stefani Опубліковано 1 червня, 2020 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2020 27.05.2020 в 18:58, Рыжая сказал: Отто Йорк 1 ч. · За всё время неравной борьбы нашей человеческой цивилизации с жуткой напастью - коронавирусом - я не написал на эту тему ни одного поста и ни одного коммента (был лишь пост о том, какой колоссальный экономический ущерб уже нанесён пандемией мировой экономике). Просто наблюдал за происходящим. Сегодня решил написать. Накопилось. Итак, факты и ничего кроме фактов. У меня есть старый приятель в Николаеве. Он патологоанатом, с большим стажем и опытом работы. По роду службы владеет всей информацией по ситуации с людьми, умершими в городе и области от коронавируса. просто интересно, почему все должны верить старому приятелю Отто Йорка из Николаева патологоанатому неважно с каким стажем и опытом работы? только потому,что он владеет всей информацией (как ему кажется) ? :/ все же удивительно, как мир разделился на верующих и неверующих в коронавирус.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 1 червня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 1 червня, 2020 13 часов назад, Волк сказал: В Германии 2,191 на 1М населения, В России 2,781 на 1М на сегодняшний день. https://www.pravda.com.ua/cdn/covid-19/cpa/ І я би попросила збавити оберти, якщо хочете, щоб ваші відповіді були опубліковані Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 1 червня, 2020 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2020 2 часа назад, stefani сказал: все же удивительно, как мир разделился на верующих и неверующих в коронавирус Стэф, а вы лично верите в корону или нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Волк Опубліковано 2 червня, 2020 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2020 01.06.2020 в 22:55, Radiola сказал: https://www.pravda.com.ua/cdn/covid-19/cpa/ Для чего вы мне ссылку на украинский сайт дали? Я вам выше написал сайт, он не российский и не украинский.... Ну или если владеете математикой, то решите пример: Население России почти 146млн, на сегодняшний день кол-во зараженных (нарастающим итогом) -414878 чел. Население Германии почти 84млн., кол-во зараженных (нарастающим итогом) - 189220 чел. Дерзайте.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Волк Опубліковано 2 червня, 2020 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2020 АААА, понял... Ваш сайт считает кол-во зараженных на 1млн не от общего числа выявленных за все время, а за вычетом выздоровевших и умерших на данный момент времени (не от 1 столбца вашей таблички, а от 2-й). Это не корректно и даже глупо, бессмыслица вообщем ибо при таком подсчете цифра стремится к 0 при полном выздоровлении всех. Математика она такая... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 2 червня, 2020 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2020 21 час назад, Ganz сказал: Стэф, а вы лично верите в корону или нет? я не верю, что кто-то мог бы спланировать и осуществить заговор, учитывая разобщенность политических систем и людей в целом поэтому все, что происходит - правда, в которую естественно те, кто проворнее подмешали что то для достижения своих корыстных целей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 6 червня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 6 червня, 2020 02.06.2020 в 08:53, Волк сказал: АААА, понял... Ваш сайт считает кол-во зараженных на 1млн не от общего числа выявленных за все время, а за вычетом выздоровевших и умерших на данный момент времени (не от 1 столбца вашей таблички, а от 2-й). Это не корректно и даже глупо, бессмыслица вообщем ибо при таком подсчете цифра стремится к 0 при полном выздоровлении всех. Математика она такая... Да, согласна, не корректно. Тогда давайте посчитаем от общего числа выявленных случаев В россии - это 320 чел. на 1 млн. нас. А в Германии - 430 чел на 1 млн нас. И по прежнему, не впечатляют цифры. Это я про вашу хваленую СЭС. Но впечатляет количество смертей в Германии и в россии. 2.5% в рашке и 4.68% в Германии. Кто при здравом уме поверит у что у вас медицина лучше, чем в Германии?! 02.06.2020 в 22:22, stefani сказал: я не верю, что кто-то мог бы спланировать и осуществить заговор, учитывая разобщенность политических систем и людей в целом А я верю, что мог. Возможно не специально. Но создавали вирус именно с целью нанести вред. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 7 червня, 2020 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2020 06.06.2020 в 11:23, Radiola сказал: А я верю, что мог. Возможно не специально. Но создавали вирус именно с целью нанести вред. но тогда это уже непланированно)) тоже больше склоняюсь к тому, что этот вид короны имеет искусственное происхождение. и попал в народ он скорее всего случайно. но выяснять это огромного смысла нет. и так понятно что ведет он себя необычно, и все силы сейчас нужно направить на поиск вакцины видимо, будем теперь ходить все в масках, как корейцы и китайцы, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 9 червня, 2020 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2020 08.06.2020 в 00:35, stefani сказал: но выяснять это огромного смысла нет Хотя некоторым хочется. Охоту на ведьм ещё никто не отменял. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 9 червня, 2020 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2020 15 часов назад, Ganz сказал: Хотя некоторым хочется. Охоту на ведьм ещё никто не отменял. с другой стороны, если официально признать появление вируса, в котором покопались человеческие ручки, и который ведет себя отлично от других вирусов, безбашенно и агрессивно - есть повод объединиться человечеству, чтобы найти противоядие ps как вы уживаетесь со здешними смайлами)))))) ?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 9 червня, 2020 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2020 36 минут назад, stefani сказал: ps как вы уживаетесь со здешними смайлами) Как кошка с собакой:-) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 14 липня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 14 липня, 2020 Массовое производство вакцины от коронавируса в США начнется до конца лета Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 16 липня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 16 липня, 2020 https://sos.pravda.com.ua/articles/2020/07/16/7151152/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 2 серпня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 2 серпня, 2020 Глава Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Адханом Гебрейесус заявив, що наслідки пандемії коронавірусу будуть відчуватися протягом десятиліть. Пряма мова: "Пандемія – це криза в галузі охорони здоров'я, яка трапляється раз на століття, і її наслідки будуть відчуватися протягом десятиліть". *********************** На УП публікують розповіді людей, які перехворіли на КОВІД-19. Чужий досвід завжди цікавий і корисний. Історія Івано-Франківського депутата https://sos.pravda.com.ua/articles/2020/07/31/7151333/ — У нас в країні досі багато людей, які не вірять в COVID-19. Ви, як депутат міськради, чи спілкувалися зі своїми виборцями після того, як перехворіли — інформували про коронавірус і важливість дотримання карантинних обмежень? — Я б не сказав, що не вірять, напевне, вже змирилися. Побутує думка, що всі мають перехворіти, головне, щоб не одночасно. Звичайно, я спілкувався. Була можливість і на ефірі спілкуватися й розказати свою історію, доносив важливість дотримання санітарних вимог. Люди реагують подвійно — багато хто ставиться дуже скептично; і наводять статистику, від яких інших хвороб помирають більше… Я своїм прикладом засвідчую те, що дійсно пандемія існує, вірус існує, і наразі вакцини від нього немає. Тут все залежить від організму і від дотримання вимог (карантинних — Pravda SOS). Я був у лікарні і бачив людей, які, наприклад, сьогодні нормально, а наступного дня вже на кисневих масках. Мене вразило, що у сусідній палаті лежали медсестри, які працювали у цьому відділенні (де хворі з COVID-19 — Pravda SOS). Тобто люди, які виконували свою роботу, також перехворіли і змушені були бути на ізоляції і на лікуванні. Я своїм прикладом спілкування людям доношу, що не варто легковажити. — Чи змінилося особисто ваше ставлення до коронавірусу перед тим, як ви перехворіли і після? — Не можу сказати, що кардинально змінилося. Я не вважав, що це світова афера. Особисто я розумію, що те, що я вже перехворів — за результатами ІФА-тестів, є вироблені антитіла — то на деякий період я маю тимчасовий захист. Прикро визнавати те, що люди змучились від карантинних обмежень. Зараз йдуть масові послаблення, в той час, коли навпаки в нас зростає кількість захворювань. Люди хочуть виходити з карантину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 серпня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2020 