Перейти до змісту
Український політичний форум

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ - 2020

Radiola

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

День незалежності України 2020: привітання в листівках ...

В рамках святкування Дня Незалежності кловун влаштував цирк шапіто  і Сердючку

Зліва направо: Олег Винник, Тіна Кароль, Олексій Завгородній, Сергій Бабкін і Потап на концерті «Пісенна історія сучасної України» до Дня незалежності України, Київ, 24 серпня 2020 року

Зображення

А народ пройшовся святковою ходою по головних вулицях міст України. Колони очолювали ветерати війни, добровольці і волонтери.

Під час Ходи ветеранів війни з Росією до Дня Незалежності України. Київ, 24 серпня 2020 року

Опубліковано

Президент, який здобув перемогу завдяки телевізійній картинці - продовжує жити в тій же картинці.

Святкування Дня Незалежності  у цьому році було під стать президенту телевізійним

... і брехливим:

Представники гуртів «Бумбокс», «Океан Ельзи» і «Тартак» заявили, що не давали дозвіл на використання своїх пісень на концерті «Пісенна історія сучасної України» до Дня незалежності.

Продюсер «Бумбоксу» Олексій Согомонов на питання, чи зверталися до гурту щодо виконання їхньої пісні на концерті, відповів: «Ні, звісно, ніхто не питав».

ОНОВЛЕНО (17:55): На питання, чи буде Бумбокс судитися через використання в концерті їхньої пісні без дозволу, Согомонов відповів, що це «не має сенсу».

«Як пояснити, що "Вахтерам" — найвідоміша пісня гурту, але точно не найголовніша, тим більше для такого свята? Як пояснити, що держава повинна служити прикладом, а не опудалом? Як пояснити, що повага до музиканта / поета / артиста — це не нагороди, а розуміння того, що йому образливо стояти в одному ряду з деякими "колегами"? Такт і повага або є, або їх треба вбивати палицею», — сказав Согомонов нам у коментарі.

Про це ж сказала й представниця «Океану Ельзи» Вікторія Хоменко: «Щодо питань використання пісні "Океану Ельзи" сьогодні зранку — ні, не давали дозвіл! Ба більше — навіть не звертались».

ОНОВЛЕНО (17:50): Лідер «Тартаку» Олександр Положинський також заявив, що пісню гурту взяли для концерту, не спитавши його.

Опубліковано

Прослухала - це якийсь жах і сором...

Попса! 

Хоча... я певно дуже вимоглива до кловуна і людей, які обирають паяців в президенти...

Опубліковано

Ггггг...

“Я розумію, що біля вагона Сердючки йому комфортніше, ніж біля танка” (Порошенко)

Опубліковано
ОЛЬГА РЕШЕТИЛОВА
Координатор в "Медійна ініціатива за права людини"

Ще рік тому я виправдовувала це бля*дство на День Незалежності з Тіною Кароль і отим іншим непорозумінням (не пам‘ятаю, як його). Я казала, що для великої частини населення незрозуміле високе, естетичне, а прихильників «мистецтва» у стилі 95 кварталу (як і дизель-шоу, і вар‘ятів, пробачте) можна залучати до патріотичних поривів ось так – через тупу попсу, поступово, знайомими їм мотивами. Бо ці люди десятиліттями не споживають нічого іншого, крім того, що їм впарюють олігархічні канали і російський меіапростір.

Але сьогодні я хочу взяти свої слова назад. Я була страшенно неправа, бо помилилися в основному – в цілях організаторів. Їхня ціль – не залучити до якісного українського тих, хто звик до російського ширпотребу, а навпаки, вбити все прогресивне українське сердючкою і шльопками.

Те, що відбувається сьогодні на Софіївській площі (господи, на Софіївській!)… Це ж не просто несмак, бидлячество, нерозуміння контексту.

Це свідоме повернення країни до шароварщини і меншовартості. До колоніального кривляння і убожества, на яке в їхній системі координат тільки й здатні холопи.

Це плювок у душу всім, хто йде паралельною ходою, хто всі роки незалежності бореться за інший контекст, створює українські смисли і українську якість.

