Radiola Опубліковано 23 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2019 Як би огидно не було але треба вже починати і цю тему, тим більше, від неї нікуди не дітися. Ви помітили, що сам Хуйло рідко являє своє тіло народу. Переважно з народом спілкується його прессекретар. Схоже ЗЕля також має намір спілкуватися з українцями не особисто. Бо ті його ролики, якими він продовжує "тішити" свій елохторат, не можна назвати живим спілкуванням, навіть за допомогою прессекретаря. Секретарю можна поставити запитання, а як це зробити віртуальній персоні? Сумніваюся, що Вавка буде читати коменти під відео. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 23 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2019 Начну с анекдота в тему Цирк,арена .На подушках лежат два огромных льва.Один другому - Ну и как тебе новый дрессировшик? Другой так вальяжно позевывая отвечает - - пожуём,увидим. Думаю и не пройдет полтора месяца с иннагурации и мы поймем с чего и как начать жевать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ВодолазПусты Опубліковано 24 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2019 Скоро на заборах будут писать, Владимир + Владимир = ЛЮБОВЬ...))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 24 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2019 Если только на заборах... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2019 5 часов назад, ВодолазПусты сказал: Скоро на заборах будут писать, Владимир + Владимир = ЛЮБОВЬ...))) Зеленский вже застарий, щоб сподобатися путіну https://mobile.twitter.com/InfoResist/status/1120964852892274688/photo/1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 24 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2019 До семейных пристрастий как у хуйла пока не дошло , Голобородько пока еще с собаками вроде не спит, вроде б то тока с ленкой то ли кравец то ли кияшко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doctor_Ganz Опубліковано 24 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2019 9 часов назад, alexdmv сказал: Радиола ну ты хоть эту муру не начинай, Путин такой же педофил как и Зеленский наркоман, ну право не смешно уже. Выборы закончились и вы достали старую балалайку. Алекс, ну это просто классический троллинг. Ну что изменится? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2019 ВР прийняла Закон про функціонування української мови, як державної - в народі "мовний закон" УРА!!!! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2019 13 часов назад, doctor_Ganz сказал: Алекс, ну это просто классический троллинг. Ну что изменится? Я вірю, що в Путіна педофілістичні нахили. Бачите в чому справа, навіть не кожна жінка має ніжні почуття до ЧУЖОЇ дитини, я вже мовчу про чоловіків. Тому пояснювати деякі вчинки Путіна простою любов’ю до дітей - непереконливо. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doctor_Ganz Опубліковано 25 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2019 7 часов назад, Radiola сказал: Я вірю, що в Путіна педофілістичні нахили. Бачите в чому справа, навіть не кожна жінка має ніжні почуття до ЧУЖОЇ дитини, я вже мовчу про чоловіків. Тому пояснювати деякі вчинки Путіна простою любов’ю до дітей - непереконливо. Просто эта "любовь"-показуха. Как гыться по долгу службы. Помните, как у Володеньки Ульянова спросили...Владимир Ильич, а вы любите детей? Хм, батенька, да кто ж их, мегзавцев, не любит! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 25 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2019 Под зелёным павлиньим хвостом прячется обычная куриная жопа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doctor_Ganz Опубліковано 25 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2019 В 24.04.2019 в 07:20, ВодолазПусты сказал: Скоро на заборах будут писать, Владимир + Владимир = ЛЮБОВЬ...))) Да уже писали скрижали..."Владимир+Дональд=♡" Жирик, тот чуть не обрыгался от счастья, на шпагат садился в экстазе...Трамп-наш))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doctor_Ganz Опубліковано 25 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2019 7 часов назад, Radiola сказал: ВР прийняла Закон про функціонування української мови, як державної - в народі "мовний закон" УРА!!!! Это удар чуть выше колена и чуть ниже пупка, русскому миру в Украине)) Пол Днепра (к примеру)за парты придётся посадить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2019 Росія паспартизовує громадян України, які проживають на ок. тер. Донбасу. Вже дуже багато людей від політики висловилися з цього приводу. Зеленский: ні, не чув, мене більше цікавить, коли мене офіційно назвуть президентом. І як завжди, роликом: https://www.facebook.com/zelenskiy95/videos/2234684853448545/ “Система боїться, це значить одне – ми всіх переможемо, усе буде добре ..”, – сказав Зеленський. А мама в дитинстві не вчила: не кажи гоп, поки не перескочиш? І невже ВСІХ? - то ді хто ж залишиться в Україні? Щоб ВСІХ перемогти, потрібно хоча б грамотно писати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2019 3 часа назад, doctor_Ganz сказал: Это удар чуть выше колена и чуть ниже пупка, русскому миру в Украине)) Пол Днепра (к примеру)за парты придётся посадить... Росія, як типова нацистська держава, використовує російську мову, не тільки як засіб ведення війни, але й причину: там де розмовляють російською - є більша ймовірність війни. Тому краще сидіти за партою, ніж в окопі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2019 4 часа назад, doctor_Ganz сказал: Просто эта "любовь"-показуха Якщо він показушник, то так само показово повинен любити і старих, і чоловіків і жінок. Або хоча б дівчат. Чому не постять фото, де Пуйло масненько дивиться на дівчину? - бо він НЕ ДИВИТЬСЯ так на дівчат, а лише на хлопчиків. Більше того, після випадку з поцілунком в пупок, йому повинні були сказати, що так робити не слід. Побоялися? Чи це він не може себе конролювати? - другий варіант, як на мій погляд, більш ймовірний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 25 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2019 4 часа назад, doctor_Ganz сказал: Это удар чуть выше колена и чуть ниже пупка, русскому миру в Украине)) Пол Днепра (к примеру)за парты придётся посадить... А чем плохо как следует выучить государственный язык ? Это полезно в любом возрасте 4 минуты назад, Radiola сказал: Якщо він показушник, то так само показово повинен любити і старих, і чоловіків і жінок. Або хоча б дівчат. Чому не постять фото, де Пуйло масненько дивиться на дівчину? - бо він НЕ ДИВИТЬСЯ так на дівчат, а лише на хлопчиків. Більше того, після випадку з поцілунком в пупок, йому повинні були сказати, що так робити не слід. Побоялися? Чи це він не може себе конролювати? - другий варіант, як на мій погляд, більш ймовірний. Ну кому я повинен бильш вирити вбитому Литвиненко чи главному наркодиллеру ресурсной педерации? Тим паче воно знову на цей недили за хлочиками у кадетському колледжи 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2019 Мені, Укропчик, вірте. У мене крім логіки, ще й інтуїція гарно працює ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 25 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 25 квітня, 2019 Це вже я пОйняв Майже пойнЯв 35 минут назад, ukrop.de сказал: А чем плохо как следует выучить государственный язык ? Это полезно в любом возрасте Ну кому я повинен бильш вирити вбитому Литвиненко чи главному наркодиллеру ресурсной педерации? Тим паче воно знову на цей недили за хлочиками у кадетському колледжи 3 минуты назад, ukrop.de сказал: Це вже я пОйняв Майже пойнЯв я зробив помилку и не одну Правильно треба казати #Цього тиждня# Entschuldigen mich bitte Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 26 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2019 Зрозумів ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 26 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2019 Війна - війною, а відпочинок за графіком. «Так вот. Вылетаем в Турцию. Отвожу детей на ежегодный фестиваль «Весело». А сам через два дня назад» А ви там про якусь паспортизацію, засідання Радбезу ООН, Закон про українську мову...... а МИ 4 МІСЯЦІ НЕ ВІДПОЧИВАЛИ (!!!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 26 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2019 А вдруг вайна,а у меня понос 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 26 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2019 Згадала, як розповідав зеленський про розмову з Порошенком, не знаю, чи це була правдива історія, ч ні - в даному контексті це не важливо. Мовляв, Порошенко говорив Вовчику: нащо тобі це треба, це вічна головна біль, ти не будеш бачити ні дружину, ні дітей - щось в тому дусі. Ну, як бачимо, для клоуна робота Президента буде нормованою і з регулярними відпочинками. Він собі це зможе дозволити: адже на нього працюють інші люди.Зрештою, відбувається все те, що ми і передбачали, вибрали настільки некомпетентну людину, що вона навіть не зможе зрозуміти, коли його почнуть дурити і підставляти. Звичайно, це не станеться відразу, бо ще треба буде виграти вибори до ВР, щоб вже керувати на повну, але що значать півроку перед 4-ма роками попереду? Відіграються потім. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 26 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2019 11 минут назад, ukrop.de сказал: А вдруг вайна,а у меня понос Сумно все це, якщо чесно. Але зеленському все це гукнеться, коли прийде час. І ті його ролики, які він вважає розмовою з народом - також будуть мати протилежний ефект. Все у свій час. Коли Порошенка зненавиділи, він встиг наробити купу корисних для України справ. З часом неприязнь проходить, а справи залишаться - і по них його будуть пам"ятати. Дай Боже, Вовчику зробити для України хоч половину з того, що зробив Порошенко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 26 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2019 Половину? Це справжний жарт))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 26 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2019 1 минуту назад, ukrop.de сказал: Половину? Це справжний жарт))) Я оптимістка )))) Більше На Донбасс пришел "польский мир". Венгрия со своей территории вела обстрел Закарпатья. Румынские "отпускники" сбили малайзийский "Боинг" и убили более 13 тыс. украинцев. Я всё правильно понял, карликовое, лживое, сказочное Х*йло?!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 26 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2019 Пояснення чому Лещенко не голосував за Закон про українську мову. Його дружина проти. Як він може бути за? Він просто не прийшов у ВР. БОЯГУЗ і зрадник. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 26 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2019 Ну пусть хуйло надумает раздать свои гомняные бумажки тут ,где 4 млн русскоговорящего населения))) Бородатую женщину уже даже из цирка зе выгнали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 26 квітня, 2019 Автор Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2019 До речі, його друг Найем - ЗА. А ось О. Білозір - утрималася. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doctor_Ganz Опубліковано 26 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 26 квітня, 2019 19 часов назад, Radiola сказал: Росія, як типова нацистська держава, використовує російську мову, не тільки як засіб ведення війни, але й причину: там де розмовляють російською - є більша ймовірність війни. Тому краще сидіти за партою, ніж в окопі. Да нестолько "нацистська", а больше имперско-амбициозна. И естественно "квочка" очень сердобольна в отношении по "своему чирикающих цыплят"... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти