доктур Опубліковано 30 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2019 14 минут назад, Мастер_Вегард сказал: Себя... Похоже скоро дело дойдёт до измерений членов депутатских и все опять будет не так. Мастер, да ты сам НЕВЕРОЯТНо! срешься от нынешней действительности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2019 Для быстрого проведения реформ нужна автократия. Но она должна быть просвещенной. В противном случае мы будем иметь авторитаризм Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 30 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2019 1 час назад, доктур сказал: Мастер, да ты сам НЕВЕРОЯТНо! срешься от нынешней действительности. Док, подбирай слова, ты же не укроп... 1 час назад, Рыжая сказал: Для быстрого проведения реформ нужна автократия. Но она должна быть просвещенной. В противном случае мы будем иметь авторитаризм Рабинович, у вас есть твиттер? В молодости был, но я его вылечил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2019 Нова очільниця МОЗ не має медичної освіти. І де ж ті, хто дорікав Супрун? АУ! Зелебобіки! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 30 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2019 43 минуты назад, Рыжая сказал: Нова очільниця МОЗ не має медичної освіти. І де ж ті, хто дорікав Супрун? АУ! Зелебобіки! А без хамства твой пост теряет всякий смысл, а потому - Да здравствует хамство речистое... И этот человек писал жалобу на Радиолу в том числе и на тему хамства, а я ее всячески поддерживал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2019 46 минут назад, Мастер_Вегард сказал: А без хамства твой пост теряет всякий смысл, а потому - Да здравствует хамство речистое... И этот человек писал жалобу на Радиолу в том числе и на тему хамства, а я ее всячески поддерживал... Порохоботка - это нормально. З)елебобики - хамство. При том, что я никого конкретно не называла. Ха́мство (по имени сына Ноя — Хама[1]) — тип поведения человека, отличающийся грубым, наглым и резким способом общения[2]. (Википедия) Хамством было обращение Зеленского к депутату - "Ну, что вы орете тут". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2019 Кстати... я тут более внимательно посмотрела состав КМ. Кроме парочки личностей - особых претензий нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 30 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2019 7 минут назад, Рыжая сказал: Кстати... я тут более внимательно посмотрела состав КМ. Кроме парочки личностей - особых претензий нет. Может нужно более внимательнее и чаще по сторонам смотреть - На эту Супрун вешали всех собак блогеры от медицинской мафии когда Зеленский ещё писюном по роялю стучал. А тут, вдруг зелебобики виноваты... Мне, прямо, за нас, зелебобиков, обидно даже... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2019 1 минуту назад, Мастер_Вегард сказал: Может нужно более внимательнее и чаще по сторонам смотреть - На эту Супрун вешали всех собак блогеры от медицинской мафии когда Зеленский ещё писюном по роялю стучал. А тут, вдруг зелебобики виноваты... Могу назвать Радуцкого. Он из СН. Хотя основные говнометы - Багомолец, Мосейчук, Тудоров. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2019 Еще одно назначение Президент Володимир Зеленський призначив Айвараса Абромавичуса генеральним директором Державного концерну "Укроборонпром". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 30 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2019 2 минуты назад, Рыжая сказал: Еще одно назначение Президент Володимир Зеленський призначив Айвараса Абромавичуса генеральним директором Державного концерну "Укроборонпром". Что на этот раз делать зелебобикам? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2019 17 минут назад, Мастер_Вегард сказал: Что на этот раз делать зелебобикам? Думаю, пипец оборонпрому... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 30 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 30 серпня, 2019 11 часов назад, Мастер_Вегард сказал: Я начинаю верить, что из Украины выдавят все это визгливое дерьмо... Ты потихоньку привыкай к земле Ешь на ней,спи Скоро буде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
доктур Опубліковано 31 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2019 20 часов назад, Мастер_Вегард сказал: Для тебя Украина дерьмо, для меня нет, вот я и призываю не путать твою и мою Украину.. Я живу среди этого дерьма постоянно -56 лет ,а ты время от времени отсюда улепетываешь ,шо пятки сверкают.Здесь зарабатываешь,платишь мин. зарплату своим рабочим ,чтобы как бонус от этого -для поправки своего здоровья вдохнуть воздух свободы.Твоя Украина за пределами этого дерьма. Моя ,по шею в нем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2019 Олександр ТурчиновНравится Страница 21 ч. · Всі новостворені міністерства або ті, що змінили назву, сьогодні не зможуть працювати. 29 серпня під час затвердження складу нового Уряду були створені нові міністерства шляхом об‘єднання декількох міністерств, які працювали в попередніх Урядах, а також шляхом зміни їхніх назв. Зменшення кількості міністерств - достатньо логічний крок, але він повинен професійно готуватись. Після вчорашнього голосування втратили свою легітимність міністерства, які працювали за минулих Урядів та не отримали нових очільників і не потрапили до складу нового Кабміну. Ліквідація цих міністерств - юридично складний, витратний і тривалий процес. Разом з тим, всі міністерства, які отримали нові назви, не мають нічого, крім цих назв та новообраних міністрів: ані положень, які потрібно затверджувати, ані штату, а головне - жодної копійки бюджетних призначень, які, відповідно до Закону “Про бюджет України”, закріплені за міністерствами, що підлягають ліквідації. Для нормального функціонування новостворених міністерств ВРУ повинна знову повернутися до питання Кабміну, щоб повністю переформатувати чинний бюджет, перезапустити роботу новостворених структур і підрозділів. Серйозні державні рішення мають спиратися не тільки на інформаційну складову. Є ще одна важлива складова, яка має назву «державне управління». Такі рішення потребують серйозної підготовчої роботи, яку бажано проводити до їхнього ухвалення. ======================== Ну, да... Объединили министерства Энергетики и экологии. И какую печать ставить на документы? И кому деньги выделять? ЗП сотрудникам из какого бюджета платить? Тем, кто остался в своих рамках, тем проще Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2019 Дивлюсь електронну декларацію нового генпрокурора. Цікаво. Три сина і всі громадяни Фоанції. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2019 Якщо коротко про перше інтерв'ю Гончарука на посаді очільника уряду: - 5 РОКІВ УКРАЇНА РУХАЛАСЯ В ПРАВИЛЬНОМУ НАПРЯМКУ (теж мені сенсація) - для розвитку країни потрібні гроші (приватизація, боротьба з корупцією та контрабандою, дерегуляція бла-бла-бла) - вкрай необхідно зробити перепис населення (питання вже давно назріло, якщо чесно) - будівництво доріг (було б тупо не продовжити будівництво, а от скільки км на рік?) - ЦІНИ НА КОМУНАЛКУ НЕ ЗНИЗЯТЬ, але і підіймати не будуть (дайте мені зелефіла, терміново потрібно комусь висміятися в обличчя) - будуть субсидії (ніколи такого не було і от знову...) - можуть з'явитися іпотечні кредити під 12-13% (до 3% ще далеко, але добре що так і вже не 20%) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2019 Юрій Винничук Вчера в 22:08 · Чистоплюї! А де ви були, коли команда Зєльонкіна стібалася з відомих політиків? Виставляючи їх викінченими дебілами (Кличко), недоріками (Парубій), придурками (Порошенко)? Зате Каламойскава всі там боялися. Ви десь озвучували свій гнів? Бумеранг повертається. Перва дама буде розглядатися під мікроскопом аж до шкарпеток і до окрайців трусиків, які пробиваються з-під сукні. Гора м'яса під назвою Юзік буде підлягати постійним кпинам. Бо якщо фізичні вади відомих людей ставали об'єктом жартів зі сцени 95-го кварталу, то тим більше всі фізичні вади коміків повинні стати такими ж об'єктами жартів. І не треба мені вказувати, що можна, а чого не варто робити письменникові. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 31 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2019 1 минуту назад, Рыжая сказал: Юрій Винничук Вчера в 22:08 · Чистоплюї! А де ви були, коли команда Зєльонкіна стібалася з відомих політиків? Виставляючи їх викінченими дебілами (Кличко), недоріками (Парубій), придурками (Порошенко)? Зате Каламойскава всі там боялися. Ви десь озвучували свій гнів? Бумеранг повертається. Перва дама буде розглядатися під мікроскопом аж до шкарпеток і до окрайців трусиків, які пробиваються з-під сукні. Гора м'яса під назвою Юзік буде підлягати постійним кпинам. Бо якщо фізичні вади відомих людей ставали об'єктом жартів зі сцени 95-го кварталу, то тим більше всі фізичні вади коміків повинні стати такими ж об'єктами жартів. І не треба мені вказувати, що можна, а чого не варто робити письменникові. Какая жуткая чернуха царит на форуме. Катерина, собирая по интернет помойкам всякую ложь, наклепы, инсинуации ты не только свою карму и карму своей семьи рвёшь, но и , похоже, задеваешь даже окружающих тебя людей.... Жуть, творить зло для близких своими руками... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 31 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2019 39 минут назад, Мастер_Вегард сказал: Какая жуткая чернуха царит на форуме. Ю́рій Па́влович Винничу́к (нар. 18 березня 1952, Станиславів) , іноді друкується під іменем Юрко́ Винничу́к[2] — український письменник, журналіст, редактор[3][4]. Твори Винничука перекладено англійською, німецькою, французькою, хорватською, польською, чеською, болгарською, білоруською, сербською, російською, японською, китайською, есперанто,[6] та іншими мовами. Член Українського ПЕН та віце-президент Асоціації українських письменників. У 2005 році за роман «Весняні ігри в осінніх садах» Винничук отримав свою першу літературну нагороду «Книга року Бі-Бі-Сі». 2012 року світ побачив роман «Танґо смерті», який приніс авторові другу літературну перемогу «Книгу року Бі-Бі-Сі».[33][34] Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 31 серпня, 2019 Поділитися Опубліковано 31 серпня, 2019 Козел тупой 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2019 11 часов назад, ukrop.de сказал: Козел тупой Переход на личности. Личное оскорбление. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2019 Не думала, что буду цитировать Ляшко. И тем не менее. Сама хотела об этом написать. Но наткнулась на его комментарий. Олег Ляшко , 30.08.2019 Прокинувся, читаю зранку фантастичні заголовки новин: депутати зняли з себе недоторканість! Від несподіванки я навіть забув свій віщий сон, про який хотів розказати Росіті. Коли ж вони, бідолашні, встигли так над собою познущатися?! Починаю розбиратися - і, як і знав, брешуть, як дихають. Пояснюю: 1. За останні 20 років депутати як мінімум разів п‘ять голосували за зняття з себе недоторканості. За направлення на висновок до Конституційного суду чи в першому читанні - як правило, за 300 голосів. Особливо рішуче «за» голосують мажоритарники, олігархічні групи і корупціонери. Гучно аплодують і радіють, підскакують до стелі, як учора, від того, що знову розвели українців, як лохів. А коли доходить до голосування вцілому - 300 голосів ніколи немає! 2. Порушення процедури голосування за внесення змін до Конституції - пряма дорога до визнання його неконституційним. Рано чи пізно, але обов‘язково! Вчора зелені нахрапом голосували, щоб їх Зеленський міг впарити українцям чергову свою вигадану «перемогу». А після того, як зелена пошесть зійде, Конституційний суд скасує цей закон через порушення процедури його прийняття і недоторканість депутатам повернуть. Так вже було не один раз і ще буде багато, зелені для цього дають усі підстави: голосувати за закони, не бачивши їх в очі і не читаючи - це не лише знову дивувати увесь світ своєю «особливістю», а найперше - чудовий подарунок усім корупціонерам, які йдуть і далі йтимуть до Ради виключно за бронею недоторканості. Повірте мені на слово: після того, як новий ліберально-грабіжницько-сировинний уряд І зелена більшість у Раді приймуть написаний у МВФ бюджет із копійчаними зарплатами і пенсіями, космічними платіжками і кастрованими субсидіями, дерибаном землі і соціальних гарантій, це стадо новообраних слуг у Раді через кілька місяців тікатиме від вдячних громадян по підземних переходах, і на ходу зриватимуть свої зелені значки, щоб, не доведи Господи, їх не ідентифікували як членів злочинної влади. Новообраних слуг також хочу по-дружньому попередити: підземні переходи дуже вузькі, тому Юзіка тримайте тільки позаду, бо якщо заблокує тунель - ніхто з вас не врятується, помрете від задухи газами. Може колись за могорич розкажу про особливо таємний тунель, про який знають одиниці, бо він для обраних, по ньому тікатимуть Зеленський і Разумков. Стефанчук туди не влізе, бо тунель зовсім маленький і низенький. Чудовий сюжет для 95-го кварталу, чи не так? Працюйте, хлопці, працюйте, ви ще навіть не здогадуєтеся в який чортячий казан ви потрапили! P.s. Особливо шкода мені Михайла Радуцького, у «Борисі» був непоганий керівник, а вчора у перший же день по крупному зашкварився. І від свого «х*я в ж*пу» вже не відмиється ніколи. Щиро шкода Михайла, але це політика, зелені дітки. До зустрічі! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 1 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2019 16 минут назад, Рыжая сказал: Переход на личности. Личное оскорбление. Катюн Ты до февраля конечно пиши А после февраля не знаю Сможешь ли Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2019 Премьер-министр Алексей Гончарук заявил, что последние 5 лет Украина двигалась в правильном направлении, однако - медленно. Об этом говорится в расшифровке "Украинской правда" его разговора с журналистами, передают Українськi Новини. "Я вообще считаю, что последние 5 лет страна двигалась в правильном направлении, но очень медленно. Большая часть реформ была искажена отдельными коррупционными частными интересами. Это моя общая оценка", - сказал премьер-министр Алексей Гончарук. Так, по его мнению, реформа здравоохранения и реформа образования были правильными, однако внутри министерств нужно проанализировать, насколько эффективно реформы имплементировались. По его словам, в течение месяца новые министры смогут озвучить планы относительно этих двух реформ.https://ukranews.com/…/650885-goncharuk-poslednie-5-let-str… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 1 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2019 2 часа назад, ukrop.de сказал: Катюн Ты до февраля конечно пиши А после февраля не знаю Сможешь ли Вот видите, Катерина, Вы обещали постить на форуме до возвращения Укропа, а старшОй разрешил Вам писать до самого февраля, ну не прелесть разве его Светлейшество... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 1 вересня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2019 30.08.2019 в 21:04, Рыжая сказал: Думаю, пипец оборонпрому... В цьому і суть цих призначень: все повернути назад Зруйнувати всі досягнення Порошенка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2019 8 минут назад, Radiola сказал: В цьому і суть цих призначень: все повернути назад Зруйнувати всі досягнення Порошенка А то я не розумію.... Знімають Супрун... Залишають Авакова... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 1 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2019 Захваченное внимание несвободно - это самая важная вещь, которую мы должны осознать. Внимание с лёгкостью оказывается захваченным реакцией на различные события. Если кто-то скажет вам неприятное слово, вы незамедлительно рассердитесь. А это значит, что вы не свободны. Когда вас ругают или оскорбляют, вы немедленно поступаетесь своей свободой. Как правило, мы обвиняем других в том, что наше внимание в чём-то увязло, хотя на самом деле виновны в этом мы сами. Никто и не пытался завладеть нашим умом и взять его в плен. Мы сами это сделали. Цокньи Ринпоче Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 1 вересня, 2019 Поділитися Опубліковано 1 вересня, 2019 Оноконда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти