Перейти до змісту
Український політичний форум

Україна, влада, Зеленський

Рекомендовані повідомлення

В субботу 14.09.19г. Донбасс весь пылает в огне от наступления окупантов, ЗЕ-У#БАН празднует в Днепре День Города,ржет как конь,и пьёт с Богданом пиво...  Алена Хомик
70909170_2456485894677306_36257669813213
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

2 минуты назад, Radiola сказал:

Еще одно подтверждение, какой беспросветный люмпен голосовал за клоуна.

А если учесть, что клоун всячески пытается ему подыгрывать, могу только представить, в какую темень он ввергнет Украину.

Лично я  по отношению к Зеленскому  абсолютно  не понимающий человек. Я не могу о нем вообще что нибудь внятное сказать. Он не Украинец и его - украинская нация абсолютно не интересует. Вот это все ,что я могу о нем ясно  сказать.

Посилання на коментар

10 минут назад, доктур сказал:

Лично я  по отношению к Зеленскому  абсолютно  не понимающий человек. Я не могу о нем вообще что нибудь внятное сказать. Он не Украинец и его - украинская нация абсолютно не интересует. Вот это все ,что я могу о нем ясно  сказать.

Так почему же он на 75%, таки заинтересовал украинскую нацию? Этож не жменя семачек за 25 копеек.

Посилання на коментар

12 минут назад, доктур сказал:

Он голограмма

1 минуту назад, doctor_Ganz сказал:

Так почему же он на 75%, таки заинтересовал украинскую нацию? Этож не жменя семачек за 25 копеек.

Это в тему о Зеленском.

Посилання на коментар

1 минуту назад, doctor_Ganz сказал:

Так почему же он на 75%, таки заинтересовал украинскую нацию?

Всякая распродажа интересует людей. К национальности это не имеет никакого отношения. 

Но только в Украине не украинец по крови настолько циничен, что объявил распродажу - государственной идеей. 

Кстати, тут Украина ничем не тличается от Московии. У нас "SALE, а у вас "Новая коллекция". Я сейчас не буду рассуждать, что хуже. Скажу только одно : ЭТО АМОРАЛЬНО.

Посилання на коментар

4 минуты назад, Radiola сказал:

Всякая распродажа интересует людей. К национальности это не имеет никакого отношения. 

Но только в Украине не украинец по крови настолько циничен, что объявил распродажу - государственной идеей. 

Кстати, тут Украина ничем не тличается от Московии. У нас "SALE, а у вас "Новая коллекция". Я сейчас не буду рассуждать, что хуже. Скажу только одно : ЭТО АМОРАЛЬНО.

Честно говоря не совсем понял, что представляет собой "Новая коллекция из Московии".

Посилання на коментар

9 минут назад, doctor_Ganz сказал:

Из за  господства  российской мифологемы ,украинская мечта имеет в Украине крайне слабое  воплощение. Но российская политическая глупость достигла абсолютного совершенства на всем постсоветском пространстве. Население украины  срать хотело на вас ,россиян.,Ганз. У нас все находятся в самом ангажированном состоянии-ПОЧЕМУ НЕ Я!!! БЛЯ!!!!

Посилання на коментар

6 минут назад, doctor_Ganz сказал:

Честно говоря не совсем понял, что представляет собой "Новая коллекция из Московии".

Представляет собой надутую бульку

Посилання на коментар

14 минут назад, doctor_Ganz сказал:

Ну, не 73, а 32, если точно. Чтобы там Док не говорил.

Я сравню по цифрам. При чем за 2019 буду брать только первый тур. Так как в 2014 второго тура не было

И так. Год 2014

Порошенко набирает 54,7% -  9 857 308 

Явка избирателей 60,19 %

Год 2019.

Зеленский 30,24% - 5 714 034

Порошенко 16% - 3 014 611

Явка избирателей 62,86 % (первый тур)
61,37 % (второй тур)

Заметьте, в этом году явка была ниже, чем в 2014. 

Я предпочитаю оперировать абсолютными цифрами, а не процентами. В даном случае проценты не показательны

Посилання на коментар

Зі всесвітньої павутини витягла, ще тепленьке )

Доброго ранку ЗЕльмінти!

І не фуршетному тамаді, який заради гонорару грає прутнем на роялі, говорити про втрату гідності (с)

"Переглянула виступ Зеленського на форумі YES.

Причому спочатку фуршетну частину, там де він розважає комічними скетчами гостей за накритими столами, під дзвін бокалів і виделок, а потім промову, яку він виголосив у якості президента України.

Щодо виступу у складі «Кварталу» маю тільки одне зауваження. Номер «поважний гість і його перекладач» не просто з бородою. Це доісторичний гумор, він скис, засмердівся і перестав смішити іще за часів Штепселя з Тарапунькою, іще молодий Райкін на ньому виїжджав.

