Перейти до змісту
Український політичний форум

Коронавірус - реальна небезпека, чи надумана?

Radiola

Рекомендовані повідомлення

Все ж таки відкрила окрему тему. На це мене сподвигли дві новини, які я прочитала зранку:

По-перше експерт ВООЗ допустив, що коронавірус може заразити дві третини жителів Землі

По - друге, зелені слуги вважають, що коронавірус - маркетинговий хід, щоб продати залежані маски.

Тобто, тут про небезпеку, яка нас чекає - а тут про те, як влада відноситься до цієї небезпеки.

І без коментарів.

Далі буде...

P.S. Кажуть, з максимально можливою вірогідністю пік епідемії припаде на лютий

На думку китайських епідеміологів, коронавірус дуже любить холод, і чим буде тепліше, тим менше вірус буде поширюватися.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 697
  • Створена
  • Остання відповідь
22 минуты назад, ТРИФОН сказал:

Есть только одна тема всей нашей работы — мы должны сократить численность населения.

Да-да, во всем вингваты американцы: это они подбросили в Китай больных животных - именно эту версию распространяют рос. пропагандисты.

Если вы не прекратите ретранслировать запоребриковый бред, вы на форуме не продержитесь. 

Кстати, тут есть два россиянина - и даже они понимают (кто в большей мере, кто в меньшей), что тянуть сюда свой мусор - не стоит. А вы даже не россиянин.

23 минуты назад, ВодолазПусты сказал:

Украина спасет своих граждан, эвакуирует на родину...?

Ага, разбежались. Это ж не кловуна из Омана эвакуировать, медведчук  самолета не даст.

Только не Украина, а власть. Украина сама по себе никого спасать не может, для этого у нее есть граждане и власть.

Кстати, про Украину.

Та же депутатка из "слуг" высказалась о готовности власти бороться с недугой, если она вдруг начнет свирептствовать в Украине.

По ее информации, Кабмин проблему коронавируса не рассматривал. Данное обстоятельство ее с одной стороны успокаивает, с другой, после прочтения ею интервью с главой Минздрава о необходимости для больниц самостоятельно решать проблему обеспечения средствами защиты, настораживает.

«Я думаю, что они на нуле. Я думаю, что украинская власть, как всегда, надеется на ситуацию «а вдруг пронесет», — добавила она.

Посилання на коментар

Да шо нам той корона вірус? У нас Зеленський президент....

Посилання на коментар

Коронавірус, вел ком в Україну...

Утром четверга, 20 февраля, в аэропорту Львова сядет лайнер, на котором в Украину вернутся украинцы, эвакуированные из КНР. Перед этим самолет компании «SkyUP» сядет в Алматы (Казахстан). Об этом сообщает ТСН.

Отмечается, что с теми, кто собирается покидать регион, охваченный коронавирусом, чиновниками уже проведена онлайн-конференция, в ходе которой собеседники обсудили детали эвакуации и условия пребывания на карантине.

Чтобы не провоцировать панику, место, где будут находиться эвакуированные, не разглашается. Известно только, что разместят людей во Львовской области. Перевезут их туда на четырех автобусах под охраной полиции и Нацгвардии.

Украинское дипломатическое представительство в Китае ранее утверждало, что эвакуация пройдет 11 февраля. Однако премьер-министр Алексей Гончарук заявил, что необходимо подождать еще несколько дней, чтобы убедиться в отсутствии опасности попадания вируса в Украину. Украинцы записывали видео, где выражали недовольство данным фактом.  Сегодня президент Владимир Зеленский заявил, что ситуация с коронавирусом находится под контролем и украинцы будут обязательно эвакуированы.

Посилання на коментар

Тепер зрозуміло, на кого натякав шмаркля, коли казав, що деякі політики розганяють хвилю протестів проти розміщення евакуйованих "китайців" в Україні.

"Немає можливості утримувати таких евакуйованих людей, ми є лікувально-профілактичний заклад і немає жодної умови для перебування карантинного типу. Відповідно, у нас нема ні ізоляторів, ні боксів. Щоб була проведена ізоляція", – каже директор санаторію "Шкло" Ігор Кухар.

Посилання на коментар

Голова Львівської ОДА Максим Козицький заперечив ймовірність розташування українців, яких цієї середи мають евакуювати з Китаю, у санаторії «Шкло» біля Новояворівська. Раніше про розміщення евакуйованих українців на карантин повідомили у місцевій Facebook-групі, а також деякі ЗМІ.

«Станом на сьогодні відсутні будь-які доручення від МОЗ України щодо підготовки об'єктів Львівської області для розміщення на карантині громадян України, що повертаються з Китаю. У випадку змін по ситуації громадськість буде повідомлено, –заявив у неділю, 16 лютого, голова ЛОДА Максим Козицький.

https://zaxid.net/news/

Посилання на коментар

Все ж таки везуть на Львівщину. 

У самому Львові паніка: керівництво  воєнного госпіталя, що на окраїні Львова, але район  не менш заселений, ніж середмістя, наказало звільнити останній поверх. Спочатку думали, що для поранених після вчорашнього бою, мовляв, їх більше, ніж повідомляє влада. Але коли стало відомо, що поранених справді 4 - о, працівники госпіталю почали думати далі і страшна здогадка осінила персонал, коли почули, що літак з "китайцями" летить у Львів

Ніхто не підтвердєує здогади львів'ян, але й ніхто не спростовує. 

Хоча напередодні новий губернатор запевняв, що суспільство буде обов' язково проінформоване з цього приводу. 

Все дійство має відбутися вночі, щоб населення не вдалося до протестів і блокування доріг. 

Так наче українців колись зупиняла ніч... 

Посилання на коментар

3 часа назад, Radiola сказал:

Все ж таки везуть на Львівщину. 

Наконец-то власть Украины эвакуирует своих граждан...! А что так переживать, заболевших же оставят умирать в Китае или их тоже эвакуируют...?

Посилання на коментар

2 часа назад, ВодолазПусты сказал:

А что так переживать, заболевших же оставят умирать в Китае или их тоже эвакуируют...?

Є безсимтомні прояви захворювання. Вірус можуть принести здорові поки що люди. А в нас: 

“Тих запасів індивідуального захисту може вистачити на 2-3 дні. А для того, щоб їх відновити, немає власного виробництва. А на тлі світового дефіциту, пов’язаного з тим, що основний виробник цих засобів Китай зараз не в змозі задовольнити власні потреби. У нас немає відповідного рівня біологічного захисту, третього за міжнародною класифікацією, ні лабораторій, ні інфекційних стаціонарів” - каже колишній головний санітарний лікар.

Тим більше,  розміщувати "китайців" у такий густонаселений регіон, як Західна Україна.

А чого вони не поселять людей в президентській резиденції Гута, що в Карпатах. Там достатньо  місця, навколо ліс, є вертолітна площадка.

__________________________________________________________________________________________________

Наче Львів відбився, хоча зранку лікарню повністю звільняли від хворих, а не лише на двох останніх поверхах. Потім, коли люди почали бунтувати, припинили все і відбрехалися, що наче поступив наказ підготуватися до прийому хворих, в разі їх появи. А потім ще сказали, що це було навчання. А чому все це збіглося з евакуацією "китайців?" - не відповіли.

Одним словом, брехня - тепер нова ідеологія зеленої влади.

Посилання на коментар

30 минут назад, Radiola сказал:

Тим більше,  розміщувати "китайців" у такий густонаселений регіон, як Західна Україна.

Я запропонувала для цього президентську резиденцію.

Посилання на коментар

48 минут назад, Рыжая сказал:

Я запропонувала для цього президентську резиденцію.

Я там написала: президентська резиденція Гута, що в Карпатах - найбільше підходить. Тим більще, вони всі  запевняють, що люди здорові

19.25 Літак SkyUp Airlines вилетів з аеропорту Ухань в Україну з проміжною зупинкою в Алмати. Інформація про це зявилась на міжнародному ресурсі flightradar24.

773815875595665408_n.jpg

http://tvoemisto.tv/exclusive/evakuatsiya_ukraintsiv_z_kytayu_shcho_same_vidbuvaietsya_106638.html?fbclid=IwAR3D2bOGZGTTXOfQo0zVjIobych_v7rDVTC1p_1iRC1L_xsqX_kkW_qwY08

Посилання на коментар

Какой то сюр 

Кони бегали по кругу

Коням было весело

Украина занимает одно из первых мест по площади

Какая может быть проблема с размещением одной тысячи человек

Я и 20 тыс мог бы так спрятать что их х кто нашел и в нормальных условиях

Посилання на коментар

22 минуты назад, ukrop.de сказал:

Какая может быть проблема с размещением одной тысячи человек

Тут треба не просто сховати, тут треба розмістити з особливими умовами. А в Україні таких нема, як виявилося. Люди це знають - тому і бояться. Бо це в Китаї за 3 дні можуть побудувати лікарню на мільйон хворих. А в Україні за 3 дні навіть сарай не побудують. 

Тому і кажуть деякі посвячені у цю тему депутати: наше міністерство надіється тільки на те, що пронесе. Бо готуватися у нашому випадку, це міняти ВСЕ. А поміняти все за короткий термін - нереально: надто довго ми нічого не робили. 

Ось такі реалії...

Посилання на коментар

Блин... ну, шо за фуйня? Есть инфекционые больницы. Они обычно изолированы. Есть туберкулезные санатории. Тоже достаточная изоляция.

Посилання на коментар

Есть сотни полузаброшенных ,но восстанавливаемых зимних пионер лагерей,домов отдыха,оставленных ,но не окончательно угробленных   за́водских дворцов творчества

В чом проблема изолировать сотню людей??

Это сюр 

Сюр европейской страны

Но когда 50% воры- это правило

Это обьективность

Посилання на коментар

21 минуту назад, Рыжая сказал:

Блин... ну, шо за фуйня? Есть инфекционые больницы. Они обычно изолированы. Есть туберкулезные санатории. Тоже достаточная изоляция.

Була я в одній такій лікарні, районній - в центрі села і там лікувалися всі з околиць, включно з дітьми, бо там був хороший лікар, який лікував практично все.

Ніхто там не ходив у пов"язках. Палати - на кілька ліжок. Туалети два на всю лікарню. 

Щодо туберкульозних, то до вашого відома, в Україні епідемія туберкульозу - куди хворих подіти? 

А цей коронавірус - надзвичайно заразний. Там особливі умови утримання  людей в карантині: кожна людина в окремому боксі. Є вимоги до системи вентиляції. Як знезаражувати відходи. В що вдіти обслуговуючий персонал - бачили які скафандри носять китайці? В наших таких нема. 

Тому і не розглядаються такі варіанти, як інфекційні лікарні. А більше схиляються до якихось санаторіїв, які пусті зараз, щоб там розмістити і "китайців", і людей, які будуть їх ослуговувати. Як я розумію, останні будуть там знаходитися також безвилазно, всі 2-а тижні.

14 минут назад, ukrop.de сказал:

В чом проблема изолировать сотню людей??

В ізоляції. 

Посилання на коментар

Тільки но на ФБ надибала комент Татусі Бо. В сенсі сьогоднішньої ситуації  пікетів, небажаючих приймати на карантин

Колись моя знайома, повідомила в колективі, що в неї рак. Рано виявили, то ж хороші шанси одужати, але треба поїхати на лікування. Знаєте, що зробив дружній колектив?
Позвав батюшку освятить офіс з полудохлою геранью, змусив прибиральницю вимити приміщення з хлоркою і пішов до директора вимагать звільнення, бо ж "ніхто не зна од чого воно", "кума казала, шо воно заразне" і "а чо вона лиса оце на роботу ходитиме".
Хороший колектив, дружній, добрий, набожний, в перервах дивились "Жді мєня" і плакали.
Інша моя знайома отримувала інсулін. Про це дізналась свекруха. І думаєте вона сказала, "от харашо, держава піклується про тебе"? Хрін там, вона влаштувала скандал, бо "ви собі понажираєте діабетів, а государство платить должно, а старікам валідол даже не видає".
В школі традиційна епідемія педикульозу. Із року в рік, медсестра пише "шановні батьки, поясніть дітям правила особистої гігієни. Ретельно перевіряйте і вчасно обробляйте голови". Батьківська спільнота пропонувала вже купить оптом відро якоїсь хуєти і всіх обработать первентівно і насільно, обработать все хлоркой, вигнать із школи злочинного разнощіка і отдать під суд батьків, лічно провірять дітям голови на вході в школу, покаятися.
Недавно моя приятелька попросила порадити лікаря. В коментах, їй радили покаятися, помолитися, убитися, не позориться, завалить їбало бо не тіки їй тяжело, а ще енергетика, гомеопата, езотерика, колдунью і настойку на котячих хвостах.
Я не дивуюсь сьогодні.
Нам всім піздєц. Но не січас.

Посилання на коментар

1 час назад, Radiola сказал:

Була я в одній такій лікарні, районній - в центрі села і там лікувалися всі з околиць, включно з дітьми, бо там був хороший лікар, який лікував практично все.

Ніхто там не ходив у пов"язках. Палати - на кілька ліжок. Туалети два на всю лікарню. 

Щодо туберкульозних, то до вашого відома, в Україні епідемія туберкульозу - куди хворих подіти? 

А цей коронавірус - надзвичайно заразний. Там особливі умови утримання  людей в карантині: кожна людина в окремому боксі. Є вимоги до системи вентиляції. Як знезаражувати відходи. В що вдіти обслуговуючий персонал - бачили які скафандри носять китайці? В наших таких нема. 

Тому і не розглядаються такі варіанти, як інфекційні лікарні. А більше схиляються до якихось санаторіїв, які пусті зараз, щоб там розмістити і "китайців", і людей, які будуть їх ослуговувати. Як я розумію, останні будуть там знаходитися також безвилазно, всі 2-а тижні.

В ізоляції. 

В безделии

В понтовитости

В воровстве

Шо сцуко менистр обороны

Шо менистр здравозагублення

Посилання на коментар

Реакція Петра Олексійовича на випади Зе не забарились !
Він домовився з провідними клініками світу про надання допомоги хворим на короновірус українцям .
Лікування фінансує Петро Олексійович -це вам не Бубочка.

Посилання на коментар

8 часов назад, ukrop.de сказал:

В безделии

В понтовитости

В воровстве

І це також, але це діла не одного року. Так було завжди. Лише Супрун хотіла щось міняти, причому, радикально, бо інакше ніяк, але їй не дали можливості - звільнили. І тепер Україна бовтається у лайні, а шмаркля анонсує якусь груповуху з видатних лікарів, щоб ті сказали йому, чи правильно рухається українська медицина (та медреформа, яку принял минула ВР і ті початки, які запровадила Супрун).

І тут треба нагадати, ХТО найбільше виступав проти Супрун? - правильно, ті самі "світила медицини".. Не дивлячись, на їх професіоналізм, який також можна поставити під сумнів, місцями - вони всі продукт нашої корумпованої системи, в якій добре пригрілися і не хочуть нічого міняти. 

А ще до цього слід додати дуже сильне у світі і в Україна в цьому не виняток - фармацептичне лоббі з їх фуфломіцинами - і ось вам картина маслом: все, запроваджене Супрун - ліквідують. А нового не запропонують. І все повернеться назад.

Так, перспективи не веселі. 

8 часов назад, Рыжая сказал:

Я не дивуюсь сьогодні.
Нам всім піздєц. Но не січас.

Приклад - недоречний. 

Одна справа невігластво (хоча, описана історія з хворою на рак - якась не зовсім правдива. Я б повірила, коли б жінка була хвора на СНІД, але на рак... щось не віриться, щоб в одному комективі зібралося стільки мудаків - такий колектив апріорі недієспосібний.Тому, як сказав Станіславський: не вірю).

А інша справа, коли люди бачать реальну загрозу, розуміють, що не дочекаються допомоги від держави, бачать і чують тільки слова про начеб то єдність з народом, але при цьому ніхто з влади навіть не розглядає один з варіантів  проявів такої єдності - мається на увазі, розміщення людей з Китаю у  санаторіях для політиків і чиновників вищого рангу. 

Тому не буде нам ніякого піз*цу - саме тому, що люди не чекають допомоги, самі собі дають раду.

Так, у цьому випадку - я на стороні людей. 

Посилання на коментар

Літак з евакуйованими зробив 7 кругів на кордоні 3ох областей - Харківської, Дніпровської і Полтавської  і взяв курс на Київ

flightradar24.com.

Посилання на коментар

За останній тиєдень в Україні від звичайного грипу померло шестеро людей.

================

Літак приземлився у Борисполі

87015519_234983567515270_851951362531498

Посилання на коментар

Це якийсь повний дурдом. Не могли нормально евакуювати людей, влаштували з того спектакль 

На Полтавщині люди перекривають дороги і б’ються з поліцією через евакуйованих з Уханя

На Полтавщині у селищі Нові Санжари між місцевими жителями, поліцією і Нацгвардією сталися сутички через те, що в місцевому медичному центрі планують розмістити евакуйованих з Китаю громадян. Відповідні фото і відео публікують в Мережі.

1 час назад, Рыжая сказал:

Літак приземлився у Борисполі

Самолет с эвакуированными украинцами вылетел из Киева в Харьков

Ну що, на державних дачах розмістити людей слабо? 

Ото жбо... 

1 час назад, Рыжая сказал:

За останній тиєдень в Україні від звичайного грипу померло шестеро людей

Катю, Вы трохи не розумієте суті проблеми. Справа не в тому, який процент смертності. Він тільки трохи вищий, ніж від звичайного грипу і суттєво нижчий від, наприклад, смертності від туберкульозу. 

Небезпека цього штаму вірусу в тому, що він НАДЗВИЧАЙНО заразний. 

А тепер дивіться, що вони пишуть, тобто, пишуть те, що дає офіційна влада:

..... 

Спецрейс «PQ 7302» с гражданами Украины и других государств на борту приземлялся в аэропорту «Борисполь» на дозаправку. Теперь он отправился в Международный аэропорт Харьков.

Ожидается, что затем эвакуированные будут доставлены специальным транспортом в сопровождении охраны на территорию медицинского центра Национальной гвардии Украины «Новые Санжары» в Полтавской области. Там они две недели пробудут под карантином.

.... 

В Бориспіль на дозаправку, після того, як намотував круги над Полтавою?!!! 

Ну і як після цієї брехні вірити, що у них все під контролем? 

Була б довіра, люди б не панікували, бо як би не було, ми ж не звірі. Звірами нас робить страх. 

А тим часом в Нових Санджарах - бунт. 

Тобто, знову будуть кружляти над Полтавою, а потім на дозаправку в Бориспіль? 

Ну повний дурдом! 

Замість того, щоб домовитися з місцевими, ідіоти влаштували з евакуації якийсь тріллер. 

Посилання на коментар

Эвакуация граждан из Китая
01.02 - Турция
02.02.-Польша
05-06.02- США,Франция
05.02.-Индия
уже и карантин прошли
------
20.02 - самолет летает над Украиной,
ничего не подготовлено
население в панике по нарастающей -
так вам и надо,дблы, кагбе говорит нам мироздание-
выбрали?- жриТЕ.

В Борисполь на дозаправку  пришлось садиться, т.к Полтава не принимала. Вот это я не понимаю. Диспетчера тоже бастуют, что не дают посадку?

31 минуту назад, Radiola сказал:

Катю, Вы трохи не розумієте суті проблеми. Справа не в тому, який процент смертності. Він тільки трохи вищий, ніж від звичайного грипу і суттєво нижчий від, наприклад, смертності від туберкульозу. 

Небезпека цього штаму вірусу в тому, що він НАДЗВИЧАЙНО заразний. 

Есть поговорка - у страха глаза велики. Да у нас, блин, на дорогах больше гибнет. 

Туберкулез, СПИД, корь, грипп, Эбола... Я могу перечислять еще долго. 

===================================

Недели три назад прилетел рейсовый самолет из Уханя. У людей проверили температуру и отпустили ПО  ДОМАМ. Без всякого карантина. И никто никаких протестов не устраивал.  

Посилання на коментар

До речі, великий цинізм влади призначити на 20 лютого - в день масових розстрілів на Майдані, цю евакуацію. 

Але хіба людина, в голові якою вже нема війни і підозрюю, що ніколи не було розстрілів на Майдані - думаєпро таке. 

Шмаркля живе у своєму вимірі - життям люмпена 

17 минут назад, Рыжая сказал:

Эвакуация граждан из Китая
01.02 - Турция
02.02.-Польша
05-06.02- США,Франция
05.02.-Индия
уже и карантин прошли

В тому справа, що робити це треба було відразу

А вони спочатку в Китаї людей посадили на карантин, а тепер ще в Україні. 

Я можу зрозуміти львів'ян, вони шмарклю не вибирали, а полтавчани чому не вірять своєму прЗЕденту?! 

Посилання на коментар

26 минут назад, Radiola сказал:

До речі, великий цинізм влади призначити на 20 лютого - в день масових розстрілів на Майдані, цю евакуацію. 

Маю впевненість. що зробили це нависно.

Taras Chornovil

Ця ганебна влада дійсно отримала варте себе населення... Одні других варті. Це про ситуацію з прильотом невеликої групи наших громадян (здорових, перевірених, без симптомів). Одні не можуть нічого, абсолютно нічого, зробити по людськи. А інші позбавлені навіть крихти емпатії, розуміння, співчуття, людяності.

Китаю вистачило 10 днів, щоб побудувати лікарню, більшу, ніж будь-яка в Україні. Нашим не вистачило місяця, щоб підготувати й провести невелику й абсолютно стандартну операцію з евакуації пів-сотні наших громадян (такі евакуації за ці тижні провели вже ряд країн). До цього часу нічого повноцінно не підготували. Ота 10-кратна петля літака з евакуйованими над Полтавщиною - це петля на шиї цієї злочинної та нікчемної влади.

А щодо тих, які палять шини, щоб не пустити своїх (не хворих!) громадян, то жодні аргументи не приймаються. Вони аргументовано кажуть, що не вірять владі, її спроможності локалізувати вірус, у випадку його виявлення? Не проходить з двох причин. Перше - вони за цю владу тричі!!! проголосували. Друге. Я б ще міг говорити про якісь "за і проти", якби саме ці люди примусили петлі в небі накручувати літак Зеленського, щоб на своїй землі не було місця, де б він міг приземлитися. А вони зараз перекривають дорогу для своїх громадян, а не для влади. Для громадян, яких уже забрали з Китаю, які там - між небом і землею. А за пів року саме ці нинішні протестувальники будуть масово голосувати за висуванців зеленої зграї. І їх тоді все буде задовольняти.

І зовсім на останок. Коли стає соромно і за владу й за країну одночасно, іноді хочеться навіть остаточної ганьби, щоб уже наповал. Мені шкода, що сусід Лукашенко прозівав свою зоряну мить принизити не лише нашу владу, але й нас усіх. Як би це було зараз доречно, якби він закликав посадити літак у Білорусі й надав на час карантину притулок для наших громадян.

Посилання на коментар

Одеса готова прийняти

================================================================

Смотрите какой интересный сценарий провернули зеленые пдрсы.
Сначала зеленский, на брифинге по поводу обстрелов, делает первый информационный вброс о том что он не позволит оппозиции (!), блокировать дороги, по которым повезут эвакуированных из Китая граждан.
Паралельно с этим, аккаунты ярых зеленых говноедов, раскидывают по всевозможным группам в ФБ призывы к блокировке трасс и сеют панические настроения.
Все это время официальные власти, во главе с зеленским играют роль олигофренов, которые реально неспособны организовать ни вывоз людей из Китая, ни нормального карантина, чем подогревают, я считаю умышленно подогревают панические настроения.
Далее они, опять таки умышленно, тянут время, якобы в поисках самолета, подвергая людей еще большему риску заразиться вирусом, только ради того что бы борт приехал в годовщину расстрела Майдана.
И вишенкой на всем этом говняном тортике, обвиняют "порохоботов" в том свинстве, которое срежиссировали сами, при помощи своих же дибильных избирателей. Я имею ввиду поджоги шин и прочие спланированные действия.
В ход вступают самые отборные говнометы по типу наумыча, который впаривает своему лохторату, ненависть до тех, кто вообще не участвовал в разгоне паники и не призывал блокировать трассы.

Они просто готовили эту информационную атаку. Продумали до мелочей. Назначили исполнителей. Собрали стадо и обвинили в этом тех, кто вообще никак не участвовал.
Не удивлюсь если среди всего этого стада появятся новые консервы, которых называют "порохоботами", у начнут подыгрывать этому сценарию, или появится интервью с участником блокировки, который на камеру скажет что он голосовал за ПП.

Как же этим мразям не дает покоя человек, который по их же словам имеет всего 8 % рейтинга.

Арсен Зекиров.

Посилання на коментар

Маразм крєпчаєт...

Вони думають, що таким чином оправдаються перед суспільством за провальну операцію по евакуації людей з Китаю? 

А куди вона відправиться, коли вірус таки досягне наших берегів? - на той світ за померлими?!

:5aa2692401433_1(142):

Міністр Скалецька буде жити два тижні разом з евакуйованими з Китаю

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...