Перейти до змісту
Український політичний форум

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як би огидно не було але треба вже починати і цю тему, тим більше, від неї нікуди не дітися.

Ви помітили, що сам Хуйло рідко являє своє тіло народу. Переважно з народом спілкується його прессекретар.

Схоже ЗЕля також має намір спілкуватися з українцями не особисто. Бо ті його ролики, якими він продовжує "тішити" свій елохторат, не можна назвати живим спілкуванням, навіть за допомогою прессекретаря. Секретарю можна поставити  запитання, а як це зробити віртуальній персоні? Сумніваюся, що Вавка буде читати коменти під відео. 

Опубліковано

Начну с анекдота в тему

Цирк,арена .На подушках лежат два огромных льва.Один другому

- Ну и как тебе новый дрессировшик?

Другой так вальяжно позевывая отвечает -

- пожуём,увидим.

Думаю и не пройдет  полтора месяца с иннагурации и мы поймем с чего  и как начать жевать

Опубліковано

Если только на заборах...

Опубліковано
5 часов назад, ВодолазПусты сказал:

Скоро на заборах будут писать, Владимир + Владимир = ЛЮБОВЬ...)))

Зеленский вже застарий, щоб сподобатися путіну

https://mobile.twitter.com/InfoResist/status/1120964852892274688/photo/1

• Нравится 1
Опубліковано

До семейных пристрастий  как у хуйла пока не дошло ,

Голобородько  пока еще  с собаками  вроде не спит, вроде б то тока  с ленкой

то ли кравец то ли кияшко

Опубліковано
9 часов назад, alexdmv сказал:

Радиола ну ты хоть эту муру не начинай, Путин такой же педофил как и Зеленский наркоман, ну право не смешно уже.

Выборы закончились и вы достали старую балалайку.

Алекс, ну это просто классический троллинг. Ну что изменится?

Опубліковано

ВР прийняла Закон про функціонування української мови, як державної - в народі "мовний закон" 

УРА!!!! 

• Нравится 1
Опубліковано
13 часов назад, doctor_Ganz сказал:

Алекс, ну это просто классический троллинг. Ну что изменится?

Я вірю, що в Путіна педофілістичні нахили. 

Бачите в чому справа, навіть не кожна жінка має ніжні почуття до ЧУЖОЇ  дитини, я вже мовчу про чоловіків. Тому пояснювати деякі вчинки Путіна простою любов’ю до дітей - непереконливо. 

• Нравится 1
Опубліковано
7 часов назад, Radiola сказал:

Я вірю, що в Путіна педофілістичні нахили. 

Бачите в чому справа, навіть не кожна жінка має ніжні почуття до ЧУЖОЇ  дитини, я вже мовчу про чоловіків. Тому пояснювати деякі вчинки Путіна простою любов’ю до дітей - непереконливо. 

Просто эта "любовь"-показуха. Как гыться по долгу службы. Помните, как у Володеньки Ульянова спросили...Владимир Ильич, а вы любите детей? Хм, батенька, да кто ж их, мегзавцев, не любит!

Опубліковано

Под зелёным павлиньим хвостом прячется обычная куриная жопа.

Опубліковано
В 24.04.2019 в 07:20, ВодолазПусты сказал:

Скоро на заборах будут писать, Владимир + Владимир = ЛЮБОВЬ...)))

Да уже писали скрижали..."Владимир+Дональд=♡" Жирик, тот чуть не обрыгался от счастья, на шпагат садился в экстазе...Трамп-наш)))

Опубліковано
7 часов назад, Radiola сказал:

ВР прийняла Закон про функціонування української мови, як державної - в народі "мовний закон" 

УРА!!!! 

Это удар чуть выше колена и чуть ниже пупка, русскому миру в Украине)) Пол Днепра (к примеру)за парты придётся посадить...

Опубліковано

Росія паспартизовує громадян України, які проживають на ок. тер. Донбасу. Вже дуже багато людей від політики  висловилися з цього приводу. Зеленский: ні, не чув, мене більше цікавить, коли мене офіційно назвуть президентом.

І як завжди, роликом: https://www.facebook.com/zelenskiy95/videos/2234684853448545/

“Система боїться, це значить одне – ми всіх переможемо, усе буде добре ..”, – сказав Зеленський.

А мама в дитинстві не вчила: не кажи гоп, поки не перескочиш? 

І невже ВСІХ? - то ді хто ж залишиться в Україні? 

Щоб ВСІХ перемогти, потрібно хоча б грамотно писати.

Опубліковано
3 часа назад, doctor_Ganz сказал:

Это удар чуть выше колена и чуть ниже пупка, русскому миру в Украине)) Пол Днепра (к примеру)за парты придётся посадить...

Росія, як типова нацистська держава, використовує російську мову, не тільки як засіб ведення війни, але й причину: там де розмовляють російською -  є більша ймовірність війни.

Тому краще сидіти  за партою, ніж в окопі. 

Опубліковано
4 часа назад, doctor_Ganz сказал:

Просто эта "любовь"-показуха

Якщо він показушник, то так само показово повинен любити і старих, і чоловіків і жінок. Або хоча б дівчат. Чому не постять фото, де Пуйло масненько дивиться на дівчину? - бо він НЕ ДИВИТЬСЯ так на дівчат, а лише на хлопчиків.

Більше того, після випадку з поцілунком в пупок, йому повинні були сказати, що так робити не слід. Побоялися? Чи це він не може себе конролювати? - другий варіант, як на мій погляд, більш ймовірний. 

Опубліковано
4 часа назад, doctor_Ganz сказал:

А чем плохо как следует выучить государственный язык ?

Это полезно в любом возрасте

4 минуты назад, Radiola сказал:

Якщо він показушник, то так само показово повинен любити і старих, і чоловіків і жінок. Або хоча б дівчат. Чому не постять фото, де Пуйло масненько дивиться на дівчину? - бо він НЕ ДИВИТЬСЯ так на дівчат, а лише на хлопчиків.

Більше того, після випадку з поцілунком в пупок, йому повинні були сказати, що так робити не слід. Побоялися? Чи це він не може себе конролювати? - другий варіант, як на мій погляд, більш ймовірний. 

Ну кому я повинен бильш вирити вбитому Литвиненко  чи  главному наркодиллеру  ресурсной педерации?

Тим паче воно знову  на цей недили за хлочиками у кадетському колледжи

• Нравится 1
Опубліковано

Це вже я пОйняв

Майже пойнЯв

35 минут назад, ukrop.de сказал:

А чем плохо как следует выучить государственный язык ?

Это полезно в любом возрасте

Ну кому я повинен бильш вирити вбитому Литвиненко  чи  главному наркодиллеру  ресурсной педерации?

Тим паче воно знову  на цей недили за хлочиками у кадетському колледжи

3 минуты назад, ukrop.de сказал:

Це вже я пОйняв

Майже пойнЯв

я зробив помилку и не одну

Правильно треба казати 

#Цього тиждня#

Entschuldigen mich bitte

Опубліковано

Війна - війною, а відпочинок за графіком. 

«Так вот. Вылетаем в Турцию. Отвожу детей на ежегодный фестиваль «Весело». А сам через два дня назад»

А ви там про якусь  паспортизацію, засідання Радбезу ООН, Закон про українську мову...... а МИ 4 МІСЯЦІ НЕ ВІДПОЧИВАЛИ (!!!!!)

Опубліковано

А вдруг вайна,а у меня понос

• Нравится 1
Опубліковано

Згадала, як розповідав зеленський про  розмову з Порошенком, не знаю, чи це була правдива історія, ч ні - в даному контексті це не важливо.

Мовляв, Порошенко говорив Вовчику: нащо тобі це треба, це вічна головна біль, ти не будеш бачити ні дружину, ні дітей - щось в тому дусі.

Ну, як бачимо, для клоуна робота Президента буде нормованою і з регулярними відпочинками. Він собі це зможе дозволити: адже на нього працюють інші люди.Зрештою, відбувається все те, що ми і передбачали, вибрали настільки некомпетентну людину, що вона навіть не зможе зрозуміти, коли його почнуть дурити і підставляти. Звичайно, це не станеться відразу, бо ще треба буде виграти вибори до ВР, щоб вже керувати на повну, але що значать півроку перед 4-ма роками попереду? Відіграються потім.

Опубліковано
11 минут назад, ukrop.de сказал:

А вдруг вайна,а у меня понос

Сумно все це, якщо чесно. Але зеленському все це гукнеться, коли прийде час. І ті його ролики, які він вважає розмовою з народом - також будуть мати  протилежний ефект.  

Все у свій час. Коли Порошенка зненавиділи, він встиг наробити купу корисних для України справ. З часом неприязнь проходить, а справи залишаться - і по них його будуть пам"ятати. 

Дай Боже, Вовчику зробити для України хоч половину з того, що зробив Порошенко

Опубліковано

Половину?

Це справжний жарт)))

Опубліковано
1 минуту назад, ukrop.de сказал:

Половину?

Це справжний жарт)))

Я оптимістка ))))

Більше

На Донбасс пришел "польский мир". Венгрия со своей территории вела обстрел Закарпатья. Румынские "отпускники" сбили малайзийский "Боинг" и убили более 13 тыс. украинцев. Я всё правильно понял, карликовое, лживое, сказочное Х*йло?!!

Опубліковано

Пояснення чому Лещенко не голосував за Закон про українську мову. 

Його дружина проти. Як він може бути за?  Він просто  не прийшов у ВР.  БОЯГУЗ і зрадник.

D5BsE0lW4AAt5xD.jpg

D5B1M_gWAAk59t4.jpg

Опубліковано

Ну пусть хуйло надумает раздать свои гомняные бумажки тут ,где 4 млн русскоговорящего населения)))

Бородатую женщину  уже даже из цирка зе выгнали

Опубліковано
19 часов назад, Radiola сказал:

Росія, як типова нацистська держава, використовує російську мову, не тільки як засіб ведення війни, але й причину: там де розмовляють російською -  є більша ймовірність війни.

Тому краще сидіти  за партою, ніж в окопі. 

Да нестолько "нацистська", а больше имперско-амбициозна. И естественно "квочка" очень сердобольна в отношении по "своему чирикающих цыплят"...

• Не нравится 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...