Попереду у нас багато трагічних дат; крім щоденних обстрілів і загиблих на фронті у нас наближаються роковини Голодомору, потім річниця ДАПу. Знову ж таки, зустріч у нормандському форматі маячить на горизонті. Тобто буде достатньо форумів, де зберуться нудні серйозні чоловіки і жінки, і тобі захочеться якось розрядити обстановку, розвеселити присутніх. Поговори зі своїм сценаристом, хай прошерстить не лише радянську фільмотеку, а й записи американських і європейських стендаперів, по можливості не дуже древні. Поставте п’ятирічний ліміт, чи що? Я впевнена, ви знайдете цінний матеріал для творчого опрацювання.

І міняй спічрайтера. Я розумію, офіційні спічі зараз пише хтось із «квартальних», чисто для економії, щоб гроші із сім’ї не виходили. Але у вас там великий колектив, ну пошуршіть по кадрах, може хтось із студентів є, стажери? Ну це ж немислимо, коли двадцятихвилинний виступ перед європейськими політиками базується а) на примітивній метафорі; б) на відвертій брехні; в) створює для світових ЗМІ картину убогої, нещасної, обкраденої України із половиною вареника в зубах.
Як би м’якше сформулювати. Те що можна козлу, того не можна бику. Те що пробачалося опозиційному кандидату, який виїхав у президентство на хайпі, не пробачається самому президентові

Вова, ти зараз з іншої сторони барикад, і твоя задача – продати слона, а не закопати його.

Не потрібно брехати про «дев’ять кіл пекла», який проходить ФОП для реєстрації підприємства. І про «щомісячні хабарі», які він нібито сплачує, щоб не платити податки. Ми не знаємо, як працює твоя імперія; не здивуємося, коли «Квартал» зареєстрований на ФОПа. А для нормальних людей не складає проблему сходити у податкову і написати заяву; от закрити бізнес складніше, і мільйони підприємців, які зараз тікають у тінь в очікуванні твоїх податкових новел дійсно стикаються з певними труднощами.

Не потрібно зневажати людей фізичної праці. І не фуршетному тамаді, який заради гонорару грає прутнем на роялі, говорити про втрату гідності. Вова, у зборі яблук немає нічого ганебного, це чесна робота і чесний заробіток, яблука збирають поляки, німці, іспанці, італійці, французи. Більше того, Вова, ти президент аграрної країни; всі твої виборці стоять раком на городі і копають картоплю, тому вкусися за язик і не смій паплюжити сільську працю.
Не потрібно нав’язувати шкідливі стереотипи, виставляючи Україну країною потенційних нелегальних мігрантів. Серед іншого, ти даєш іще один аргумент для скасування безвізу, хоча навпаки мав би хоч словом, хоч півсловом відзначити дисциплінованість і лояльність українців у Європі.і

Ну і дрібниці. Вова, тобі можна не смикатися і виступати стільки, скільки захочеш. Ти обіймаєш посаду президента, і у цій країні не знайдеться людини, яка вимкне мікрофон, коли ти вже вийшов на трибуну. Говори те що хотів сказати і вимітайся. Але роби це з піднятою головою."

Тамара Горіха Зерня

У Сенцова красномовний вираз на обличчі
70310437_490086068493573_497620871899670

Посилання на коментар

7 минут назад, Radiola сказал:

Представляет собой надутую бульку

Заинтриговали однако...ну да Бог с нею с булькой. Хотя да. Может и бродит Россия по пляжу с сосиськой в плавках для важности. Тут главное не перепутать и не вложить её сзади в плавки, вот это будет полный конфуз. Пока как положено, щеголяет с вложенным "орудием" спереди)

Посилання на коментар

14 минут назад, Рыжая сказал:

Я предпочитаю оперировать абсолютными цифрами, а не процентами. В даном случае проценты не показательны

Да я просто глянул, что вы из группы 25%. Сделал вычитание и получил искомые 75%. Упросил конечно.

Посилання на коментар

3 минуты назад, doctor_Ganz сказал:

Заинтриговали однако...ну да Бог с нею с булькой. Хотя да. Может и бродит Россия по пляжу с сосиськой в плавках для важности. Тут главное не перепутать и не вложить её сзади в плавки, вот это будет полный конфуз. Пока как положено, щеголяет с вложенным "орудием" спереди)

Нет у вас ,ребята глупые россияне ни   Хера   ДОСТОИНСТВА, ни Письки   важности. 

Посилання на коментар

6 минут назад, doctor_Ganz сказал:

Пока как положено, щеголяет с вложенным "орудием" спереди)

Ну ось,не такий ви дурний, як хочете здаватися. І метафору свою знайшли і суть зрозуміли. 

