доктур Опубліковано 2 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2019 30.08.2019 в 21:59, Мастер_Вегард сказал: Может нужно более внимательнее и чаще по сторонам смотреть - На эту Супрун вешали всех собак блогеры от медицинской мафии когда Зеленский ещё писюном по роялю стучал. А тут, вдруг зелебобики виноваты... Мне, прямо, за нас, зелебобиков, обидно даже... Мастер,но я ведь уже 100 раз писал,что я ни разу не за Зеленского .Как и уже- отнюдь не за Порошенко. Я уверен,что менять на 70-90% насельников властной конторы каждые пять лет ,это то что доктур прописал и это даже не обговаривается. Но народ решил заняться именно самолечением. Не поспрошал мудрых,умных и образованных, а побежал к бабкам шептухам из телевизора. Этот опыт самогипнозирования наверно у нас крайне востребован. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 2 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2019 1 час назад, доктур сказал: Мастер,но я ведь уже 100 раз писал,что я ни разу не за Зеленского .Как и уже- отнюдь не за Порошенко. Я уверен,что менять на 70-90% насельников властной конторы каждые пять лет ,это то что доктур прописал и это даже не обговаривается. Но народ решил заняться именно самолечением. Не поспрошал мудрых,умных и образованных, а побежал к бабкам шептухам из телевизора. Этот опыт самогипнозирования наверно у нас крайне востребован. Да я, как бы, и не к тебе этот пост обращал... Док, я понимаю, что самогон из ушей, но ты контролируй темы - ты публикуешь пост, а через три дня в ответ на него пишешь - какой же дурак это написал... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 2 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2019 2 часа назад, Мастер_Вегард сказал: Да я, как бы, и не к тебе этот пост обращал... Док, я понимаю, что самогон из ушей, но ты контролируй темы - ты публикуешь пост, а через три дня в ответ на него пишешь - какой же дурак это написал... Я ведь не политабстракционист, понимаешь? А фактически-дидактик.Таким свойственны , диалоги со своим внутренним Я. Меня заинтересовал твой пост..,.пусть и не мне адресованный- я ответил.Мы ведь ведем перекрестный диалог.На любой пост,даже достаточно адресный ,не запрещено реагировать.Так намного интересней,мне кажется. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 2 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2019 2 минуты назад, доктур сказал: Я ведь не политабстракционист, понимаешь? А фактически-дидактик.Таким свойственны , диалоги со своим внутренним Я. Меня заинтересовал твой пост..,.пусть и не мне адресованный- я ответил.Мы ведь ведем перекрестный диалог.На любой пост,даже достаточно адресный ,не запрещено реагировать.Так намного интересней,мне кажется. Да я всегда знал, что ты дидактик, я даже уверен что ты гроссдидактик... Просто с тобой трудно вести диалог, ты выигрываешь на пятом ходу... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doctor_Ganz Опубліковано 2 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 2 вересня, 2019 1 час назад, Мастер_Вегард сказал: Да я всегда знал, что ты дидактик, я даже уверен что ты гроссдидактик... Просто с тобой трудно вести диалог, ты выигрываешь на пятом ходу... Надо увеличить дозу хванчкары. Док, ведь гуляйпольским "блуждающим сэмом", как водится, карту бьёт...на 5-м ходу))) 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 3 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2019 Revolution. Фактически в Украине произошла революция и к власти пришел народ, воглавляемый Зеленским. Можно было ожидать всего, но такого напора, скорости принятия решений, никто не ожидал. Это говорит о том, что группа Зеленского еще перед выборами проработала множество срочных и необходимых стране законов. Новый президент, как застоявшийся конь,(пусть простят меня за такое сравнение), выбежал на просторы страны, ведя за собой всех своих сторонников. Только несколько минут назад большинством в 373 ! голоса принят Закон про відмінення недоторканності народних депутатів. Многие втайне не хотели бы его принятия, но признаться открыто в этом побоялись. Не голосовал только блок ОПО "за життя". Ну что ж, медведчуки не на шутку испугались. Не зря на всех их каналах льется ложь по дискредитации новой власти. Весь этот деловой ритм дает большую надежду на быстрое принятие решений по приведению в движение застоявшихся механизмом всех областей жизни страны. Поддержим своего лидера! Украина, вперед. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2019 57 минут назад, Мастер_Вегард сказал: олько несколько минут назад большинством в 373 ! голоса принят Закон про відмінення недоторканності народних депутатів. Забули відмітити, що цей Закон був внесений ще ПЕтром Порошенком. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 3 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2019 1 час назад, Рыжая сказал: Забули відмітити, що цей Закон був внесений ще ПЕтром Порошенком. А до этого его вносил Янукович, а до Януковича вносил Ющенко... Звиздеть не мешки ворочать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 3 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2019 2 часа назад, Мастер_Вегард сказал: Revolution. Фактически в Украине произошла революция и к власти пришел народ, воглавляемый Зеленским. Можно было ожидать всего, но такого напора, скорости принятия решений, никто не ожидал. Это говорит о том, что группа Зеленского еще перед выборами проработала множество срочных и необходимых стране законов. Новый президент, как застоявшийся конь,(пусть простят меня за такое сравнение), выбежал на просторы страны, ведя за собой всех своих сторонников. Только несколько минут назад большинством в 373 ! голоса принят Закон про відмінення недоторканності народних депутатів. Многие втайне не хотели бы его принятия, но признаться открыто в этом побоялись. Не голосовал только блок ОПО "за життя". Ну что ж, медведчуки не на шутку испугались. Не зря на всех их каналах льется ложь по дискредитации новой власти. Весь этот деловой ритм дает большую надежду на быстрое принятие решений по приведению в движение застоявшихся механизмом всех областей жизни страны. Поддержим своего лидера! Украина, вперед. resolution Фактически к власти пришел тот еще народ ,возглавляемый Зеленским ,возглавляемый Коломойским и иже с ними -рабиновичами. В вон той маленькой но сильной законом СТРАНЕ ,они были бы простые и невнятные люди. Но в Украине,с ее блаженно свойственным народным менталитетом ,только евреи напористы,быстры и неожиданны в решениях. Украина в перде, тот еще народ -в золоте. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 3 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2019 Ганьба, Петруша, до чого тут ти? Пальчевський потужно поставив Порошенка на місце Після скасування депутатської недоторканності Володимиру Зеленському та його команді потрібно зосередитися на посадках чиновників, які порушили закон. При цьому почати потрібно з екс-президента Петра Порошенка. Таку думку в своєму новому відеозверненні висловив відомий українських журналіст і підприємець Андрій Пальчевський. Він прокоментував історичне рішення українського парламенту, який 3 вересня проголосував за прийняття закону про скасування депутатської недоторканності. «Тепер ми і головне вони – які сидять під куполом – ніби як в рівних правах. Ура!», – заявив Пальчевський. Журналіста здивувало, що після прийняття доленосного рішення Порошенко виступив перед депутатами і розповів про те, як його політична сила підтримувала вказаний законопроект. «Подібні прийомчики Петру Порошенку з рук не зійдуть. Я, до речі, все чекаю, коли ж Володимир Зеленський почне виконувати другу обіцянку: саджати. Починати йому треба саме з цього нашого чудового Петі, «організатора» нібито всіх наших перемог. Ганьба, Петруша! До чого тут ти? У тебе було п’ять років, а ти в цей час нам вводив військовий стан для того, щоб стати президентом ще раз», – обурився Андрій Пальчевський. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2019 Олексій Гончаренко: Продовжується засідання Верховної Ради чи "Верховного кварталу 95". У нас що не година, то новий перл. Представник президента України в Конституційному суді Веніславський сказав, що мета змін до Конституції – це економія конституційного тексту. Я нічого не переплутав – економія конституційного тексту. Одним із перших перлів були слова нинішнього Голови СБУ, який сказав, що мета СБУ – це контроль за розподіленням соціальних благ. Рухаємося в напрямку Північної Кореї. Але весело. "Ліга Сміху" вже нервово курить, бо розуміють, що скоро можуть втратити повністю всю аудиторію. Нащо їх дивитися, коли є така Верховна Рада України?! Рухаємося далі! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 3 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 3 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2019 5 минут назад, Рыжая сказал: Фейк... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 3 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 3 вересня, 2019 1 час назад, доктур сказал: resolution Фактически к власти пришел тот еще народ ,возглавляемый Зеленским ,возглавляемый Коломойским и иже с ними -рабиновичами. В вон той маленькой но сильной законом СТРАНЕ ,они были бы простые и невнятные люди. Но в Украине,с ее блаженно свойственным народным менталитетом ,только евреи напористы,быстры и неожиданны в решениях. Украина в перде, тот еще народ -в золоте. Кто мешает быть лучше,быстрее неожиданнее или неоевреянее?)))) Хотя бульдозер Паша всем украинским евреям дал бы фору Только что, Мастер_Вегард сказал: Фейк... Аргументируй,Кучеренко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 4 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 13 часов назад, ukrop.de сказал: 15 часов назад, доктур сказал: Кто мешает быть лучше,быстрее неожиданнее или неоевреянее?)))) Хотя бульдозер Паша всем украинским евреям дал бы фору Не знаю ,кто такой бульдозер Паша..который даст фору .Но более чем уверен в крайне негативном еврейском влиянии именно и только на нынешний постхристианский мир.Евреи принижают более высокие христианские ценности ,себе же во вред.(*так как не понимают их,как и все человеческое сообщество.) Но так как гордыня,это субъект! с которым не справилась за все тысячелетия существования ИМЕННО ваша нация,то проблемы вам гарантированны по всему земному шару. Но что особенно интересно ,что нынешнее понимание роли и возможностей еврейского народа настолько для евреев губительно ,что представить трудно,насколько вас- ребята, будет по новой навозить современное человечество. Никто не любит гондурасов.Может быть вы апофеоз человеческого ума и способностей,но мудрых среди вас не наблюдается с библейских времен.Если ваш этнос в Украине допустит Уже! третью ошибку за то историческое время ,вашего и нашего сосуществования,не говорите....что я вас не предупреждал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 4 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 16 часов назад, Мастер_Вегард сказал: Ганьба, Петруша, до чого тут ти? Пальчевський потужно поставив Порошенка на місце Согласен с Пальчевским. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 вересня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 15 часов назад, Мастер_Вегард сказал: Ганьба, Петруша, до чого тут ти? Пальчевський потужно поставив Порошенка на місце Потужно? Я коли читаю ЧУЖУ думку, особливо, якщо вона збігаєьбся з моює, то дуже добре дивлюся, хто її автор. Постити "ганьбу" від друга клоуна - ось де ГАНЬБА. Особливо, якщо ще подивитися на його біографію: ПАЛЬЧЕВСЬКИЙ заступник міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Равіля Сафіулліна в уряді Азарова. Власник лабораторії, в якій вовка здавав аналізи І який зараз працює на медведчуківському каналі, коментує політику України. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 4 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 3 минуты назад, Radiola сказал: Потужно? Я коли читаю ЧУЖУ думку, особливо, якщо вона збігаєьбся з моює, то дуже добре дивлюся, хто її автор. Постити "ганьбу" від друга клоуна - ось де ГАНЬБА. Особливо, якщо ще подивитися на його біографію: ПАЛЬЧЕВСЬКИЙ заступник міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Равіля Сафіулліна в уряді Азарова. Власник лабораторії, в якій вовка здавав аналізи І який зараз працює на медведчуківському каналі, коментує політику України. А Порошенко в чьём уряді був? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 4 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 Ладно, хватит португальские сардинки в мою сторону выкладывать, меня уже нет на форуме... Можно, конечно поискать все мои обращения к вам по поводу дальнейшего существования форума, но вы, в моем понимании, человек не совсем порядочный, играете нечисто, а потому особого смысла в этом не вижу... И этот мой пост не для модератора Радиолы, а для форумчанина Радиолы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 4 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 Колишній прем'єр-міністр Литви Андрюс Кубілюс є одним із співавторів так званого "Плану Маршалла для України" для фінансового-інвестиційної підтримки Києва країнами Заходу і посилення стратегічного діалогу між Україною та ЄС. Ця ініціатива базується на досвіді Литви у проведенні реформ у 1990-х роках. Кубілюс добре орієнтується в українських реаліях і особисто знайомий з багатьма українськими політиками. Цього року його було обрано до Європарламенту. В інтерв'ю DW Кубілюс дав свої прогнози щодо роботи нового українського уряду і пояснив, чому велика частка відповідальності за успіх України лежить на ЄС. DW: Пане Кубілюсе, в Україні відбулося перезавантаження влади: розпочала роботу нова Верховна Рада,призначено уряд. На Вашу думку, які найважливіші виклики стоять перед ними? Андрес Кубіліус: Викликів є багато. Головний - це, звичайно, продовжувати реформи і не піддатися на спокусу розпочати щось на кшталт вендети проти колишньої влади. Крім цього, наполегливо продовжувати євроінтеграцію. Бо без чіткої стратегії інтеграції Україні буде дуже важко стати успішною державою. А ми на Заході маємо робити все для того, щоб ширше відкрити двері для цієї інтеграції. Україна та друзі України повинні мати тверду політичну волю продовжувати цю боротьбу наступні десять років, а можливо, навіть більше. Адже євроінтеграція потребує часу. Особливо в Україні , яка веде боротьбу у війні, яку, вочевидь, президент (Росії Володимир. - Ред.) Путін продовжуватиме, бо ні в кого немає наївних мрій, що він раптом зміниться. І це дуже складна робота. Проте Україна має величезний потенціал для розвитку своєї економіки. Зараз і я бачу хороший уряд. Я особисто знаю там кількох людей і вірю, що вони справлятимуться зі своїми завданнями. А президент має більшість у парламенті, тож це нагода показати ефективну роботу. А більшість пропрезидентської партії у парламенті - це хороша чи погана річ? Знаєте, те, що відбувається у політичному житті України - це доволі природні процеси. Природно і те, що Петро Порошенко програв вибори. Це сталося не тому, що він був поганим президентом. Я знаю це, бо у нас у Литві у 1992 році відбулося те ж саме. Наша партія ("Саюдіс". - Ред.) і її лідер Вітаутас Ландсбергіс програли вибори (у 1990-1992 роках лідер "Саюдісу" Вітаутас Ландсбергіс був головою Сейму Литви, тобто першим президентом відновленої держави. - Ред.). Бо люди думали, що за час перебування при владі Ландсбергіс повинен був зробити так, щоб у Литві жилося приблизно, як у Швеції. Звичайно, президент Порошенко та його уряд не все робили належним чином, але зовсім не це стало причиною його поразки. Тож Україна повинна просто продовжувати шлях, який розпочала. Які важливі реформи, котрі не змогла втілити команда Петра Порошенка, тепер має шанс реалізувати нова влада? Це, наприклад, земельна реформа, приватизація деяких державних підприємств, реформа державного управління певними держпідприємствами, яка повинна зробити їх більш незалежними. І, звичайно, створення ліпших конкурентних умов для бізнесу, головним чином усунення бюрократичних перешкод. Існує ще одна давня проблема. Коли ми працювали над "Планом Маршалла для України", то зіштовхнулися з проблемою засвоєння західних коштів. Рівень цього засвоєння дуже низький. Від часів Майдану різні фінансові міжнародні інституції надали Україні близько 10 мільярдів євро, які могли б піти у на розвиток реальної економіки. З них Україна змогла засвоїти лише 2 мільярди, а 8 мільярдів так і залишилися невикористаними. Чим Ви це пояснюєте? Це, певною мірою, теж природні процеси. У Литві свого часу зіштовхнулися з такою ж проблемою, створювали спеціальні агентства, які займалися засвоєнням міжнародних коштів. Проте для деяких речей інколи просто необхідно більше часу і системної роботи. Було б, звичайно, добре вчитися на чужих помилках, але зазвичай ми, на жаль, вчимося на власних. Тобто загалом Ваш прогноз щодо потенціалу у роботі нового українського уряду та Верховної Ради позитивний? Так, доволі позитивний. Але тут чимала частка відповідальності лежить і на Заході, наскільки він готовий вкласти у те, щоб показати, що Україна змогла досягти. Це необхідно для того, щоб утримувати мотивацію до реформ у самій Україні та серед простих українців , які повинні вірити, що в кінці цього складного шляху, який складається зі складних викликів, є світло у вигляді членства в ЄС. З іншого боку Україна повинна бути готова вчитися на тих труднощах, через які пройшли, наприклад, Балтійській країни, і пам'ятати, що вже зараз треба думати над запитанням: хто прийде після Зеленського. Сьогодні о 13:26•Deutsche Welle Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 вересня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 1 час назад, доктур сказал: Согласен с Пальчевским. Кому как не вам знать, что такое зависимость. Посадить Порошенка для люмпена - это уже будет кайф сродни экстези. Чем вовка будет удивлять потом? Сильнее наркотика уже нет. Потом -только регулярное употребление. В рашке - это каждых 5-ть лет война. Они себе могут это позволить, вернее, Хуйло ПОКА может себе это позволить. А в Украине - ЧТО? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 4 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 29 минут назад, Radiola сказал: Кому как не вам знать, что такое зависимость. Посадить Порошенка для люмпена - это уже будет кайф сродни экстези. Чем вовка будет удивлять потом? Сильнее наркотика уже нет. Потом - только регулярное употребление. В рашке - это каждых 5-ть лет война. Они себе могут это позволить, вернее, Хуйло ПОКА может себе это позволить. А в Украине - ЧТО? А в Украине сколько лет война? Две порошенковских недели? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 вересня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 35 минут назад, Мастер_Вегард сказал: А Порошенко в чьём уряді був? А еще Порошенко друг Медведчука. Только ведь все ждали не бледную копию Порошенка, а кого то совсем противоположного. А как я уже не раз писала, сравнивая вовку с Порошенком, вы каждый раз ставите его с ним в один ряд. И это как-то совсем не по ожиданиям тех, кто за него голосовал 10 минут назад, Мастер_Вегард сказал: А в Украине сколько лет война? Две порошенковских недели? Да, и начал войну Порошенко, чтобы на ней наживаться. Вовка будет делать то же самое? Опять же, в ЧЕМ ТОГДА МЕЖДУ НИМИ ОТЛИЧИЕ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 вересня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 Как раз перед отдыхом был разговор с одной моей родичкой. Она призналась, что голосовала за зеленского, потому что никто так, как Порошенко нас никогда не опускал. Я сперва даже не поняла, об чем это она. Потом оказалось: опустил - это поднял цену на газ. Сама она живет в особняке в центре Житомира, субсидию не получает по каким то своим сображениям. Обогреть дом - для нее стоит больших денег. И сколько я ей не доказывала, что лично Порошенко цену на газ не поднимал, что это не компетенция президента - это признал даже ее Вовка, она меня не слышала. А потом обиделась и ушла. Вот я отыграюсь на ней, когда в этом году цену на газ не снизят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 вересня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 вересня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 Только что кабмин уволил Кличка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 23 минуты назад, Radiola сказал: Только что кабмин уволил Кличка. Похуист еще не пристроен... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 вересня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 32 минуты назад, Рыжая сказал: Похуист еще не пристроен... Я думаю Скалецкая там все развалит, и он придет как спасатель. Комітет СВОБОДИ СЛОВА очолює ШУФРИЧ!!!! Я в шоке.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 17 минут назад, Radiola сказал: Я думаю Скалецкая там все развалит, и он придет как спасатель. Ну, она будет МОЗ разваливать. А похуист КМДА. 18 минут назад, Radiola сказал: Комітет СВОБОДИ СЛОВА очолює ШУФРИЧ!! Так вроде бы не утвердили? Или это уже свежак? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2019 Jaroslav Lisevich 6 ч. Я людина віруюча, тобто побожна. Але водночас цікавлюсь різними символами. Інколи люблю заглянути у Вікіпедію, щоб трошки доповнити свої знання. А тим більше, коли владу взяло незрозумілий ,,мальчік с народа''. Я поцікавився, що значить рух його пальців, які він часто символізує. І зробив такий висновок. Читаємо дальше:: ,, Блюзнірство, святотатство, цинізм - зневажливе знущання, образливе, глузливе ставлення до чого небудь шанованого, знущання над видатними науковими відкриттями, витвором мистецтва, благородними вчинками, подвигами, моральними нормами, пам'яттю великих людей, героїв, неповага до оточуючих і т.д.'' А якщо конкретніше, то це символізує роги, тобто знак нечисті або сатани. Прости Боже той нарід, що таке обрав. Тепер вам все зрозуміло? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти