Перейти до змісту
Український політичний форум

Коронавірус - реальна небезпека, чи надумана?

Radiola

Рекомендовані повідомлення

Одной из двух зараженных коронавирусом оказалась жительница Радомышля, которая 1 марта приехала из Польши. Ей 71 год и она контактировала со многими людьми. Об этом сообщили чиновники Житомирской областной администрации на брифинге вечером в четверг.

«Находилась в Радомышле, ей стало плохо, сегодня она была госпитализирована с симптомами коронавируса. И тесты, к сожалению, подтвердили. Ее состояние средней тяжести. Все лица, которые с ней контактировали, сейчас устанавливаются. Ближайшее окружение, которое с ней находилось в постоянном контакте, а это шесть человек, которые находятся в частном доме в Радомышле, осознают всю ситуацию. Находятся дома на обсервации. Постоянно изучают свое состояние. Были у них гости — 4 человека. Два жителя Радомышля, они также находятся дома на обсервации, двое — жители Киева — им сообщили и они также будут находиться на обсервации», — заявил глава Житомирской ОГА Виталий Бунечко.

Начальник управления охраны здоровья Житомирской ОГА Николай Суслик добавил, что женщине стало плохо еще 3 марта, но она не обращалась к медикам.

Глава области отметил, что если бы женщина сразу сообщила о болезни, то контактов было бы меньше и проблемы было бы решать проще.

В свою очередь руководитель «Житомирского областного лабораторного центра» Зиновий Парамонов сообщил, что было установлено 26 контактов с этой женщиной.

Провели санообработку жилья и санитарного транспорта, которым она пользовалась.

По словам Парамонова, женщина 8 марта ходила в церковь.

«Вы все знаете, как пожилые люди идут в церковь, идут к образу, а потом к нему подходят все присутствующие. Это нас волнует», — отметил он.

Сейчас с помощью священников выявляют тех, кто в тот день был в храме.

В Радомышле вводят чрезвычайное положение.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 697
  • Створена
  • Остання відповідь
2 минуты назад, Radiola сказал:

В Радомышле вводят чрезвычайное положение.

У меня зять оттуда. Не с самого Радомышля, а село рядышком.

В Радомышле они в больнице сраззу после ДТП были.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Рыжая сказал:

У меня зять оттуда.

Дурна баба - скільки тепер від неї клопоту. І чого то вона у такому віці по польщах катається?

Посилання на коментар

25 минут назад, Radiola сказал:

І чого то вона у такому віці по польщах катається?

Працює. А може у родичів була.

Посилання на коментар

Ну і в такому віці бувають такі міцненькі. Моя бабця померла на 78. Виглядала прекрасно. Бігала, поки рак не звалив.

Посилання на коментар

После того, как Гура вышел из аэропорта, он сообщил, что никому не дали никаких памяток и не сказали, что делать для борьбы с инфекцией коронавируса.

Посилання на коментар

Безалаберность - наше все. Спасайся хто як може. 

Посилання на коментар

34 минуты назад, Рыжая сказал:

Спасайся хто як може. 

Вони там всі до вас пішли, в Київ. 

В Італії не хватає інтивідуальних засобів захисту і апаратів штучної вентиляції легенів. Це в ІТАЛІЇ, де одна з кращих страхових медицин у світі.

А що казати Україні!

І в такому випадку нам ОСОБЛИВО треба було б закритися, щоб пережити цю заразу, а не дозволяти одному наближеному до президента олігарху збивати бабло на нещасті.

Посилання на коментар

10 часов назад, Radiola сказал:

В росії перша смерть від китайської зарази.

Вранье. Нет в России смертей от короновируса. Пока...

Посилання на коментар

Стосовно вчорашнього відео про повний літак хворих з Мілану вилізла цікава інформація:

1) Дядько з 95 кварталу
2) Дядько з партії "Укроп"
3) Дядько летить на МАУ
4) Дядько йде на ефір плюсів
5) Дядько працював на "Клименко Таймс"

Цілком можливо інформаційно-психологічна операція по розгону паніки. Я і сам повівся поки не підказали в яку сторону дивитися.

Інформаційна гігієна важлива під час війни.

UPD: за інформацією МОЗ тести всіх пасажирів негативні. Зеленський та Коломойський продовжують знімати для нас кіно.

На изображении может находиться: 4 человека, текст
На изображении может находиться: текст
На изображении может находиться: текст

Посилання на коментар

7 часов назад, Волк сказал:

Вранье. Нет в России смертей от короновируса. Пока...

34 Russia

1 deaths

Це було зранку на сайті 

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Зараз обновила інформацію - Росії в списку нема взагалі. 

Тобто, щоб ви зрозуміли, рашка засекретила інформацію по коронавірусу. Як ви думаєте, для чого? 

Але інформацію по померлому в росії можна знайти в інтернеті - відомо, що це старший чоловік, який повернувся з півночі Італії

Але  я думаю, там якісь глюки. 

Посилання на коментар

В Україні від коронавірусу померла перша людина, 71-річна пацієнтка з Радомишля.

Посилання на коментар

1 час назад, Radiola сказал:

Але  я думаю, там якісь глюки

Так і є, появилася Росія, але даних про смертельні випадки від коронавірусу нема. 

6 часов назад, Рыжая сказал:

Цілком можливо інформаційно-психологічна операція по розгону паніки. Я і сам повівся поки не підказали в яку сторону дивитися.

Я гадаю вони роздувають паніку, щоб за нею приховати щось більш небезпечне - зраду. 

Посилання на коментар

45 минут назад, Radiola сказал:

Я гадаю вони роздувають паніку, щоб за нею приховати щось більш небезпечне - зраду. 

11 бберезня у Мінську вони вже собі напрацювали на 111 ст. 

Посилання на коментар

29 минут назад, Рыжая сказал:

11 березня у Мінську вони вже собі напрацювали на 111 ст. 

Та отож, і я про це 

Посилання на коментар

У чоловіка на роботі запропонували скорочений робочий день за 0,75 ставки. Або допрацьовувати у неділю.

У мене - всім, хто має можливість, працювати віддалено

Посилання на коментар

Новий Міністр охорони здоров"я заявив,  що через вірус: «помруть всі пенсіонери»

:5aa2692401433_1(142):

15 113 Italy

1 016 deaths 

Була в супермаркеті Метро десь біля десятої вечора.

Працювали всі каси. Людей, як на Новий рік. Купували також, як на Новий рік - цілі візочки. Правда, теперішній асоритимент купленого дещо відрізнявся від святкового. 

Я купила борошно, цукор, по пачці різних круп,  каву, чай, солодощі, лимони, капусту, цибулю, моркву, буряк. Яйця, сметану, масло, майонез. Трохи м"яса - свинячі стейки і курячу грудинку без костей. Кілька рибних консервів. Твердий сир, сосиски, морожену картоплю для смаження. 

З хімії - мило. Забула купити ще зубної пасти і засобу для миття посуду. 

Більшість товару - то Н.З. на випадок, якщо захворію і не можна буде виходити з дому, щоб не наражати людей на небезпеку.

Посилання на коментар

Нічого не купували про запас. А якщо припече, то є доставка.

Посилання на коментар

3 часа назад, Рыжая сказал:

якщо припече, то є доставка.

Подружка чекала на доставку 3 дні.

17 660 Italy

В Італії за добу померли 250 хворих

Посилання на коментар

17 минут назад, Radiola сказал:

Подружка чекала на доставку 3 дні.

Не знаю. У нас привозять в обумовлену дату

Посилання на коментар

2 минуты назад, Рыжая сказал:

Не знаю. У нас привозять в обумовлену дату

Так, але обумовлена дата - якраз 3 дні після замовлення. Якщо ти раптом захворів, а продукти закінчилися, то нові тобі принесуть не відразу - це треба знати тим, хто користується цією послугою. А з часом, коли хворих людей буде більше, то чекати доведеться довше - як на мю думку.

Посилання на коментар

В нашому будинку на першому поверсі Сільпо У сусідньому Мкга-маркет. Через дорогу базар. Аде його можуть закрити. Також у будинку аж дві аптеки на різних сторонах

Посилання на коментар

39 минут назад, Рыжая сказал:

В нашому будинку на першому поверсі Сільпо У сусідньому Мкга-маркет. Через дорогу базар. Аде його можуть закрити. Також у будинку аж дві аптеки на різних сторонах

Біля нас нема великих магазинів. Сьогодні зайшла в крамничку біля будинку, купити хліба, а там продавчині без масок. Як гадаєте, довго вони так пропрацюють? А  їх в тому магазині тільки дві і на підміні власник і його дружина. Тобто, якщо вони будуть так легковажити, то скоро такі магазинчики закриються. Крім того, що вони ненадійні в плані стабільної роботи, то вони ще можуть стати джерелом зарази - адже весь товар і гроші - проходять через тих людей.

І в такій ситуації знаходяться дуже багато людей, коли до великого магазину треба їхати, а їхати - означає наражатися на небезпеку, або наражати інших, якщо ти вже відчув недугу. Тому я й кажу, добре мати вдома н.з. продуктів на хоча б 3 дні. 

Посилання на коментар

2 минуты назад, Radiola сказал:

Біля нас нема великих магазинів. Сьогодні зайшла в крамничку біля будинку, купити хліба, а там продавчині без масок. Як гадаєте, довго вони так пропрацюють? А  їх в тому магазині тільки дві і на підміні власник і його дружина. Тобто, якщо вони будуть так легковажити, то скоро такі магазинчики закриються. Крім того, що вони ненадійні в плані стабільної роботи, то вони ще можуть стати джерелом зарази - адже весь товар і гроші - проходять через тих людей.

І в такій ситуації знаходяться дуже багато людей, коли до великого магазину треба їхати, а їхати - означає наражатися на небезпеку, або наражати інших, якщо ти вже відчув недугу. Тому я й кажу, добре мати вдома н.з. продуктів на хоча б 3 дні. 

У меня слабенький  иммунитет. Если не пропишусь в течении несколько месяцев ,значит мне мандец. Люблю вас ....

Посилання на коментар

5 минут назад, Radiola сказал:

Пить надо меньше!

Я думаю ,это не правильный ответ. Жить надо меньше.....

Посилання на коментар

36 минут назад, доктур сказал:

Жить надо меньше.....

Кому как. Если таким как вы, возможно, и меньше. Но есть люди, которые, хотелось бы, чтобы жили вечно.

Посилання на коментар

89766418_10214357433922904_7244448967411

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...