Схоже я хвора на КОВІД. Тестів не робила, але є позитивний у рідної людини, з якою я мешкаю Симптоми спочатку схожі на ГРВІ - 3 дні. Потім понижена температура до 35,3-35,6. Зарад почуваю себе добре, але трохи психологічно важко - після того як дізналася про позитивний тест рідної мені людини, весь час щось здається - то кашляти хочеться, то в грудях дусить, то слабкість находить. До лікаря не зверталася. Сиджу дома. В магазин виходжу з обережністю, щоб нікого не заразити. Поки все Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 серпня, 2020 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2020 1 час назад, Radiola сказал: До лікаря не зверталася И напрасно. Нужно делать тест. То что близкий человек болен - не показатель. Может быть и природный иммунитет. А признаки - тоже не показатель. Может и обычная простуда. Не запускать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 21 серпня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2020 1 час назад, Рыжая сказал: Может и обычная простуда Не вірю у таке співпадіння, щоб в одного члена сім"ї був короновірус, а в іншого - простуда. Тим більше влітку. А тест я зроблю, але після свят - на антитіла. Я відчула симптроми ввечері минулої п"ятниці - тобто, я хвора, як мінімум тиждень. Отже, антитіла вже повинні бути. Просто мені сказали, що ускладнення найчастіше проявляються після 7-12 днів - то я чекаю, що буде далі. Бо у одного з членів нашої сім"ї - утруднене дихання і він пішов робити КТ легенів. Але він захворів скоріше, ніж я. Він і приніс КОВІД у наш дім. Він - лікар, заразився на роботі. Та й ми чекали, що рано чи пізно це повинно статися. Добре, що зараз, влітку, коли імунітет сильний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 21 серпня, 2020 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2020 4 часа назад, Radiola сказал: Не вірю у таке співпадіння, щоб в одного члена сім"ї був короновірус, а в іншого - простуда В Елены Зеленской была корона. У сына ее - тоже. У дочки не было. И самого ваЗелина черти не ухватили Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 22 серпня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 22 серпня, 2020 1 час назад, Рыжая сказал: В Елены Зеленской была корона. У сына ее - тоже. У дочки не было. И самого ваЗелина черти не ухватили Ну вазелин мог дома не ночевать. И дочка уже большая, могла уехать жить к бабушке, например. Мы же не знаем, как там у них было. Да я и не отрицаю, что можно не заразиться в одной семье. Я говорю, что не верю в совпадение, когда у кого то одного в семье корона, а у другого - простуда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 серпня, 2020 Поділитися Опубліковано 23 серпня, 2020 Марина Сорока 2 ч. · Так, на жаль це правда. Тест показав, що у Юлії Володимирівни Covid-19. Стан оцінюється як важкий. Температура до 39. Бореться! ====================== И почему я не верю? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 24 серпня, 2020 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2020 22.08.2020 в 17:29, Radiola сказал: Ну вазелин мог дома не ночевать. И дочка уже большая, могла уехать жить к бабушке, например. Мы же не знаем, как там у них было. Да я и не отрицаю, что можно не заразиться в одной семье. Я говорю, что не верю в совпадение, когда у кого то одного в семье корона, а у другого - простуда. У меня у кума, маму (70лет) намедни госпитализировали с пневмонией и подтвердился тест на короновирус. До этого неделю лечили в поликлинике простуду, слушали. Затем кум повёз её на КТ, которая показало, что 50% лёгких поражено. Взяли тест, который через три дня дал положительный результат. А она жила в одной квартире с мужем-инсультником и сыном-алкашом (у которого ваще лёгкие на ладан дышат, его ещё с армии комиссовали давно по этой причине). Так вот у них никаких внешних признаков болезни нет. Правда тест им не делали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 серпня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2020 2 часа назад, Ganz сказал: Так вот у них никаких внешних признаков болезни нет. Правда тест им не делали. Это называется бессимтомный КОВИД. Хотя, симптомы у них, конечно, есть, но эти люди не в состоянии их почувствовать. У моего папы нет ни кашля, ни насморка, ни других симтомов ГРВИ, но он говорит, что постоянно чувствует... нет, не слабость, а немного другое. Он говорит: меня штормит. А еще его постоянно бросает в пот. Я сдала тэсты - у меня положительный результат. Врач выписала Флукап (75мг), Цинктерал (124мг) и Витамин С 500. Это протокольное лечения КОВИД. От Флукапа меня тошнит, а утром даже вырвало. Оказывается, его принимать натощак - нельзя. Сижу дома только на сознательности. Потому что НИКАК уже не чувствую свою болезнь. Но знаю, что она во мне есть. Это очень странное состояние... 23 часа назад, Рыжая сказал: Стан оцінюється як важкий. Температура до 39. КИМ оцінюється? Сорокою? Тимошенко? Важкий стан - це пневмонія, кисневий концентрат і ШВЛ. А в Тимошенко - лише температура. Хоча, судячи з температури і знаючи, що в її віці - така висока температура не минає безслідно - то чекаємо продовження історії Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 24 серпня, 2020 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2020 1 час назад, Radiola сказал: Я сдала тэсты - у меня положительный результат Может я не так понял, вы изначально заболели и сдали тест или просто сдали тест для себя и он оказался положительным? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 серпня, 2020 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2020 2 часа назад, Radiola сказал: Хоча, судячи з температури і знаючи, що в її віці - така висока температура не минає безслідно - то чекаємо продовження історії На посатку місяця я тиждень провалялася з 38.8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 серпня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2020 2 часа назад, Ganz сказал: Может я не так понял, вы изначально заболели и сдали тест или просто сдали тест для себя и он оказался положительным? Ми цілою сім"єю захворіли. Спочатку тест здав тільки один з членів нашої сім"ї. Він лікар, він зобов"язаний був це зробити. А я здала тест в суботу - тиждень, після того, як захворіла і він також виявився позитивний. Так що... чуда не сталося. І я не розумію, як би воно могло статися, якщо врахувати надзвичайну заразність КОВІДа - а ми всі живемо в одному помешканні і не особливо ховалися один від одного. Якщо чесно, спочатку про корону ніхто і не думав - горло, нежить - звична справа навіть влітку. Але коли один з нас втратив нюх і смак - то виникли смутні підозри, які потім повністю розвіяли тести. 2 часа назад, Рыжая сказал: На початку місяця я тиждень провалялася з 38.8 То могла бути корона. Особливо, якщо Ви потім мали понижену температуру. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 серпня, 2020 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2020 46 минут назад, Radiola сказал: То могла бути корона. Особливо, якщо Ви потім мали понижену температуру. Саме так. Тілки де я її могла підчепити? Я з грудня з дому не виходила. А в сім*ї у всіх ніяких симптомів. Так що... думок про корону і не уло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 24 серпня, 2020 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2020 1 час назад, Radiola сказал: Але коли один з нас втратив нюх і смак - то виникли смутні підозри, які потім повністю розвіяли тести. М-да, остаётся пожелать вам и вашим близким побыстрее избавиться от этой болезни. У меня кстати в случае простуды, теряется на какое то время вкус и запах. Просто воспаляется носоглотка и теряются рецепторы. Это происходило почти в половине случаев простуд, ещё за долгое время до короны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 серпня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2020 44 минуты назад, Ganz сказал: У меня кстати в случае простуды, теряется на какое то время вкус и запах. Просто воспаляется носоглотка и теряются рецепторы. Да, это когда насморк. А у него его не было. Только один день температура 38. Хотя, он говорил как бы через нос - все же, носоглотка, думаю, была отечной. 1 час назад, Рыжая сказал: Тілки де я її могла підчепити? Я з грудня з дому не виходила. А в сім*ї у всіх ніяких симптомів. А температура звідки тоді? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 серпня, 2020 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2020 3 минуты назад, Radiola сказал: А температура звідки тоді? хз Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 24 серпня, 2020 Автор Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2020 13 минут назад, Рыжая сказал: хз Ну ось... А домашні могли бути безсимптомними, або зі симтомами на які не зважали - та ж пітливість, чи понижена темп. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.