Рыжая Опубліковано 24 серпня, 2020 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2020 42 минуты назад, Radiola сказал: Ну ось... А домашні могли бути безсимптомними, або зі симтомами на які не зважали - та ж пітливість, чи понижена темп. Онука на карантине. И тренировок не было. Дети и внучка вообше 2 месяца в селе сидели. Муж работал. Но никаких симптомов. А понижнная температура у него всю жиизнь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 серпня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2020 Тільки що дізналася, що у моєї співробітниці померла від корони дочка, 19 років. Спочатку все було добре, а потім різке погіршення і до ранку вона не дожила. 30 минут назад, Рыжая сказал: А понижнная температура у него всю жиизнь Ну тут остается только гадать... Я вот имею право на бесплатный тест, как близко контактирующая с подтвержденным КОВИД, но не хотят направлять. Говорят: сидите на самоизоляции, а будет хуже, вызывайте скорую, заберут вас в больницу и там сделают тест. Видать, экономят тесты Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 25 серпня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 25 серпня, 2020 Інститут Академії наук так і не отримав кошти на виготовлення тестів попри заяви МОЗ Інститут молекулярної біології і генетики НАН України станом на серпень не отримав кошти на виготовлення тест-систем для виявлення COVID-19, незважаючи на те, що Міністр охорони здоров’я Максим Степанов ще в березні вперше повідомив про виділення коштів Інституту "на наукове дослідження і на можливість виготовлення і тестування ПЛР-систем". Про це повідомляє експертна організація StateWatch з посиланням на лист Національної академії наук. Крім того, повідомлялося, що в травні МОЗ "поновило переговори" з Інститутом молекулярної біології та генетики щодо виготовлення ПЛР-тестів. В Академії наук запевняють, що Інститут молекулярної біології і генетики за побажанням МОЗ модернізував тест-системи, зокрема до набору було включено системи виділення вірусної РНК та синтезу КДНК. "Однак НАН України та Інститут молекулярної біології і генетики НАН України й досі не отримали замовлення від МОЗ України на виготовлення зазначених тест-систем й відповідно не отримали з Державного бюджету України необхідного цільового фінансування", - підсумували в Академії наук. Нагадаємо, єдина сума, яку отримав Інститут з бюджету, це 350 тис грн в березні після перерозподілу внутрішніх ресурсів Академії наук для відшкодування вже виготовлених Інститутом за власний рахунок партії тест-систем у кількості 1000 зразків. Раніше Інститут молекулярної біології НАН підтвердив, що може виготовляти до 50 тисяч тестів на тиждень, але не має на це грошей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 27 серпня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2020 Написали, що Тимошенко під апаратом ШВЛ, а потім, певно, зрозуміли, що перегнули палку, виправилися: не під апататом, бо під ним тільки люди, які присмерті, а з спеціальним приспосібленням - певно трубочки під носом, підключеним до кисню. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 серпня, 2020 Поділитися Опубліковано 27 серпня, 2020 46 минут назад, Radiola сказал: не під апататом Мабуть відмовилась, бо апарати Порошенко завіз))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 4 вересня, 2020 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2020 У Філарета діагностували ковіду, 91 річного діда госпіталізували... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 4 вересня, 2020 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2020 24.08.2020 в 21:43, Radiola сказал: Тільки що дізналася, що у моєї співробітниці померла від корони дочка, 19 років. Спочатку все було добре, а потім різке погіршення і до ранку вона не дожила. Ну тут остается только гадать... Я вот имею право на бесплатный тест, как близко контактирующая с подтвержденным КОВИД, но не хотят направлять. Говорят: сидите на самоизоляции, а будет хуже, вызывайте скорую, заберут вас в больницу и там сделают тест. Видать, экономят тесты Радиола, как ваше здоровье? недавно одна знакомая тоже писала о своих впечатлениях от ковида. она долго, с марта как начался карантин делала все, чтобы не заболеть самой и ее маленьким детям. живет в стране, где высокая заражаемость, поэтому не получилось остаться в стороне (все меры предосторожности соблюдала) пишет, что тяжелая реакция от таблеток (сильные боли) и что то вроде вашего - странное ощущение присутствия болезни Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ВодолазПусты Опубліковано 4 вересня, 2020 Поділитися Опубліковано 4 вересня, 2020 5 часов назад, Рыжая сказал: У Філарета діагностували ковіду, 91 річного діда госпіталізували... Украина вроде победила пандемию, еще в мае... все было по минимуму... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 5 вересня, 2020 Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2020 11 часов назад, ВодолазПусты сказал: Украина вроде победила пандемию, еще в мае... все было по минимуму... Ну, да... Зела сказал, что мы мастера спорта по борьбе с ковид)))) Только тогла было 100 человек в сутки прирост. А сейчас уже к 3000 подбираемся... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 вересня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2020 18 часов назад, stefani сказал: Радиола, как ваше здоровье? пишет, что тяжелая реакция от таблеток (сильные боли) и что то вроде вашего - странное ощущение присутствия болезни Сейчас - отлично. Фактически болела неделю, причем несколько дней, когда были симтомы ГРВИ - не знала о болезни. И это странное ощущение - когда ты должен быть все время на чеку, потому что если на миг забудешься, то... даже не знаю... упадеш в обморок, улетишь в космос... ))) Ну и еще неделя приема таблеток - тошнота, даже рвота первые дни. А у мамочки - все время болела голова. Да. какая то странная эта болезнь. Надеюсь, получила передышку на 3-4 месяца - пока у нас заболеваемость растет з каждым днем и уже близится к 3 тыс в день - это оф. А в реальности в 5 раз больше. 21 час назад, Рыжая сказал: У Філарета діагностували ковіду, 91 річного діда госпіталізували... Якщо він одужає, то, певно, буде найстаршою людиною у світі, яка подолала китайську заразу. Дай Боже йому здоров"я. А ні, не буде! Найстаршою людиною У СВІТІ, яка подолала КОВІД-19 - є 104 літня італійка. Тоді найстаршою людиною в Україні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 вересня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 5 вересня, 2020 І це ще ніякий не пік захворюваності... Вони гроші з короновірусного фонду передали на дороги, бо йдуть вибори і треба чимось заманювати людей, ось кловун і пропіарив якесь грандіозне "велике будівництво", а нема за що. А людей залишили помирати вдома. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 18 вересня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 18 вересня, 2020 НЕМИРІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА РОЗПОВІВ ПРО 16 ДНІВ У КОВІДНІЙ ЛІКАРНІ ВІННИЦЬКОЇ ЦРЛ «Після такого увесь скепсис про коронавірус зникає, бо тут – пекло на землі», - каже Віктор Качур, якого днями виписали з лікарні, де його разом з дружиною Іриною медики рятували від коронаінфекції. Під вікнами лікарні черги «швидких». А якось навіть родичі хворого викликали поліцію, бо у лікарні не хотіли приймати. Хоча лікарня дійсно переповнена, ліжка для пацієнтів уже й в оглядовій і навіть в ординаторській… Медики не встигають, бо усі хворі важкі… Усю ніч стогнав чоловік із сусідньої палати: «Не можу, не можу…» Це чула його донька, яка не відходила від вікон лікарні і просила: «Тату, тримайся»… І такі ситуації непоодинокі. У цій же лікарні опинилися мої колеги – міський голова Іллінців та сільський голова з села Боблів, інші керівники області. Лікарі та медсестри мене просили підтримати їх, щоб не здавалися і боролися з недугою… Тут страшне що робиться… А люди на вулицях, у транспорті, магазинах не дотримуються елементарних заходів безпеки – дистанції та масочного режиму у місцях скупчення. Невже дійдемо, що через місяць лікарі будуть обирати, кого рятувати в першу чергу… І це не єдина проблема. Наші лікарі хоч уже навчилися лікувати Ковід, але в аптеках дифіцит медикаментів. Щоб знайти той же «Авелокс», мій син з невісткою об’їздили всю Вінницьку область і навіть Житомирську. Ковід не минає безслідно… Я хоч уже маю негативні тести, але попереду ще довготривалий період реабілітації. Такого, як ми з дружиною пережили, і ворогу не побажаєш… Тому закликаю усіх земляків і не тільки берегти своє здоров’я і бути відповідальними. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 10 жовтня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2020 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 10 жовтня, 2020 Поділитися Опубліковано 10 жовтня, 2020 Вторая волна пошла. Судя по динамике будет хлеще первой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 11 жовтня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2020 12 часов назад, Ganz сказал: Вторая волна пошла. Судя по динамике будет хлеще первой. Наши первую волну отменили. Посему теперь неизвесно, пошла вторая волна, как во всем мире, или первая, или вообще никаких волн в Украине нет, потому что наш преЗЕдент огласил себя "мастером спорта по борьбе с коронавирусом". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 11 жовтня, 2020 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2020 3 минуты назад, Radiola сказал: Наши первую волну отменили. Да у нас тоже глава "надзорного органа" сказала, что это не вторая волна, а незаконченная первая. У меня на работе у пяти коллег ковид. Один уже вышел с больничного, работает. Остальные ещё нет. Тот, что вышел легко перенёс, молодой. Просто вкус и запах отрубило напрочь, лёгкое недомогание и всё. У него вся семья (4 чел.) заразилась. Мама тяжелее всего переносила. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 11 жовтня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2020 1 минуту назад, Ganz сказал: Просто вкус и запах отрубило напрочь, На днях прочитала, что высокая температура - уже не главный симптом китайской заразы. На первое место вышли - потеря вкуса и запаха. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 11 жовтня, 2020 Поділитися Опубліковано 11 жовтня, 2020 3 минуты назад, Radiola сказал: На днях прочитала, что высокая температура - уже не главный симптом китайской заразы. На первое место вышли - потеря вкуса и запаха. Да у моего коллеги, при отсутствии насморка и воспаления носоглотки, полностью пропали эти рецепторы (сейчас приходят в норму). Он говорит, что это на уровне мозга отшибает рецепторы. Совершенно не похожее состояние с потерей этих рецепторов при простуде и заложенности носа и горла. С его слов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ВодолазПусты Опубліковано 14 жовтня, 2020 Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2020 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 жовтня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2020 Издание Liga.net обратилось за комментарием в Министерство здравоохранения. В ведомстве заявили, что ни о каких поставках российских вакцин речи не идет. «Это Тодурова спрашивайте. Минздрав не поставляет российские вакцины и ведет переговоры с мировыми производителями», — сказали в Минздраве. Министр здравоохранения Максим Степанов заявил, что Украина приобретет вакцину от COVID-19 у любой страны, в том числе и у России, если Всемирная организация здравоохранения подтвердит ее эффективность и безопасность. Степанов отметил, что на данный момент есть только заявление от России о создании своей вакцины, но нет никаких подтверждений от международных организаций относительно действенности и безопасности данного препарата. Кроме того, Минздраву неизвестно, прошла ли российская вакцина все стадии клинических испытаний. Степанов добавил, что лишь после получения доказательств безопасности использования вакцины от коронавируса, Украина готова договариваться о закупке такого препарата вне зависимости от страны-производителя. 2 минуты назад, Radiola сказал: Кроме того, Минздраву неизвестно, прошла ли российская вакцина все стадии клинических испытаний. Степанов добавил, что лишь после получения доказательств безопасности использования вакцины от коронавируса, Украина готова договариваться о закупке такого препарата вне зависимости от страны-производителя. Но если кому то хочется побыть подоследным кроликом для испытаний российской вакцины - то наш Минздрав не может им это запретить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 жовтня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2020 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 жовтня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 14 жовтня, 2020 Olga Golubovskaya 12 жовтня о 21:45 · Всім ковідоскептікам, яких, правда, дещо поменшало в стрічці, хочу сказати наступне - вам добре живеться. Ви не бачите, що відчувають пацієнти, які шукають собі ліжко з киснем. Ви не бачите, як працюють реаніматологи, тягаючи балони з киснем в відділення, де падає його тиск, тобто ВСІ важкі пацієнти опиняються на волосок від загибелі. Ви не бачите, як важкі виснажені хворі знімають з себе маску з киснем, щоб померти, причому роблять це тихо, вночі, щоб ніхто не бачив ... як гинуть порівняно молоді люди, які вже йдуть на поправку, від тромбозів ... важко, коли в одній родині помирають кілька чоловік ... причому не завжди самі літні ... Ви не бачите темп роботи змученого персоналу, що не має ні хвилини спокою ні вдень, ні вночі ... і таке було в багатьох країнах, розвинених і не дуже ... Яка різниця для нас усіх, що більшість хворіє легко? Невже не ясно, що в такої глобальної проблеми досить 20% і менше важких хворих, щоб ми всі були в колапсі? А разом з нами ви і ваші близькі теж в будь-який момент там опинитеся. Тому ще раз кажу - не вірите, не боїтеся, ваше право. Просто дайте шанс тим, хто БОЇТЬСЯ, обгрунтовано боїться захворіти, мінімізувати на це ризики. Коли я бачу натовпи народу без засобів індивідуального захисту, мені здається, що в ковідних госпіталях менше шансів заразитися, ніж в гастрономі або різних моллах.Носіть маски і дотримуйтеся дистанції. Ведіть себе, як потенційно інфіковані, бо ми всі вже в осередку інтенсивної передачі інфекції. Цим ви виявите повагу до груп ризику і полегшите роботу виснаженою системі охорони здоров'я. Пам'ятайте, що тяжкість захворювання дозозалежна. Не контактуйте з людьми, що мають респіраторні симптоми. Уникайте масових заходів. На жаль, для таких інфекцій з доби середньовіччя нічого не змінилося. Тільки дистанціювання, роз'єднання і індивідуальний захист. До речі, інфекція, викликана SARS-CoV у 2002 році, зникла через рік тільки завдяки заходам контролю над захворюванням. Але і проблема, правда, була зовсім іншого масштабу. А ми робимо все для того, щоб вам допомогти. І просимо вас допомогти нам Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 жовтня, 2020 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2020 У Коли-котлеты корона. Котлету срочно госпитализировали с температурой 36.8. 36.8, Карл. А вы, дорогие киевляне, думайте, куда звонить, с кем консультироваться, где рентген делать и даже где просить кислород в случае чего, потому что вас уже ни с 39 в больницы не берут, ни с дыхательной недостаточностью. Бо вас много, больниц мало, резерв есть и используется только для ваших слуг, которых вы год назад выбрали стройными рядами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 17 жовтня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2020 Найбільш складна ситуація по захворюваності COVID-19 в Києві - 598 нових випадків. В Одеській області - 506, в Харківській області - 472. У Дніпропетровській області - 464 випадки, в Хмельницькій області - 382 нових випадків інфікування. Померло за добу 109 чоловік Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 жовтня, 2020 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2020 У моей дочери уже на этом фоне паранойя. У внучки небольшая простуда. без симптомов короны. Так она ее уже задолбала - каждых 5 минут заставляет температуру мерять и спрашивает ничего ли не болит. 5 минут - это не фигурально, а абсолютно реально Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 17 жовтня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2020 19 минут назад, Рыжая сказал: каждых 5 минут заставляет температуру мерять Краще б вона її примушувала чай гарячий з лимоном пити ) У мене коли появилися симтоми ГРВІ, а я не знала, що це КОВІД, то я пила як не в себе - причому не свідомо, бо так треба, а інстинктивно. По-перше, у мене дуже боліло горло - а гарячий чай притуплював біль. По-друге, я не мала апетиту, в роті було огидно, я не відчувала смаку їжі. І коли ставало питання поїсти - а нічого не хотілося, то думка попити чайку - наче як би рятувала ситуацію ) Вітамін С, вітамін Д (при кожній нагоді наставляти обличчя під сонечко, для природного вироблення вітаміну Д в організмі ), продукти багаті на цинк - найкраща профілатика і лікування раннього КОВІДу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 жовтня, 2020 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2020 22 минуты назад, Radiola сказал: Краще б вона її примушувала чай гарячий з лимоном пити ) У мене коли появилися симтоми ГРВІ, а я не знала, що це КОВІД, то я пила як не в себе - причому не свідомо, бо так треба, а інстинктивно. По-перше, у мене дуже боліло горло - а гарячий чай притуплював біль. По-друге, я не мала апетиту, в роті було огидно, я не відчувала смаку їжі. І коли ставало питання поїсти - а нічого не хотілося, то думка попити чайку - наче як би рятувала ситуацію ) Вітамін С, вітамін Д (при кожній нагоді наставляти обличчя під сонечко, для природного вироблення вітаміну Д в організмі ), продукти багаті на цинк - найкраща профілатика і лікування раннього КОВІДу. Чай пьет. Горло почти не болит. Витамин С пьет - врач еще раньше приписал. Омега 3 пьет - тоже врач раньше прописала. Аппетит не пропал. Но она и так мало ест. Нема сонечка)))) Дощ з ночі періщить... Дочка чого панікує - у школі у вчительки корону віявили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 3 листопада, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2020 Україна впевнено крокує до 10тис. хворих за добу і наврят чи зупиниться на тій позначці. В цей час Короновірусний фонд успішно роздерибанений на "велике будівництво", зартплати аваківським псам і створення пропагандистського кіно, Ні тобі нової лікарні, ні одного апарату ШВЛ, чи хоча би кисневих магістралей в лікарнях, ні безплатних тестів. Міністр охорони здоров"я тикає пальцем у пересічного українця - це ти винуватий, що на Україну насуваються страшні часи, коли доведеться вирішувати, кого рятувати, а кого залишити на милість Божу вдома. А як пересічному не розносити хворобу, коли тести дорогі, а безплатні просто так не зробиш? Як людині знати, хвора вона чи ні? То може замість того, щоб закопувати гроші в землю, імітуючи "велике будівництво", краще було закупити стільки тестів, щоб кожен охочий міг перевірити себе!? - запитання риторичне, бо відповідь очевидна і вона у самому запитанні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 листопада, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 4 листопада, 2020 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 7 листопада, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 7 листопада, 2020 В Україні накінець то зробили найменше, що могли зробити для непоширеня КОВІД-19 - це запровадили штрафи за відсутність масок на обличчі у громадських місцях. Штраф у розмірі від 170 до 255 грн. Надіюсь, хоч тепер поліція буде зацікавлена вимагати у громадян маски, причому, ПРАВИЛЬНО надіті, а не просто їх наявність на обличчі (під бородою, наприклад, чи тільки коли прикритий рот) Знаю, що в Німеччині з віторка - зобов"язали носити маски у всіх місцях, окрім свого помешкання. Тобто, з хати без маски виходити заборонено - і штрафи там немалі навіть для німців. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.