Але є й гарна новина. На тлі сердючок дуже добре видно контраст. І чітко вимальовується інша Україна. Наша країна прогресивних ідей, високої естетики, наповнених смислів. Це наш внутрішній фронт проти деградації, отупіння і провінціалізму.

Бережіть цю нашу Україну.

Творіть її наперекір бидлоконтенту і зросійщенню. Все, що ви робите, робіть якісно і по-українськи. І вона переможе, наша Україна.

Пісню «шльопки» Полякової неможливо слухати навіть будучи нетверезим, але заспівати її біля Софії на заході під егідою президента на день Незалежності... це повні мозкові шльопки.
Я кохаю Гриця зміксувати з пад даждьом, а файне місто Тернопіль з вєсь мір кружит.
І це лише маленькі епізоди.
Боже, невже можна бути такими овочами

Сьогодні наша затишна ФБ-бульбашка остаточно усвідомила всю глибину провалля між смаками бульбашки і смаками Зеленського.
Естетика - естетикою, та хочеться конкретики. Ми хочемо, щоб ця малоосвічена людина перестала слухати Лепса і Потапа? Ви хочете його перевиховати, серйозно?
Ви хочете, щоб він не запрошував Сердючку з зайчиками, убогого Монатика і Олю Полякову з повним декольте на державне свято? Так він щиро не розуміє, яке може бути свято без дискотеки. Військових, ходу, паради він теж не розуміє: до чого тут солдати, де це ви на святі бачили військових? Тамада, зірки з підтанцовкою, лазерне шоу. І ви його не переконаєте - він цих корпоративів в своєму житті знаєте скільки провів? То-то же!
Правда, ви заперечите мені, що президент має робити не тільки те, що відповідає його захопленням і смакам, і щоб не обісратись, він міг би не ігнорувати тисячі військових, а навпаки, очолити цей процес - прийти на ходу, потиснути руку ветеранам, пройтися разом з усіма в колоні, поспівчувати вдові з портретом загиблого воїна в руках. Бо так правильно, хоч і не хочеться. Але ж ви самі тоді його починаєте сприймати, як Голобородька, а не Зеленського. А Зеленський робить тільки те, що йому хочеться. Пора б вже звикнути.

Зображення може містити: 1 особа, стоїть, на сцені та надворі
Опубліковано

Однак найбільшим зауваженням від тих, хто не оцінив святкового виступу до Дня Незалежності, було те, що подібні перфоманси недоречні як елемент офіційної частини святкувань у нинішніх умовах. Тим паче, коли зовсім неподалік – у парку Шевченка – люди у цей же час розповідали трагічні історії своїх рідних, котрі загинули на Донбасі, захищаючи Україну.

Опубліковано

Не дивилась. Навіть не виникало такого бажання.

Опубліковано
39 минут назад, Рыжая сказал:

Навіть не виникало такого бажання.

Аналогічно

Але треба було щось залишити для історії. Тому довелося  дещо прочитати і навіть подивитися. БО "героїв" мають знати  поіменно і  на лице. 

42 минуты назад, Рыжая сказал:

Не дивилась.

Останні роки вже виробилася традиція - зранку дивилася телевізор:  парад, нагородження та інше. А потім вдівала вишиванку і йшла в місто гуляти. 

Тепер йду гуляти вже зранку. 

Опубліковано

Пересрали все сіято... Зробили балаган.

Я дивилась лише марщ і трансляцію з Європейської площі.

Опубліковано
ОлександрДедюхін #мерЗЕсть
На изображении может находиться: 1 человек, на улице

Ну я ж не ханжа совсем. Я не падаю в обморок от сисек и вполне могу допустить ситуацию, когда подобные шлюшки, примерно также одетые (или также раздетые?) придут в храм и мы сможем вести духовные беседы про спасение души и необходимость Евхаристии.
Я спокойно отношусь когда недоразвитые человечки так одеваясь (раздеваясь?) заполняют пустоту своей мелкой душонки.
Тем более без проблем я перенесу подобное у подростков в позднем пубертате.
Но, как же подобное вкурвливает от блядей у стен тысячелетней святыни с жлобским шабашом и топтанием по прапору.
Вот тут мне хочется рвать и метать.
Я ненавижу зе-шваль не по политическим мотивам. Нет там никакой политики вообще. Я их не воспринимаю эстетически и духовно. За постоянное святотатство и топтание по здравому смыслу.
От них беспрерывно исходит мерзейшая вонь, мерзость запустения. Зеленский и иже с ним, это шлюха, рвущаяся на святое место и гадящая там.
Не иначе.
Таких надо брезгливо смывать из брандсбойта.

118588986_2524973824481110_3820123025078

Згідно Закону про Державний Прапор України, «Забороняється використовувати Державний Прапор України не за призначенням або у спосіб, що виражає зневажливе ставлення до нього, розміщувати на ньому будь-які предмети, написи чи зображення, якщо при цьому виявляється неповага до державного символу». Прапор не повинен торкатися землі, води, дерев, та мусить освітлюватися в темну пору доби, якщо встановлений на будівлях. Не допускається використання зображення Державного Прапора України або його імітація у рекламі. Порушення правил використання прапора передбачає накладення адміністративного штрафу від 30 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян[22].
Умисне спалення, ламання, розмальовування, нанесення на прапор образливих написів у публічних місцях карається за Статтею 338 Кримінального кодексу. Публічна наруга над Державним Прапором України чи іншої держави карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців[23].
Опубліковано
З телеграм-каналу Маруся Звіробій 
Вчора був супер марш. Потрапила в коробку зі своїм командиром Михайлом Забродським, та ще й на передову)))) та ще й на всі шпальта порохофобів))))) а тих підірвало, як діти, чесне слово.
Одначе окрім порохофобів, зараз розгонять і ботів, бо їм треба зформувати негативний осад про марш та його учасників. Отож вкидаю методичку моїм друзям по мені. Вкидайте цей списочок де знадобиться. І рекомендуйте ознайомитись хоча б з найпростішими доказами, оскільки гугл все теж пам'ятає.
В бухлі мене звинувачувати не заходить, коли в формі, тому понєслось фуфло "а де вона воювала". (йобнулись, криси тилові))))) в мене вся сторінка фебе до 2014 року включно всипана інфою де я воювала. Но не суть).
Для тих, хто в диванному танку:
2014 - заступник керівника Правого сектора Київської області.
2014-2015 - комбат 11ЗБАТу ДУК ПС. Волонтерські виїзди в Донецьку область, підготовка бійців на Марусиному полігоні та, власне, його створення. Паралельно в нас з чоловіком з'явилась донечка і моя мама пішла з нею в декрет, чим дала мені змогу залишатись в обороні країни.
2016 - контракт в ВДВ ЗСУ, 199 НЦ, створення навчальної роти та підготовка спецвзводів ВДВ "Марусиних ведмедів", в їх документах ця назва після випуску так і вказувалась.
2017 - виконання завдань в секторі Д, Світлодарська дуга в складі Національної гвардії, БШР 3018.
2018 закінчила свій університет ВМУРОЛ "УКРАЇНА", що періодично між війною стояв на паузі.
2018-2019 - контракт в 132 окремому розвідбатальйоні десантно-штурмових військ, виконання завдань в секторі М.
Загалом було два роки служби в добровольчому русі і три контракти служби в військових частинах.
Увесь 2020 рік хожу по судах і маю потерпілого президента. Чекаю, коли цей цирк закінчиться і ми, як нормальні українці, повернемося добить орків.
Усьому вищевикладеному є мільярд підтверджень в моїй історії фб, свідки, командири, побратими, явки, адреси, паролі. Короч... я знала, що мене очікує з цією "шановною" більшістю. Тому про всяк випадок для тупих баранів усе зберігаю.
Переслідування сьогодні по інтенсивності настільки міцне, що дивує мене саму. Мене вивернули навиворіт, де живу, як живу, з ким живу. Родина відчула на собі всі ці прелєсті і не очікувала, що за вірну службу батьківщині, батьківщина так "віддячить". При обшуку навіть патрону жодного не знайшли, або зброї, або нерухомості, або будь-чого незаконного, якби хоч щось було з, як пишуть, "наволонтереного", то всі б про це дізнались в той же день обшуку, бо задача зкомпрометувати в будь-який спосіб і стояла - знайти хоч щось. Неможна, як виявилось, знайти те, чого в природі не існує. Я б порадила вмикати логіку чи елементарну аналітику, перш ніж вірити в байки про "наволонтерене". Але знаю, що то до дупи, проти природнього бажання говномутів усе викупати в гівні.
Оскільки я з 2015го року на службі, а не волонтер, не ми забезпечували, а НАС забезпечували волонтери під чітку звітність і лише на фронт чи на полігон, там какбе в основному серветки, запчастини, амуніція і кава. Всі цінні подарунки реєструвались в волонтерському журналі при військовіих частинах з підписом комбата, про що волонтери теж знали, тому й допомагали. Прозорість влаштовувала всіх. І в жодного волонтера теж нема ніяких претензій ні до мене, ні до моїх бійців.
Ця інфа потрібна, хоча б тому, що мені від слова "Зовсім", приховувати нема чого. І, вочевидь, якщо я не надаю стисло весь список правди, то він і надалі буде поповнюватись новими бездоказовими байками.
Побратимам, рекомендую подібні списки періодично викладати теж, бо боротись в цім гівні буде важко. Пам'ять в людей як у рибок, а от жаба нескінченно величезна, як і комплекси перед вашими здобутками. То треба підліковувати фактажем.
Дякую друзям за підтримку, за віру, за боротьбу. Сидіть в окопі трохи простіше, бо зрозуміліше і ти герой. А бовтатись в тиловій боротьбі не ризикне навіть той, хто всю війну сидів в окопі, бо це дупа повна. Тому ми цю війну саме в тилу й програЄмо.
Поборемось!
118401049_10222945210443701_771152741812

118483803_10222945221203970_726599801111

118275788_10222945221763984_815516721462

118421126_10222945222404000_243838309697

118401049_10222945223204020_724793414586

Опубліковано
КОГНИТИВНЫЙ ДИССОНАНС ИЛИ КОМПЛЕКС МАЛЕНЬКОГО ЧЛЕНА.
Всегда уважал психологов, которые буквально на пальцах могли объяснить сложные определения.
Например, самое простое объяснение понятию когнитивный диссонанс – это когда окружающая ситуация противоречит твоему жизненному опыту, принципам или морали.
Вот и сегодня, посмотрев зеленое шоу в День Независимости Украины, пришлось капнуть себе в рюмку коньячку, чтобы сделать менее болезненным для моего сознания то ублюдочничество, проходящее у Собора святой Софии, торжественно освященное сладкой лживой речью Бубочки Янелоха.
Он вещает о ежедневных СМС-ках из Генштаба, от которых ему делается спокойно (потому, что 29 дней никто не погиб). Реально же нынешняя ситуация на Востоке, сдача территорий, замалчивание системных инженерных работ, которые ведут российско-террористические войска, игнорирование российских так называемых «гумантиарных конвоев», неоправданная инициатива по новым участкам разведения, запрет нашим защитникам на ведение разведки, полная передача военной инициативы врагу – всё это напоминает, говоря языком гражданских лиц, сознательное пошаговое нарушение техники безопасности, в результате которого обязательно произойдет ЧП.
Он вещает «…нехай дні тиші стануть місяцями. Місяці – роками. Роки – століттями, а потім тисячоліттями…», сознательно подменяя понятие «будущая победа» абстрактным словом «тишина».
Он говорит о том, что Софиевская площадь – святое для каждого украинца место – «Тут вітали гетьмана Хмельницького з перемогою, тут проголошували Акт Злуки та соборність України...» – и на этой же площади под притопывания на украинском флаге и кивания Гидранта гнет пальцы «Время и стекло», читает рэпчик заслуженный Потап, сверкает нижним бельем рекламщица мороженого «Ласунка» Оля Полякова, и Паша Зибров на русском языке обещает – «Все будет хорошо» и интересуется «Нино, с кем ты пьешь вино?». Любительница поездок в Москву и Крым Ируся Билык поет о шлепках и тапках (в День Независимости!!!!), а на подтанцовке у Верки Сердючки на крыше трамвайного монстра идиот в чепчике зайчика-побигайчика размахивает флагом Украины. Много не к месту голых ног, и не к месту там и парадный строй военнослужащих, вынужденный слушать попсовых пох@истов... И все это блядство - у Стены Памяти, где с фотографий в вечность смотрят наши погибшие ребята...
Президент вещает «Сьогодні ми робимо все можливе для подолання коронавірусу в Україні… ми повинні бути відповідальними, дотримуватися правил безпеки..», при этом глава державы кладет тот прибор, которым он играл на пианино на все меры безопасности, тусуясь в кафешках и магазинах без маски, подавая пример пох@изма и лжи всей стране. Видя такое счастье, круглосуточно работают велюрные кабаки зеленых депутатов, а за коронавирусные деньги Арсенборисыч снимает боевик о крутых борцах с эпидемией. Причем, не о врачах, а о тех, кто из внутренних органов.
Президент грозит «тим, що обкрадали нашу маму Україну багато років, бо ніколи не вважали її рідною», закрывая глаза на чудеса дедушки Бени и его уголовное преследование в США и на туманном Альбионе, грозит неозвученным вслух абстрактным негодяям, не вспоминая о своих незадекларированных и выведенных в оффшоры денежках.
Вещаемая ложь «ми боремося за кожного українця і повертаємо своїх …моя держава мене не залишить.» не заставит людей забыть четыре дня умиравшего морпеха, в то время, когда Верховный Главнокомандующий, взявший ситуацию под персональный контроль, чавкал морепродукты на морском отдыхе.
Громко сказанная президентом угроза «…ті, хто без бою подарував частину території, будуть давати свідчення, а не проповіді з патріотизму...», не вызывает ничего кроме кривой ухмылки, если вспомнить интервью Членограя 14 мая 2014 года из российской столицы, когда кровавая война уже шла полным ходом с ублюдочной шуткой о том, что "...российские войска стоят на границе, просто украинскую границу отодвигают немножко вперед...". Можно вспомнить о том, что когда 17 апреля 2014 года гиркинцы и местное сепарьё похищали горловского депутата Владимира Рыбака, во время митинга пытавшегося снять ДНРовский флаг, в это же время с разницей в 20 минут уебаны 95 квартала хохмили на горловском "Стироле", "прикалываясь" над Украиной, Крымом, мэром Киева, с задачей максимально расшатывать власть. Украинскую власть! (слова самого ЗЕ). Выступление вычищено из Интернета, хотя горловчане помнят.
А президентская ложь «Усіх, хто готовий допомагати українцям будувати саме таку країну, – ласкаво просимо долучатися…» вызывает стойкую тошноту, если вспомнить что в Минскую трехстороннюю группу запихнули старых маразматиков Кравчука и Фокина, напрочь забыв о патриотах державы Евгении Марчуке и Владимире Горбулине, Романе Безмертном и Елене Зеркаль.
Президентом четко обозначено, что моя страна «рухається вперед», напрочь умалчивая о просраной экономике и дефиците в 300 миллиардов, о падении инвестиций за год на 35% (а как же обещанный инвестиционный прорыв?), о коррупции и цветущим буйным цветом кумовстве президентской 95-квартальной братвы.
Снова говоря о том, что парад нынче не актуален, а техника нужна на фронте, о том, что «…танки, бронетранспортери, літаки – це не атракціон для киян і гостей столиці…», Верховный Главнокомандующий забывает о том, что военный парад, прежде всего – демонстрация готовности вооруженной защиты государства её воинами. А то, какие аттракционы квартальная братва вместе с Тиной Надахуя и суперрежисером Бадоевым устроила на прошлый День Независимости, когда гимн страны в стиле реп коверкало ещё одно голосящее недоразумение, эти аттракционы по содержанию цинизма и идиотизма превосходят многое, сочиненное 95-квартальными шутами.
Слушая вроде правильные слова о том, что «сьогодні всім ветеранам, добровольцям та волонтерам українці зможуть щиро подякувати та вклонитися під час їхньої ходи Хрещатиком…» я почему то не увидел благодарного президента, отдающего дань уважения своим воинам и ветеранам, президента, проигнорировавшего свой народ, вдов и матерей, несущих фото своих погибших родных. Видно, некогда или страшно взглянуть в глаза дочери морпеха Ярослава Журавля, которая несла на марше портрет отца, воина, брошенного своим Верховным Главнокомандующим, умиравшего от ран четыре долгих дня…
Через всю речь президента красной нитью звучало «мы разные, и какая разница???» Какая разница? «Ми говоримо різними мовами, щоб розуміти один одного без слів. Ми різної віри, але віримо всі в Україну.» Да вот уж хрен! Фанаты русского языка и московской церкви не верят ни в Украину, ни в её будущее! Достаточно президенту вспомнить о том, что ещё не сидят за сепаратизм, вопреки его заверениям, любители своей русской веры и русского языка Медведчук и Бойко, Кернес и Добкин, Шуфрич и Рабинович…
Какая разница, когда ты ходишь на выборы и хотя бы таким способом голосуешь за изменения в стране, а в эти же годы лицо, сидящее сегодня в президентском кресле, ещё 16 апреля 2014 на вопрос, за кого он будет голосовать на президентских выборах ответил просто: "я признаюсь – я НИКОГДА не голосовал..." (!!!!)
И напоследок. Как-то спросил, знакомого психолога – почему обличенный огромной, наивысшей властью в стане человек, упорно творит херню, весело прыгая по граблям в двадцатый, сотый, пятисотый раз?
Комплекс маленького члена! – ответил психолог.
Это когда, боясь выглядеть смешным, боясь насмешек и обращения как со слабоумным, подросток творит херню постоянно с одной целью – доказать себе и окружающим (прежде всего – себе!!!): «Мне 42 года и я не лох! Я не лох! Не лох я!!!!»
Вывод из шутовского шоу в день великого праздника.
Результат складывается из двух факторов: профессионализм и удача.
Удача от зеленой плесени уже отвернулась. А государственным профессионализмом там никогда и не пахло.
Позывной «Don» 25.08.2020
На изображении может находиться: 1 человек, костюм

Опубліковано

В ОПи дупа горить (вибачте за тавтологію) -  перевзуваються просто на бігу

Після скандалу ОП опублікував нову версію відео концерту на День незалежності, вже з титрами

Було і стало

Зображення     Зображення

Зображення    Зображення

Опубліковано

Спочатку накосячили - їм тикнули носом в косяк

Потім виправили косяк і заявляють: все законно, ми нічого не порушували.

Некомпетентність у всьому - навіть в такому банальному. Та кого ж ви поставили біля керма?!

Раніше чула відповідь: так, він некомпетентний, але хороший менеджер, найме професіоналів і буде керувати.

Так, все це вірно - в теорії.

А в реалі - пройдисвіти не можуть бути професіоналами?  Його будуть дурити, а він і гадки не буде мати, бо некомпетентний і перевірити не зможе. Про це я писала ще до другого туру, коли небезпека отримати паяца на посту Президента - стала очевидною.

Опубліковано
ДАНА ЯРОВАЯ
волонтер, блогер

Два параллельных мира.

Две параллельные реальности.

Два диаметрально противоположные мировоззрения.

В одном, какой немного еб*нутый корпоративчик. Я пересмотрела его полностью. Не спрашивайте меня как мне это удалось. Лицо болит от фейспалмов. И блевать очень хотелось. Но я его пересмотрела.

Мне очень интересно кто подбирал репертуар. Так как на третьей или четвертой минуте, после «як тебе не любити» была песня «Киевляночка». Да, это именно та песня, прости Господи, Кричевского. Я напомню слова этой песни.

«Киевлянка, киевлянка, киевляночка

не воровка, не путана, не цыганочка»

Это что вообще такое???

Как на день Независимости моей страны, могут использовать попсовые песни, наших, бл*дь, звезд эстрады, которые не имеют никакого отношения к любви к своему государству, к жертвенности ради нее, уважению к погибшим и их детей и матерей. Кроме того, вставлять попсовые песни на русском. Кроме того, одежда. Серебряные трусы от Поляковой. На какой черт они мне нужны на День Независимости. Никого кроме Матвиенко не было в национальной украинской одежде.

Да, я возмущена до трясучки, черт вашей матери.

И другой марш. Где идут люди, которые воевали, волонтеры, которые помогали, неравнодушные люди, которые перечисляли средства для того, что у нас была армия.

Дети с фотографиями их погибших родителей, матери с фотографиями их погибших сыновей. Люди с ограниченными возможностями, в результате войны.

Ребята ветераны.

Где есть минута памяти по погибшим, и стоя на одном колене, отдавали почет, тем, кого с нами нет.

Где люди, это люди. Люди, которые любят свою страна безумно. Люди, которые душу и тело отдадут за нее. Настоящие, честные, смелые.

Вове, действительно все мешают проводить его супер серьезную внешнюю политику. Где ему «всякие козлы жить мешают» еще и троллят в ФБ.

Вова, ты организовал корпоративчик, который ты организовывал всегда на день рождения какого-то олигарха.

Ты не понимаешь ни свой народ, ни сегодняшний праздник. Ты не президент, ты так и остался шоуменом, и лучше им бы и оставался.

Ты неуважение военных, волонтеров, и пассионариев. И не нужно говорить, что это все они такие чмошники, которые не видят и не ценят тебя и твою должность. Уважать невозможно заставить. Уважение надо заслужить.

Ты не президент –  и в этом я сегодня еще больше убедилась. Ты не понимаешь общество, и я более чем уверена, что местные выборы это тебе очень ярко покажут. Ты не наш, и никогда им не будешь.

Поэтому, я считаю, «я устал, я ухожу» это лучше для тебя будет. Хотя, мне до жопы как сложится твоя судьба в дальнейшем.

А вот как сложится судьба моего государства — мне не все равно.

А вечером, наберись смелости и попробуй не блевать, а если будешь, возьми серебряные трусы Поляковой, и как я, когда смотрела твое безобразие в виде концерта, посмотри марш, который был сегодня в Киеве. Попроси чтобы тебе посчитали людей, вышедших и добавь еще 2 раза по столько же. Потому многие не смогли прийти, но всей душой и сердцем были там.

И старайся не обосраться после этого.

Опубліковано

Суцільна критика!

А де ті, кому це видовище прийшлося до смаку? - самі лише коменти з російських акаунтів і звинувачення в совковості і несучасності. Так ніби стрептизер на ДН з родичами - це верх сучасності і смаку.

Руслани, джамали, матвієнки, агов, ви чого мовчите? Чи гроші не пахнуть, а все інше - вас не цікавить? 

А з тих, хто підтримував Бубочку на форумі  (Майстер) - може ви напишете щось схвальне на цю тему? Та й на тему теперішньої влади взагалі - щоб тільки не згадувати Пороха і папередників, бо, як на мене, пройшло достатньо часу, щоб зрозуміти хто є хто і куди ми котимося. 

Опубліковано
1 час назад, Radiola сказал:

Руслани, джамали, матвієнки, агов, ви чого мовчите?

Джамале навтыкали на ФБ. Трет комменты и блокирует

Опубліковано
1 час назад, Рыжая сказал:

Там простіше пости удалити, ніж все потерти. Підтримують її мало, більше ганьблять. А вона ще й розрекламувалася: зліт, не пропустіть... )))))))

Опубліковано

Від цієї пісні мурахи по шкірі

Опубліковано

Ми є сила, хоча б тому, що маємо таку пісню, де три хвилини не просто забави, а нашої суті. Українська пісня справді обіймає своїми крилами світ. Доводилось бувати в багатьох країнах. І без перекладу, не розуміючи ані слова, публіка встає. Я кажу: ви ж не розумієте, про що я співав. А вони відповідають: в українських піснях є щось таке, що лікує. Ми не можемо без пісні, вона душа наша. Взагалі, треба частіше заглядати в дзеркало своєї душі, щоб впізнавати себе. Непростий тепер час, але ми ніколи не втратимо своєї неповторності. Бо ми — українці. (В. Зінкевич)

Опубліковано

Эта малышка - это УКРАИНА!

118617554_632166551001733_32373529709916

Опубліковано
27.08.2020 в 13:38, Рыжая сказал:

Я   искренне уважаю и  люблю талант  Джамалы.Это навсегда!  И все все все  ей прощу. Она самый отВАЖНЫЙ представитель своего народа. Намного лучше  даже Джемилева,Чубарова и иже с ними. Благодаря ее таланту  крымских татар хоть иногда! да вспомнят. А политических представителей любой  слабой ,малочисленной нации -как всегда обосрут  и унизят. Так  как это серьезный вопрос,для малых народов ,наций и национальностей -хотите о себе заявить,выростите ТАЛАНТИЩЕ! или подохните и никто ,никогда о вас даже не вспомянет.В пример вам,народ  еврейщины.

Спасибо ,Радиола  за  шанс. Но  за помни !гики поклоняются  Верховным монстрам в своей голове,а не тебе.

Опубліковано
16 часов назад, доктур сказал:

Врать себе ,это преступление. Я ненавижу мифы . Только правда   и ничего более правды.

А в чем тут ложь? Малышка на самом деле шла в колонне. Ее фотографировали очень многие. А ее отец нес флаг.

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Итак - год 2021. 

И да... вспомним предыдущее

Куда-то пропали дешевые медиаляди, которые с упоением нам рассказывали про худеньких солдатиков в наспех пошитой форме "Варан". Куда-то исчезли представители секты проломленного танками киевского асфальта. Куда-то улетели тучи мушек-зрадофилок, радостно жужжавших от любых проблем в армии.

И ВечноУнылый ( речь о Касьянове),тоже вот не слышно.

Что ж случилось? Что изменилось? Неужели все эти люди врали? Неужели их целью была дискредитация нашей армии?

P.S. Фотка с репетиции парада в 2016 году и цитата Татьяны Даниленко, увековечившей себя

239969359_3006357352966395_8001060462212

Опубліковано
На Банковой твёрдо решили не приглашать Петра Порошенко на официальные мероприятия к Дню Независимости. Его не должно быть на военном параде. Точка. Так решили ЗЕленые уклонисты-ссыкуны. Оно и понятно. А то вдруг какая нибудь коробка гаркнет, «Порох - сила! Кокс - могила».
А ведь столько, сколько Порошенко сделал и делает для армии, этим политическим клоунам и не снилось. И собственно завтра, Зе и Ко, будут все заслуги минувшей власти в вопросе реформирования армии, выдавать за свои победы…
Но мы то знаем. Кто восстанавливал армию, а кто в это время сравнивал ВСУ с баранами, задорно поигрывая писей на рояле.
Опубліковано

Возможно, это изображение (текст «павло розенко 7 мин гребаний COPOM 4 4 на урочистост 3 нагоди 30-р.ччя незалежност украёни Oφic президента не запросив жодного народного депутата, що голосували y 1990 році за вдновлення незалежност украёни!! жодного!!!!! He запросили нi̇кого 3 колишних депутатв першого скликання на вйськовий парад 3 нагоди дня незалежност! He запрошено жодного полтв'язня, жодного дисидента, якi̇ вi̇дсидли в радянських тюрмах за дею незалежност!!! на ui заходи запрошен лише чиновники Oфicy президента, кабмину, дюче нардепи вi̇д слуги народу iз родинами!! нших -пущать не велено!!!! зеленський слуги народу думають, що здобули незалежнсть для украёни лише вони два роки тому???»)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...