Тільки не можу зрозуміти ваше відношення до цього пафосу- позитивне, чи негативне. 

Чи, поки огірок там, де треба - все ОК і наплювати, що від нього ніякої користі? 

Посилання на коментар

Только что, doctor_Ganz сказал:

Да я просто глянул, что вы из группы 25%. Сделал вычитание и получил искомые 75%. Упросил конечно.

Да и 25% тоже не 25, а меньше. Я реально смотрю на цифры, хоть я не математик и статистик

Посилання на коментар

2 минуты назад, Radiola сказал:

Ну ось,не такий ви дурний, як хочете здаватися. І метафору свою знайшли і суть зрозуміли. 

Тільки не можу зрозуміти ваше відношення до цього пафосу- позитивне, чи негативне. 

Чи, поки огірок там, де треба - все ОК і наплювати, що від нього ніякої користі? 

А вдруг вместо огирка, выростит настоящее? Тогда назад его...в смысле в грядку. А не тудой куда вы могли подумать).Пока так. Отношение? Ироничное конечно, как к той Крыловской лягушке, которая хотела быть похожей на быка...дулась, дулась и сдулась. Тут главное вовремя остановиться, хватит ли тормозов? Это интересует больше всего и озадачивает.

Посилання на коментар

3 минуты назад, doctor_Ganz сказал:

А вдруг вместо огирка, выростит настоящее?

Ага, как хвост у ящерицы... Но увы и ах. Евнухи подтвердят. 

5 минут назад, doctor_Ganz сказал:

Тут главное вовремя остановиться, хватит ли тормозов?

Кажись они отказали

Посилання на коментар

15 минут назад, доктур сказал:

Нет у вас ,ребята глупые россияне ни   Хера   ДОСТОИНСТВА, ни Письки   важности. 

Ну помните как у девушки облегчённого поведения спросили, как вы себя ощущали под Шварцнегером? Да как...Ну представьте себе на вас падает большой шкаф, а в нём маленький ключик...

Вот и Россия. Являясь большим шкафом пытается пристроить к нему большой ключ. Соразмерность обязывает. Как это делается? Ну как вседа...одним топором.

Посилання на коментар

18 минут назад, Рыжая сказал:

Кажись они отказали

Пока ещё не совсем. Просто газует отчизна так, шо дым коромыслом.

Посилання на коментар

24 минуты назад, doctor_Ganz сказал:

Ну как вседа...одним топором

Не надо хаять топор. Им ведь можно разное сделать. Кижи срубить. Буратино вырубить... И просто дров наколоть. В для Вашего варианта - то больше дубина подойдет.

13 минут назад, doctor_Ganz сказал:

Пока ещё не совсем. Просто газует отчизна так, шо дым коромыслом.

Сцепление порвет... 

Посилання на коментар

1 минуту назад, Рыжая сказал:

Не надо хаять топор. Им ведь можно разное сделать. Кижи срубить. Буратино вырубить... И просто дров наколоть. В для Вашего варианта - то больше дубина подойдет.

Сцепление порвет... 

Ещё и кашу из него сварить) Просто под топором всегда топорная работа. То бишь грубая. Это вменялось топору. Ну пусть будет дубина, отёсанная топором. Найдём с вами золотую середину) .А так конечно от такого газования могут и сцепление и портки у неё треснуть. Удивительная несоразмерность желаний и возможностей всегда приводит к таким катастрофам. Тут нужна здравая пропорция. Вот с этим беда. Что есть то есть. Ну ладно. А то ща от Радиолы удар в бубен прилетит от уклонения от влады Зеленского. Надо возвращаться в стойло, всё должно быть по своим отсекам и сусекам).

Посилання на коментар

21 час назад, Рыжая сказал:

В продовження теми гідності

Vadim Pikus 
3 ч. · 

Я вже почитаю втомлюватися від одного зеленого чоловічка який постійно ображає граждан Украіни.

Орігінал фрази Зеленського у виступу на YES Ukraine 2019 : "Кандидату наук, який збирає яблука, і в боротьбі з бідністю втрачає власну гідність", ну і вже не вперше: "миють унітази по Європі".

Довідка: "Гі́дність — це поняття моральної свідомості, яке виражає уявлення про цінність всякої людини, як моральної особистості, а також категорія етики, що означає особливе моральне ставлення людини до самої себе і ставлення до неї з боку суспільства, в якому визнається цінність особистості."

Я хочу нагадати новообранному, що він вдавав перед мільонами людей, що грає пенісом на роялі, спав у ліжку та цілувався з лисим на сцені, голяка на сцені перед глядачами грав на гитарі, та снімався в кліпі. Я нагадаю зеленому чоловічку та усим співгромодянам, що Зеленський хоча і не кандидат наук, але юрист за фахом, тобто повинен бути освідченною людиною, але.... Всі пом'ятають як він обзивав Україну шльондрою, потім усих українських жінок - брендом, давав зуб телеканалу,......

Та хто небудь з оточення президента, навчіть ви цього хама розмовляти так, начебто він таки президент!!!

Та хай вже вивчить прості речі - люба праця на благо суспільства, це ценна річ і треба поважати тих, хто чистить унітази так само, як і тих хто в них сере, а потім розвовідає, як він любить свій "нарід" та країну.

Для мене в загалі тема "миють унітази по Європі", це особисто образливо. Не посміхайтеся, буде на смішно. Декілька років тому померла моя мати. В неї була хвороба Альцгеймера. Останні роки свого життя вона вже повністю не володіла собою і фізичними процесами свого тіла. Щоб працювати, та годувати свою сім'ю я наняв жінку, яка з ранку до вечора "чистила не тільки унітаз....". Це був суцьний жах. Я щиро вдячний той людині, яка за невеликі гроші все робила для того, щоб моя мати мала людський вигляд.... Я звертаюсь особисто до пана Зеленського: " вибачтесь нешановний пан, зате що ви ображаєте та принижуєте тих людей, які хоч за кордоном, хоч в Україні, допомагають у скрутни часи хворим. А ще за одно вибачтесь перед санітарками які моють за хворими по лікарнях."

Посилання на коментар

5 часов назад, doctor_Ganz сказал:

Отношение? Ироничное конечно, как к той Крыловской лягушке, которая хотела быть похожей на быка...дулась, дулась и сдулась. Тут главное вовремя остановиться, хватит ли тормозов? Это интересует больше всего и озадачивает.

Тут вы недопоняли. 

Наше SAVE и ваша "Новая коллекция" - это один из видов рекламы. А хорошая вещь в рекламе не нуждается, наоборот, на нее еще записываются, чтобы купить

Но, с другой стороны, если спросишь у человека в кандалах, чего тебе подарить: копеечную полосатую пижаму, или дорогую вещь от кутюр? -  он тебе ответит: твой кутюр для работы неудобен и половая тряпка из него некудышняя - давай полосатую робу.  

Я к тому, что нужно учитывать в каком обществе ты находишься. 

Мы то думали, люди прозрели, а оказалось, только обкакались. Немного отмылись и давай робу искать - уцененную, или с Новой коллекции - не важно. Но РОБУ, не кутюр

4 часа назад, doctor_Ganz сказал:

Надо возвращаться в стойло, всё должно быть по своим отсекам и сусекам).

А вам ведомо, что есть  люди, находящиеся  не в стойле, но все равно законов и правил придерживаются, дабы не превратить свою среду обитания - в стойло

Посилання на коментар

3 часа назад, Рыжая сказал:

"миють унітази по Європі".

Тепер я знаю, що робив клоун, коли гастролював за кордоном. 

І ще я розумію, він добивається, щоб всі українські артисти гастролювали ВИКЛЮЧНО в Україні.

Посилання на коментар

3 часа назад, Рыжая сказал:

В продовження теми гідності

ТА ви хоть сто трактатів напишіть про гідність - ВОНО хіба знає, що це таке. Слово чув,  а значення приписує по собі. Воно ж жило в професорській сім"ї - всіх, хто нижче рангом, зневажало. І ту саму жіночку, яка миє за ним унітази - також зневажає. Як то кажуть: натура пре, як би він не маскувався і за якими б гарними словами не ховався.

Посилання на коментар

20 часов назад, Radiola сказал:

А вам ведомо, что есть  люди, находящиеся  не в стойле, но все равно законов и правил придерживаются, дабы не превратить свою среду обитания - в стойло

Тут с вами не соглашусь, априори законы и правила - это по факту рамки и ограничения, а по сути тоже стойло. Просто цивильно обставленное. А тот кто не хочет превратить среду обитания в стойло, тот как раз правил не придерживается и старается насладится относительной вольницей, если же абсолютной вольницей, то это уже трансформируется в хаос. 

Посилання на коментар

1 час назад, doctor_Ganz сказал:

Тут с вами не соглашусь, априори законы и правила - это по факту рамки и ограничения, а по сути тоже стойло. Просто цивильно обставленное. А тот кто не хочет превратить среду обитания в стойло, тот как раз правил не придерживается и старается насладится относительной вольницей, если же абсолютной вольницей, то это уже трансформируется в хаос. 

Ну понятно, не согласитесь. Живучи в стойле, вам приятно осознавать, что вы не одни такие. Только вот,  стойлом называют помещение с вполне конкретными характеристиками. И наличие ограничений - тут ни при чем. Тем более, что не существует  полной свободы, как и полной вольницы.

Посилання на коментар

• Radiola змінив назву на Україна, влада, Зеленський

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...