Рыжая Опубліковано 21 квітня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 квітня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 28 квітня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 30 квітня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 30 квітня, 2021 Президент Володимир Зеленський таємно відвідав Прикарпаття, проте з’ясувалось, що він поїхав туди не працювати, а відпочивати. До президентської резиденції в с.Гута, де на Зеленського чекали активісти з плакатами, навідались журналісти “Прямого”. “Ймовірно, на цьому гвинтокрилі прибуває на Прикарпаття президент Зеленський у резиденцію в с.Гута, а не в обласний центр і не на об’єкти, які він мав інспектувати. За інформацією джерел, президент летить у Карпати не працювати, а в черговий раз відпочивати на Великдень серед карпатських краєвидів”, – йдеться в сюжеті. Зазначається, що в цей час у центрі Івано-Франківська керівництво ОДА зібрало журналістів, щоб їхати на об’єкти, які, нібито, приїхав перевірити президент. Мова йшла про дороги та лікарні, які саме чиновники тримали у секреті. Врешті на ревізію доріг чиновники поїхали самі. Біля резиденції у с.Гута Зеленського зустрічали місцеві активісти з плакатами. “Коли в країні восьмий рік війна, коли окуповані території, коли гинуть наші воїни, президент знаходить собі час на відпочинок. Хочеться зрозуміти, як можна відпочивати, коли стільки проблем в державі. На одному стадіоні Володимир Олександрович сказав, що я ваш вибір. Пройшло два роки. Я б хотів йому сказати, що Ви наша ганьба! Чому ветерани АТО заарештовані? Чому Антоненка не звільнили? Гарантом усіх цих справ був особисто Зеленський. Він брав на себе зобов’язання, що Україна буде однією з перших у Європі провакцинована. Де провакциновані українці?”, – наголосив активіст ГО “Справа громад”. Крім того, один з учасників акції додав, що, якщо у 2018 році він пишався Україною, то зараз це просто сором. “Сором, який іде не від народу, а зверху”, – зазначив він. “Ми хочемо звернути увагу президента на людей. Щоб він згадав, що є гарантом, який обіцяв нам краще майбутнє, але, на жаль, став нашим вироком”, – додала активістка. Зазначимо, в учасників акції дуже багато питань до президента: про війну, про затриманих ветеранів, про президентські відпочинки, про неправомірні рішення та призначення, про шоу під час виборів у 87-му окрузі в Надвірній та не чесний підрахунок голосів. Всі ці питання активісти хотіли особисто поставити Зеленському, проте охорона не пустила їх за огорожу. Тому питання до президента залишили на паркані. Адміністрація та охорона резиденції на запитання, чи прилетів президент, утримались від відповіді. Нагадаємо, як сказав народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Олексій Гончаренко з трибуни парламенту, президент України Володимир Зеленський декларує деолігархізацію в Україні, а натомість розставляє людей олігархів та російських агентів на ключові посади в уряді. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 травня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 6 травня, 2021 Victoria Maximenko зробила аудіопереклад отого гишпанського стиду, свята жінка!) — Ви запитали з приводу пана Джуліані, що як він вплинув я просто не зовсім зрозумів питання як він вплинув на НАК Нафтогаз і-і-і-і що саме я просто не знав, що він і на наш Нафтогаз? — Ні, то були два окремі запитання. Чи його активність тут на той час – чи це якимось чином вплинуло на відкат... те що було повернення або зниження активності реформ, сповзання назад мається на увазі. — Я просто чесно кажучи я я думаю що ви не зовсім я я не знаю наскільки ви я вибачаюсь якщо буде некоректно те що я вам скажу я не знаю наскільки ви орієнтуєтесь з приводу того скільки було реформ до нашої команди зроблено і скільки зараз зроблено. Мені здається що важливо не говорити наприклад про антикорупційний суд а його запровадити і він повинен працювати саме це було зроблено саме за мою каденцію його не існувало, НАБУ сьогодні незалежний орган який без антикорупційного суду чесно кажучи ви знаєте чому будь-яку справу якщо ви не довели до суду і значить немає вироку і тому всі ці дії вибачте вони ну скажімо так п'ятдесят на п'ятдесят не зовсім працюють на всі 100 відсотків, 100 відсотків щоб корупціонери, корупціонери були за гратами а за грати їх може е-е-е плям-плям відправити тільки суд а-а-а- спеціалізований антикорупційний, друге е-е-е земельна реформа про яку говорили тридцять років і п'ять років минулої влад-влади і сьогодні це не просто закон який проголосований це проголосовано а-а-а на сьогодні одинадцять повністю нових законопроектів і дванадцятий зараз закінчується це повністю земельна реформа велика реформа в в Україні, далі зараз проходить конкурс на керівника спеціально антикорупційной прокуратури далі ми перезавантажимо зараз е-е-е конституційний суд України який працював проти народу України а-а-а доречі я про це плям-плям е-е-е говорив говорю відкрито що найповноваження е-е-е найповноваження всім цим суддям контитуційного суду надала саме минула влада но я не хочу витрачати ваш час на плям-плям на минуле давайте говорити про майбутнє е-е-е багато е-е-е багато різних напрацював напрацювань важливих законів на яких чекала е-е-е на яких чекала наша країна - це і закон про водний транспорт фундаментальний це банківський закон фундаментальна реформа багато всього зроблено тому я не розумію що таке відкат назад зазвичай я тільки йду вперед... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 травня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 18 травня, 2021 Коли бачу, як ізраїльтяни жорстко відповідають арабам, то з гіркотою розумію, що Україні в президенти дістався бракований єврей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 травня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 19 травня, 2021 Ні, ми не будемо вищими за це ------------------------------------------------- 5 лет мы наблюдали за тем, как обильно со всех дыр поливается дерьмом настоящий Президент и истинная первая Леди. Не обошлось даже без травли детей. Высмеивается зло, брехливо, оскорбительно, унижающе. Фотожабится, карикатурится, обплевывается, втаптывается в грязь, приравнивается к полнейшему маргинесу, вплоть до дегуманизации. Чтобы легче ненавиделось, презиралось и вызывало чуть ли не биологическое отторжение. 5 долгих лет эти отборные калиброванные помои заливали всё вокруг, потоком вошедшей в половодье Амазонки. И они своё грязное дело сделали – воспитание ненависти удалось на славу. И вот теперь, когда закон бумеранга снова подтверждается, и сеть полна – даже не фотожабами, заметьте! А просто фотографиями! Не исправленными, не нарисованными, не откарикатуренными, а просто фотографиями с официального мероприятия, раздаются робкие “ну давайте же не опускаться до их уровня, давайте же не будем смеяться над опухшим не обезображенным интеллектом лицом Ленки-сепарши” (забыли уже ее перепост гаф-ньюза с призывом сливать передвижения украинских войск за вознаграждение? Я не забыла. Я не злопамятная, я просто злая и у меня память хорошая. ). Поэтому – нет, давайте! Это не карикатуры, не фотожабы, не искаженная картинка, а всего лишь очередное проявление “богатейшего внутреннего мира” нашей временно первой бренди (да и муж от нее недалеко упал). Мира вонючего и затхлого подвальчика, мира местечкового жлоба, который неожиданно для себя взлетел на волнах инфернальной, индуцированной извне, ненависти, и с трудом удерживается там, на гребне волны, волею злого умысла и наглейшей манипуляции с мозгами населения. Поэтому – нет, мы не будем выше этого. Сто лет назад одни такие вышепарящие уже решили, что они выше того, чтобы сопротивляться быдлу. В итоге быдло их сожрало, не поперхнувшись, на десерт закусило детьми этих вышепарящих, и потом довольно и сыто отрыгнуло. Сейчас новое быдло ровно так же хочет сожрать нас, всех из себя таких умных, красивых и стоящих “выше вот этого всего”, и если мы первыми не уничтожим этот наливающийся кровью быдлостан сейчас, на их взлете, через сто лет уже может не найтись условных 25%. Мы, кажется, все слишком уж испугались бороться с Драконом, боясь даже не самого Дракона сейчас, а предсказанной притчей неизбежной метаморфозы потом. Но дело в том, что нас всех в своё время сильно обманули. На самом деле, быть Драконом не означает быть монстром. Быть Драконом – значит, всего лишь, быть Драконом. А там уже каждый для себя решает, каким именно Драконом ему быть. В смысле “давайте будем выше этого”? Не обижайте Еленочку, мол, у вас тоже е*лет на зефиринку не похож. Понимаете, меня когда-то угораздило общаться с мальчиком из интеллигентной семьи. Там, где к торту специальную вилку дают. Я с этой паршивой вилкой мучилась долго, под сочувствующий взгляд евойной маман. С тех пор не люблю тортики и от мальчика тоже убежала. Потому что зайчики с зайчиками, а белочки с белочками. Если ты шантрапа криворожская и занесло тебя в непривычные сферы, вариантов всего два. Учиться выглядеть соответственно принятым стандартам или сидеть дома, кушать ложкой суши, одетой в треники с коленками. Комфортно, беспонтово и можно даже в носу ковырять. Варианта делать вид, что этот лишайный тапир на самом деле изящная лань, нет. Так что не надо нас тут