чотири місяці, з моменту звільнення, я без посади. 7. Отже, розправа? Так. Про це мені в очі заявили. Пропонували звільнятись. А вже Перемога? А вже можна спочивати на лаврах??? Таких випадків розправи над офіцерами сотні. Справа не в мені. Мій випадок лише приклад. Офіцерів не повернеш, а їх відтік катастрофа для ЗСУ. Останні "попередження про звільнення" тому доказ. Відсутність навчених офіцерів - головна проблема 2014. А я навчав і хочу навчати офіцерів сучасним, інноваційним і правильним речам. І це логічно, як на мене. Сподіваюсь, що Андрій Загороднюк просто не знає що робиться за його спиною. Але, що це за задекларована Вами людиноцентричність, пане міністре, якщо з офіцерами розправляються, а Ви не знаєте? Я офіцер. Давав клятву і присягав народу України. Не пану Хомчаку. Тому буду відстоювати правду, справедливість, інтереси українського народу і Закон всіма можливими способами. Маю честь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 6 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 6 грудня, 2019 Шайзе твориться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2019 Аваков, АУ! В пятницу, 13 декабря, сотрудники полиции в Киеве на гражданском авто подрезали легковой автомобиль после чего пострадавшие самостоятельно их остановили. Водитель легковушки позвонил знакомому генералу, который выслал на подмогу автобус силовиков, сообщает «Киев Оперативный». После остановки автомобиля нарушителей, «правоохранители» закрылись внутри, начали тыкать удостоверением и нецензурно выражаться, рассказали пострадавшие. «Мы вызвали полицию, но ничего не изменилось. Уже через 10 минут приехал автобус с силовиками. Те заломили всех – и нас, и журналистов, и людей, которые просто стояли рядом», – рассказали пострадавшие ребята. По их словам, их отвезли в отделение полиции, двух людей и вовсе избили. У остальных – взяли отпечатки пальцев и продержали в отделении в течение 4 часов. За это время виновники ДТП уехали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 14 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2019 20 минут назад, Radiola сказал: «Я хочу встретиться с Зеленским. Один на один! Можно с прослушкой и видеонаблюдением. Но тет-а-тет. Без посторонней «гопоты»!», — написала она. В этом вся наивность украинцев. Бля смешно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2019 48 минут назад, Ganz сказал: В этом вся наивность украинцев. Бля смешно. А чего тут смешного? Всем известно, что президент информацию получает от других людей. А если эти люди - или недоброжелатели, или, наоборот, близкие люди, которые не хотят его расстраивать, то он все будет видеть в искаженном виде. Возьмем к примеру последнюю передачу с участием кловуна - как журналистка коломойского его облизывала - ну просто противно было смотреть. А Аваков даже ее превзошел: Президент стоит, а я сижу - давайте я тоже встану. И вот когда ты находишься в такой вот специально созданной для тебя капсуле, ее еще называют "теплой ванной" - то вполне может появиться ощущение "конца всех плохих эпох" и полного блаженства. Маруся пытается вытянуть его их этой ванны, но она ошибается: как раз кловун все делает по намеченному плану, а в ванну лезет для отмыться от грязи и крови. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 14 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2019 12 минут назад, Radiola сказал: А чего тут смешного? Всем известно, что президент информацию получает от других людей. А если эти люди - или недоброжелатели, или, наоборот, близкие люди, которые не хотят его расстраивать, то он все будет видеть в искаженном виде. Возьмем к примеру последнюю передачу с участием кловуна - как журналистка коломойского его облизывала - ну просто противно было смотреть. А Аваков даже ее превзошел: Президент стоит, а я сижу - давайте я тоже встану. И вот когда ты находишься в такой вот специально созданной для тебя капсуле, ее еще называют "теплой ванной" - то вполне может появиться ощущение "конца всех плохих эпох" и полного блаженства. Маруся пытается вытянуть его их этой ванны, но она ошибается: как раз кловун все делает по намеченному плану, а в ванну лезет для отмыться от грязи и крови. Спасибо Радиолочка, шо вы мне разрулили. Я порой не в теме, а хочется в ней быть, раз зашёл. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 15 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2019 16 часов назад, Ganz сказал: В этом вся наивность украинцев. Бля смешно. Это точно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 15 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2019 Кремль назвал условия для урегулирования конфликта в Донбассе Зеленским Кремль назвал условия, необходимые президенту Украины Владимиру Зеленскому для решения военного конфликта в Донбассе. Об этом в эфире программы «Большая игра» заявил пресс-секретарь российского лидера Дмитрий Песков, пишет РИА Новости. По его словам, лидеру Украины потребуются для урегулирования ситуации сила воли, политический авторитет и доминирование на политической арене страны. Песков подчеркнул, что Зеленский не относится к «партии войны», куда входил предыдущий президент Петр Порошенко. Похоже Кремль будет делать из Владимира Александровича...доминирующего Самца) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 15 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2019 Хто не вірить в кінець епохи бідноті?Зарплата колишнього журналіста та нардепа 8-го скликання Мустафи Найєма на посаді заступника голови державного концерну Укроборонпром становить 310 521 грн. Першу зарплатню Мустафа отримав 2 грудня 2019 року. Кінець епохи бідності Пруф за посиланням https://public.nazk.gov.ua/…/38452135-d528-42a0-98f2-6297e5… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 17 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2019 06.12.2019 в 17:41, Sat78ru сказал: Ну насколько я понимаю Порошенко в советской армии служил, там сложно было откосить. Не помню медкомиссии. Да и никто и не предлагает ему бегать с автоматом. Есть много других профессий на передовой. Дети могли в госпитале утки за бойцами носить. В том то и дело.Никто из нынешнего не быдла в армии не служил,не служит и служить не будет. И их дети и внуки точно такими же путями протопчут дорожки к управлению этим государством.В армию пойдут как обычно - патриоты ,потом -тупые ,а особенно - нуждающиеся. 06.12.2019 в 22:34, Radiola сказал: Що завидно? Свого вже небось і не сколупнете з насидженого місця, коріння пустив глибокі. Тепер, що б він не робив, щоб на вас не вішав - все будете терпіти. А чому? - бо сцикуни і ментальні раби. І з такими реноме - лізите сюди з розмовами. Вся заковыка в том,что практически ,это одно и то же .Украинские негоцианты более склизки ментально и более устойчивы психологически. Подтерлись недомайданами ,недонародом,недонацией и заодно и патриотами .Россияне не могут своего сдвинуть ,бедные.А мы кого только не ставили во главу угла - получается та же россия. Крадут ,врут,издеваются ,насилуют ,ебут мозги и т.д. что там ,что здесь-одинаково. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2019 А вот сейчас начинается интересное... Под Верховной Радой полиция Авакова лупцует нацкорпус Авакова Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 17 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2019 42 минуты назад, Рыжая сказал: А вот сейчас начинается интересное... Под Верховной Радой полиция Авакова лупцует нацкорпус Авакова Аваков разберется . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2019 18 часов назад, доктур сказал: Аваков разберется . Аваков создал это ОПГ,как общественную организацию "Нац.корпус",которая и нападает на сотрудников его ведомства,чтобы создавать общественное мнение ,а затем искусственно это все преодолевать и показывать свой профессионализм и нужность в правительстве уже при новом Президенте... И сами сотрудники должны понимать каким ничтожеством на самом деле есть руководитель МВД... Это барыга и политический мошенник дорвавшийся до власти.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 18 грудня, 2019 "Ніяк не можу зрозуміти хто цей чувачок.Актор 95 кварталу, Голобородько зі "Слуги народу" чи нарік і жулік з підворотні?!Навчіть його хоча би говорити, якщо не навчили думати. Він жодне складнопідрядне речення вимовити не може." (с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 19 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2019 06.12.2019 в 22:00, Radiola сказал: Зеленський виграв вибори на тезах: ми не такі, ми нові, ми не системні, будемо боротися з системою, а отже, корупцією. В підсумку, зеленський в кращих традиціях янукОвоча підім"яв під себе всю вертикаль влади і сів на потоки. Коли ти говориш, що ти не такий, а потім виявляється, що такий самий і навіть гірший, то як ти хочеш, щоб до тебе відносилися? Ну и в чем же он не ебанный патриот. Радиола ,к власти в Украине никогда.За ВСЮ ее ИСТОРИЮ не приходили люди ,только срамота и идеологи. Почему? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 19 грудня, 2019 Центр соціальних та маркетингових досліджень SOCIS провів загальнонаціональне соціологічне дослідження з 20 по 30 листопада 2019 року. Судячи з опублікованого пресрелізу, за останній місяць відбулись певні зміни у електоральних симпатіях до політичних партій. Зазначається, що відбулося значне зниження рейтингу в президентської партії "Слуга народу" – одразу на 8,1%, якщо порівняти з аналогічним дослідженням у кінці жовтня цього року, і становить 35,9%. Проте навіть за умови певного зниження підтримки, партія "Слуга народу" займає перше місце серед політичних уподобань населення України. На другому місці закріпилась партія "Європейська солідарність", рейтинг підтримки якої зріс на 2,4%, якщо порівняти з попереднім дослідженням, і становить 11,1% натепер. Певне зростання простежується і в партії "Опозиційна платформа – За життя" – на 1,7%, якщо порівняти з дослідженням кінця жовтня. Рейтинг "Батьківщини" зріс на 0,6%, а партія "Голос" зменшила свою підтримку на 0,8%. Скріншот із сайту Електоральні рейтинги інших партій суттєво не змінились і коливаються в межах +/- 0,5%. У своїх заявах населення показує досить активну позицію із волевиявлення. Лише близько 15% громадян стверджують, що не взяли би участь у виборах, якби вони проходили найближчої неділі. А 8,4% респондентів не змогли визначитися, кому віддали би свій голос. Нагадаємо, згідно з опитуваннями КМІС, лише за 3 місяці рейтинг Зеленського обвалився на 20%. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 грудня, 2019 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2019 35 тис. грн за пляшку віскі: меню та ціни корпоративу Слуги народу 20 грудня народні депутати Слуги народу відзначають новорічний корпоратив. Корпоратив Слуги народу проходить в КВЦ Парковий. Початок вечірки о 20.00. – Кажуть, охорона буде не допускати на захід навіть з телефонами, – йдеться в Telegram-каналі PavlovskyNews. Читайте: Новий рік 2020 з колегами – топ-5 ідей для корпоративу Також тут опубліковано меню закладу. Салати – від 100 грн до 350 грн, гарячі страви – від 200 до 1850 грн. Коктейлі коштуватимуть від 200 до 1 500 грн, горілка – від 1 000 до 3 000 грн за пляшку, а віскі – від 1 610 до 35 000 грн за пляшку. Previous Next Previous Next 35 тис. грн за пляшку віскі: меню та ціни корпоративу Слуги народу / 2 фотографии Один з нардепів розповів, що народні обранці скидатимуться орієнтовно від 1 000 грн. За його словами, на корпоративі будуть хот-доги і бургери, а інформація в пресі про чорну ікру на фуршеті не відповідає дійсності. Previous Next Previous Next 35 тис. грн за пляшку віскі: меню та ціни корпоративу Слуги народу / 3 фотографии Раніше заступник голови фракції Слуга народу Олександр Корнієнко розповів, що новорічний корпоратив для партії Слуга народу обійдеться близько мільйона гривень. Джерело: PavlovskyNews Фото: PavlovskyNews Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 грудня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2019 22 минуты назад, Рыжая сказал: Один з нардепів розповів, що народні обранці скидатимуться орієнтовно від 1 000 грн. За його словами, на корпоративі будуть хот-доги і бургери, а інформація в пресі про чорну ікру на фуршеті не відповідає дійсності. Ну якщо настирні хазяї, тобто, народ, буде тикати їм у рот цю ікру, то вони відмовлятися не будуть, бо це тоді буде не їх гріх, а народу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти