Перейти до змісту
Український політичний форум

Україна, влада, Зеленський

Рекомендовані повідомлення

Це покращення для усих эвропейцiв,друже хфилльЕ.

Нарештi пiшло гомно у  тако ж и еуропейськi хати

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Нравится 1
Посилання на коментар

Колишній президент України Петро Порошенко заявив, що під час зустрічі лідерів США Дональда Трампа і РФ Володимира Путіна вони обговорювали Україну «за спиною». Про це він сказав, виступаючи в Тернополі, відео якого міститься на сторінці Порошенко у Facebook.

Порушення принципу «нічого про Україну без України» – частина російського реваншу» – написав екс-глава держави під відео.

За його словами, такого принципу всі дотримувалися п’ять років, щоб про нашу державу ні про що не домовилися з Кремлем без нашого відома. Порошенко підкреслив, що перш ніж обговорювати Україну, потрібно погоджувати майбутні тези з Києвом.

«А потім (потрібно) детально інформували нас, як зараз почуваються вавки в голові у Путіна», – додав політик.

Порошенко впевнений, що перша така зустріч американського і російського президентів без попередження української сторони – тривожний сигнал, який відкидає її знову в 2013 рік.

Варто відзначити, що під постом Порошенко багато користувачів висловлюють йому подяку за збереження країни і називають його єдиним президентом. У той же час, реакція багатьох людей протилежна та їх смішать виступи політика.

Нагадаємо, в ході зустрічі в Осаці президенти США та Росії обговорили ряд тем, серед яких була і Україна.

Посилання на коментар

Пасиба жителям днепра

За зезедента.....

• Нравится 1
Посилання на коментар

2 часа назад, ukrop.de сказал:

Пасиба жителям днепра

За зезедента.....

А при чем тут Днепр?

Посилання на коментар

9 минут назад, Рыжая сказал:

А при чем тут Днепр?

Найбільша підтримка Вовки-клоуна була у Дніпрі. Найменша - на Львівщині.

Посилання на коментар

48 минут назад, Рыжая сказал:

А при чем тут Днепр?

Ну а как игарьвалерьевич у  вас с днепра

Знать надо руководителя  страны

Посилання на коментар

47 минут назад, Radiola сказал:

Найбільша підтримка Вовки-клоуна була у Дніпрі. Найменша - на Львівщині.

На иЛьвівщині взагалі переміг Порошенко. А найбільше голосів за шанпанзе дала Луганська обл.

Посилання на коментар

Вот мой хороший знакомый, офицер десантник, участник АТО, живет с семьей, в воинской части, в однокомнатной квартире, на просьбу к командиру улучшить квартирный вопрос получил ответ - $15 тысяч и завтра у тебя новая квартира. Второй приятель, офицер АТО - За пять лет войны наш комполка и зампотех стали долларовыми миллионерами. По официальной статистике Украины около тысячи военнослужащих АТО покончили жизнь самоубийством...

А Вовка, конечно, клоун, ни томоса, ни мовы, ни армии в Украину не принес....

Посилання на коментар

11 часов назад, Рыжая сказал:

А найбільше голосів за шанпанзе дала Луганська обл.

Проверять не хочется. поверю Вам на слово - я думала, что больше других за него голосовали на Днепропертровщине. Тогда моя  причина - отпадает, остается только Укропчика.

4 часа назад, Мастер_Вегард сказал:

1. Вот мой хороший знакомый, офицер десантник, участник АТО, живет с семьей, в воинской части, в однокомнатной квартире, на просьбу к командиру улучшить квартирный вопрос получил ответ - $15 тысяч и завтра у тебя новая квартира. Второй приятель, офицер АТО - За пять лет войны наш комполка и зампотех стали долларовыми миллионерами. По официальной статистике Украины около тысячи военнослужащих АТО покончили жизнь самоубийством...

2. А Вовка, конечно, клоун, ни томоса, ни мовы, ни армии в Украину не принес....

1.Завтра все буде навпаки - ДУЖЕ надіюсь

2. Зато він приніс термос, уркоганський жаргон і українського солдата, який "стріляє по школах". УРА?

Посилання на коментар

Посилання на коментар

12 минут назад, Radiola сказал:

Проверять не хочется. поверю Вам на слово - я думала, что больше других за него голосовали на Днепропертровщине. Тогда моя  причина - отпадает, остается только Укропчика.

1.Завтра все буде навпаки - ДУЖЕ надіюсь

2. Зато він приніс термос, уркоганський жаргон і українського солдата, який "стріляє по школах". УРА?

Пусть учится

Томосу у Филарета...

А Атошники сводят счеты с жизнью от несчастной любви....

Посилання на коментар

https://prm.ua/ru/golosovanie-v-regionah-v-kakih-oblastyah-pobedili-poroshenko-i-zelenskiy/

Сепары днепра переплюнули известных  херсонских сепар

Посилання на коментар

1 минуту назад, ukrop.de сказал:

Угу. Вовка переміг ТІЛЬКИ на Львівщині - і це  на загальний результат його підтримки  по Зах. Україні ніяк не вплинуло. 

2 минуты назад, Мастер_Вегард сказал:

А Атошники сводят счеты с жизнью от несчастной любви....

Да, с вашим президентом ТЕПЕРЬ будет только так. Я ж не отрицаю 

Посилання на коментар

Теперь маленькая быль

По закарапатью

С одной стороны позитив

С другой стороный негатив

Приобрели румынские паспорта. Самые пронырливые пробираются на работу в ФРГ

На фиг им та вайна

Посилання на коментар

Это из той кагорты,что лет 10 выехали в порту.

В герме по их словам гораздо больше платют

По их словам

Ну и сервис,продукты

1 минуту назад, Мастер_Вегард сказал:

Вы реально психически нездоровы, это же надо так ненавидеть Украину....

Девушка,открой свой сепарский форум и не плачь

Посилання на коментар

4 минуты назад, ukrop.de сказал:

Приобрели румынские паспорта. Самые пронырливые пробираются на работу в ФРГ

Вони завжди по заробітках. По любому в Німеччину - краще, ніж в рашку.

Посилання на коментар

1 час назад, Radiola сказал:

Вони завжди по заробітках. По любому в Німеччину - краще, ніж в рашку.

Це так

Алеж без мови третiй гатунок

Мабуть пьятий

Посилання на коментар

Багато пишуть про ймовірний розмін між Європою та Росією: повернення Росії в ПАРЄ на можливе звільнення наших в’язнів. Зрада Європи нам всім болить. Але не ведіться на це. Не шукайте такого роду "логічних" виправдань. Тим більше, всі чули, що казав російський президент в японській Осаці.

Насправді головна проблема навіть не в цьому. Найгірше буде, якщо Росія та Європа вирішать, що вони можуть домовитися за нашою спиною і спробують нав’язати нам чужу стратегію і тактику.

Вже зараз в кулуарах можна почути розмови про те, що Україна є спільним сусідством Росії та Європи, спільною відповідальністю, тому мають бути й спільні дії: насправді, дії будуть російські, а Європа буде спостерігати. На жаль, недосвідченість нової команди цьому сприяє, а економічний маневр у нас майже відсутній. І от ми вже не встигнемо озирнутися, як відверту капітуляцію нам намагатимуться представити як довгоочікувану перемогу. Якщо так трапиться, опинимося на два покоління у сірій буферній зоні.

Долю України мають вирішувати лише українці. І рішення, якими б складними вони не були, маємо приймати ми самі. Інші будуть нам допомагати лише якщо у нас будуть власні розум та тверда, навіть дуже жорстка воля відстоювати свою позицію.

Врешті-решт ніхто крім нас, українців, не буде вкладатися, щоб зробити Україну дійсно незалежною і успішною. І я не хочу, щоб за нас вирішували нашу долю, хто б це не був.

А ви?

Посилання на коментар

Только что, Radiola сказал:

Багато пишуть про ймовірний розмін між Європою та Росією: повернення Росії в ПАРЄ на можливе звільнення наших в’язнів. Зрада Європи нам всім болить. Але не ведіться на це. Не шукайте такого роду "логічних" виправдань. Тим більше, всі чули, що казав російський президент в японській Осаці.

Насправді головна проблема навіть не в цьому. Найгірше буде, якщо Росія та Європа вирішать, що вони можуть домовитися за нашою спиною і спробують нав’язати нам чужу стратегію і тактику.

Вже зараз в кулуарах можна почути розмови про те, що Україна є спільним сусідством Росії та Європи, спільною відповідальністю, тому мають бути й спільні дії: насправді, дії будуть російські, а Європа буде спостерігати. На жаль, недосвідченість нової команди цьому сприяє, а економічний маневр у нас майже відсутній. І от ми вже не встигнемо озирнутися, як відверту капітуляцію нам намагатимуться представити як довгоочікувану перемогу. Якщо так трапиться, опинимося на два покоління у сірій буферній зоні.

Долю України мають вирішувати лише українці. І рішення, якими б складними вони не були, маємо приймати ми самі. Інші будуть нам допомагати лише якщо у нас будуть власні розум та тверда, навіть дуже жорстка воля відстоювати свою позицію.

Врешті-решт ніхто крім нас, українців, не буде вкладатися, щоб зробити Україну дійсно незалежною і успішною. І я не хочу, щоб за нас вирішували нашу долю, хто б це не був.

А ви?

Ключевое слово - Якщо...

Все, что сейчас происходит во внешней политике касательно Украины прямая заслуга Порошенко....

Посилання на коментар

Якшо 

Погодимося и покiнчемо  стриляти

Посилання на коментар

24 минуты назад, Мастер_Вегард сказал:

Ключевое слово - Якщо...

Все, что сейчас происходит во внешней политике касательно Украины прямая заслуга Порошенко....

Ага, хто всрався - невістка. Що хороше - заслуга клоуна, що погане - заслуга Порошенка.  Тільки за Порошенка - це не сталося, а за клоуна - стало реальністю: рушення судів, ПАРЕ, домовленості за спиною України, портнов, медведчук, діти, який заарештували за плакат проти клоуна. Співпадіння? Не думаю! Ці ТВАРІ чують НЮХОМ,  швидше, ніж прості люди допетрають головою

9 минут назад, ukrop.de сказал:

Якшо 

Погодимося и покiнчемо  стриляти

Стріляти ми в ближчому часі - не припинемо. Різниця тільки в  КОГО будуть стріляти: в рашиста і сєпара, чи в "слугу народу".

Посилання на коментар

Ради

Если ты досмотрела вторую часть суб политклуба красной нитью проходит там мысль о наличии у нас сепар

Огромного

Которые ждали своего часа

Посилання на коментар

Только что, Radiola сказал:

Ага, хто всрався - невістка. Що хороше - заслуга клоуна, що погане - заслуга Порошенка.  Тільки за Порошенка - це не сталося, а за клоуна - стало реальністю: рушення судів, ПАРЕ, домовленості за спиною України, портнов, медведчук, діти, який заарештували за плакат проти клоуна. Співпадіння? Не думаю! Ці ТВАРІ чують НЮХОМ,  швидше, ніж прості люди допетрають головою

Медведчук при Порошенко в тюрьме сидел или пиарился по его поручению в Минске?

Только что, ukrop.de сказал:

Ради

Если ты досмотрела вторую часть суб политклуба красной нитью проходит там мысль о наличии у нас сепар

Огромного

У кого у нас? Лишенец....

Посилання на коментар

Разрешили им на вьезд в Украину

Многие пооткрывали свои вонючие пасти,долго маскируясь под друзей и защитников

3 минуты назад, Мастер_Вегард сказал:

У кого у нас? Лишенец....

Сепара 

Скрытая

жирная и доступная

25% не сговариваясь решила трахать вас сук каждый день

И потому каждый день ты жирная сепара можешь заходить на  мои основные ссылки двух жж ибигдан и леусенко  и получать свежую порцию гомна в ноздри.

Посилання на коментар

Есть ли смысл жирная сепара отвечать тебе тут ,чеша левой рукой правую жопу

Если ты сепара можешь   контраргументировать прям на жж

Но это хуй

На такое  ,тоесть прямой диалог с автором,ты сепара  жирная не способна

Способен тока жрать и пить

• Не нравится 2
Посилання на коментар

15 минут назад, ukrop.de сказал:

Ради

Огромного

Я это знала и без политклуба. Только их не так уж и много. Пожалуй столько, сколько наберет кум хуйла - до 10%.

Но есть другие и их намного больше - это люмпен, который всю свою жизнь будет ждать доброго слугу. Тот, кто придумал проект "слуги народа" - попал в точку ментальности КАЖДОГО народа: ничего не делатт,  вкусно кушать и весело жить. 

Посилання на коментар

23 минуты назад, Мастер_Вегард сказал:

Нет, он будет сидеть при Вовке )))))))))))))))))) И не будет продажных судей, и рашка подпишет договор о капитуляции, отпустит наших политзаключенных и т.д. по тексту

Я уже как то спрашивала таких как вы:  ЗЕлю выбрали, потому что он такой, как Порошенко, только моложе и красивше на лице?  Не отвечают, партизаны, но регулярно рефлексируют на  Пороха, как только заходит разговор о грехах Вовки.

29 минут назад, Мастер_Вегард сказал:

У кого у нас?

У нас с Укропом. А У ВАС - они "такие же украинцы", только мечтают про рашку.

Посилання на коментар

30.06.2019 в 13:43, Radiola сказал:

Нет, он будет сидеть при Вовке )))))))))))))))))) И не будет продажных судей, и рашка подпишет договор о капитуляции, отпустит наших политзаключенных и т.д. по тексту

Я уже как то спрашивала таких как вы:  ЗЕлю выбрали, потому что он такой, как Порошенко, только моложе и красивше на лице?  Не отвечают, партизаны, но регулярно рефлексируют на  Пороха, как только заходит разговор о грехах Вовки.

У нас с Укропом. А У ВАС - они "такие же украинцы", только мечтают про рашку.

Я не знаю ,о чем вы с укропом мечтаете. Я мечтаю видеть ,если не себя ,то своих детей мах. заинтересоованными в своем гос-ве и мах им защищенным. Как и Израиле. Хорватии,США...

• Нравится 1
Посилання на коментар

1 час назад, доктур сказал:

Я не знаю ,о чем вы с укропом мечтаете. Я мечтаю видеть ,если не себя ,то своих детей мах. заинтересоованными в своем гос-ве и мах им защищенным. Как и Израиле. Хорватии,США...

Док, государство - это не волшебник. Государство - это мы. Если мы в себе не заинтересованы и собой не защищены, то кто нам виноват? 

В Израиле ВСЕ служат в армии - ваши дети хотя бы пошли в военкомат, когда у нас началась война7 Знаю, что нет. Значит, Израиль нам не пример.

Теперь США - в США ВСЕ платят налоги.  Вы, ваши дети, декларируете  подработки, калымы и пр. заработки? Уверена, что нет. Значит, и США нам - не пример. 

Нам можна равняться только на рашку - но вы же не желаете жить как они? 

Посилання на коментар

• Radiola змінив назву на Україна, влада, Зеленський

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...