уговаривать быть выше. Куда выше-то? Первая ж леди, не в тапки срать. Справа у тому, що дружина Зеленського – мільйонерка і дружина мільйонера. Передставниця творчої професії, медійна особа. Вона не може не знати, що таке “тримати обличчя перед камерою”. Вона не може не розуміти важливість луку у ситуації, коли на тебе звернуті камери всього світу. Їй не потрібно навіть напружуватися. Спеціально навчені люди зроблять все самі, від шпильки у волоссі до взуття. Сформують все комплектами, вдягнуть, припасують, ти тільки стій і руки в рукава простягай. І це не метафора. В Україні дійсно є ціла ніша у сфері послуг, маленька індустрія з формування іміджу на замовлення. Ці спеціалісти будуть більш ніж щасливі вдягнути першу леді. Для вітчизняних дизайнерів це чудова реклама (пам’ятаєте, як Марина Порошенко рекламувала наших?) То чому ж у неї виходить так нарочито недолуго? Якщо відкинути варіант психічної хвороби та трагедії в сім’ї, лишається одне: роль. Вони грають роль дебілів-українців для всього світу. А у нас замало ресурсів, щоб пояснити світові, що це не має до нас жодного відношення. Найняті паяци, проклята сімейка. Алла Комарова, Татьяна Худякова Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 травня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 19 травня, 2021 Для удобства – Вовкины брехни списком. 1) Прекращение войны. Эта тема была основной в предвыборных манипуляциях и набросах на Пороха: «Чому війна досі не закінчилась. Ось такий ви головнокомандувач…»(с) По факту: только с начала 2021 – 42 погибших и до «прекращения войны» как до неба рачки. 2) «Я подам в отставку, если нарушу закон» ( 18.04.19, Право на владу). По факту: - закон нарушен прям на избирательном участке в день выборов, о чем составлен протокол. - 3.06.20 Зеленский вместе со своей свитой без намордников и дистанции кушает кофий в Хмельницком, хотя принимать посетителей внутри кафешек разрешили только с 5.06.20. - 7.07.20 Зеленский «забыл» задекларировать 5,1 млн доходов, о чем признался лично, и чем нарушил закон «Про запобігання корупції». - 8.07.20 на сайте президента появлятся петиция № 22/100754-еп по поводу отставки оного, и набирает нужное количество голосов. Петицией подтёрлись. 3) Прессуха Зелебубочки 20.05.2020: «Жодного кума чи військового друга я не призначив» По факту: - депутаты от СН: О. Руденко (менеджер ТОВ "Квартал 95"), О. Кабанов (сценарист, ТОВ "Квартал 95"), М. Ткаченко (руководитель ТОВ "Квартал-Концерт"), О. Хоменко (один из директоров ТОВ "Квартал 95"), О.Божков (исполнительный продюсер, ТОВ "Квартал 95"), Ю. Корявченков (актёр Квартала), О.Скичко (телеведущий ТК Украина, приятель), Р.Грищук (комик, телеведущий, худрук студии "Мамахохотала"), И.Кривошеєв ("Ліга Сміху", тамада) - Глава СБУ – друг детства и коллега по Кварталу Баканов. - Глава департамента в МО – муж бессменной помощницы Зеленского Марии Левченко. - Глава ОП Ермак – давний знакомец, продюсер, - зам главы ОПы Костюк – креативный продюсер сериала Слуга народа, еще один зам - Шефир –директор студии «95 Квартал» Хватит? А то я устала печатать. 4) 25.07.20го Зеленский берет под личный контроль закупку вакцин и заявляет, что Украина вакцинируется одной из первых. По факту: - Первая доза в Украине вколота 24.02.21го. Т.е. Украина стала одной из последних стран в Европе, начавших вакцинацию. На сегодня у нас полностью вакцинировано аж 37,5 к. 5) Октябрь 2020го: Зеленский в обращении к ВР говорит: «Надважливим є підвищення заробітної плати медикам. З 1 вересня це зроблено на 25, 50 та 70 відсотків. Це тільки початок. Згідно з планом МОЗ, у 2021 році мінімальна заробітна плата лікаря має бути 20-25 тис. грн, медичної сестри - 15 тис. грн, молодшого медичного персоналу – до 10-12 тис. грн». По факту: - ну тут всё просто: таких зарплат сейчас нет и денег на повышение зарплат медикам в бюджете на 21й год не запланировано. 6) 26.03.20 Зеленский выдаёт поручение Шмыге «вирішити питання так званих VIP-палат в лікарнях і скасувати всі нормативні акти, які вимагають їх створення» (обращение опубликовано на сайте президента) По факту: - Бубочка 2 недели лечится в VIP-палате в «Феофанії» (12.10.20 вышел его видоск оттуда). Две недели випа обошлось нам в 109 килогривен. 7) 7.04.19го кандидат в президенты Зеленский в интервью «РБК-Україна» про гос.дачи говорит: «Нехай у цих резиденціях живуть діти які-небудь. Ну якісь табори відпочинку, якісь люди, яким це дійсно потрібно. Ці резиденції – я не бачу в них жодного смислу». По факту: - осенью 19го на госдаче в Конча-Заспе начинается ремонт. Публичные закупки ДУСи открыты (спасибо кому? Отож): итого потрачено более 300 тысяч бюджетных гривен. - С июля 20-го Зеленский с семьей перебирается на эту дачу и живет там по сей день. Годовое обслуживание величайшего лидера – 3,5 млн. грн. В день второго тура Зеленский говорит: «Щоб не було ніяких там кортежів. Я хочу позбавитись у цілому від кортежів». По факту: - Кортежи никуда не делись. На велосипед никто не пересел. Иногда количество сопровождения царственной тушки – это 50 машин. Перекрытые улицы тоже норма. 9) В декабре 2018го в интервью Гордону Зеленский заявляет, что последний фильм Квартала совместно с РФ он делал в 2012м году, а потом они расстались. По факту: - из бизнеса с РФ Вова вышел только зимой 19го, после расследования «Схем» - В начале 21-го в РФ стартонул проект «Лига смеха», часть прав на который до сих пор принадлежит нашему любимому украинскому президенту. Т.е. бизнесочек крутится, роялти капает, а вы лошки – нюхайте бибу. Кстати, в российской версии Лиги смеха выступают команды из ОРДЛО. И Вове это никак не жмёт. Как-то так, да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 23 травня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 23 травня, 2021 единственное, что мне нравится в чете зеленских - это их стилисты и политтехнологи. изумительные ребята, скажу я вам. не могу нарадоваться совершенно очевидно, что подобным оксюмороном (выши-вороткой, мать их за ногу) наш криворожский презедент явно хотел убить двух зайцев : потрафить своему малорасийскому электорату - и, в то же время, зарисоваться в "национальном", типа, костюме перед электоратом украиноцентричным в результате, эти долбоёбы выбесили и тех, и этих. ибо малоросов, на генетическом уровне, колбасит от всего, что, так или иначе, связанно с национальными украинскими мотивами (включая сам День вышиванки) - а нормальных украинцев это изделие неведомых "мастеров" просто убило наповал своей явно мордорской идентичностью p.s. а на самом деле, это очень точный реперный знак: именно так это существо себя и ощущает - не украинец, и не русский. нечто неопределённое. не имеющее национальной идентичности и вот в этом самая большая проблема Украины на сегодняшний день... #вголос Автор: Отто Йорк Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 травня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 26 травня, 2021 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 1 червня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 1 червня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 червня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 16 червня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 16 червня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 червня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 18 червня, 2021 Вот не зря же я говорю, что оно ходит под себя не переставая. Отсутствие мозгов, злобность и патологическая трусость - самые яркие черты этого недоразвитого огрызка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 29 червня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 29 червня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 липня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 2 липня, 2021 Як же цей дебіл заіпав... Що не день, то якась фуйня.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 2 липня, 2021 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2021 7 часов назад, Рыжая сказал: Як же цей дебіл заіпав... Що не день, то якась фуйня.. Колись політичні ток-шоу відбувалися раз на тиждень - і то не кожна передача була цікавою, бо тем для обговорення цікавих не було. І щоб якось зарадити цій проблемі і тримати рейтинг - запрошували на передачі різних скандальних політиків. А тепер Прямий крутить політичні передачі зранку до вечора - і ніколи не буває скучно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 2 липня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 2 липня, 2021 8 минут назад, Radiola сказал: А тепер Прямий крутить політичні передачі зранку до вечора - і ніколи не буває скучно. Вони за цими ідіЙОтами не встигають.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 6 липня, 2021 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2021 Порівнюючи з опитуванням, проведеним 11 – 16 червня Центром Разумкова, з 32% людей, які б проголосували за Володимира Зеленського, кількість зменшилась до 29,1%. Ба більше, істотно знизився рейтинг Петра Порошенка – з 17% до 13,4%. На 0.5% зменшився рейтинг проросійського нардепа Юрія Бойка. Натомість рейтинг Тимошенко зріс – з 10 до 11,3%. Президентський рейтинг Володимир Зеленський – 29,1%; Петро Порошенко – 13,4%; Юрій Бойко – 12,5%; Юлія Тимошенко – 11,3%; Ігор Смешко – 8,7%; Володимир Гройсман – 4,6%; Євгеній Мураєв – 5,5%; Олег Ляшко – 3,4%; Підтримка інших кандидатів – нижче 3%. https://24tv.ua/skilki_ukrayintsiv_progolosuvali_bi_za_zelenskogo_zaraz_reyting_n1326108https://24tv.ua/skilki_ukrayintsiv_progolosuvali_bi_za_zelenskogo_zaraz_reyting_n1326108 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ganz Опубліковано 7 липня, 2021 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2021 8 часов назад, Fil сказал: Володимир Зеленський – 29,1%; Уверен, этих цифр Владимиру Александровичу хватит, чтобы отбыть свой срок от звонка до звонка. А дальше конечно в Украине опять будут искать с фонарями "спасителя батькивщины"... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 7 липня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 7 липня, 2021 8 часов назад, Fil сказал: Натомість рейтинг Тимошенко зріс – з 10 до 11,3%. Це через закон про землю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 7 липня, 2021 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2021 8 часов назад, Ganz сказал: Уверен, этих цифр Владимиру Александровичу хватит, чтобы отбыть свой срок от звонка до звонка. А дальше конечно в Украине опять будут искать с фонарями "спасителя батькивщины"... Як раз в нас не треба шукати, в нас їх вдосталь. І Зеленський, гарний приклад того що навіть недосвічений у політиці українець, ну звісно вище середнього рівня, але ж не фахівець, непогано впорався з країною. Погодтесь. І його рейтинг на цей момент свідчить найкраще. Так, він шоумен і за словом у кишеню не лізе, але й власних ЗМІ в нього немає. 9 часов назад, Рыжая сказал: Це через закон про землю. Невеличке досягнення, але я, в данному випадку, підтримую ЗЕ і продаж землі. Давно пора це зробити "українським буржуазним націоналістам". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 7 липня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 7 липня, 2021 1 час назад, Fil сказал: Так, він шоумен і за словом у кишеню не лізе, але й власних ЗМІ в нього немає. О Господи... Та він двох слів без бумажки не скаже. Та й по бумажці херню городить. Як це нема? А Квартал ТV? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 7 липня, 2021 Поділитися Опубліковано 7 липня, 2021 4 часа назад, Рыжая сказал: О Господи... Та він двох слів без бумажки не скаже. Ну не Тимошенко він, так, але всіх випередив, і не тимчасово. Цитата Та й по бумажці херню городить. Наприклад? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 липня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 8 липня, 2021 9 часов назад, Fil сказал: Наприклад? Я в цій темі виставляла записи його "промов". Почитайте. Якщо знайдете сенс, то ви геній Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 8 липня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 8 липня, 2021 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 липня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2021 "Не можна давати дурням дорогу, бо в нас немає ні стільки часу, ні стільки людей, ні стільки терпіння, щоб витримати таке випробування" Даля Грібаускайте , велика президентка маленької країни Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 липня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 9 липня, 2021 "Монте Карло", "Космодром", "мільярд дерев", "Криголам"...Заберіть вже хтось в Дуремара кокс!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 липня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 11 липня, 2021 Нікола Макіавелі:"Найкращий спосіб виміряти розум правителя-поглянути на людей,якими він себе оточує" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 липня, 2021 Автор Поділитися Опубліковано 12 липня, 2021 А ви помітили, шо в Президента України є два офіційні луки?Перший - для чужих.На цьому луці Зеленський завжди тверезий, охайний, добре поголений та в краватці.Цей лук використовується для фотографій на сайт офісу президента, зустрічей з іноземними партнерами та іншої такої маячні.Другий лук - для звернень Президента України.Це вже для своїх, для виборців Слуги Народу.У зверненнях до електорату Президент України завжди схожий на алканавта або торчка, якого щойно впіймали під наливайкою або в бариги, переодягли в шо було та поставили перед камерою.Тут він завжди без краватки, в розхристаній сорочці, завжди неголений і взагалі, схожий на є&лана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 13 липня, 2021 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2021 08.07.2021 в 11:39, Рыжая сказал: ))) Реакція Зеленського на ваші промови ))) Як я його розумію ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти