Перейти до змісту
Український політичний форум

Зелене чмо - не мій президент

Рекомендовані повідомлення

"Мы, украинцы, никогда не простим тех, кто аннексировал у нас Крым. И никогда не простим тех, кто не позволил украинским морякам помешать этому", - сказал сегодня Зеленский в Одессе.
А вот у меня вопрос "те, кто не позволил" - это хто? Тимошенко, которая на заседаниях СНБО орала чтобы ни один украинский танк не вышел из ангаров и ни один украинский солдат не поднял оружие? Так она себя отлично чухает сегодня, чего-то вообще не видно, чтобы Зеленский ее "не прощал".
Кто там еще был против сопротивления оккупантам?
Министр обороны адмирал Тенюх? Так я шото не вижу, чтобы его "не прощал" Зеленский.
Или кого имеет ввиду комик? Турчинова, который прямо и неоднократно на заседаниях СНБО выступал за вооруженное сопротивление? Который неоднократно в разговорах с командирами частей подтверждал разрешение на применение оружия?
Или Пороха, который в разгаре оккупации не испугался приехать в оккупированный Симферополь и пойти на конфликт с толпой раскачаной российскими оккупантами?
И кстати, где был сам Зеленский в марте 2014? Героически призывал к сопротивлению в Крыму? Публично требовал разрешить украинским морякам оказывать вооруженное сопротивление? Вез в Крым броники и еду в осажденные части ВМСУ и на корабли? Или я чего-то путаю?
Я лично могу вспомнить лишь то, что в мае 2014, когда Крым был захвачен, Славянск и Краматорск были захвачены - Зеленский летит в Москву заработать баблишка на корпоративах оккупантов, и сделать выпуск Квартала с рассказами из Москвы про "немножко сдвинутые границы".
Лицемерная тварь, одним словам....

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

06.07.2020 в 11:08, Batko сказал:

У Зеленского хоть хватает мозгов не провоцировать РФ...

Да? А  чем провокации то были?

Посилання на коментар

07.07.2020 в 10:22, Рыжая сказал:

А  чем провокации то были?

Самим существованием государства Украина.

• Нравится 1
Посилання на коментар

Ещё одно.
Что меня обескуражило.

Президент.
Только после 10 утра выезжает из дома на работу. А учитывая, что его время в пути из Кончи до Банковой составляет не менее 30 минут, то реально трудиться он начинает ближе 11 утра.

Попробую перевести это на язык бизнеса.

В глубоко проблемной компании, акционеры выбрали нового управляющего.

В компании.
Где безбожно воруют.
Где бардак с кадрами.
Где каждый день новое ЧП.
Где нет даже самого необходимого.
Где живут только благодаря кредитам.

Так вот.
Управляющий этой компании приезжает ежедневно на работу:
- нет, не в 7 утра.
- нет, не в 8 утра.
- нет, не в 9 утра.
- и даже не на десять.

Он приезжает на работу на два часа позже всех сотрудников компании. Позже всех тех кто его избрал управляющим.

Скажу честно.
Позволять себе приезжать на работу к 10 я стал лишь тогда когда наша Компания крепко стала на ноги.

У нас нет кредитов.
У нас нет долгов.
У нас нет войны.
У нас нет ЧП.

Но с приходом кризиса, мой рабочий день и рабочая неделя опять перестали иметь какие-то чёткие границы.

Волка ноги кормят.
А если волк ещё и в ответе за всю стаю.
А если волк обещал стае золотые горы.
А если волк за год ничего толком не сделал. 
То работать волку надо в разы больше.

Сорри..
Но в стране, где большинство акционеров ебошат с 9 утра и до глубокого вечера подтягиваться на рабочее место ближе к обеду - это абсурд.

Посилання на коментар

107898605_3017082408346657_8633831970784

Посилання на коментар

"Как ви спітє по ночам?!!"- кричало воно на стадіоні під час дебатів з Порошенком.

"Как ви спітє по ночам?"- питаю я зараз у головнокомандувача воюючої держави. Як? Майже чотири дні чекав воїн допомоги в донбаських степах, стікаючи кров'ю. Чекав "особистого контролю" брехливого сцикуна. Чекали його рідні. Чекали його побратими. Чекали небайдужі люди....

Тіло загиблого забрали терористи.

Как ви спітє по ночам???!!!!!!

Я дуже хочу, щоб кожного дня на цьому і на тому світі ,немов Фріді хустку, якою вона задушила своє дитя, брехливому сциклу приносили фото того воїна. Приносили і питали голосом зі стадіону :
КАК ВИ СПІТЄ ПО НОЧАМ?
Пані Крулєвська

• Не нравится 1
Посилання на коментар

Как там у барона Мюнхгаузена в расписании было?
6 - Подъем
7 - Разгон облаков
8 - Подвиг
16 - Война с Англией
Расписание Шестого кто-то видел?
Волнуюсь за Англию. :D

• Нравится 1
Посилання на коментар

• 2 тижня потому...

Колбасит его не по деЦки

На изображении может находиться: 20 человек, свадьба и костюм, текст «ICTORIA JOY»
Посилання на коментар

Софія Федина/ Sofiya Fedyna сьогодні отримала від "доблесних" псів режиму обвинувачувальний акт у кримінальному провадженні за доносом зеленого памперса, що вона загрожувала його життю.

Маленьке обдристане зелене чмо може воювати лише проти жінок і, звісно ж, за спинами сотень охоронців. Коли йому в очі плював Кадиров, воно навіть пікнути побоялося. Вирішив, що проти жінок безпечніше... Ой прорахувався ти, памперс наш обмочений, ой промахнувся. І річ навіть не в тому, що до самої безславної смерті та й у всю подальшу історію ти увійдеш під прозвищами "потерпілий" і "памперс". А справа в тому, що краще б тобі було Кадирова останніми словами обзивати, ніж власноручно бомбу з годинниковим механізмом під власною дупою запускати...

• Нравится 1
Посилання на коментар

Ржу! Очередной хит

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...
Тут наше шмаркате встречалось с выпускниками школ.
Ну вы же понимаете, что я не могла пройти мимо и таки да - таки законспектировала первые 5 минут его выдающейся речи, тьфу.
Ну и скрины вам сделала, как оно рожи корчило.
Видео на странице ОПы.
Можете сверять - слово в слово.
❝По перше я хотів вас привітати мені сподобалась ця ініціатива міністр запропонував зустрітися з найкращими не знаю навіть сказати спочатку думав сказати з найкращими дітьми зараз бачу перед собою дорослих вже людей найкращі випускники почитав скільки ви балів набрали пишаюсь дуже пишаюсь шо що у нас в Україні є такі дорослі не діти буду виправлятися усі но важливий ще момент еее... який я прочитав ііі... дуже радію цьому що Україна, я про це завжди кажу при всій повазі до нашої столиці ааа... кажу що Україна це не Київ я знаю що з Франківщини, Рівненщини, зі Львова, з Дніпра, Краматорськ це дуже круто що ви з усієї Українці такий стереотип що тільки в столицях він такий є у світі не тільки у пф...хрюк тільки в столицях найрозумніший я завжди був проти цього може через те що я сам з провінції з мого рідного міста Кривий Ріг і зараз мені здається ми бачимо результат. Я не знаю як ще умовити вас ну ми повинні це на державному рівні це робити щоб умовити вас нікуди не їхати з України.
Жоден молодці точно найкращі це прекрасно, а далі вже ми повинні робити все щоб були умови щоб ви могли тут залишитись і знайти гарну роботу і не тільки ще раз кажу в Києві хоча можна в Києві❞

117870504_2634286323567058_4959952144330833209_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=44vfKYMldZgAX98NtWc&_nc_ht=scontent.flwo4-2.fna&oh=b0a2d85a4649ad53b7676c695dec7316&oe=5FA6B137

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...
Татьяна Щукіна
Страждала пів -дня, писати чи не писати. Не витримала!
24 серпня, вперше ,наш , так званий президент, збирається відвідати наш військовий центральний шпиталь. До цього жодного разу не був!
говорять, що буде нагороджувати наших поранених!!!
Сьогодні в госпіталі висадився десант , так чоловік з 15-18 з офісу президента, провели інспекцію територіі та палати ,де тіло буде вручати нагороди. Все б було класно, але тяжкопоранених хлопців почали звозити до однієї палати, з хорошим ремонтом, зробленим завдяки волонтерам. Хлопці, ампутанти, на витяхках, з великими проблемам зі здоров‘ям. Була вказівка з офісу, зібрати всіх в одному місці, а після убуття тіла , повернути всіх у свої палати. Так буде зручно, начебто головнокомандуючому. Соромно! Соромно! Соромно !
Я вже не кажу, що воіни строковики, хворі доречі, наче раби на плантації вищипують пожовклу траву, метуть і доводять до блиску територію шпиталю, У мене склалалась думка, що завтра будуть фарбувати , залисини , вигорівши від сонця, Ось він «народний президент», в госпіталь барин прід
Посилання на коментар

5 ч.
  · 
Вчера не хотела портить праздничную ленту, спрошу сегодня.
Вы обратили внимание, как при новом прочтении заиграла красками сказка о «Золотой рыбке»?
Актёры в данном не сфальшивили. Были органичны и убедительны. Наверное, потому, что не играли, а жили.
Криворожане с разбитым корытом, покорившие столицу. В руках удача, возле ног рукоплещет мир, в глазах азарт и жажда жизни. Такими они были. Королями шоубизнеса, баловнями фортуны.
Чего не хватало? Зачем она нужна была, корона Владычицы морской?
Но, в какой-то момент, им казалось, что получилось. Смогла рыбка.
Помните их на дебатах? Молодые, дерзкие, язвительные, счастливые. Они выходят в «похуях» и целуются при звуках Гимна. Потому что можно.
И вот прошло почти полтора года.
Как же разительно отличаются лица на этих фотографиях.
«На берегу сидит старуха. Перед ней опять разбитое корыто».
Посилання на коментар

25.08.2020 в 15:23, Рыжая сказал:

Как же разительно отличаются лица на этих фотографиях.

Я  думаю, самая главная их печалька в том, что, как оказалось, и тут нужно работать и не только ртом, а и головой.

Посилання на коментар

Якщо людина йде в госпіталь до поранених, то вона несе фрукти, соки, щось поживне, смачне і корисне. Це просто по-людськи. Але ж то - якщо людина.
А якщо преЗедент?

118175155_10214552801574313_2772928367769063018_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=kGxXfzvBlEwAX9A7ndG&_nc_ht=scontent.flwo4-1.fna&oh=7a387b28aaf4e046d0c957a4938a1186&oe=5FA52902
10 ч.
  · 
Маленький уклоніст від служби в армії на другий рік каденції президента нарешті зважився припертися до центрального військового госпіталю, про що віщали багато ЗМІ на День Незалежності.
Що поранених бійців не відпустили на Марш з-за цього візиту найвеличнішого та притягнули в одну палату, відремонтовану за кошти простих людей - то окрема історія.
Але, зазвичай, хто приходив попіаритися в госпіталі, приносили бійцям якісь смаколики, подарунки, банку ікри чи томатний сік...
Бубочка ж перевершив папєрєдніков! Притягнувши з собою Михалка, заздалегідь призначивши йому якусь державну нагороду.
А той йовбак в свою чергу, крім виконання пісні ротом "Воины света", приніс бійцям в подарунок... Пляшки горілки Абсолют та коробки цукерок до них на закусь.
Горілку. В госпіталь. Військовим.
Ні, це не жарт. Реально.
Свої джерела я не здам, бо хлопцям там ще лікуватися довго. Можливо завтра Шмєндєль чи якась чергова секретутка з державної охорони знов напишуть "спростування", мовляв цей Златкін збрехав і такого не було. Але знаю точно, що побратими брехати не будуть.
Влучно хтось підмітив сьогодні, що своєю поведінкою Зеленський намагається "затміть" сивочолого Порошенко та зайняти місце "батька нації". Але виходить тупо Масляков. Котрий молодший.

===================================================================

Римський імператор Калігула був великий жартівник. Він любив комічні вистави з перевдяганнями, і сам в них охоче брав участь. Робив це публічно, збираючи великі маси глядачів на стадіони і арени.
Спочатку народ його сліпо обожнював і готовий був на руках носити. Простим людям подобалося, як молодий імператор троллит місцевий парламент. Наприклад, Калігула оголосив, що призначить свого коня сенатором. Все вирішили, що це - круто, і сміялися вдалому жарту. А він з посмішкою спершу записав свого коня в цивільне стан - за законом в парламенті міг бути тільки корінний римлянин - а після призначив, таки, сенатором. Хтось говорив, що подібне є нехтування здорового глузду і насмішка над державним устроєм. Але народ парирував, що це креативно, смішно і, оскільки стосується лише сенаторів, то нехай собі тролі їх далі.
Тут Калігула оголосив, що призначає свого коня-сенатора консулом. А згідно з античною традицією, консули були вищими держ особами і управляли областями, які входили до складу імперії. Ось тут вже громадяни зрозуміли, що з імператором щось не те, і прийшли в рух. І тут маска коміка була скинута, Каллігула відповів жорстоким терором, що дуже характерно для істериків, коли щось йде не по їхньому. Одночасно виявилися й інші сюрпризи - порожня скарбниця, розвал економіки, втрата союзників, активізація зовнішньої загрози. Виявилося, що веселий імператор був повністю некомпетентний у всіх сферах, крім самопіару і видовищ. Громадяни прозріли, але було пізно, країна опинилася на межі краху.
Ситуацію врятувала армія, яка збунтувалася через затримок заробітної плати і поперла на Капітолій. Військові прибрали Калігулу і призначили керувати країною маріонетку Клавдія. Але той, як і попередник, став застосовувати інструменти диктатури і терору. Народ активно вимагав повернути громадянські права, демократичні інститути і волав до совісті військових. Ті показували цивільним дулю, зі словами, що не допустять, щоб незрілі особистості, ласі до видовищ, вирішували долі імперії.
Але управлінці і економісти з військових виявилися так собі. Імператорів стали міняти одного за іншим, за принципом не зміг забезпечити дива - пішов геть. Деякі й року не затримувалися, звільняючи місце наступного. Ця чехарда остаточно підірвала економіку країни.
Нарешті, методом проб і помилок, призначили імператором тлумачного управлінця Марка Кокцей Нерви. Це був серйозний чиновник, розбирався в економіці, поважав закони і був хорошим дипломатом. Він повернув демократичні інститути, підняв Рим з попелу, відновив права пригноблених і задружіться з лояльними сусідами. Римський орел розправив пір'ячко, країна зажила нормальним життям. Але тут народ вирішив, що чогось йому не вистачає. А саме - видовищ. Як виявилося, люди не награлися в Калігулу і висновків не зробили. Імператор Марк відповів, що країні не до веселощів, треба затягнути пояси, зміцнювати оборону, тільки жорсткою економією можна забезпечити розвиток. Люди сказали "ні" і Марка теж змістили, причому - пов'язали і заморили голодом, для науки наступним "рятівникам нації".
Посилання на коментар

Гёте написал еще в 1832 году

"Не верю я в порядочность шута. Он трижды куплен был, и столько же продался!
В его душе царила тьма - когда он на арене забавлялся.
Фиглярствуя глумился тот, над тем что свято и всего дороже.,
и зритель глупый ликовал-ведь он и клоун так похожи.
Пусть в гриме правду говорит, да как за то - с мурашками по коже!
И Мельпомены антураж скрывал оскал ущербной рожи.
Цинизм, беспечность, простота на представлениях царили.
А разум, честь и доброта в антракт хромая уходили.
Шут правит бал! Дивится Сатана,
Ад льдом покрыт, ЗЕЛЕНЫЙ бес резвится
Длине очередей продажных душ, бедняга Мефистофель удивился."

==============================================

Господи!!!!! За что нам ЭТО?

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...
  • Коли чєловєк нє такий как вобщє, потому одін такой, а другий такой, і ум у нього нє для танциванія, а для устройства сєбя, для розвязкі свого сущєствованія, для свєдєнія обхождєнія, і когда такой чєловєк, єслі он вчьоний, подиміться умом своїм за хмари і там умом своім становітся — подиміться ще вище од Лаврської колокольні, і когда он с тудова глянєт вниз на людей, так вони здаються йому такі, такі махонькіє-махонькіє, всьоодно як пацюкі, пардон як кріси. Потому што ето-же ЧЕЛАВЄК, а тот которий он ета тоже чєловєк нівчьоний, но і……… зачєм же, ето ж вєдь очєнь і очєнь. Да — Да, …… но НЄТ.
  • За двумя зайцами. Голохвастов.)
Посилання на коментар

Посилання на коментар

Посилання на коментар

Елизавета Тереза Мария Елена Бельгийская, герцогиня Брабантская — наследная принцесса Бельгии, старшая дочь короля Бельгии Филиппа и его жены королевы Матильды, внучка Альберта, первая в очереди наследования трона Бельгии, поступила и уже учится в Королевской военной академии. Одну из причин своего решения озвучила так:"Главнокомандующий должен понимать, что такое армия!"
Времена кривых зеркал вписали новую главу "Шуты и Королевы"...
119748302_2743073849274262_8048848539792

119677686_2743073909274256_2790474027546

119761895_2743073942607586_4076943804885

Посилання на коментар

• 2 тижня потому...
Гарний фотограф на ціну золота:
на фото бачимо маленьку зацьковану істоту в оточенні здоровил з зонтами і зонти не від дощу захищати, а від яєць!!!!(охоронці розумніші від свого господаря, розуміють чим може закінчитися справа) і знову немає простих людей.....
Ігор Карасьов
На изображении может находиться: 1 человек, стоит

Посилання на коментар

Привіт, моя бідося!
Те, що тебе приймають в ЄС та Великобританії, ніяким чином не є пов'язаним з твоєю особистістю, якою пишатися аж ніяк не можна, бо з тих самих часів, як ти став головою держави Україна, спрацювало якесь прокляття стародавніх мольфарів і в тебе відняло язика. Ні, не російського язика, його не відняло. Мова про фізіологію, якою ти відрізняєшся від Порошенка. Ти щось там белькотиш незрозуміле, іноді читаєш з папірця більш-менш адекватно, але ти завжди “десь посередині”. Проте, звісно, визит в Велику Британію, напевно, мав багато тих підводних каменів, про які українці не замислюються, коли регочуть над тим, як ви з Лєнкою зустрілися з Вільямом Артуром Філіпом Луї Маунтбеттен-Віндзором та його жінкою Кейт Міддлтон. Та немає проблем, як то кажуть. Регочи — не регочи, той принц на 4 роки молодший за тебе і я тебе запевняю, він не лох. Проте, ти й сам це побачив. Тобто ти сам побачив, що ти лох, а він не лох. Але основні моменти, які пов’язують нас з цією країною, тобто з Великою Британією, полягають в тому, що ця країна теж зі свого боку доводить, що Росія — агресор. По-перше, все це стосується тих бідних діточок в Сирії, яких Асад разом з РФ труїли забороненою в усьому світі хімічною зброєю, по-друге, то, звісно, Литвиненко та Скрипалі, останніх теж травили хімічною зброєю на території Великої Британії, коли там заблукали шпілі-вілі. Окрім того, що ціле місто було знекровлене, померла громадянка Британії і начхати на те, що вона була бідною леді, яка скористалася парфюмом з “Новачком”. Тому в той самий день, коли в РФ обговорювали трагедію під умовною назвою “Зимова вишня” з багатьох країн за ініціативою Великої Британії відсилали дипломатів на їх історичну батьківщину в Сибір. Але це, звісно, не все. Високий суд Лондона призначив слухання в рамках розгляду по суті позову державного ПриватБанку до колишніх акціонерів Ігорю Коломойському і Геннадію Боголюбову на $ 3 млрд на 1 березня 2022 року. Отакі передумови були для твоєї поїздки.
"Майже всі музеї світу, крім мови оригіналу, зазвичай говорять англійською. А один з найвідоміших англійських музеїв — Лондонський Тауер — незабаром почне розмовляти українською мовою! Сьогодні підписали меморандум з Адміністрацією історичних королівських палаців про створення першого в Великобританії аудіогіда українською мовою" , — написала твоя жіночка Оленочка. Тому даю історичну довідку. Саме для неї. Першого засудженого ув'язнили в Тауері у 1100 році. На початку XIII ст. Іоанн Безземельний утримував у Тауері левів. Сьогодні лондонський Тауер майже не змінився з часів минулого. Нагадуванням про моторошну репутацію цієї споруди слугує місце, де раніше знаходився ешафот Тауерського пагорба.
Вово, ти ніколи не розумів англійського гумору чи що? В тебе немає почуття гумору? А як це? "Звичайно, є три способи сховатися за диваном"(с) (Бен Шотт, Дживс і Король клубів). Це про тебе. Можеш сміятися. Ховайся-не ховайся, а комусь кирдик, як кажуть киргизи, чию революцію я обговорювати не буду.
Твоя Параска.
Посилання на коментар

Рябошапка назвал Зеленского «лжецом», а Лерос – «неадекватом»

Бывший генеральный прокурор Руслан Рябошапка считает, что президент Владимир Зеленский «лжец». Соответствующий комментарий он написал под видео интервью главы государства ВВС.

В видеофрагменте журналист Стивен Сакур задал украинскому лидеру вопрос касательно падения его рейтинга. В ответ президент начал громко смеяться и аплодировать.

На такую реакцию Зеленского отреагировали его бывшие соратники. В частности, народный депутат Гео Лерос заявил, что глава государства «неадекват!». А бывший генпрокурор в комментариях под видео назвал президента еще и «лгуном».

image-6.jpg.webp

Посилання на коментар

Πραβдοργб:
Єгор Зімін та Костік Гришин вже вилазять із шкіри день і ніч, бунтуючи на редутах проти капітуляції зеленського!
Адже друге зе-питання насправді звучить так: чи дозволите ви нам торгувати із терористами? Легалізуємо бізнес на крові?
Карл Волох:
Щодо дискусії, яка розгорнулася в мережі з приводу вчорашньої світлини.
Шановні зефани та білопальтошники! Відкрию вам страшну таємницю: ніхто в опозиційному таборі не вважає, що вояків із приводу візиту Верховного головнокомандувача вирішили заморити голодом. І ми всі цілком упевнені, що їх колись-таки погодували. Але...
1. Тільки абсолютно примітивна, нетактовна, невихована і самозакохана людина починає їсти, коли іншим людям за столом (тим паче, підлеглим, котрих ти приїхав поздоровити з їхнім професійним святом) ще навіть не принесли тарілки.
2. Тільки абсолютні недоумки-піарники можуть розмістити таке фото на офіційному сайті Президента, а доповнити іншими лише після того, як у мережі розгориться скандал.
3. Тільки зовсім уже лещенки можуть людей, котрі це перше фото (яке й досі висить на сайті Янелоха) у себе передруковують, називати авторами фейків
André Alexin:
С этими тарелками и видосиками - показательно: как у президента с образованием и вообще с воспитанием.
С образованием (а он юрист!) - вот это «Давайте сажать пожизненно за в особо крупных размерах!».
То есть, закон, кодекс, цифры, номер дела, слушания, прения - все это теперь нафиг не надо: народ решил ещё в 1937 - расстрелять, как бешеных собак.
Это Вова так во время КВНа учился в институте (папе привет).
А про воспитание: нельзя начинать есть, пока другие не могут, и «а мне первому принесли», «так а что, ждать, пока остынет», «это Ермак первый начал» - это все не работает, особенно, если ты приехал поздравлять защитников отечества с Днём защитника Отечества, но первым тарелку дали почему-то не им, а тебе: защитник из тебя так себе.
И это уже привет маме Римме.
А про Лещенко только одно: какое же дерьмо, Господи.
Посилання на коментар

Галкін записав пародію на опитування Зеленського
У Instagram Галкін записав пародію на опитування Зеленського до виборів 25 жовтня, запропонувавши свої питання українцям. Для цього він перейшов на українську мову і, як виявилося, говорить на ній дуже навіть добре!
Своє відео він підписав "Спецвипуск для Украіни Володимир Зеленський і його опитувальник".

Посилання на коментар

1 час назад, Рыжая сказал:

Галкін записав пародію на опитування Зеленського

Нардеп (ЕС)  Гончаренко ответил Галкину на "стеб" Зеленского:

"Шутите про Путина. Ах, точно, вам же нельзя" 

Посилання на коментар

14 часов назад, Radiola сказал:

Нардеп (ЕС)  Гончаренко ответил Галкину на "стеб" Зеленского:

"Шутите про Путина. Ах, точно, вам же нельзя" 

Тут я с Гончаренко не согласна

У него есть еще и это 

Посилання на коментар

41 минуту назад, Рыжая сказал:

Тут я с Гончаренко не согласна

У него есть еще и это 

Ну тут він більше сміється з собяніна і то не переходячи на особистість

Ганапольський на Прямому так само відповів Гончаренку, що мовляв, нехай ЗЕленський відповідає свому рівню, щоб всякі галкіни через нього не принижували Україну.

Я йому особисто відповісти не мала змоги, то напишу свою відповідь тут

Коли з України через кловуна сміялися в США - тоді мені було прикро і обідно, що в нас такий президент. Бо з нашого президента кепкували люди, які так само дошкульно і гостро дістають і свого керманича. А коли це робить громадянин країни, чий президент вже не має місця для клейма, а цей громадянин над ним лише підшучує, а нашого тупо показує наркоманом - то я такому можу лише відповісти: а ти хто такий, давно в дзеркало дививися? 

Посилання на коментар

1 час назад, Radiola сказал:

Ганапольський на Прямому так само відповів Гончаренку, що мовляв, нехай ЗЕленський відповідає свому рівню, щоб всякі галкіни через нього не принижували Україну.

З приводу виступу коміка Галкина, який спародіював зеленського. Багато хто почав кричати, що він не має права робити такі пародії на діючого преЗЕдента України, що це тільки наша справа критикувати НАШОГО преЗЕдента і т.п. Але, давайте пригадаємо, що коли при владі був Порошенко, то подібних пародій з боку московитських коміків, я щось не пригадаю, а пародії (довольно жорсткі і не справедливі) штампував тільки комік-зеленький, якого за ті пародії ніхто не критикував! Далі, коли ЗЕленого потерпілого критикують і роблять пародії по всьому світу, особливо у США, ніхто не реагує на це і з піною у рота не доказує, що це наша особиста справа! І останнє, коли ми сміємось над московитським *уйлом, ми маємо на це право, а вони, коли бачать що в Україні при владі наркоман (а уж Галкін явно це знає), нездара та недоумок, не мають?! Нехай увесь світ бачить, що привела до влади т.з. "більшість", якій повинно стати соромно за цього блазня, який нами досі керує! Слава Україні!
Вадим Итальянец
Посилання на коментар

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.

Увійти
  • Створити...